11:30 - 08/07/2020

Ο Ελληνικός Στρατός που βρίσκεται στην Λήμνο ενοχλεί…

Παραβαίνουν όλες τις συνθήκες ! Εξοπλίζονται κατά της Τουρκίας

Η Ελλάδα χωρίς να υπολογίζει τα συνοριακά αιτήματα για τις ακτές των νησιών του Αιγαίου, όπως και το διεθνές δίκαιο συνεχίζει να προκαλεί ένταση στην περιοχή.

Η ελληνική διοίκηση αν και δεν διαθέτει κανένα νομικό έρεισμα, δεν υπολογίζει τα θαλάσσια σύνορα και την ΑΟΖ της Τουρκίας, κατά παράνομο τρόπο εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου.

Τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχώς αμφισβητούνται ενώ η Ελληνική πλευρά παίρνει μία θέση που δεν υπολογίζει κανόνες.

Στο πεδίο από αυτό όπου υπάρχει επί μακρόν μία διαμάχη απέναντι στην εποικοδομητική και σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο στάση της Τουρκίας, η Ελλάδα ακολουθώντας μία επιθετική και κακομαθημένη στάση, συνεχίζει να εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου.

Η βοηθός καθηγήτρια Δρ. Εμετέ Γκιουζούγκιουζελί ασχολήθηκε σχετικά με τις ελληνικές παραβιάσεις.

Ένοπλες δομές στα νησιά του Αιγαίου

Η βοηθός καθηγήτρια σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στα νησιά του Αιγαίου έγραψε τα εξής :

Καταρχήν η Λήμνος είναι το μέρος όπου υπογράφτηκε η περιβόητη συνθήκη του Μούδρου (κατοχή του οθωμανικού κράτους). Το αποστρατιωτικοποιημένη καθεστώς της νήσου Λήμνου καθορίστηκε με το άρθρο 12 της συνθήκης της Λωζάννης του 1923 και με τα άρθρα 4 και 6 της Λωζάνης για τη συνθήκη των Στενών. Έγινε αποδεκτό και με την συνθήκη των Παρισίων της 10/2 1947. Ο αφοπλισμός με τις αναφερόμενες αυτές συμφωνίες κατέστη εθιμικό δίκαιο.¨
…….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/tum-anlasmalari-hice-saydilar-turkiyeye-karsi-silahlaniyorlar-1324331.html

7/7/2020

Αχ: Ακολούθως η κυρία αυτή παραθέτει μία σειρά από συμφωνίες του 20ου αιώνα τις οποίες υποτίθεται πως η Ελλάδα παραβιάζει εξοπλίζοντας τα νησιά και ιδίως τη Λήμνο. Αλήθεια δεν έχει διανοηθεί κανένας Έλληνας αξιωματούχος όταν το θέτουν αυτό το θέμα οι Τούρκοι αξιωματούχοι να τους πει “Εσείς τι ντέρτι τραβάτε; Μήπως υπάρχει κίνδυνος για την Τουρκία για επίθεση από τα νησιά ; Μήπως διαθέτουμε αποβατικό στόλο στα νησιά από τον οποίο κινδυνεύει η Τουρκία ;.” …

Η Δρ. Εμετέ Γκιουζούγκιουζελί είναι και φίλη με τον γνωστό ανθέλληνα Φερρούχ Οζκάν. Το μίσος της κατά της Ελλάδας και το γλείψιμο προς την Τουρκία που εκδηλώνει είναι εργολαβικό και σίγουρα όχι δωρεάν…

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο αναφέρεται πως είναι από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λήμνου.

tourkikanea.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Μιχάλης 07/08/2020 @ 12:01 ΜΜ

    Η επόμενη βάση θα πρέπει να είναι Πέργαμο Σμύρνη Λυκία κ σαμσουντα

  2. Μαζί με την ρίζα δεν βαφεις και κανένα φρύδι?
    Μας τα έχετε πριξει κάθε μέρα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh