23:37 - 16/07/2017

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ(Βίντεο)

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως αναφέρουν οι αποκαλύψεις των βίντεο, η Γερμανία προχωρεί στην δημιουργία ενός μυστικού στρατού ο οποίος, και εδώ είναι το πολύ ενδιαφέρον, θα έχει την συμβολική ονομασία «Μαύρος Λύκος».

Το γεγονός αυτό θυμίζει έντονα κάποιες ανάλογες κινήσεις που είχε κάνει ο Χίτλερ στη Γερμανία παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Στο μυστικό αυτό στρατό, όπως αναφέρεται, ενσωματώνονται ένοπλα τμήματα από γειτονικά δορυφορικά της Γερμανίας κράτη.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 6
  0
  Το πιο εντυπωσιακό που ανακάλυψα είναι πως η Ελλάδα είναι η μόνη στρατιωτική δύναμη ανάμεσα σε Τουρκία και Γερμανία. Χωρίς την Ελλάδα οι Τούρκοι φτάνουν άνετα με το στρατό τους στα σύνορα της Γερμανίας. Χώρες όπως Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, κρατίδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Αυστρία και Ελβετία δεν έχουν αξιόλογο στρατό και σύγχρονο και πολυπληθή εξοπλισμό.
  • ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 17 Ιουλίου 2017 @ 03:07
   9
   0
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ DIMITRI ΟΤΙ ΟΣΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΕΣ !!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ????????? Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ !!!!!!!!!!!
  • 2
   1
   Η Ελβετία αλλά ακόμα και η Σερβία δεν είναι τόποι για περίπατο όπως νομίζουν μερικοί!!!!!
 2. 5
  0
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ Γ ΡΑΙΧ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ Δ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ??ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ Γ ΡΑΙΧ.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Γ ΡΑΙΧ??ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
 3. 2
  0
  Οι Ούννοι και τα συγγενικά τους γερμανικά και χαζαρικά φύλα (Γερμανοί, Φράγκοι κτλ) όπως και τα συγγενικά τους τουρανικά φύλα από ην αχλή της ιστορίας «πρόκοψαν» με λεηλασίες, αρπαγές και γενοκτονίες. Ο Ιούλιος Καίσαρ στο Commentarii de Bello Gallico, βιβλίο VI, παρ. 21-22 γράφει ότι «Τα γερμανικά φύλα (Ούννοι, Βάνδαλοι κτλ) θεωρούν μέγιστη δόξα, να ρημάζουν τις γειτονικές περιοχές και να τις κάνουν μη κατοικήσιμες. Πιστεύουν ότι έτσι αποδεικνύουν την αξία τους, με το να διώχνουν τους γείτονές τους και κανείς να μην τολμά να πατήσει εκεί. Επίσης πιστεύουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο ασφαλείς, μιας και απομακρύνουν τον κίνδυνο ξαφνικών εισβολών.(βλ Wikipedia-γερμανικά φύλα). Προφανώς τα Γερμανικά από νωρίς έβαλαν σκοπό να κατακτήσουν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (δηλαδή Ευρασία και Αφρική), που ως γνωστόν είχαν κάτω από την κατοχή των Ρωμαίων είχαν αποδεχτεί ως Lingua Franca την Ελληνική Γλώσσα και είχαν προσαρμοστεί στον Ελληνικό Πολιτισμό . Εντούτοις τα Γερμανικά φύλα κατάφεραν να εκγερμανίσουν την Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ξεδιάντροπα να ιδρύσουν την «μαϊμού» Αγία Γερμανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και με τις σταυροφορίες να προσπαθήσουν να καταλάβουν και την Ρωμανία, δηλαδή την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την οποία αργότερα για ευνόητους λόγους, βάφτισαν και το πέτυχαν σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Παρά την λυσσαλέα προσπάθειά τους να καταλάβουν και την Ρωμανία τελικά δεν το κατόρθωσαν, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στα συγγενικά τους φύλα των αλταϊκής προέλευσης τουρανών (σελτζούκων κτλ) να γίνουν συνεχιστές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στην Ανατολή (Ρωμανία) που για ευνόητους λόγους οι Φραγκο-Γερμανοί, για να κρατήσουν τα πρωτεία του ονόματος την βάφτισαν Οθωμανική Αυτοκρατορία … Εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι οι Γερμανοί μετά από δυο χιλιετίες αγώνων δεν θα παραιτηθούν της προσπάθειας να γίνουν κοσμοκράτορες … Τα οράματά τους εκδηλώνονται την «κρυφή σήμερα» αλλά πάντα σε ισχύ, περιβόητη φράση του πάλαι ποτέ εθνικού τους ύμνου: “Deutschland über alles” . Γιατί σας εκπλήσσει η σύσταση μυστικού στρατού!.
  • 2
   0
   Ε ναι, γι’ αυτό και έχουν τόσο καλές σχέσεις με τούς Τούρκους και δείχνουν τόση ανοχή σε ό,τι κάνουν. Συγγενικά φύλα είναι, από Μογγολία-Χαζαρία ξεκίνησαν κι αυτοί και επεκτάθηκαν και έφτασαν ως την Ευρώπη. Το παίζουν και πολιτισμένοι τρομάρα τους…αφού γουρούνια είναι οι Γερμανοί. Ιμπεριαλιστική φυλή είναι, μισεί τούς Έλληνες όσο τίποτε άλλο, δεν μπορεί να αντέξει τον πολιτισμό μας. Κάποτε όμως θα εξαφανιστούν κι αυτοί από τον παγκόσμιο χάρτη όπως και οι κωλότουρκοι.
 4. Ο ΜΗ ΑΣΙΑΤΗΣ 17 Ιουλίου 2017 @ 09:35
  1
  0
  Ολοι οι λεφταδες μαζι κτιζουν τον στρατο τους τυπου μαφιας συγχρονης με τους νομους τους δικους τους που ολοι μας υπογραφουμε.
 5. πρωην μισθοφορος 17 Ιουλίου 2017 @ 10:26
  4
  1
  ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΛΑΜΨΗ ΘΑ ΔΟΥΝ Κ ΤΣΑΦ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ!!!!!!! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΟΕΑ ΡΕ Κ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Κ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ…..!
 6. ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ 17 Ιουλίου 2017 @ 12:04
  3
  0
  Για την μεγάλη σύγκρουση της Βαλτικής, στην οποία θα φτάσουν οι Ρώσοι μέχρι την Γαλλία!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί