ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα chemtrails ως γνωστόν αποτελούν πλέον τη μεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας καθώς είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, ανήμποροι και το ποσοστό θνησιμότητας έχει αυξηθεί αρκετά. Μήπως όμως υπάρχει κάποια ελπίδα;

Πρόσφατα, ένας χρήστης εντόπισε ένα ασυνήθιστο θέαμα κοντά στη γειτονιά του. Όπως ο ίδιος περιγράφει, πρόκειται για ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με διάφορες ταχύτητες κατά στη δύση του ηλίου. Στην αρχή νόμισε πως πρέπει να ήταν κάποιο ελικόπτερο ή είδος drone.

Μόλις παρατήρησε αυτό το φως να κινείται προς έναν τεράστιο αεροψεκασμό, πήρε την κάμερά του προσπαθώντας να το βιντεοσκοπήσει. Το αποτέλεσμα; Το φωτεινό αντικείμενο στάθηκε μπροστά στον αεροψεκασμό και σταδιακά τον έσβησε. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το chemtrail σταδιακά απορροφάται από το αντικείμενο. Είναι πραγματικά απίστευτο όταν το βλέπει κανείς.

Αν και δεν είναι 100% σίγουρο ότι η εξαφάνιση του αεροψεκασμού οφείλεται αποκλειστικά στο αντικείμενο, σίγουρα υπάρχει κάποιος σύνδεσμος μεταξύ των. Ένα τέτοιο μεγάλο ίχνος σίγουρα δεν εξαφανίζεται έτσι απλά, χωρίς κανέναν λόγο. Εκτός αυτού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι μόνο μια μικρή ποσότητα εξαφανίζεται που βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο.

Αφότου το «UFO» σύμφωνα με τον χρήστη επιτέθηκε το chemtrail κινήθηκε προς τα πίσω με αντίθετη κατεύθυνση προς τη Δύση. Εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα.

Το αντικείμενο φαίνεται σαν να έχει κάποιο είδος ενεργειακής ασπίδας ή κάποιο όπλο το οποίο καταστρέφει τον αεροψεκασμό και ύστερα, με αυξημένη ταχύτητα κατευθύνεται δυτικά.

Ποιος άραγε ήταν ο ρόλος αυτού του αντικειμένου; Μήπως αποτελεί ένα ανθρώπινο δημιούργημα για να προσφέρει προστασία; Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο και στον αεροψεκασμό;

Θα μπορούσε να είναι από στρατιωτική συσκευή ως και άγνωστο αεροσκάφος. Όπως και να έχει φαίνεται πως το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προηγμένης τεχνολογίας και πολύ καλά προγραμματισμένο για να εκτελέσει το σκοπό του.

Παρακάτω, ένας πιλότος αεροψεκασμών δίνει το δικό του μήνυμα πάνω στη Νέα Υόρκη.

Ένα συγκρότημα οι Fat Hed, αποφάσισαν να βγάλουν ένα τραγούδι για τους αεροψεκασμούς- chemtrails ώστε να αφυπνίσουν τον κόσμο. Στην αρχή περιγράφουν πως κάτι που έμοιαζε τόσο αθώο τελικά είναι τόσο θανατηφόρο για όλη την ανθρωπότητα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

  1. Anonymous says:

    Το μητρικό Ολύμπιο σκάφος ΑΡΑΝΤΙΣ με οκτώ θυγατρικά έχει αναλάβει τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας της Γης από τους αεροψεκασμούς.Μάλιστα αυτά τα σκάφη επεμβαίνουν άμεσα και δεν αφήνουν τα δηλητήρια των αεροψεκασμών να φθάσουν στο έδαφος.Πρώτη προτεραιότης των είναι η χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *