11:30 - 27/06/2018

Είσαι έτοιμος να μπήξεις βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο;

Το δικό σου κόκαλο και με το δικό σου μαχαίρι για να εξηγούμαστε.

Γιατί η επανάστασή σου ενάντια στη δουλεία που σου προγραμμάτισαν ξεκινάει πάντα εντός, από τον ίδιο τον εαυτό σου.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβεις κάθε ευθύνη απέναντι στην ύπαρξή σου;

Γιατί, μάθε το αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη, κινδυνεύει σοβαρά!

Σε έχουν ξεγραμμένο για τα καλά όπως φαίνεται πια ολοκάθαρα για όσους έχουν μάτια να βλέπουν πέρα από την εικονική πραγματικότητα και τις προβολές του συστήματος μέσω των φερέφωνών του (τηλεόραση, χειραγωγημένο ίντερνετ και ιστότοποι όπου αλωνίζουν τα τρολ τους, κινηματογράφος, μουσική βιομηχανία, φάμπρικα άρτων, θεαμάτων και σπορ, κ.α.).

Έχουν σχεδιάσει και ξεκινήσει την πραγματοποίησή ενός κόσμου χωρίς… ανθρώπους!

Μάλιστα χωρίς ανθρώπους!

Δεν τους είναι πλέον απαραίτητοι, έστω και ως αναλώσιμοι σκλάβοι.

Τώρα έχουν την τεχνητή νοημοσύνη και τις μηχανές για να κάνουν τη δουλειά τους (νομίζουν, βέβαια, γιατί το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να εξελιχθεί ως το κουτί της Πανδώρας).

Με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας (κάποιοι λένε ότι δεν είναι ακριβώς «γήινη» αλλά δόθηκε ως αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων στις νικήτριες δυνάμεις του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου από κάποιους άλλους… πέραν του πλανήτη αυτού), έχουν ο,τι χρειάζονται: κλωνοποιημένα όντα, μεταλλαγμένα τρόφιμα, τροποποιημένο κλίμα, όπλα που με ένα πάτημα του κουμπιού όλα τελειώνουν σε δευτερόλεπτα, μηχανές για τη χαμαλοδουλειά κ.α.).

Οπότε εσένα τι να σε κάνουν;

Ούτως ή άλλως, πάλι λένε κάποιοι, έχουν προγραμματίσει την ανθρωπότητα να απαναθρωποιηθεί τελείως, αφού μετά από κάποιον παγκόσμιο πόλεμο, μια πανδημία ή αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές (χάρη στη συμβολή των λεγόμενων «υπερόπλων» που έχουν ως βάση το συντονισμό ή αποσυντονισμό των συχνοτήτων) θα εξαφανίσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη και θα μείνουν κάποια εκατομμύρια για να υπηρετούν ως απανθρωποιημένα, δίχως βούληση και λογική, όντα την ελίτ, τους επικυρίαρχους, αυτούς που τόσα χρόνια (αλήθεια πόσα; πάει πολύ πίσω στο χρόνο η απορία) λυμαίνονται τον πλανήτη Γη και εκμεταλλεύονται στυγνά τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τους ως σκλάβους, αναλώσιμους αριθμούς που με το τρυκ των πολέμων και της οικονομίας τους χειρίζονται κανονικότατα και αποφασίζουν ποιος πεθαίνει και ποιος ζει.

Το θέμα δεν είναι μόνο η Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή τη χτυπάνε με λύσσα και χωρίς έλεος (χάρη στην «ευγενική χορηγία» κάθε μαριονέτας που εσύ κι’ εγώ νομιμοποιήσαμε με την ψήφο και την αφέλειά μας).

Το θέμα είναι όλος ο πλανήτης, παντού τα ίδια έκαναν στον αόριστο, κάνουν σε ενεστώτα ή θα κάνουν στον άμεσο μέλλοντα (αν και δεν νομίζω ότι εν έτει 2018 έχει μείνει κάποια χώρα ανέπαφη και αλώβητη- η Ελβετία και το Βατικάνο περιλαμβάνονται στα άσυλά τους).

Το θέμα, πάνω απ’ όλα, είσαι εσύ! Όπως κι’ εγώ, όπως όλοι μας, ως μονάδα ο καθένας.

Γιατί αν συνειδητοποιήσει η κάθε μονάδα τι πραγματικά συμβαίνει και ξυπνήσει από τη νάρκη της, οι επιμέρους μονάδες θα ενωθούν και θα γίνουν συμπαγές σύνολο-μέτωπο ενάντια στα σατανικά και μακάβρια σχέδιά τους, και αυτό, πίστεψέ με, τρέμουν περισσότερο απ’ όλα!

Γι’ αυτό ξεκίνα τώρα κιόλας να μπήγεις το μαχαίρι στο κόκαλό σου και να αναθεωρείς τις πεποιθήσεις που σου εμφύτεψαν με πονηριά χρόνια και χρόνια τώρα.

Ξύπνα από το λήθαργο, από τη νάρκωση που σε βύθισαν με τα «σκληρά ναρκωτικά» της εικόνας και των προβολών μέσα από τα ΜΜΕ και τις μαριονέτες που σου παρουσιάζουν ως δήθεν «κυβερνήσεις».

Φύγε από την παγίδα που σου έστησαν άμεσα, γιατί ο χρόνος σου και ο χρόνος μου και ο χρόνος μας τελειώνει.

Ο πόλεμος που ξεκίνησαν «από κάτω» μπορεί να εξελιχθεί κάπως…

Ταυτόχρονα, ο πόλεμος που ξεκίνησαν ενάντια στο έθνος σου, τη γη σου, τις αξίες σου, τις παραδόσεις σου, την ιστορία σου, τους προγόνους σου, το αίμα που τρέχει στις φλέβες σου, είναι αδυσώπητος, χυδαίος, άτιμος.

Τουλάχιστον, στην αρχαία εποχή που είχαν την ευτυχία να μην έχουν αυτό το δίκοπο μαχαίρι που ονομάζεται τεχνολογία, ήταν πιο τίμιοι: μάχη σώμα με σώμα, ο πιο δυνατός κερδίζει, ο πιο αδύνατος χάνει, c’ est la vie!

Θυμήσου ότι ποτέ δεν επιχειρήθηκε εν καιρώ ειρήνης αυτό που λυσσαλέα παλεύουν τώρα: να παραδώσεις δίχως πόλεμο κάθε όσιο και ιερό, πρώτα και κύρια την πατρίδα σου, που μέχρι σε σημείο να ποινικοποιήσουν την αγάπη προς την πατρίδα αλλά και τη μητέρα έφθασαν (με τον πόλεμο ενάντια στην οικογένεια και τη δαιμονική πια μανία να παρουσιάσουν ως φυσιολογικό αυτό που αντιτίθεται στην ίδια την ανθρώπινη φύση).

Πρώτη φορά στην ιστορία, χωρίς πόλεμο επαναλαμβάνω, επιχειρείται να ξαναγραφεί η ιστορία από την αρχή μόνο και μόνο γιατί κάποιοι παραχώρησαν ιστορικές ονομασίες, που μέσα τους περικλείουν ιστορία εκατομμυρίων ετών και διαφυλάχθηκαν με αίμα των προγόνων σου, σαν να παραχωρούσαν το οικόπεδο τους στη Λούτσα, για παράδειγμα.

Και αυτό παρά την οργιώδη αντίδραση του λαού (φωνή λαού οργή Θεού), τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από άκρη σε άκρη της χώρας, την με κάθε τρόπο αντίθεσή του (κατά τα άλλα «πάσα εξουσία πηγάζει από το λαό και ασκείται υπέρ αυτού»).

Να μη μιλήσουμε για όσα προηγήθηκαν σε βάρος σου όλα αυτά τα χρόνια: παράνομα μνημόνια, καταπάτηση του συντάγματος και των νόμων, λεηλασία των κόπων σου, φοροκαταιγίδα, απολύσεις, καταστροφή των παραγωγικών σου πόρων, ξεπούλημα των εδαφών της Ελλάδας για ένα κομμάτι ψωμί, ανέχεια, πείνα, απελπισία, αυτοκτονίες, εισβολή με διάφορα άλλοθι και προφάσεις αλλογενών πληθυσμών (δεν μιλάω για τους πραγματικούς πρόσφυγες ή οικονομικούς μετανάστες, αυτές είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων),αλλοίωση της εθνολογικής σου σύνθεσης, κατεδάφιση των αξιών σου και της συνοχής σου, καταστροφή των φυσικών πόρων της πατρίδας σου (εμπρησμοί), παγκόσμιος διασυρμός της χώρας σου, διάλυση κάθε κοινωνικής παροχής όπως υγεία, παιδεία, άμυνα, ασφάλεια κ.λ.π.

Σε κατάντησαν ζητιάνο και σε υβρίζουν από πάνω!

Ξερίζωσε λοιπόν κάθε είδους αυτοκαταστροφική κατήχηση σου έχουν κάνει, μάθε να αναγνωρίζεις τον πραγματικό εχθρό σου και να προσεγγίζεις τον πραγματικό σου φίλο, βρες ξανά την πίστη σου (που με διάφορα τερτίπια στην αφαίρεσαν, παρουσιάζοντάς την πχ ως «γραφικότητα» για να μην έχεις την ώρα που θα Τον χρειαστείς σύμμαχό σου τον Θεό), κλείσε επιτέλους το μαγνητόφωνο που σε ανάγκασαν να καταπιείς για να επαναλαμβάνεις ως άλλος παπαγάλος τα τσιτάτα τους, τις αερολογίες τους, την προπαγάνδα τους.

Βρες τη δική σου φωνή, βγάλε τη δική σου κραυγή ενάντια στην αδικία, την απανθρωπιά, τη χυδαιότητα, την ξεδιάντροπη προσπάθειά τους να υποτιμάνε συνεχώς τη νοημοσύνη σου και να κατεδαφίζουν κάθε δικαίωμά σου, ακόμη και το αυτονόητο να λες τη γνώμη σου που δεν συμφωνεί με τη δική τους.

Σταμάτησε τώρα την κοροϊδία, άνοιξε τα μάτια και δες από που έρχεται το φως και φύγε από το σκοτάδι τους. Απειλεί να σε καταπιεί για πάντα!

Διώξε το φόβο, βρες το θάρρος, σταμάτα να τους δίνεις δικαίωμα να σε πατάνε σαν σκουλήκι, ενθυμήσου το μεγαλείο σου, μη σιωπάς, μη συνεργείς, μη σκύβεις το κεφάλι και κλαψουρίζεις «τι να κάνουμε;». Πολλά μπορείς να κάνεις φθάνει να το συνειδητοποιήσεις

Το να ξυπνάς από τον λήθαργο είναι επώδυνο, είναι το μαχαίρι που πρέπει να μπήξεις στο κόκαλο.

Ματώνει αλλά είναι η μόνη σου ελπίδα, πίστεψέ με!

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Στέφανος 06/27/2018 @ 11:49 ΠΜ

  Tά ώς άνω τά έχω εφαρμόσει στήν εντέλεια τουλάχιστον όσον αφορά τό σκέλος τής “εκκλησίας”. Εχω διακόψει κάθε σχέση μέ τά ήθη, έθιμα καί δρώμενα, ήδη από τό 1964, καί διαβεβαιώ τόν καθένα ότι…….αμέσως θά νιώσετε ότι υπερπολλαπλασιάστηκε ό ελεύθερος χρόνος σας, δέν αποτελείτε πιά μέρος τού “ποιμνίου” (άλλως κοπαδιού) πού έχει διάφορες ηθικές ή πρακτικές υποχρεώσεις πού τόν δεσμεύουν – πρός – οφελος τής “εκκλησίας” – ,στήν ουσία ένας πρωτόγνωρος άνεμος ελευθερίας ! Μία δοκιμή αρκεί νά σάς πείσει !

  • Λαβρέντης 06/27/2018 @ 2:04 ΜΜ

   Η ελευθερία όσο κι αν είναι υπέροχη δεν σου παρέχει την ασφάλεια μέσα στο πεδίο του κάθε αντίπαλου, γιατί απλά ο αντίπαλος θέτει κάποιους όρους για να παραμείνεις στο πεδίο του και αν δεν τους τηρείς θα έχεις κάποιες συνέπειες.

   τα παραπάνω είναι για το πολιτικό κομμάτι που μας επιρεάζει τις ζωές νυχθημερώς,

   η πίστη που ελευθέρωσε όμως όλους τους προγόνους είτε πεθαίνοντας γι αυτή, είται ζώντας με υπομονή – πόνο και μας έφερε εδώ που έιμαστε σήμερα , αδίκως χλεβάζεται και η απομάκρυνσή του καθενός από αυτήν τον οδηγεί σε πιο σκοτεινά μονοπάτια – επικίνδυνα καθώς μπαίνεις πιο βαθυά στο τούνελ.

   Εάν ένας απλός σταυρός και μια απλή προσευχή έστω και μια φορά την ημέρα σου φαινόταν βουνό και σε έκανε να αισθάνεσαι πρόβατο, τότε σίγουρα σε έχουν επιρεάσει λανθασμένα μερικά ακατάλληλα άτομα.

  • Ανυπόδητος Ακανθοβάτης 06/27/2018 @ 3:18 ΜΜ

   Στέφανε, πολλοί έχουν συλλάβει (όπως η αρθρογράφος) την επικινδυνότητα που κατατρύχει την ανθρωπότητα και από ποια κατεύθυνση γενικώς προέρχεται. Αλλά οι ιδεοληπτικές παρωπίδες, (είτε είναι θρησκευτικές είτε πολιτικές), τους εμποδίζουν να συνειδητοποιούν πως όλοι οι φυτευτοί “Σωτήρες” από το συγκεκριμένο Δόγμα που έχουν προγραμματιστεί να ασπάζονται, να ευλαβούνται, να ακολουθούν, να στηρίζουν ή να πιστεύουν, είναι στην πραγματικότητα “Ολετήρες” και μοναδικό σκοπό έχουν όλοι την υποδούλωση του ατόμου.

 2. Ακομα δεν καταλαβαίνετε; 06/27/2018 @ 4:26 ΜΜ

  μπραβο διαβαζεις τα σχολια μου..διαβασε λοιπον και αυτο ..
  Tο αφεντικο ειναι ενα οι δουλοι πολλοι .Η κορυφη ανηκει σε εναν .Καποιοι θα παραμεινουν οι περισσοτεροι θα φυγουν .Τα μηχανικα σωματα θα κυβερνανε τον δικο σου εγκεφαλο .Στα κουτια θα ζουμε με τεχνητο ηλιο .Το κλαμα δεν θα σταματαει .Τα καλωδια θα τρεφουν τις ακριδες που θελουν να ζησουν για παντα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh