ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:Με εισήγηση THOMSEN και υπογραφή ΤRUMP η Ελλάδα θα κηρύξει επίσημα χρεοκοπία!

H εισήγηση του επικεφαλής των Ευρωπαικών Υποθέσεων του ΔΝΤ προς το επιτελείο του Donald Trump γράφτηκε και παραδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.
Ο Τόμσεν εισηγείται στην ουσία στον Trump να εγκαταλείψει το Ταμείο την Ελλάδα.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και η Λαγκάρντ διαβλέποντας ότι η Ελλάδα θα κηρύξει και επίσημα χρεοκοπία φρόντισαν όσο μπορούσαν να μειώσουν τον δανεισμό του Ταμείου προς την Αθήνα.

Ετσι αυτή τη στιγμή τα ποσό που οφείλει η Ελλάδα στο Ταμείο δεν ξεπερνά τα 20 δις ευρώ. Το γεγονός ότι στην διάρκεια της Συνόδου του Νταβός ο Σόιμπλε έσπευσε να δηλώσει πως η Λαγκάρντ τον διαβεβαίωσε ότι θα εξακολουθήσει το ΔΝΤ να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα, δεν ήταν παρά μια πρωτοβουλία της ίδιας της επικεφαλής του Ταμείου να διαγνώσει τις προθέσεις του Trump σε σχέση με την Ελλάδα.

Σε αντίθεση με την Λαγκάρντ, ο Τόμσεν ο οποίος υπήρξε και θύμα υποκλοπών(βλέπε κοριοί Χίλτον) έσπευσε να ενημερώσει τον νέο πλανητάρχη για τους λόγους που το Ταμείο πρέπει να εγκαταλείψει την Αθήνα.

Εκτός από τον Τόμσεν και ο Σόιμπλε θα ήταν κερδισμένος από μια ελληνική χρεοκοπία και βίαιη επιστροφή της Ελλάδας στη Δραχμή πριν τις γερμανικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Σεπτεμβίου 2017.

Ο Trump άλλωστε δεν θα το πολυσκεφτεί…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα υπογράψει απλά την εκτέλεση της Ελλάδας μια και κανείς επιχειρηματίας με την φιλοσοφία του Trump δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι πρέπει να δανείζει χρήματα σε ένα κράτος του οποίο ο πρωθυπουργός εκφωνεί επικήδειο λόγο στην κηδεία του δικτάτορα Κάστρο…

Τα τρυφερά αισθήματα του Trump για την Ελλάδα έχουν διαισθανθεί στο Μαξίμου με αποτέλεσμα ο Τσακαλώτος να κατεβάζει διαρκώς τα παντελόνια αλλά οι δανειστές δεν συγκινούνται.

– Οι Ελληνες είναι διπλά άτυχοι-εξομολογείται ο Πολ Τόμσεν σε Ελλληνα δημοσιογράφο-εκτός από χρεοκοπημένοι διαθέτουν και ανίκανους ηγέτες. Η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός ευρώ πριν τις γερμανικές εκλογές…

Το περιοδικό Der Spiegel τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 σε άρθρο του με τίτλο «Το ΔΝΤ διστάζει» ο αρθογράφος τοποθετoύσε την απόφαση του Ταμείου για το αν θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα την ερχόμενη άνοιξη.

«Ο κύριος λόγος είναι η ανάληψη των καθηκόντων από τον νεοεκλεγέντα Ντόναλντ Τραμπ τέλος Ιανουαρίου» εξηγεί.

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εμφανίζεται όλο και πιο επιφυλακτικό στο να πάρει απόφαση πριν εξοικειωθεί με τα καθήκοντά της η νέα αμερικανική κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ διαθέτουν το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής και μπορούν να μπλοκάρουν κάθε απόφαση. Λόγω του σκεπτικισμού που έχει εκφράσει ο Τραμπ απέναντι στους διεθνείς οργανισμούς και τις πολυμερείς συμφωνίες, οι εκπρόσωποι των θεσμών, όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να απορρίψει ο νέος πρόεδρος τη συμμετοχή του Ταμείου στο τρίτο πακέτο διάσωσης.

Μέχρι στιγμής οι αναπτυσσόμενες και χώρες με αναδυόμενες οικονομίες βλέπουν με σκεπτικισμό την ενεργοποίηση του Ταμείου στην Ελλάδα με το επιχείρημα ότι η Ευρώπη είναι αρκετά πλούσια για να λύσει μόνη της το πρόβλημα. «Μια τέτοια εξέλιξη», συνεχίζει ο γερμανός αρθρογράφος, «θα δημιουργούσε πρόβλημα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, διότι το γερμανικό κοινοβούλιο μόνο υπό την προϋπόθεση συμμετοχής του ΔΝΤ θα εγκρίνει νέα βοήθεια προς την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται ρευστό τον επόμενο Ιούνιο για να πληρώσει την επόμενη δόση» κατέληγε το άρθρο.

Πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας εξηγούσε γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει κούρεμα του ελληνικού χρέους.

-Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ κούρεμα χρέους για την Ελλάδα. Οι κάτοικοι της Μάλτας έχουμε συνεισφέρει στο ελληνικό πρόγραμμα το 3,3% του ΑΕΠ μας… », εξηγούσε ο υπουργός Οικονομικών μιας χώρας της Μεσογείου που δεν ξεπερνά τους 400.000 κατοίκους-όπως μεταδίδει η Ελένη Βαρβιτσιώτη για την Καθημερινή.

Προσπαθήστε να εξηγήσετε σε έναν Γερμανό ή σε έναν Μαλτέζο γιατί χρειάζεται “κούρεμα” χρέους η Ελλάδα και γρήγορα θα καταλάβετε γιατί δεν θα γίνει ποτέ», είπε ο Μαλτέζος υπουργός Οικονομικών, Εντουαρντ Σικλούνα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες σε ξένους δημοσιογράφους στο χρηματιστήριο της Βαλέτας.

– Ισως, όταν βρεθεί κάποιος εκτός Ελλάδας, μπορεί να δει το ελληνικό πρόγραμμα και το χρέος της χώρας μέσα από «μάτια ξένα. Αυτά είναι λεφτά των Μαλτέζων και έχουμε δανειστεί σε πολύ υψηλότερο επιτόκιο για να δανείσουμε με τη σειρά μας την Ελλάδα σε πολύ χαμηλότερο», αναφέρει ο κ. Σικλούνα.

– Δεν πρόκειται να κάνει θυσίες ο λαός της Μάλτας για να διορίζει η κυβέρνησή σας τις αδελφές Νοτοπούλου κι αλλους 27.000 μετακλητούς κηφήνες στο Δημόσιο. Το ίδιο δηλαδή που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις σας…

Παρά τις αντιρρήσεις του κ. Σικλούνα για διαγραφή του ελληνικού χρέους, η μικρή χώρα της Μεσογείου είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε άλλη ελάφρυνση του χρέους, όπως η επέκταση των αποπληρωμών ή περαιτέρω μείωση των επιτοκίων που στην ουσία μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το «κούρεμα».

Μπορεί να καταλάβει ότι εκτός από τους Ελληνες –που τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση από τις πολιτικές τής λιτότητας και μία οικονομία σε ύφεση– οι Ευρωπαίοι εταίροι έχουν βρεθεί και αυτοί σε διαφορετική δύσκολη θέση, σηκώνοντας πολλές φορές πολιτικό βάρος και παίρνοντας αποφάσεις που τους στοιχίζουν για να βοηθήσουν τη χώρα μας, αναφέρει το δημοσίευμα…

Ετσι, στη Βαλέτα της Μάλτας, που από την 1η Ιανουαρίου έχει αναλάβει τα ηνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τους επόμενους έξι μήνες, ο κ. Σικλούνα εξηγούσε σε Ευρωπαίους δημοσιογράφους ότι όσο και αν θέλει να δει την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και «είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, στα χαρτιά δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει “κούρεμα” χρέους»…

