Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:08 - 30/07/2021

Υπάρχουν ακόμα ζώα που πιστεύουν στην τυχαιότητα και ξαφνικότητα της πανδημίας. Αν και προσβάλλουμε και τα ΄ζωα, γιατί αυτά λειτουργούν με το θεικό ένστικτο.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΕΕ σχεδίαζε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού από το 2018! Όπως έχουμε πει επαννειλλημένως δεν υπάρχει ούτε ξαφνική ούτε πανδημία, υπάρχει αυτοί να μένουν πιστοί στον προγραμματισμό των αντίχριστων ατζεντών τους για την κατεύθυνση της ανθρωπότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εμφανιστεί στα τέλη του προηγούμενου έτους ως ο εμπνευστής της ιδέας των πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του COVID-19, παρόλα αυτά η ΕΕ φέρεται να σχεδίαζε την εισαγωγή του από το 2018, τότε είχε ως σκοπό να υιοθετηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση έως το 2022. 

Το 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να εγκρίνει έναν «χάρτη πορείας για ενισχυμένη προστασία από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν από εμβόλια». Το σχέδιο ξεκινά με μέτρα προώθησης το 2018 και τελειώνει με ένα νομοσχέδιο περί πιστοποιητικών εμβολιασμών το 2022.

Μεταξύ 2019 και 2021, η Επιτροπή σχεδίαζε να πραγματοποιήσει μια μελέτη σκοπιμότητας για τη μέτρηση της δυνατότητας εισαγωγής ενός «κοινού διαβατηρίου εμβολίων».

Η μελέτη σκοπιμότητας περιελάμβανε δημοσκοπήσεις για να διαπιστωθεί εάν οι πολίτες της ΕΕ αναμένεται να… καθίσουν ήσυχοι και να αποδεχτούν ότι η ΕΕ θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εμβόλια που έχουν ή δεν έχουν κάνει.

Σε περίπτωση λαϊκής αντιπολίτευσης σε οποιοδήποτε κράτος μέλος, η Επιτροπή θα παρουσίαζε «κατευθυντήριες γραμμές» για να βοηθήσει τα κράτη μέλη να προωθήσουν προπαγάνδα με σκοπό την «καταπολέμηση του σκεπτικισμού των εμβολίων» σε αυτό το κράτος μέλος. Η προπαγάνδα θα «προσαρμοζόταν στις ανάγκες κάθε κράτους μέλους», σύμφωνα με τον χάρτη πορείας.

Εάν η μελέτη σκοπιμότητας έδειχνε ότι το έργο ήταν εφικτό, η Επιτροπή θα υπέβαλε ένα αιφνίδιο κάθετο νομοσχέδιο για ένα «κοινό διαβατήριο εμβολιασμού» για όλους τους πολίτες της ΕΕ έως το 2022, που είναι το τελευταίο έτος του χρονοδιαγράμματος.

Ωστόσο, το διαβατήριο που εισήγαγε η ΕΕ λόγω του COVID-19 είναι χρονικά περιορισμένο και ισχύει μόνο από την 1η Ιουλίου 2021 έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Δείτε τον πίνακα: 

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2021/7/28/image_29_1.jpg?itok=502RVt6W

Όπως έχουμε πει και σε άλλα άρθρα. Τουλάχιστον από το 17 με το συνέδριο τους περί “Σεναρίου Πανδημίας”, και με τόσα άλλα conferences και δηλώσεις που είχαν κάνει οι Νεοταξίτες στο παρελθόν, ήθελε χρόνια σχεδιασμό και πρώιμων αποτυχημένων δοκιμών για να το πάνε εκεί που το πήγαν. Γρίπη των χοίρων, των πτηνών, ζίκα, μίκα, τόσα δοκίμασαν, τα οποία όμως προγραμμάτισαν αποτελεσματικά τις μάζες στον φόβο.

Ακόμα και τώρα δεν σταματάνε τα μήντια τους να σας έχουν σε μία συνεχόμενη κατάσταση κορτιζόλης και στρες. “Θα χτυπήσει 45άρια αύριο? Μην θρηνήσουμε τα θύματα του καύσωνα του 87” και τέτοιες τρομολαγνικές βλακείες παίζουν κάθε μέρα στα πρωτοσέλιδα τους. Νέες μεταλλάξεις, νέοι μπαμπούλες να σας κρατάνε αποχαυνωμένους κάθε μέρα…. .

Σας Ενδιαφερουν:

Βρέθηκε το γονίδιο, που είναι υπεύθυνο για την ανικανότητα – τώρα μπορεί να θεραπευθεί
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Spotmechanic: Πάνω από 1000 έλεγχοι μεταχειρισμένων στο πρώτο τρίμηνο
ΕΛΛΑΔΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Επαναφορά της όρασης με 1 κύκλο θεραπείας χωρίς χειρουργική επέμβαση και ραντεβού με γιατρούς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑ
Η μάχη με την αρθρίτιδα: 1: 0 υπέρ της επιστήμης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
SHUNGITE - Πώς είναι αυτό το ορυκτό τόσο ΔΥΝΑΤΟ;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προβλήματα με την πλάτη και τις αρθρώσεις αποτελούν μια άμεση πορεία προς την αναπηρία! Πώς να σώσετ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Να Φαίνεσαι Νεότερος Απ’ Ότι Είσαι Αν Δεν Υπάρχει Δυνατότητα Να Πηγαίνεις Σε Κέντρα Αισθητικής;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν νομίζω ότι αλλάζει σε κάτι το σχεδιασμό τους. Άλλωστε φορά μόνο τον COVID και ισχύει (υποτίθεται) μόνο για μετακίνηση μεταξύ των χωρών Σέγκεν. Μπορούν κάλλιστα σε ένα χρόνο από τώρα να μας εμφανίσουν ένα κοινό πιστοποιητικό/διαβατήριο που να “ισχύει” για όλες τις ασθένειες και τα εμβόλια, όπως και τις μελλοντικές “πανδημίες”. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό είναι το Χάραγμα, το οποίο έρχεται και σε τρία στάδια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*