Βασικά καλημέρα σας! Το BARBAROS αυτή τη στιγμή (06.45΄)…

Το BARBAROS αυτή τη στιγμή (06.45΄) πλέει εντός Κυπριακής ΑΟΖ, με προφανή προορισμό το οικόπεδο Φοινίκη 1 (εντός δλδ ελληνικής ΑΟΖ) συνοδευόμενο από 2 φρεγάτες και άγνωστο αριθμό υποβρυχίου/ιων.

Σε μικρή απόσταση, μπροστά του στα όρια με την (ακήρυχτη) Ελληνική ΑΟΖ υπάρχουν επιπλέον 1 κορβέτα και ένα ακόμα πλοίο (μάλλον πυραυλάκατος)

Και τα 4 τουρκικά πολεμικά πλοία είναι από τα πλέον σύγχρονα, με το ένα εξ αυτών να είναι το τελευταίο απόκτημα τύπου stelth.

Μπροστά λοιπόν σε αυτή τη δύναμη η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει μια από τις παλαιότερες φρεγάτες κατασκευής του 1980 την F466 Νικηφόρος Φωκάς. Φυσικά πρόκειται για ένα καλό και αξιόμαχο πλοίο με άριστο πλήρωμα 200 περίπου ατόμων, αλλά δεν παύει να είναι 40 χρονών σχεδόν πλοίο…

Η διάταξη των τουρκικών δυνάμεων (2 μπροστά, 2 συνοδεία) δείχνει ότι η Τούρκοι έχουν σκοπό να κάνουν κινήσεις εμπλοκής μακριά από το ερευνητικό σκάφος, ώστε να κάνει αυτό με “ησυχία” τις έρευνες του.

Βασικά καλημέρα σας!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *