Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
01:09 - 30/07/2021

Ζητούν απαντήσεις για τη διαχείριση της “πανδημίας” από δήμο Χαλκιδέων

Ψήφισμα – αίτημα για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας υπέγραψαν την Τετάρτη 28/7 το βράδυ στο Στρογγυλό Χαλκίδος, οι “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ”.  Πρόκειται για μια νεοσύστατη ομάδα Χαλκιδέων πολιτών, που το τελευταίο χρονικό διάστημα οργανώνει συγκεντρώσεις ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Ο στόχος της δράσης είναι να κοινοποιηθεί το ψήφισμα με δικαστικό επιμελητή στη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.  Στη συνέχεια να γίνει σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα απαντά σε ερωτήματα που απασχολούν τους δημότες σχετικά με το ζήτημα της Παν-δημίας.

Οι συγκεντρώσεις για όποιον ενδιαφέρεται γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ στο Στρογγυλό Παραλία Χαλκίδας και κάθε Παρασκευή βράδυ στο θέατρο Κωτσόπουλου Χαλκίδας. Εκεί νομικοί και ιατροί ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους, για θέματα που αφορούν την εργασία, την υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*