23:12 - 08/12/2016

55 πολίτες σκοτώθηκαν κατα λάθος στο Ιράκ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

55 πολίτες σκοτώθηκαν κατα λάθος στο Ιράκ

Σήμερα Τετάρτη 55 πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε βομβαρδισμούς που έγιναν κατά λάθος στο Ιράκ. Σύμφωνα με ένα τοπικό νοσοκομείο και δυο νομάρχες σκοτώθηκαν σίγουρα 55 πολίτες.
Μεταξύ των νεκρών είναι δώδεκα γυναίκες και δεκαεννέα παιδιά. Οι βόμβες έπεσαν σε μια πολυσύχναστη αγορά στην πόλη αλ-Qaim, περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαγδάτης.

Η πόλη βρίσκεται στα χέρια του ισλαμικού κράτους. Σύμφωνα με το BBC στόχος τους ήταν ένα τζαμί. Επίσης το νοσοκομείο ανάφερε οτι μέσα στους νεκρούς ήταν και οκτώ ισλαμιστές.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Loading...

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ξέρουμε ποιοί βομβάρδισαν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*