Φωτιά άρπαξε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο

Φωτιά άρπαξε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο

Θυμηθείτε τι σας έχουμε αναφέρει για τα σχολικά λεωφορεία και τι πρέπει να κάνετε πριν μεταφερθούν παιδάκια, έφηβοι ή σπουδαστές μέχρι και την ηλικία των 20-22 ετών……δεν ζούμε μόνοι μας μέσα στο μάτριξ αλλά ζούμε μαζί με άλλα αρπαχτικά που κυνηγάνε τα παιδιά μας.
ΚΟΡΑΞ
 
ΕΔΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ
 
Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί, σε λεωφορείο, στο χωριό Σάλακος λίγα λεπτά πριν να γίνει η επιβίβαση των μαθητών που θα μεταφέρονταν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Σορωνής.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος όπου βρίσκεται η μηχανή, την ώρα που ο οδηγός επιχειρούσε να στρίψει κοντά στην πλατεία.
Ευτυχώς ο οδηγός αντέδρασε ψύχραιμα, το ακινητοποίησε γρήγορα σε σημείο όπου δεν θα μπορούσε να μεταδοθεί η φωτιά σε άλλα οχήματα και στη συνέχεια το εγκατέλειψε, όπως γράφει η Ροδιακή.
2w6r9inyhrzib6t08a9o6sp91mmh4wyi0c0dbhnjxmq26dxr4gcl5u52
Loading...

8 thoughts on “Φωτιά άρπαξε σχολικό λεωφορείο στη Ρόδο

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ70 says:

  Αυτό που μόλις είδατε είναι μια εικόνα για το τι θ’ακολουθήσει στα οχήματα συγκοινωνιών Αθηνών! Τι εννοώ. Εννοώ πολύ απλά ότι το “ηλεκτρονικό εισιτήριο” (για όσους το έχουν ακουστά) στις αστικές συγκοινωνίες Αθηνών είναι ΜΑΚΡΑΝ το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε σ’αυτές! Με άλλα λόγια, δώσανε 95 εκ. ευρώ (!!!) για να εγκαστήσουν μηχανισμό ΑΚΡΑΙΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ στις συγκοινωνίες αντί να διαθέσουν αυτά τα λεφτά στην ανανέωση του στόλου τους, πρόσληψη καινούριων οδηγών και τεχνικών, και (συνεχίζεται)

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ70 says:

   αγορά ανταλλακτικών! Για να τα πάρουμε ένα ένα τα πράματα. 1. Υπάρχουν λεωφορεία στην κυκλοφορία (νεκροφόρες πλέον!) που έπρεπε ν’αποσυρθούν πριν 7-8 χρόνια (μέσος όρος ζωής λεωφορείων 15-16 χρόνια) και κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή να έχουμε θύματα!! 2. Έχουν 8-9 χρόνια να προσλάβουν οδηγούς και όσοι είναι μέσα βγαίνουν στη σύνταξη και άλλοι μετατίθονται οικοιωθελώς αλλού στο δημόσιο! 3. Οχήματα ρημάζουν στα αμαξοστάσια και κανιβαλλίζουν τα ανταλλακτικά τους και τα βάζουν στα (συνεχίζεται)

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ70 says:

    οχήματα κυκλοφορίας! Ένα απ’τα αποτελέσματα αυτής της έλλειψης οχημάτων είναι και τα δρομολόγια των νυκτερινών δρομολογίων που είναι κάθε 1 ώρα (!!!) λες και είναι ΚΤΕΛ και κανονικές ημερίσιες γραμμές κλείνουν νωρίς! Εν ολίγοις, επικρατεί ένα χάος στις συγκοινωνίες Αθηνών! Με συγχωρείτε για το εκτός θέματος, άλλα πρέπει να ειπωθεί αυτή η αλήθεια (που έχει περάσει στα ψιλά) και θα ήθελα παρακαλώ να αναρτηθεί ανάλογο θέμα σχετικά με το φακελωτικό ηλεκτρονικό εισιτήριο στις συγκοινωνίες Αθηνών…

 2. Πέτρος says:

  Αυτό που βλέπετε είναι λεωφορείο του δήμου Ρόδου και όχι σχολικό. Απλά επιβιβαζονται κ μαθητές. Το λέω γτ μένω ροδο κ το ξέρω το λεωφορείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share
Tweet
+1