09:06 - 13/11/2019

Επίδειξη δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο και παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ιδιαίτερα έντονη ήταν και σήμερα η στρατιωτική δραστηριότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Πέραν της διακλαδική άσκησης «Ανατολική Μεσόγειο» που διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κύπρου με τη συμμετοχή 32 πλοίων, δυνάμεων της Αεροπορίας και του Στρατού, η τουρκική πολεμική αεροπορία προχώρησε σε μπαράζ παραβιάσεων του εθνικού μας εναερίου χώρου στο βόρειο Αιγαίο.

Στο πλαίσιο της τακτικής αεροπορικής άσκησης που προβλέπει σενάρια συνεργασίας μαχητικών αεροσκαφών και ιπτάμενων ραντάρ.

Σταθερά προσανατολισμένη στο δόγμα της στρατιωτικής ισχύος η Τουρκία από την αρχή της χρονιάς διεξάγει ασκήσεις ευρείας κλίμακας επί την Κύπρο έως τη Ρόδο «Η στρατιωτική παρουσία κατοχυρώνει δικαιώματα»

onalert.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh