“VOICE” ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Από αυτήν την «συχνότητα» που μιλάμε, θα έχετε καταλάβει πως ακούγεται μία διαφορετική φωνή, που δεν είναι εναρμονισμένη με τα σημερινά ΜΜΕ.

Εδώ, τα σημερινά βιώματα που ζούμε, εμείς τα αναλύουμε με άλλη λογική και εξάγουμε άλλα συμπεράσματα.

Και η γενική μας άποψη, είναι πως ζούμε την εποχή, λίγο προ της εμφάνισης του αντίχριστου, που θέλει να γίνει κυρίαρχος του κόσμου, με μεγάλο όπλο την πλάνη και αυτήν την στιγμή προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς Έλληνες».

Και το παγκόσμιο «παιχνίδι» των Σιωνιστών, παίζεται αυτήν την στιγμή εδώ, στην Ελλάδα μας. Γιατί όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει πλανηθεί από τον αντίχριστο.

Εδώ όμως στην αιώνια Ελλάδα μας, βρίσκονται και υπάρχουν αυτοί οι εκλεκτοί του Θεού, που δεν έχουν πλανηθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερούν τα σχέδια του αντίχριστου και να μην τον αφήνουν να επικρατήσει.

Και αν δεν πλανήσει ο αντίχριστος ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους ανθρώπους, δεν μπορεί να επικρατήσει. Και η κοινωνία θα έχει την ίδια κατάληξη που είχε στα ΣΟΔΟΜΑ και στα ΓΟΜΟΡΑ.

Δηλαδή: Οι ασεβείς που πίστεψαν και υπηρέτησαν τον διάβολο θα αφανιστούν από το ίδιο τον διάβολο, ενώ οι ευσεβείς θα προστατευθούν από τον Θεό, όπως ο Λωτ, για να δημιουργήσουν την συνέχιση της ζωής σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Προς το παρόν λοιπόν, ο διάβολος, προσπαθεί να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».

Σε αυτήν την προσπάθεια χρησιμοποιεί και όλες τις «τέχνες» όπως και την μουσική.

Με την μουσική, προσπαθεί να παρασύρει τους ανθρώπους σε τέσσερις σατανικές παγίδες. Στην βλασφημία και την απαξίωση του Θεού,

στην σεξουαλική ανηθικότητα,

στα ναρκωτικά

και να τους περνάει αντιχριστιανικές φιλοσοφικές θεωρήσεις.

Ο σκοπός είναι να βάζει τους ανθρώπους να τραγουδούν και αυτοί, τους σατανικούς και αντιχριστιανικούς στίχους.

Διότι στην διάσταση του Θεού, των αγγέλων και των δαιμόνων, δεν υπάρχουν πλάκες και αστεία ούτε άσχετα λόγια.

Υπάρχει και καταγράφεται μόνο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ και τίποτα άλλο. Και με αυτό που λεει ο άνθρωπος, δίνει δύναμη είτε στον Θεό, είτε στον διάβολο. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ τι βγαίνει από το στόμα σου.

Στο εξωτερικό, ο σατανισμός μέσα στην μουσική, είναι το βασικό δεδομένο και η δαιμονολατρεία ξεκίνησε από τον Έλβις Πρίσλεϋ με το «είσαι ο διάβολος μεταμορφωμένος»-(You are the Devil in Disquise). Ακολουθούν οι Μπήτλς με το «Λευκό Άλμπουμ του διαβόλου»- (Devil’s White Album).

Από τότε όλα σχεδόν τα συγκροτήματα, οι τραγουδιστές και οι δίσκοι, κάνουν λόγο για τον σατανισμό και τα παρακλάδια του.

Ολόκληρα μουσικά συγκροτήματα έχουν “εμπνευστεί” την ονομασία τους και έχουν τραγουδήσει για το Σατανά.

Τα αρχικά του Αυστραλιανού συγκροτήματος AC/DC σημαίνουν : “Anti- Christ/ Death to Christ”. Δηλαδή: “Αντίχριστος/ Θάνατος στον Χριστό”.

– Τα αρχικά του συγκροτήματος “KISS” σημαίνουν: “Kings In Satan’s Service”. Δηλαδή: “Βασιλείς στην Υπηρεσία του Σατανά”.

– Ο τίτλος του συγκροτήματος “Lucifer” σημαίνει “Άρχων του σκότους”.

– Το συγκρότημα “Blaspheme” σημαίνει Βλασφημεία.

– Ο Peter Griss των Kiss δήλωσε στο περιοδικό IBID τον Μάρτιο του 1976: “Πιστεύω στον διάβολο σαν σε Θεό”.

– Ο Bill Ward των Black Sabbath παραδέχεται ότι: “Ο σατανάς θα μπορούσε να ήταν Θεός”.(Περιοδικό Cireus).

– Το 1982 οι Led Zeppelin οδηγήθηκαν στο δικαστήριο της Καλιφόρνιας, γιατί στο δίσκο τους “Stairway to Heaven” τραγουδούσαν μηνύματα σαν αυτά: “Εγώ πρέπει να ζω για τον Διάβολο”, “Θέλω ο Χριστός να γονατίσει προ του Σατανά”.

– Οι AC/DC τραγουδούν: “Δόξα στις καμπάνες της κόλασης”

-Οι Kiss σε δίσκο τους έχουν γράψει: “Ο διάβολος είναι ο Θεός σου”.

Οι Black Sabbath σε δίσκο τους έχουν γράψει: “Ιησού εσύ είσαι ο σιχαμερός”. Μάλιστα στο εξώφυλλο του δίσκου εικονίζεται μια αστραπή που στεφανώνει το 666.

EΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τραγουδιστές και τραγουδίστριες του «έντεχνου» και του «λαϊκού», αναδείχθηκαν από το Εβραϊκό σύστημα της μουσικής βιομηχανίας, που έχει στην ιδιοκτησία του όλες τις δισκογραφικές εταιρείες , μόνο και μόνο για να υμνήσουν με τραγούδια τον διάβολο, την αμαρτία και την ανηθικότητα, ή να υβρίσουν και να απαξιώσουν τον Θεό, παρασύροντας σε αυτό και τους ανθρώπους που θα τραγουδούσαν αυτούς τους στίχους.

Η Άννα Βίσση «τραγουδάει» ανοιχτά: «Δαίμονες»..!!!

Ο Σαμπάνης: «Είμαι ο δαίμονάς σου είμαι και ο …. “Θεός” σου»…!!! και

«Τι να πεις τι να πω που σε νοιώθω…. “Θεό”»…!!!

Ο Μαζωνάκης: «Σ’ έχω κάνει …. “Θεό”»..!!!

Η Ζήνα: «Ήσουν …. “Θεός”… στην ζωή μου μα φεύγω ψυχή μου»..!!!

Η Χάρις Αλεξίου: «Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και ο … “Θεός”.. ο ίδιος δεν με σταματά»..!!!

Ο Μαργαρίτης: «Στον κόμβο Κηφισίας…… “Χριστό”… είδα τον χάρο»..!!!

Η Αλκηστη Πρωτοψάλτη: «Εγώ το φως…. μετάλαβα» …. και: «να μπορούσα στα σύννεφα να είχα εγώ βενζινάδικο….. και ένας … “Θεός” πάνω από το άδικο»

Άλλοι στίχοι τραγουδιών που απαξιώνουν τον Θεό: «Να σ’ έχω άντρα κι μητέρα και …. Θεό..»,

«μέσα σου χάνομαι…. Θεός … αισθάνομαι»,

«Και εγώ για σένα θα πατήσω και τις…… 10 εντολές»…!!!

Ο Παπάζογλου «τραγουδάει» και βγάζει μίσος κατά του Χριστού:…. «Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε…. Ιησούς κι’ Ιούδας». Ένα καθαρά σατανικό «άσμα» που απαξιώνει τον Θεό.

Ο Χαρούλης λέει σε ένα τραγούδι: «Κάποιος μας μίλησε σαν «άγνωστος Θεός». Ήταν μόνο ένας άνθρωπος απλός».

Αναφέρεται στον Ιησού Χριστό και τον παρουσιάζει ως απλό άνθρωπο.

Η Βίκη Μοσχολιού «τραγούδησε»: «στου διαβόλου τ΄άγραψα όλα το κατάστιχο»…!!!

Ακόμα και τον Στέλιο Καζαντζίδη παγίδεψαν οι σατανιστές και τον έβαλαν να τραγουδήσει: «Γλυκό νερό στην …. κόλαση να πιούμε εδώ μαζί σου….»

Αλλά όπως είπαμε, οι άγγελοι και οι δαίμονες ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ αυτό που ΛΕΜΕ, και τίποτα άλλο. Και δεν υπάρχει στην κόλαση…… «γλυκό νερό»..

Και ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ με τα τραγούδια τους ανθρώπους, με ευχάριστη μεν μουσική, αλλά και με αντίθεους στίχους.

Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες τραγούδια, με κάποιο στίχο που βρίσκεται «ξέμπαρκα» μέσα στο τραγούδι και απαξιώνει ή χλευάζει τον Θεό, τον Ιησού Χριστό, την Παναγία, τους αγίους και τους αγγέλους, υμνεί την κόλαση και τους δαίμονες, προτρέπει τους ανθρώπους σε πορνεία, μοιχεία, τζόγο, ναρκωτικά, τσιγάρο και γενικά σε αμαρτία και τους περνάει αντιχριστιανικά «φιλοσοφικά» μηνύματα, του τύπου: «Μία ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε….». Δηλαδή μία ζωή όπως την θέλει ο διάβολος, χωρίς Χριστό και χωρίς Ανάσταση.

Με τον Θεό τα έχει βάλει ο διάβολος και θέλει τους ανθρώπους μαζί του.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΑΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΣΑΣ;;;;;

Και όλοι οι τραγουδιστές έχουν τραγουδήσει τέτοια αντιχριστιανικά τραγούδια. Άλλοι συνειδητά ως γνήσιοι οπαδοί του σατανά και άλλοι ως ηλίθιοι και πλανεμένοι που δεν καταλάβαιναν ότι τους χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι των δισκογραφικών εταιρειών, με σατανιστές «στιχουργούς» και συνθέτες, για να παρασύρουν τους ανθρώπους.

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ «VOICE” της τηλεόρασης. Σατανιστές «προαγωγοί» με «σταυρούς» στ’ αυτιά, στις μύτες και στους λαιμούς, με μία τηλεοπτική «σταρ» σαν να την έστειλε γραφείο συνοδών, που όπως πολύ πετυχημένα είχε πει ο Σαββόπουλος…. «μανάρι μου να σε δω στα τ@σσ@ρα», προωθούν την ύβρι κατά του Θεού με αντίχριστα «άσματα» και με …. «αλληλούια», μέσα από ωραίες φωνές αλλά ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, που όσο πιο σατανικό πρότυπο δείξουν, τόσο πιο ψηλά θα φτάσουν….!!!

Έχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ο αντίχριστος και οι οπαδοί του και δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πλέον.

Εσείς όμως οι εκλεκτοί Έλληνες να μην πλανηθείτε και να ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ που υβρίζουν και απαξιώνουν τον Θεό. Και όταν ακούτε τέτοια «άσματα» που δίνουν δύναμη στον διάβολο, εσείς να λέτε: «Θεέ μου κατάργησε αυτό το αίσχος και αυτήν την ασέβεια, γιατί εμείς δεν την θέλουμε».

Εσείς ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ για να δίνεται ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και αφήστε τους πόρνους και τους σατανιστές να λένε και να κάνουν ότι θέλουν. Και αφήστε τους δαιμονισμένους να καίγονται μ’ αυτά που σας λέω.

Ο «Ελληνικός 93.2» του Χατζηνικολάου, που εγώ τον λέω «ΣΑΤΑΝΙΚΟ», σχεδόν κάθε τραγούδι που βάζει, έχει και έναν στίχο κατά του Θεού. Δεν μιλάμε για την «Λάμψη». Εκεί δεν κρύβουν τον σατανισμό τους. Όλοι αυτοί, θα ακολουθήσουν την τύχη που τους επιφυλάσσει ο διάβολος, αφού αυτόν τον μισάνθρωπο επέλεξαν να υπηρετήσουν.

Αλήθεια, ποιοί άνθρωποι θα υπηρετούσαν τον μεγαλύτερο εχθρό τους;

Όπως είπε και ο Αϊνστάιν: «Άπειρη είναι η ηλιθιότητα του ανθρώπου».

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2079982282021981&id=979084458778441&__tn__=K-R

Y.Γ. Υπάρχει ένας Έλληνας τραγουδιστής, που απόλυτα συνειδητά δεν τραγούδησε κανένα στίχο κατά του Θεού και αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Αυτός είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος. Και ο Θεός γι’ αυτήν του την ευσέβεια, του ….. έκανε ένα «δώρο». Σίγουρα οι περισσότεροι δεν το γνωρίζετε, αλλά ο Γιάννης Πουλόπουλος βρίσκεται ως τραγουδιστής στην κορυφή του κόσμου. Ο δίσκος του με τον τίτλο «Ο ΔΡΟΜΟΣ» που περιέχει «το άγαλμα» και άλλες τεράστιες επιτυχίες, έχει πουλήσει τους περισσότερους δίσκους, από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ, οποιουδήποτε άλλου τραγουδιστή του κόσμου, ακόμα και από τους …. Μάικλ Τζάκσον, Χούλιο Ιγκλέσιας, Τομ Τζόουνς και άλλα τεράστια παγκόσμια ονόματα τραγουδιστών. Ο δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, είναι «Ο ΔΡΟΜΟΣ» με «το άγαλμα» του Γιάννη Πουλόπουλου.

Loading...

24 thoughts on ““VOICE” ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

 1. Giuvolgk Tshunk says:

  Σύμφωνα μέ έρευνα στόν αρχαίο ιουδαισμό αναφέρεται ως σατανάς η αμφισβήτηση, δυσπιστία, αντιπολίτευση, αντίθεση, θέατρο, παραπλάνηση.. Τότε ο κακός σατανάς είναι μυθοπλασία; Άρα μπορεί νά μήν υπάρχει ως κακό, τό κακό είναι αλλού.. Είναι μάλλον άγγελοι δαίμονες οι οποίοι παρασύρουν; Όμως αυτό επιτρέπεται ή είναι γιά τό Θεό; 666 είναι Ισλάμ, Τουρκία Σουλτάνου καί δημοκρατία, Σαουδικοί, Μάρξ..

 2. Σκοπός τους η πλάνη says:

  Δεν είναι μόνο ο ΣΚΑΙ, είναι πολλοί που προωθούν το σατανισμό.
  Η προσευχή στον θεό του κάτω κόσμου
  http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2012/12/blog-post_7573.html

  Σκοπός τους η πλάνη και η απώλεια της ψυχής

  Ματθαίος 25.41
  Τότε θέλει ειπεί και προς τους εξ αριστερών· Υπάγετε απ’ εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον, το ητοιμασμένον διά τον διάβολον και τους αγγέλους αυτού.

  Ματθαίος 13.49,50
  Ούτω θέλει είσθαι εν τη συντελεία του αιώνος. Θέλουσιν εξέλθει οι άγγελοι και θέλουσιν αποχωρίσει τους πονηρούς εκ μέσου των δικαίων,
  και θέλουσι ρίψει αυτούς εις την κάμινον του πυρός· εκεί θέλει είσθαι ο κλαυθμός και ο τριγμός των οδόντων.

  Κατεβάστε δωρεάν πρόγραμμα με την Αγία Γραφή–> theword.net

  • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

   Καλημέρα φίλε μου,δεν σε ενθουσιάζουν ιδιαίτερα τα κίτρινα γιλέκα από ότι φαίνεται στην Γαλλία ,διότι παραμένεις φανατικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα του κινήματος της »ρόζ κιλότας.»
   Παραποιείς εν γνώση σου την Αγία Γραφή.
   Δεν ντρέπεσαι λιγάκι,που γράφεις συνέχεια παραμύθια, για μικρά αδιάβαστα παιδιά?
   Πραξ. 1,7 Ο Ιησούς όμως τους είπε· “δεν είναι ιδικόν σας έργον και δικαίωμα να γνωρίσετε τα χρόνια η τους ωρισμένους καιρούς, τους οποίους ο Πατήρ εκράτησε εις την ιδικήν του εξουσίαν και παγγνωσίαν.»
   Αγνωστοι οι καιροί του Κυρίου,γνωστά όμως τα σημεία των καιρών.
   »Λουκ. 21,24 καὶ Ἱερουσαλὴμ ἔσται πατουμένη ὑπὸ ἐθνῶν ἄχρι πληρωθῶσι καιροὶ ἐθνῶν.»
   Το 1967 ,ύστερα από τον πόλεμο των 6 ημερών,μετά από χιλιετηρίδες τμήμα της Ιερουσαλήμ έπαψε πια να το κατέχουν έθνη.Στις μέρες μας μεγαλώνουν συνέχεια
   τα Ιεροσόλυμα .Ακόμα δεν έχει ΄΄ελευθερωθεί» όλη η Παλαιά Ιερουσαλήμ.
   Με τις συνεχείς αγορές των εβραίων και την τρομοκρατία τους είναι θέμα
   χρόνου να εκπληρωθεί πλήρως η προφητεία.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ; says:

    Το πρακτοράκι τζεισον-αντιγόνη μαζί με «άθεους» που κάνουν σατανιστικά σύμβολα και μπλούζα με το χξ ς (666).
    pilitouromanou.blogspot.com/2018/09/h_22.html

 3. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:

  Επειδή το άρθρο κλείνει με μια φράση του Αϊνστάιν θα παραθέσω κι εγώ μερικά ωραία του.

  «Θεός: Παράγωγο ανθρώπινης αδυναμίας. Βίβλος: Συλλογή σεβαστών μεν αλλά πρωτόγονων και παιδιάστικων μύθων. Θρησκεία: Προσωποποίηση παιδιάστικων προκαταλήψεων.»

  Σχετικά λοιπόν με τον Αντίχριστο.
  Α Ιωαννου 4.3 «και τούτο είναι το πνεύμα του αντιχρίστου, το οποίον ηκούσατε ότι έρχεται, και τώρα μάλιστα είναι εν τω κόσμω»

  Ο Ιωάννης εδώ κάνει λόγο για την εγγύτητα του αντιχρίστου. Δεν αφήνει να εννοηθεί ότι θα έρθει μετά από χιλιάδες χρόνια. «και τώρα μάλιστα είναι εν τω κόσμω»

  Σε μεγάλο μέρος της Καινής διαθήκης, βλέπουμε τον Απ Παύλο που προειδοποιούσε για την εγγύτητα της επιστροφής του Χριστού (δευτέρα έλευση). Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! (Ρωμαίους 13: 11-14, 1 Κορινθίους 7: 25-3, 15: 51-52, 7:29, 1 Θεσσαλονικείς 5:23, Εβραίους 10: 36-37)

  Ο απόστολος Ιάκωβος προκάλεσε τους αναγνώστες του να είναι υπομονετικοί επειδή ο ερχομός του Χριστού ήταν κοντά. (Ιάκωβος 5: 7-8, 5:9)

  Οι Απόστολοι είδαν τον ερχομό του αντιχρίστου και την δευτέρα έλευση επικείμενη. Πίστευαν και κήρυτταν ότι θα έρθει στις μέρες τους. Εφάρμοσαν τις εσχατολογικές προφητείες της Π Δ που έδειχναν το τέλος, στις μέρες τους.

  Ο Απ Πέτρος συνέδεσε την προφητεία του Ιωήλ με τις μέρες του, (Πράξεις 2: 15-21) δείχνοντας ότι η εποχή του ήταν μια εποχή Κρίσης και έλευσης του Χριστού. Οι Απόστολοι έβλεπαν επικείμενη την δεύτερη έλευση του Χριστού, λόγο της ξεκάθαρης υπόσχεσης του, ότι ΟΛΑ θα συμβούν στην διάρκεια της Γενιάς τους (Ματθαίος 24:34). Στις μέρες τους δηλαδή. Όχι μετά από 2000 ή 3000 χρόνια.

  «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.» (Ματθαίος 24:34)

  Η Αποκάλυψη που δόθηκε στον Ιωάννη αρχίζει και τελειώνει με δηλώσεις που δείχνουν ότι τα γεγονότα που συζητήθηκαν θα γίνουν γρήγορα. Όχι μετά από χιλιάδες χρόνια! (Αποκάλυψη 1: 1, 22: 7)

  Εσείς Ελληνοπρόβατα του Γιαχβέ-Ιησού τι δικαιολογία έχετε; Περιμένετε ακόμα τον αντίχριστο; Περιμένετε την δευτέρα έλευση του Χριστού;

  Ο Χριστός απέτυχε ως προφήτης να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του, και το κήρυγμα των αποστόλων αποδείχτηκε εσφαλμένο.

  Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου;

  Δεν έχετε καταλάβει ότι σας δουλεύουν; Ποιος σατανάς; Ο διάβολος είναι μια εφεύρεση της εβραιο-εκκλησίας του Χριστού. Ο Θεός είναι το απόλυτο καλό ενώ το κακό εκφράζεται από τον διάβολο. Αυτή η θεολογία ασφαλώς εξήλθε μέσα από το πνευματικό σκότος και αυτό εκπροσωπεί.

  Η πραγματικότητα δεν εκφράζεται μέσα από το εβραιο-χριστιανικό κοσμοείδωλο. Ο όφις ο μέγας ο αρχαίος ο καλούμενος διάβολος που εξαπάτησε την Εύα, δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσωποποίηση του κακού ώστε να ανοίξει ο δρόμος για παραμυθένιους προορισμούς.

  «Βίβλος: Συλλογή σεβαστών μεν αλλά πρωτόγονων και παιδιάστικων μύθων.»
  (Αϊνστάιν)

 4. Αθανασιος says:

  Και συ θα πας στην κολαση κ.Γιαννοπουλε διοτι ακους τον Πουλοπουλο που λεει, στο αγαλμα? δηλαδη τον σατανα, τον πονο του τα μεσανυκτα,.και κατι.. ακουσον ακουσον..βλαστημια…,αφου οι ορθοδοξοι χριστιανοι οπως γνωριζεις εχουν μονο εικονες!! και καποιον γνωστο? Σαββαωθ??ως κυριο???..και μαλιστα προτρεπεις τον κοσμο να ακουει τον πουλοπουλο και να δαιμονιζεται και ο ευσεβεις λαος..μας. εβραιστη..Οχι βλακα ..εκτιμω τον πουλοπουλο και τα τραγουδια που ειπε ,ενα εξαιρετο καλιτεχνη και ανθρωπο πανω απ ολα..Εσυ κανεις αυτο που καναν οι γραμματεις και οι φασρισαιοι οι υποκριτες, ισοπεδονεις τα παντα ( σεξ και παθοι ,με τον ερρωτα τα ανθρωπινα απο τα σκοπιμα λαθη). . εξισωνεις τους επαγγελματιες δισεκατομυριουχους αποβλακωτες της γης,ταχα καλιτενες χεβιμεταλαδες φρικια του κολου και ελληναραδες κακογουστους σκυλαδες της κοκας και της οικονομας, ,( και ασφαλως δεν ειναι ολες οι ροκ μπαντες ακομα και καποιες πολυ εμπορικες σατανικες αλλα ανθρωπινες,).,.με την αισθητηκη? τεχνη? του εππαγγελματια βλακα του εξουσιαστικου συστηματος αποβλακωσης τον ρουβα,και των κολομπαραδων παιδοφιλων .ανοητε…ακομα και ο Ιησους πανω στον πονο του σταυρου αναρρωτηθηκε γιατι τον (εγκατεληψε?),.ο θεος,..ποσο μαλλον οι κοινοι θνητοι και απλοι φτωχοι αδικιμενοι και βασανισμενοι ανθρωποι ανοητε που εβαλες στον στομα σου τον Καζαντζιδη και την Μοσχολιου η και την χαρουλα ακομα που σταθηκαν διπλα στο πονο και στις λιγες χαρες εκατομυριων Ελληνων,..και τον Ν. Παπαζογλου ανθρωπους με Α κεφαλαιο ως σαταναδες?..Πως και δεν αναφερθεικες και στους Pink Floyd,..την θρυλικη τετραδα των ρεμπετων ,τον μπιθικοτση τον μανο Χατζιδακι ,τον Κ.Χατζη, την μπεμπα μπλανς, την Σ.,Μπελου. ,τους Active Member, τον π.σιδηροπουλο ,τον Νικολα Ασιμο κ.α. να σου χεσω κανα αντιχριστο βολεμενε η βλακα,εβραιστη η πληρωμενο τρολακι, που εγινες κριτης και θεος καλων και δικαιων ανθρωπων που εφυγαν απο αυτον τον δυιστικο εικονικο κοσμο αλλα δεν χαθηκαν θα υπαρχουν και στα ομορφα που ερχονται οσο θα υπαρχουμε και μεις και ο θεος,τωρα που εσπασε ο γυλινος κοσμος,..και δεν ηταν υποκριτες και δηθεν.

 5. Mayhem says:

  Άρθρο τρολλ. Λυπάμαι πολύ για τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι σαυτη την εξαχρειωμενη(οικονομικά, δικαιοσύνη, κουλτούρα) χωρα. Αλλά για αυτό πέσαμε στα βράχια.

 6. Τσομπανογιδοβοσκός says:

  Τιο πιαρδαλό μ’ κατσίκ’ γιελά μιε τις μιαλακίες που τιου διάβασ’. Ητούνος πιου έγραψ’ το άρθρ’ έιν’ πουλύ μπιαγάσας…

 7. Mad Dog says:

  Ο θεός των εβραιοχριστιανών είναι σαν τον τσίπρα,
  υποσχέσεις για τα πάντα και στην πράξη μιζέρια και ξεφτίλα!
  Ε άσε να γνωρίσουμε λίγο και τον αντίχριστο, ίσως είναι καλύτερα!
  Όλες οι ανεπτυγμένες Σκανδιναβικές χώρες δεν πιστευει κανείς!
  Αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι ευγενείς
  και ευτυχησμένοι σε μια δίκαιη κοινωνία.

  Δεν χρειαζόμαστε ευτραφείς παπάδες να μας πουν τι είναι το σωστό,
  ούτε τα γελεία παραμύθια της ανθελληνικής παλαιάς διαθήκης!

 8. Neo + says:

  Προσεξτε οτι αυτες οι «αποψεις» αυτου του πληρωμενου προφανως πνευματικου εγκληματια που παριστανει και τον «Ελληνοπρεπη» εκφραζουν τις αποψεις των ακραιων υλιστων και δηλαδη και των κομμουνιστων και των Bavarian Illuminati και δεν εχουν μαλιστα καμια σχεση με τις αντιλψεις των Ελληνων και το ολο θεμα πλεον με αυτα τα «πραγματα» που παριστανουν τους ανθρωπους εχει ξεπερασει καθε οριο, καθως η πολωση 3Ε που σπερνουν αυτα τα «πραγματα» που λανθασμενα θεωρουνται ανθρωποι (και χεστηκε μαλιστα το συμπαν για την εθνικοτητα τους) εχει φτασει τα πραγματα στα ακρα και για αυτο αλλστε ο στοχος που εβαλαν οι «Ελληνοκεντρικοι» (δηλαδη οι αρχαιοκαπηλοι Τουρκαλβανοι) για εμφυλιο πραγματοποιειται μεσα στα πλαισια της αρρωστημενης πολωσης που εσπειραν και ανεξαρτητα με το πως εξελισσονται τα πραγματα στην επιφανεια.

  Αυτο που γινεται ειναι πολεμος ενατια στην ψυχη του ολου και στην κοσμικη συνειδηση απο τους αρχαιοκαπηλους απογονους του Τουρκαλβανου μεταναστη, που παριστανουν τους Ελληνες. Αυτα τα πνευματικα παρασιτα που ουτε Ελληνες ειναι ουτε ανθρωποι, ουτε κατι αλλο εκτος απο μικροβια εχουν εκφυλισει το ανθρωπινο ειδος και η σαπια, βρωμικη και αρρωστημενη συνειδηση τους εκφραζει ασφαλως κατι πολυ χειρτερο απο αυτην του μεσου αριστερου και το θεμα δεν εχει να κανει με αριστερους και δεξιους ετσι οπως το οριζουν τα φιλτρα της τεχνητης πολωσης.

  Εχει να κανει με τις κατσικες του αριστερα και προβατα του δεξια και τον εσταυρωμενο μεσα σε αυτο το σχημα στο κεντρο + καθως η πολικοτητα ειναι κατι το πολυ συγκεκριμενο περα απο τις παγιωμενες αντιληψεις και τις κατευθυνομενες σκεπτομορφες.

  Mεγαλυτεροι υπηρετες του πνευματος της πλανης και του σκοτους τουλαχιστον στην Ελλαδα δεν υπαρχουν απο αυτους που εχουν και το θρασος να δηλωνουν οχι μονο Ελληνες αλλα και να παριστανουν τους απολεστικους «κληρονομους» γιατι την ειδαν «εξυπνακηδες» και για αυτο και λογω της εκτασης που εχει παρει το εγκλημα της αρχαιοκπαηλιας απο τους Τουρκαλβανους Σατανιστες επι της ουσιας το Σκοπιανο και γενικα τα εθνικα θεματα που αφορουν το νεοεληνικο εθνος εχουν γινει πολυ επικινδυνα σε εννοιολογικο-ενεργειακο επιπεδο καθως αλλωστε ειναι ξεκαθαρο οτι οταν μιλαμε για τον Σωρρα και τους ομοιους του και του ακομα χειροτερους οπως ο πληρωμενος πνευματικος εγκληματιας δεν μιλαμε καν για ανθρωπους καθως αλλωστε δηλωνον και απο μονοι τους ουφο και αρα δεν μιλαμε ουτε για Ελληνες και χεστηκε το συμπαν για την Τουρκοαλβανκη καταγωγη τους εφοσον μαλιστα σε πνευματικο επιπεδο ειναι ξεκαθαρα Μογγολοι του χειροτερου ειδους και ενιοτε αυτο φαινεται και στην φατσα τους.

 9. Μέγας Αρχιτέκτων του Ελληνισμού + says:

  Ασφαλως η πνευματικη υγεια των Σκανδιναβων ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση καθως δεν υπαρχει ασφαλως αυτη η κατασταση με τα φασιστακια στην Ελλλαδα που προσπαθουν να σου επιβαλουν με καθε μεσο και με την ψυχικη βια κλπ την πνευματικη τους πανουκλα ειτε χριστιανικη ειτε αντιχριστιανικη ειτε «Ελληνοκεντρικη» και αθειστικη κλπ.

  Απλα ειναι χαλαροι και δεν παθιαζονται με τις δαιμονικες ενεργειες θρησκευτικες και μη οπως ο πληρωμενος πνευματκος εγγληματιας και ολοι οι ομοιοι του που παρουσιαζονται ως Ελληνοκεντρικοι και προσπαθουν μαλιστα και περα απο αυτο που βαζι το λογικο της κατσικας να επβαλουν τη αθεια και την εδωλολατρια/δαιμονολατρια για «εθνικους λογους» εκει οπου μαλιστα η Ελληνικη γλωσσα μας λεει οτι το αθεος εινα «συνωνημο» του «ασεβης» εκει οπου μαλιστα το ΕΝτρεπομαι που σημαινει σεβομαι ειναι δηλωνει τροπη προς το Εν και προς το ΜΕΣΑ και αρα βασικα η λεξη ΕΝτροπη = σεβασμος συνιστα την εννοιολογικη αντιθεση στην λεξη αθεος = ασεβης κακι δηλαδη οπως ο πληρωμενος Τουρκαλβανος πνευματικος εγκκληματιας που παριστανει τον Ελληνα για να σας πηδαει τα μυαλα.

  Με αυτη την εννοια ο Ιησους Χριστος και δηλαδη ο ενσαρκωμενος Λογος και ο ΣΤΑΥΡΟΣ συμφωνα κα με την θεολογια του Κοσμικου Αξονα οχι μονο ειναι περισσοτερο Ελληνας σε πνευματικο-ενεργειακο επιπεδο (ανεξαρτητα με την εθνικη και την φυλετικη καταγωγη) αυτα τα υποκειμενα που ειναι Τουρκαλβανοι μεταναστες, αλλα μαλιστα θα μπορουσαμε να μιλαμε και για τον ΠΑΤΕΡΑ των Ελληνων συμφωνα ΚΑΙ με την χριστιανιη θεολογια η οποια δεν κανει εθνολογικες διακρισεις αλλα συμφωνα και με τα ιστορικα δεδομενα που συνιστουν οτι η Ελληνικη παραδοση αναφορικα και με τον Ηλιακο Λογο ειναι βασισμενη στα Αιγυπτιακα Πυραμιδικα κειμενα, καθως μαλιστα ειναι ξεκααθρο οτι οι Ελληνες φιλσοφοι-αρχιτεκτονες ηταν μυημενοι στα Αιγυπιτακα μυστηρια απο οπου εμαθαν αλλωστε την θεολογια του Κοσμικου Αξονα και του ενσαρκωμενου Λογου = Οσιρι.

  Κλαστε μας την πουτσα λοιπον ψευδοελληνες μαζι με το ψευδοεθνος σας μεσα στο οποιο και καλα δεν χωραει ο πατερας των Ελληνων και κλαστε μας τα αρχιδια Τουρκοσπροι Ελληνοκαπηλοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ Τουρκαλβανοι μαζι με το Μογγολικο συμβολο σας 3Ε που εκφραζει την ουσια σας.

  Περισσοτερα εδω:

  http://www.esophoria.net/2018/11/14/the-new-atlantis-is-rising/

 10. Μέθυσος Ελληνάρας Reloaded Ε3 Θ T + says:

  Ο Πουλοπουλος εινα μακραν ο αγαπημενος μου Ελληνας τραγουδιστης κα θελω να ευχαριστησω τον Λαμπροπουλο που μου ξυπνσε μνημες. Πριν απο χρονια που δουλευα στο εστιατοριο του πατερα μου στην Ελλαδα επαιζα αυτο τον δισκο σε επαναληψεις και αυτος η ηχος εχει μια τελετουργικη αξια για μενα καθως μαλιστα τον συνδιασα με ατελειωτες νυχτες με ουζα και μεζεδες. Ευχαριστω.

  Αυτο ειναι αφιερωμενο στην αγΕλλαδα απο τον Τ αυρο:

  https://www.youtube.com/watch?v=d1NMW7cqAQI

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_5267.html

 11. Μητσος εξ Αγγλίας says:

  Αμάν Λαμπρόπουλε μας πέθανες παλι στη μαλακια. Δηλαδή παροτρύνεις τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ευσεβή Λωτ.
  Καλα δεν ντρεπασε ρε καραγκιόζη που θεωρείς σωστή την αιμομιξία ;
  Ως γνωστό οι κόρες του Λωτ τον μέθυσαν και τον πήδηξαν και έκαναν παιδιά μαζι του, η ιδέα μου ειναι ωρε Γκιώνη ;;
  Ήθελα. να ξερα. τι σκατα ερευνητής δηλώνεις, και τι έρευνας. Δηλαδή μας δίνεις ως πρότυπο της οικογένειας τον Λωτ με τις κόρες του . Τραβά να πνιγείς στον Ιορδανη λέω εγω να εχεις και Απ ευθείας κονεξιον με το θεό.
  Όσο για τον Αινσταιν πρέπει να είχε πληροφορία οτι θα γεννηθείς και είπε αυτη τη σωστή φράση για να προστατεύσει τις μελλοντικές γενιές., Πήγαινε ο πίσω μου σατανά .-

 12. Ο Θερισμός είναι κοντά says:

  Οχι οτι βασικα πιστευω οτι θα μπορεσει να γινει κατι αλλο εκτος απο σφαγη για να βαλετε εστω λιγο μυαλο μεσα στο κεφαλι σας, αλλα καλο θα σας εκανε να κατανοησετε οτι το εγκλημα που εχει διαπραχθει μεσα στα πλαισια που οριζει η αθλια εθνοκουλτουρα σας απο τους διαφορους Ελληνοκαπηλους και αρχαιοκαπηλους Τορκαλβανους ψευδοελληνες εχει παρει τεραστιες διαστασεις και δεν μπορει τιποτα να αλλαξει αυτο το δεδομενο.

  Το Ελληνικο ματριξ-μητρα που ειναι ασφαλως μια κορη της συμπαντικης μητρας και οχι ιδιοκτησια του καθε Τουρκαλβανου αρχαιοκαπηλου θα ξερασει ολους τους μαλακες ανεξαρητως θρησκευματος και ιδεολογιας.

  Μιλαε για ανθρωπομορφα παρασιτα που παριστανουν τους «εξυνακηδες» που ποτε δεν απαντανε σε τιποτα γιατι ειναι ο ορισμος του μαλακα και συνεχιζουν να επαναλαμβανουν τα ιδια κοπρανα που εκφραζουν την αθλια κοπορυπαρξη τους με μοναδικο στοχο να σπειρουν την πολωση και να καψουν τυς αλλους. Μεσα σε αυτα τα πλαισια αμα δεν υπηρχε η κοσμικη συνειδηση και οι θεοι θα ερεπε να φτιξουμε μια τετοια κατασταση, που θα καψει τα τα αθλια παρασιτα αλλα αυτο θα γινει ουτως η αλλως γιατι και θεοι-κοσμικες δυναμεις υπαρχουν και βλεπουν τους απογονους των κοπρανων που παριστανουν τους «εξυπνακηδες».

  Το τελος του μαλακα ειναι κοντα…

 13. Zombie Hunter + says:

  Αυτο που συμβαινει λοιπον με το ψυδοεθνος σας ειναι οτι βασικα οι Τουρκαλβανοι μενταναστες που παριστανουν τους Ελληναρες εχουν δημουργησει ενα τεραστιο κενο αναμεσα στο αριστερα αι στο δεξια και δηλαδη αναμεσα στο Λογικο και το Θυμικο μεσα απο την τεχνητη πολωση 3Ε και μεσα απο τις γωστες πρτικες του εξυπνοβλακομαλακα που ειναι αλλωστε γνωστος σε ολοκληρο τον πλανητη.

  Με προσχημα την βλακεια και την ασχετοσυνη που εσπειραν τα ιερατεια οι εξυπνοβλακομαλακες Τουρκαλβανοι ψευδοελληνες σταυρωνουν τον Λογο και την Εννοια στο ονομα του εθνους τους που σε τελικη αναλυση επι της ουσιας ουδεμια σχεση δεν εχει με τους αρχαιους.

  Μιλαμε ξεκαθαρα και περαν πασης αμφιβολιας για αθρωπομορφα παρασιτα και για ζομπι που εκτελουν εντολες ενος αγνωστου προς αυτους δικτυου που κατεθυνει την αθλια βρωμοσυνειδηση τους να βουλιαζει ολοενα και περισσοτερο την ανθρωπινη συνειδηση μεσα στον βοθρο της λαμογιοπαπαριας και της εξυπνοβλακομαλακιας, εκμεταλευομενοι ασφαλως την υλιστικη πλωση και τον γενικοτερο εκφυλισμο στον οποιον εχουν επενδυσει στην ολοτητητα της την παρασιτικη τους υπαρξη που βρωμιζει το συμπαν.

  Μιλαμε ξεκαθρα για ΚΑΤΣΙΚΕΣ με την Βιβλικη εννοια (που ειναι αλλωστε παρμενη απο την γλωσσα των αρχαιων μηυστηριων). Μιλαμε για ασυνειδητα ανθρωπομορφα σκουλικια που δενυπαρχ σερνονται μεσα στην αθλιοτητα τους και δεν υπαρχει βρισια που να μπορει να χαρακτηρισει την παρασιτικη τους υπαρξη.

  Δικαιωματικα ολες οι βρισιες που μπορουν να υπαρξουν τους ανηκουν και μεσα σε αυτα τα πλαισια ασφαλως αυτοι ειναι που εκφραζουν την συνειδηση του εκφυλισμου και οχι απαραιτητα οι «αριστεροι».

  Αυτοι που μαλιστα εχουν και ο θρασος να προσπαθουν να καπηλευθουν την ενεργεια του αρχαιου Ελληνικου ματριξ που ειναι μια συνθεση των αρχαιων παραδοσεων των Αιωνων και δηλαδη των παραδοσεων των θεων και συνεπως το Ελληνικο ματριξ δεν ειναι παρα μια ακομα εκφραση του ματριξ των θεων και αυτο συνιστουν τα δεδομενα αλλωστε οτι ολες οι παραδοσεις καταληγουν σε μια κοινη ιστορικη πηγη.

  Περισσοτερα εδω στα σχολια:

  https://katohika.gr/diethni/vrethike-i-chameni-atlantida-eidikoi-ypostirizoun-oti-tin-entopisan-sti-mesogeio/

  Μεγαλυτεροι συμμαχοι του εχθρου του ανθρωπου ειναι αυτα τα πραγματα που λανθασμενα λογιζονται ως ανθρωποι, καθως πλεον μιλαμε για συνειδητη επιλογη και για συνειδητα ψευδη και για συνειδητη προσπαθεια επιβολης κακουβουλης ενεργειας.

 14. Εκπολιτιστής Τουρκαλβανών Γύφτων says:

  Καμιαι σχεση λοιπον οι Σκανδιναβοι με την αρρωστημενη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα και καμια σχεση ασφαλως η αθεια και η αδιαφορια για τα υπαρξιακα προβληματα με το Ελληνικο ματριξ των φιλοσοφων που ηταν μυημενοι στα μυστηρια της ανατολης.

  Προφανως μιλαμε για μια αρκετα υγιεστερη πραγματικοτητα καθοτι μαλστα οι Σκανδιναβοι εχουν αναπτυξει μια ιδιοτυπη ηθικη σε αντθεση δηλαδη με τα ανηθικα λαμογια που εξουσιαζουν την νεοελληνικη συνειδηση.

  Οι Σκανδιναβοι δεν ειναι μαλακες οπως ο πληρωμενος πνευματικος εγκληματιας και αμα τους ρωτανε για τον Ιησου απλα σου λενε οτι ηταν ενας καλος ανθρωπος που διδαξε καλα πραγματα και δεν στοχευουν να σε δολοφονησουν πνευματικα για να ταιζουν την εγωμανια και την αρρωστια του αλαζονομλακα και απλα βασικα αρκετοι δεν πιστευουν και δεν το ζαλιζουν το θεμα.

  Αλαζονομαλακες οπως ο πληρωμενος πνευματικος εγκληματιας και τα αθλια υποκειμενα οι φιλες του δεν εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια του πλανητη και αυτο που χρειαζονται εινα ενα Θεο οποσδηποτε για να τους καψει ολους.

  Οι Σκανδιναβοι στην πλειοψηφια τους θα σου πουν οτι το θεμα Θεος ειναι ενα προσωπικο θεμα και δεν θα προσπαθουν να σε σκοτωσουν γιατι καποιοι Τουρκαλβανοι την ειδαν απογονοι των Ελληνων και εχουν προσεγγισει το απολυτο το κομπλεξισμου μεσα στα πλαισια της τρισαθλιοτητας της βρωμολαμογιοκουλτουρας τους.

  Για αυτον ακριβως τον λογο οι Σκανδιναβοι ειναι ανοικτοι και στην πνευματικοτητα και στο να μαθουν σε αντιθεση με τα ανθρωπομορφα σκουληκια που τα γνωριζουν ολα και τα γαμανε ολα κλπ λογω της υποθετικης «καταγωγης» τους και υπαρχουν ασφαλως και θρησκευομενοι και δεν συμβαινει ασφαλως αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα με ολους αυτους που προσπαθουν να σου επιβαλουν την δαιμονικη τους πανουκλα με ολα τα μεσα της αθλιοτητας και που προσπαθουν μαλιστα και οι μεν και οι δε να ταυτισουν το θεμα του Θεου που ειναι ενα προσωπικο θεμα με το εθνος τους και με τις εξουσιαστικες δομες.

 15. Zombie Hunter + says:

  Ο πληρωμενος πνευματκος εγκληματιας και ολοι οι ομοιοι του που παρουσιαζονται ως «Ελληνοκεντρικοι» προσπαθουν να επβαλουν τη αθεια και την ειδωλολατρια/δαιμονολατρια για “εθνικους λογους” εκει οπου μαλιστα η Ελληνικη γλωσσα μας λεει οτι το «αθεος» εινα συνωνημο του “ασεβης” εκει οπου μαλιστα το «ΕΝτρεπομαι» που σημαινει «σεβομαι» δηλωνει τροπη προς το Εν και προς το ΜΕΣΑ και αρα βασικα η λεξη ΕΝτροπη = σεβασμος συνιστα την εννοιολογικη αντιθεση στην λεξη αθεος = ασεβη οπως δηλαδη ο πληρωμενος Τουρκαλβανος πνευματικος εγκληματιας, που παριστανει τον Ελληνα για να σας πηδαει τα μυαλα.

  Μεγαλυτεροι απατεωνες σε αυτα τα θεματα αναφορικα με τις παραδοσεις των αρχαιων θεων και μεγαλυτερα ασεβη παρασιτα απο αυτα τα υποκειμενα δεν υπαρχουν και το θεμα με τους εγωμανιακους αλαζονομαλακες Τουρκαλβανογυφτους αρχαιοκαπηλους εχει ξεφυγει προ πολλου κακι δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που οι Bavarian Illuminati παρουσιαζονταν ως Ελληνιστες και ειχαν Ελληνικες κωδικες ονομασιες. Μιλαμε προφανως για το νομιμους κληρονομους του μαυρου ιερατειου πο υπηρχε και στην αρχαια Ελλαδα και στην αρχαια Ρωμη οπως και παντου και προφανως μιλαμε και για τον πυρηνα της παιδοφιλιας που ειναι γνωστο σε ολους οτι ανθισε στη αρχαια Ελλαδα.

  Αμα πραγματικα ψαχνετε για καποιον «εχθρο» που δεν ειναι αυτα τα καθαρματα πραγματικα σας λυπαμαι και εσας και το ψευδοεθνος σας.

  Μιλαμε ασφαλως για τους προαιωνιους πουστηδες και τα ανθρωπομορφα παρασιτα που λανθασμενα θεωρουνται ανθρωποι και χεστηκε το συμπαν για την εθνικοτητα των παρασιτων και προσεχετε μονο να μην ξυπνησετε αποτομα μεσα στον εφιαλτη που σας ετοιμασαν.

  Ερχεται θερισμος και ολοι οι εγκληματες που βουλιαζουν την συνειδηση του πλανητη θα πληρωσυν και δεν θα βρικσουν τρυπα σε ολοκληρο το συμπαν για να κρυφτουν και ουτε η εθνικοτητα ουτε το θρησκευμα εχει κατι να κανει με το θεμα.

 16. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ … «ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ»
  ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ,
  ΠΑΡΟΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ … ΣΥΜΠΑΝ

  ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
  ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ,
  ΝΑ …. ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ … ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…!!!!

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΩ ,
  ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ …. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ…. ΤΟΥ … ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ … ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..
  ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ….

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ
  ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ,
  ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ….

  ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ
  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΡΡΟΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ…

  ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *