Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:26 - 14/12/2017

Η DARPA ανέπτυξε «γονιδιακό όπλο» για να εξολοθρεύσει συγκεκριμένους πληθυσμούς – Για αυτό συνέλεγαν δείγματα στην Ρωσία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τρομερά και φοβερά πράγματα λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο ενώ ο πλανήτης ασχολείται με άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα που επηρεάζουν την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων .

Ο αμερικανικός στρατός ανέπτυξε ένα «γονιδιακό όπλο» το οποίο όπως λένε διάφοροι έγκυροι επιστήμονες, είναι σε θέση να εξολοθρεύσει ολόκληρες εθνότητες κατά την διάρκεια ενός μελλοντικού πολέμου, προκαλώντας πανικό στην επιστημονική κοινότητα.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα κατασκευής «γονιδιακού όπλου», σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει την ικανότητα να εξαλείψει ορισμένους τύπους ανθρώπων με βάση τη γενετική τους σύνθεση, υπακούοντας στο τρομερό σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός ολοκληρωτικού πολέμου .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η DARPA έχει καταστεί η κορυφαία πηγή χρηματοδότησης για την δημιουργία τεχνολογίας ικανής να προκαλέσει γενετική εξαφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Η DARPA ανέπτυξε «γονιδιακό όπλο» για να εξολοθρεύσει συγκεκριμένους πληθυσμούς – Για αυτό συνέλεγαν δείγματα στην Ρωσία –

Αυτή η πληροφορία έρχεται από ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών της επιτροπής για τη Βιολογική Ποικιλότητα (CBD), οι οποίοι συζητούν για την εφαρμογή μορατόριουμ στην γονιδιακή έρευνα, όταν αρκετές χώρες εξέφρασαν φόβους για πιθανή στρατιωτική εφαρμογή.

Οι διπλωμάτες του ΟΗΕ επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα «The Guardian» ότι η απελευθέρωση πληροφοριών θα αποκαλύψει πολλά επικίνδυνα πράγματα για αυτά του είδους τα όπλα .

«Πολλές χώρες έχουν ανησυχίες ότι αυτή η τεχνολογία προέρχεται από την DARPA, (αμερικανική υπηρεσία αμυντικών ερευνών)» , δήλωσε διπλωμάτης .

Σύμφωνα με την Guardian, το ενδιαφέρον για την τεχνολογία αυτού του είδους έχει «εκτοξευθεί» στα ύψη , μετά την αποκάλυψη μυστικής αναφοράς ομάδας ελίτ επιστημόνων για την δημιουργία ενός γονιδιακού «όπλου» ικανού να αφανίσει εκατομύρια ανθρώπους , σύμφωνα με το email του Βιολόγου επιστήμονα Gerald Joyce, ο οποίος συμπροεδρεύει σε μια ομάδα μελέτης του ινστιτούτου Jason .

Μια δεύτερη έκθεση του ίδιου ινστιτούτου το 2017, αξιολόγησε «τις πιθανές απειλές που μπορεί αυτή η τεχνολογία να «οπλίσει» τα χέρια οποιουδήποτε, καθώς και τα τεχνικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να αναπτυχθεί η τεχνολογία αυτού του είδους» , γράφει ο Joyce.

Είναι ενδιαφέρον ότι, μόλις πριν από ένα μήνα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε, έναν «εξωφρενικό τότε ισχυρισμό», λέγοντας ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία συγκέντρωνε βιολογικούς ιστούς από Ρώσους πολίτες διαφορετικών εθνοτικών ομάδων με άγνωστο σκοπό.

«Γνωρίζετε ότι συλλέγεται βιολογικό υλικό σε όλη τη χώρα, από διαφορετικές εθνοτικές ομάδες και ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας; Το ερώτημα είναι γιατί γίνεται αυτό; Αυτό γίνεται με ύποπτο σκοπό και επαγγελματικά. Είμαστε ένα είδος αντικειμένου ιδιαίτερου ενδιαφέροντος», δήλωσε ο Πούτιν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ρωσίας.

«Αφήστε τους να κάνουν αυτό που θέλουν αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό, τι πρέπει», είπε ο ίδιος.

Παρόλο που μερικοί αρχικά απέρριψαν τις δηλώσεις του Πούτιν ως θεωρία συνωμοσίας, στην πραγματικότητα, ο Ρώσος πρόεδρος ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.

Ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής αεροπορίας εξήγησε ότι στη Ρωσία σήμερα η επιλογή του ρωσικού πληθυσμού για λήψη δείγματος δεν ήταν σκόπιμη και σχετίζεται με την έρευνα που διεξάγει η Πολεμική Αεροπορία για το ανθρώπινο μυοσκελετικό σύστημα.

Το πρώην μέλος της επιτροπής βιολογικών όπλων του ΟΗΕ, Ιγκόρ Νικούλιν, είπε στο RT ότι η συλλογή γενετικών δειγμάτων από τις ρωσικές ομάδες πληθυσμού έχει ιστορία.

”Τέτοιες προσπάθειες έγιναν από τη δεκαετία του ’90 όταν υπήρχε ένα πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος, τότε υπήρχαν διάφορα προγράμματα και στη δεκαετία του 2000 … με διαφορετικά προσχήματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευγενών, αλλά για κάποιο λόγο όλα αυτά συμβαίνουν προς το συμφέρον των ΗΠΑ (Ένοπλες Δυνάμεις), και αυτό δημιουργεί υποψίες”, ανέφερε ο Νικούλιν.

“Δείγματα Ευρωπαίων της Σλαβικής ομάδας, κυρίως Ρώσοι”, τείνουν να είναι τα πιο επιθυμητά δείγματα. “Τα δείγματα αίματος λαμβάνονται για ανάλυση, και αν μια οργάνωση είναι ξένη, αυτό που κάνουν με τα αποτελέσματα είναι πάντα άγνωστο”, πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος στο οποίο αναφέρθηκε ο Νικούλιν, ξεκίνησε στο Cold Springs Harbor των ΗΠΑ, το ίδιο εργαστήριο στο οποίο ξεκίνησε το διαβόητο Eugenics Record Office το 1910 όπου επιστήμονες προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν ανώτερες γενετικά φυλές και επέβαλλαν αναγκαστικές στειρώσεις ως αποτελέσματα ευγονικής έρευνας.

Τα βιολογικά όπλα ή τα λεγόμενα “εθνοτικά όπλα” που στοχεύουν ορισμένους ανθρώπους με κοινό γενετικό κώδικα, ενώ αφήνουν τους άλλους αβλαβείς, είναι από καιρό αντικείμενο έρευνας ορισμένων χωρών.

Ένα χρόνο αργότερα, η UNESCO προειδοποίησε σε μια έκθεση με τίτλο “Γενετικά όπλα: Εφιάλτης του 21ου αιώνα”, ότι η έρευνα στον τομέα της βιοτεχνολογίας θα μπορούσε να δημιουργήσει νέους δρόμους προς την απελευθέρωση μιας τέτοιας εφιαλτικής τεχνολογίας.

“Δυστυχώς θα είναι δυνατό να σχεδιάσουμε βιολογικά όπλα αυτού του τύπου όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα γονιδιώματος”, δήλωσε τότε η επικεφαλής επιστήμης και πολιτικής υγείας στην Βρετανική Ιατρική Εταιρεία, Dr. Vivienne Nathanson.

Το 2004, μια έκθεση της Βρετανικής Ιατρικής Εταιρείας με τίτλο ”Βιοτεχνολογία, Όπλα και Ανθρωπότητα II”, προειδοποίησε ότι ο σχεδιασμός τέτοιων όπλων γρήγορα ”πλησίαζε την πραγματικότητα” και θα μπορούσε να συνεπάγεται γενετικές βόμβες που περιέχουν άνθρακα ή βουβωνική πανώλη που θα ενεργοποιούνταν όταν εκτίθονταν σε μια στοχευμένη ομάδα.

“Το πρόβλημα είναι ότι η ίδια τεχνολογία που αναπτύσσεται για τη δημιουργία νέων εμβολίων και την εξεύρεση θεραπείας για το Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες εξουθένωσης, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για κακοήθεις σκοπούς”, ανέφερε ο συγγραφέας της μελέτης, Malcolm Dando.

«Σκοτεινά» μυαλά σκέπτονται «σκοτεινά» πράγματα νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν τους άνομους σκοπούς τους.

ΠΗΓΗ

Σας Ενδιαφερουν:

Fly Bra Στήθος με τέλειο σχήμα, χωρίς περιττές λεπτομέρειες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑ
Είναι δυνατόν να μαγειρεύετε για όλη την οικογένειά σας κάθε μέρα και ταυτόχρονα να χάνετε βάρος! Έχ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Δεν ξερω πως το κανει ..αλλα το κανει ..!
STRANGER-VOICE
ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
STRANGER-VOICE
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Έχετε πλακουτσωτή μύτη; Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές πριν καταλήξετε στην πλαστική χειρου...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Χάστε το περιττό λίπος και παρατείνετε τη ζωή σας! Με την χρηση των μαγνητων !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπορείτε να θεραπεύσετε την ψωρίαση!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 12/14/2017 @ 4:17 ΜΜ

    ΣΤΟΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΚΟΙΜΑΣΑΙ Η ΞΥΠΝΑΣ ΦΟΡΑ ΤΟ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΖΙΚΑ,ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ,ΧΑΡΠ ΚΛΠ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ….

  2. Να θυμίσω επί καρκινογόνου Σημίτη δόθηκαν εν αγνοία του ελληνικού λαού κόκκαλα αρχαίων ελλήνων στον Καναδά και ουδέ ποτέ επεστράφησαν. Κάτι παιζόταν τότε με το DNA

  3. Θα το ξαναπώ κ ας γίνομαι κουραστικός.
    Δείτε τη σειρά Utopia!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*