Και ενώ στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει αποκλειστικά τι θα πει ο κ. Σόιμπλε ή ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι Γάλλοι, στην πραγματικότητα χώρες που δεν ακούγονται ποτέ στην ευρύτερη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα εκπροσωπούνται στο τραπέζι του Eurogroup και πολλές φορές το χέρι βοηθείας που απλώνουν στην Ελλάδα, τους στοιχίζει πολύ περισσότερα όχι μόνο πολιτικά αλλά και οικονομικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο Εurogroup κράτη-μέλη έχουν εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελλάδα, τονίζοντας ότι η κατάσταση στη χώρα τους είναι πολύ πιο δύσκολη από τη δική μας, ειδικά τη στιγμή που βρίσκονται με το χέρι στην τσέπη για να μας δανείσουν…

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τις υψηλές συντάξεις που δίνονται στην Ελλάδα παρά τη διαφορά του κόστους ζωής στις δύο χώρες. Ιδιαίτερα στο τελευταίο Eurogroup, μετά τις ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα για το επίδομα στους συνταξιούχους, ο κ. Καζιμίρ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός. Αλλωστε, ο ίδιος είχε καταφέρει μόλις στα μέσα του 2015 να εξασφαλίσει κατώτατη σύνταξη 270 ευρώ για όσους έχουν εργαστεί τουλάχιστον 30 χρόνια και έχουν την κατάλληλη ηλικία συνταξιοδότησης.

Αλλες χώρες, όπως η Αυστρία και η Φινλανδία, σε καλύτερη δημοσιονομική κατάσταση από αυτήν της Ελλάδας, ανέφεραν ότι όταν αυτές θέλησαν να δώσουν εφάπαξ επιδόματα σε συνταξιούχους, χορήγησαν πολύ μικρότερο ποσό από αυτό που εξήγγειλε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Γι’ αυτό και όταν στην Αθήνα σχολιάζεται η σκληρή στάση του ενός κράτους-μέλους ή του άλλου, σημαντικό είναι να βλέπει κανείς και μέσα από αυτά τα «ξένα μάτια» που μας δανείζουν τα τελευταία 8 χρόνια.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με διογκούμενη την οργή όσων χωρών συμμετέχουν στο ελληνικό πρόγραμμα για την έλλειψη μεταρρυθμίσεων ο Σόιμπλε χωρίς το ΔΝΤ δεν πρόκειται να εγκρίνει νέα βοήθεια προς την Ελλάδα μια και δεν θα μπορεί να το περάσει από τη γερμανική βουλή.

Αρα το πιο πιθανό είναι να έχουμε με συναπόφαση Τραμπ-δανειστών 4ο Μνημόνιο αλλά αυτή τη φορά με Δραχμή ή στην καλύτερη περίπτωση με Διπλό νόμισμα και μάλιστα πριν τις γερμανικές εκλογές.

Δηλαδή για τους Σόιμπλε-Τραμπ η πιο πιθανή εκδοχή είναι ένα 4ο Μνημόνιο με Δραχμή…

hellaspress-angel

Loading...

33 thoughts on “ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:Με εισήγηση THOMSEN και υπογραφή ΤRUMP η Ελλάδα θα κηρύξει επίσημα χρεοκοπία!

 1. Ανώνυμος says:

  επιτρεψτε να διατηρω τις αμφιβολιες μου.ο αρθρογραφος δεν αναφερει τπτ καινουριο,παρα οτι διαβασαμε ολοι μας.ετσι κι αλλιως ημαστε πτωχευμενοι,η καποιος δεν το αντιληφθηκε?ομως….τρεχουν παντου γεγονοτα.αν σκασει πρωτα ο τραμπ το μπαλονι της deutche bank,wv
  bmw,mercedes benz ,λεω αν,τοτε ποιος θα ασχοληθει με την ελλαδιτσα?ειναι πολυ εγωιστικο,να θεωρουμαι εαυτους κεντρο των παντων.δεν ειμαστε ΕΜΕΙΣ το προβλημα!ειμαστε μερος του και μαλιστα μικροτερων και πιο ελεγχομενων διαστασεων.ασ κανουμε αυτα που πρεπει εμεις,να νοικοκυρεψουμε τον οικο μας,να προετοιμαζομαστε και αστε τους εξωθεν.αυτος που πεφτει απο πολυ ψηλα πονα περισοτερο χερ σοιμπλε.ελληνικη παροιμια που ευχομαι να μαθετε συντομα!

  • Ανώνυμος says:

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ : «Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης».

   profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/2015/09/blog-post_7.html

 2. Μητσος εξ Αγγλιας says:

  Ολη νυχτα τρεχαμε και το πρωι μας πιασανε.Μας πηραν χαμπαρι τι χαιβανια ειμαστε και μας δουλευουν ψιλο γαζι.
  Μαλλον δεν μας δουλευουν ομως,απλα μας επεξεργαζονται,οπως τα ποντικια στα εργαστηρια,και βλεπουν αντιδρασεις και δρασεις.
  ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Συνεχιζεται. Κουραγιο τα πρωτα 100 ειναι δυσκολα
  Καμια βοηθεια η εκκλησια.ΟΟΧΙτην περιουσια δεν την αγγιζουμε,
  Πληρωνε μαλακα Ελληνα,και να αποφασιζουν οι μη εκλεγμενοι απο εσενα για σενα

  • Sofoklis says:

   Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΗΤΣΟ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΑΟΠΔΟΤΙΚΑ ΓΙΑ Α ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΖΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΣΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΛΠ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ;

  • Ανώνυμος says:

   Της μαμάς σου το πουγκί ρε τσογλάνι που όλο την εκκλησία βρίζεις πεταμένε. Αι στα βρετανοτσακιδια και ξεφορτώσου μας μωρη αλλοπαρμένη συννεφουλα .

 3. ΜΑΝΟΣ says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ…..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ….ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ….. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…….ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

  • ΚΩΣΤΑΣ says:

   ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ (ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ).ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΟΜΜΑ).ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ…..(ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ)

   • vasoula2908 says:

    Πραγματι, τέτοια ΝΟΜΙΚΗ δέσμευση σε κάθε πολίτη εν δυνάμει ψηφοφόρο του ΕΠΑΜ δεν έχει κάνει ποτέ, κόμμα, κώμα, απόκομμα, και όλα τα συναφή, από καταβολής νεοελληνικού κράτους.

  • ....... says:

   …αυτός ο γίγαντας παρέα με τους τσακαλώτο,κατρούγκαλο,βαρουφάκη καπέλωσαν,κατέπνιξαν το κίνημα των αγανακτισμένων…τώρα προφανώς έχει αναλάβει καινούργιο έργο…

   • vasoula2908 says:

    Ο συγκεκριμένος (Καζάκης) πώς το κατέπνιξε δηλαδή? Οι άλλοι πήγαν και πήραν θώκους. Αυτός έμεινε στους δρόμους, τις πλατείες τις γειτονιές και το πάλεψε και το παλεύει από εκεί. Με τον Βαρουφάκη δε, ήμουν μπροστά και τους άκουγα (στην πλατεία Συντάγματος) όταν διαφωνούσε κάθετα μαζί του. Οι άλλοι σπλά το’παιζαν αντιμνημονιακοί, μέχρι να πιάσουν τη θεσούλα…

  • Ανώνυμος says:

   Όσο υπάρχουν ακόμα ζώα σαν εσένα που συντηρούν τη ψευτοδημοκρατια του Ροτσιλντ αυτός θα ζει και θα βασιλεύει. Καλά ξυπνητουρια.

 4. Ανώνυμος says:

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΑ…ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Η ΕΚΡΗΞΗ [ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ]…ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΥΟ…Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…ΜΟΝΟΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. ΝΙΚΟΣ says:

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!! ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ!!!!ΠΟΝΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ »RESET» ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  Βρε λαμόγια – ελληνικά και ξένα – έχω βαρεθεί να με κλέβετε, εμένα, τα παιδιά μου, τους φίλους μου, και δεν αναφέρομαι μόνο στα κωλολεφτά, αλλά κυρίως στις ΖΩΕΣ μας και στα ΟΝΕΙΡΑ μας.
  Η Νέμεσις αργά ή γρήγορα θα’ ρθει και δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

 7. Ανώνυμος says:

  πριν την εισβολη των τουρκων, θα εχουμε το ΚΡΑΧ, με τα ρολλα των καταστηματων κατεβασμενα !!! Αγιος Πορφυριος Καυσοκαλυβιτης : «Πεινα –> Πλιατσικο –> Πολεμος » ! Αρα, με αυτη τη σειρα θα γινουν !!!

  γερων Ιωσφ Βατοπεδινος :

  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ,

  ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,

  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,

  ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ

  ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…

  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
  ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…

  Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ…

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ…

  ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ…

  ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ…

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ,
  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ,
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ
  ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ,
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.

  ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ.
  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ …

  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ:

  anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

 8. Νικητας says:

  Συμφωνοι με ολα αυτα. Να δουμε και με ‘ξενα ματια’ το τι συμβαινει στην Ελλαδα !! Τι οδηγησε ομως την χωρα που λεγεται Ελλαδα σε αυτο το αδιεξοδο ;Να το δουμε με τα ιδια ματια λοιπον ! Ο Σοιμπλε , η Λαγκαρντ , ο Τομσεν και τα υπολοιπα ΒΑΜΠΙΡ ,…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ; ..Γιατι ο καθε Αυστριακος και Μαλτεζος δεν αντιδρουσε τοτε;……..αλλα θελουν και την πιττα ολοκληρη και το σκυλι χορτατο !! ….Λυσανε για τα ορυκτα του Αιγαιου ε; Κι θελουν τα τσιρακια της ΝΤΠ , οι Γερμανοι , αυτα τα τσογλανια Ες -Ες ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΚΕΛ….ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ….αλα ΟΤΕ ,Λιντλ ,Σιμενς κλπ ;; Ε; Εκει δεν παμε;

  • Sofoklis says:

   ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;

  • Ανώνυμος says:

   Ο Κωστάκης ο Καραμανλής ο φίλος σου που τον εκθειάζεις δεν βοήθησε να οδηγηθούμε στο αδιέξοδο; ‘’Ναι με απ’ όλα’’ ! Και εξακολουθείς να τον αποζητάς ! Επαναστάτη μου !

   • νικητας says:

    Εισαι εμπαθης; Αυτο καταλαβες; Εκθιαζω τον Καραμανλη; ‘η λεω καποιες αληθειες που ΕΣΥ δεν τολμας να τις ακουσεις; Εχεις διαβασει τι εχω γραψει για τον Καραμανλη και τι του εχω σουρει για την κωλοτουμπα του; Πολλες φορες ,οχι μια !! Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω και τι καλα εκανε για την χωρα!! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!! ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΚΙ!!

    • Ανώνυμος says:

     Μανιάτη Βηρσαβεέ 21 Ιανουαρίου 2017 @ 14:48
     28
     4
     Ναι το χαρτί Κώστα Καραμανλή παίζει, αλλά για να γίνει αυτό ο Κώστας Καραμανλής θα φτιάξει νέο κόμμα από την αρχή και θα επανιδρύσει τη νέα δεξιά, δηλαδή νέα νέα δημοκρατία, που πιο πολύ θα στρέφεται στο χώρο της πατριωιικής δεξιάς, εγκαταλείποντας τις ιδέες περί μέσου χώρου και άλλα τοιαύτα. Αλλιώς θα καλπάσει η χρυσή αυγή προς την εξουσία. Ότι θέλουν οι Τραμπ-Πούτιν ή Καραμανλής υπό την νέα πατριωτική δεξιά ή Χρυσή Αυγή, ανεξαρτήτως αρχηγού. Και αυτοί εδώ οι δικοί μας οι απίθανοι, που πίστευαν μέχρι το τέλος ότι θα ματαιωνόταν η ορκωμοσία Τραμπ και θα παρέμενε ο Ομπάμα στην εξουσία, άλλο πάλι αυτό. Πίστευαν σε διαδηλώσεις και τέτοια που θα παρέλυαν την Αμερική, ότι θα σκοτωνόταν ο Τραμπ και ότι μέσα στο χάος αυτό θα έμενε ο Ομπάμα, δηλαδή είχαν βολευτεί μια χαρά με τις ιστορίες και τα παραμύθια του CNN. Έτσι πάντα το κάνουν αυτοί. Δεν έχουν κανένα απολύτως όραμα καμία απολύτως διορατικότητα και δεν έχουν όραμα και διορατικότητα, επειδή δεν αγαπάνε αυτό το τόπο, δεν πονάνε για αυτό το τόπο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει έτσι απλά χωρίς αξίες, χωρίς όραμα είναι τα λεφτά και η εξουσία. Μήπως δεν τους είχαν πει ότι θα σκοτωνόταν ο Πούτιν και ότι ο Ομπάμα θα ήταν αιώνιος και όλοι μαζί θα ασκούσαν εξουσία, δηλαδή ότι τους έλεγαν και ότι τους έδιναν, δεν έχει σημασία, αρκεί να πληρωνόντουσαν. Αυτός είναι ο περίφημος διεθνισμός της αριστεράς που κάποτε ήταν προλεταριακός, ότι δήθεν θα στηριζόταν στη δύναμη του προλεταριάτου σε παγκόσμια κλίμακα. ανοησίες, διότι όλα αυτά τα δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ανατρέψουν τον Τσάρο, επειδή δεν τον ήθελαν στην εξουσία στην Ρωσία, λόγω του ότι θα δημιουργούσαν το κράτος του Ισραήλ και το άλλο να μην αφήσουν να διαμορφωθεί στη Ρωσία αστική τάξη, για να μαζέψουν οι Τραπεζίτες όλο το χρήμα. Η μόνες σταθερές ιδέες για εμάς είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, αλλά πρέπει να έχει κότσια για να τις υπερασπιστείς, πρέπει να το λέει η καρδούλα σου.
     Απάντηση

     Νικητας 21 Ιανουαρίου 2017 @ 18:27
     3
     1
     ++++++++++++++++++++++++++++ Μπραβο σου !!

     • νικητας απαντηση περι επαναφορας Καραμανλη στην πολιτικη σκηνη της χωρας says:

      Επειδη αρνησαι να καταλαβεις, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ (εσκεμενες;) ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ,σου απαντω !! Στην πολιτικη περιοδο (2008-σημερα) , ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ !!! Ο Πουτιν και ο Καραμανλης, με μια καλη πολιτικη σχεση μεταξυ τους , προσπαθησαν να το αποφυγουν αυτο (ο καθενας φυσικα για τους δικους του λογους) !!! Αυτο δεν αμφισβητηται απο κανεναν !! Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ στην παρουσα στιγμη, στα επιπεδα του 2008 ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!……ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (κατα το δυνατον),πραγμα που με τιποτα δεν γινεται με το πολιτικο συφερτο που εχουμε σημερα !!! ΑΡΑ; Η λυση Καραμανλη ειναι η καλυτερη !!……..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ λοιπον, και με λες και μαλακα;(ευχαριστω)!!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ …ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ !!!!

     • Ανώνυμος says:

      ΝΙΚΗΤΑΣ

      Δεν σε θεωρώ ανέντιμο, Το αντίθετο. Όμως η απογοήτευση είναι έντονη όταν χτυπάς παλαμάκια σε αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα. Μια φορα προδότης για πάντα προδότης. Κανένα έλεος και ανοχή σε αυτούς.

 9. dim says:

  Ο Τραμπ σε μια προεκλογικη του ομιλια ειχε πει οτι θελει να χωρισει την ΕΕ … Δεν ειναι σιγουρα κατα ποσο μπορει να γινει εφικτο αλλα δινει 95% πιθανοτητες προς αυτη την καυευθυνση … Αρα το σχεδιο του Τραμπ ειναι η σιρρικνωμενη (οπως την γνωριζουμε σημερα) ΕΕ και την δημιουργεια της Μεσογειακης Ενωσης στην οποια θα συμμετεχει και το Ισραηλ/αιγυπτος (ισως αργοτερα και το νεοδημιουργηθεν κουρδισταν).

 10. croif101 says:

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ.
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΛΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ,ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.
  ΟΜΩΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΛΙΓΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+

   • croif101 says:

    ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ!!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΑΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΕΣΤΗΘΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ?
    ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΑΓΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΙΜΑΣΤΗΚΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *