Ανοίγουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα για τα εμβόλια – Η αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί ψύχραιμα

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα (Telegraph, Daily Mail, Independent, Russia Today κ.α.), ερευνητές της Οξφόρδης χορήγησαν σε χιλιάδες μωρά στην Αφρική ένα νέο εμβόλιο κατά της φυματίωσης που επέφερε το θάνατο σε πιθήκους που συμμετείχαν σε δοκιμές.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα Indepedent, επικαλούμενη έρευνα, τα αποτελέσματα πάνω στα ζώα «διαστρεβλώθηκαν», προκειμένου να χορηγηθεί το εμβόλιο.

Κατά τα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες χορήγησαν σε 1.400 μωρά το πειραματικό φάρμακο, παρά το γεγονός ότι απεβίωσαν πέντε από τα έξι πειραματόζωα, με εκείνους να απορρίπτουν τους ισχυρισμούς για «διαστρέβλωση των στοιχείων».

Το θέμα αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της βρετανικής επιθεώρησης «British Medical Journal», με τους ειδικούς να κάνουν έκκληση για αυστηρότερους κανόνες που διέπουν τον τρόπο με τον οποίο η έρευνα διεξάγεται σε ζώα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Οι ερευνητές της Οξφόρδης κατηγορούνται για «επιλεκτική χρήση των επιστημονικών τους στοιχείων».

Τα μωρά από τη Νότια Αφρική-ευτυχώς-δεν υπέστησαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο – MVA85A- το οποίο όμως δεν τα προστάτευσε από την φυματίωση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, τίθεται το εξής ζήτημα:

Φυσικά δεν είναι όλα τα εμβόλια «κακά»! Ωστόσο, αναρωτιόμαστε αν τηρούνται πράγματι οι προϋποθέσεις, προκειμένου τα όποια εμβόλια να είναι κατάλληλα για τον ανθρώπινο οργανισμό και να μην προκαλούν τις όποιες παρενέργειες, μαζικά ή μεμονωμένα.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία.

Οι ακραίες φωνές που, από την μία κάνουν λόγο για «εμβολιοφοβία», από την άλλη απορρίπτουν όλα τα εμβόλια, πρέπει να σταματήσουν και να υπάρξει σωστή και ψύχραιμη ενημέρωση για τα εμβόλια που κυκλοφορούν και πόσα από αυτά προστατεύουν πράγματι έναντι ασθενειών.

«Πρέπει να αναπτύξουμε καλύτερες και μεθοδικότερες κινήσεις, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πότε ένα φάρμακο είναι κατάλληλο για χρήση στους ανθρώπους και το πιο σημαντικό ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ», δήλωσε, μεταξύ των άλλων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, Malcolm Macleod, με τον οποίο συμφωνούμε απόλυτα.

el.gr

One thought on “Ανοίγουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα για τα εμβόλια – Η αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί ψύχραιμα

  1. Hermes says:

    Σήμερα, ποιοί έχουν επενδύσει περισσότερο στα εμβόλια με σκοπό το κέρδος; Μήπως ο Bill Gates καί οι πελάτες του; Ηλίας Α. Λυμπέρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *