Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ – Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι δημοσιεύουν χάρτες- κεντρική εικόνα άρθρου- με τις βάσεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας και μελετούν αιφνιδιαστικό προληπτικό πλήγμα ενώ παραδέχονται την δράση Τούρκων πρακτόρων σε εντεταλμένες αποστολές δολιοφθοράς εντός της ελληνικής επικράτειας.

«Σκούρα τα πράγματα» μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας διότι είναι σχεδόν σίγουρο πλέον ότι οι νεο-οθωμανοί «ψήνουν» πόλεμο και για το λόγο αυτόν λαμβάνουν όλα τα «ενδεικνυόμενα μέτρα» στην χώρα τους σε σχέση με την χώρα μας η οποία ασχολείται με την διαπραγμάτευση και διάφορα άλλα . 

Ο τουρκικός τύπος παρουσιάζει σήμερα Κυριακή με όλες τις τιμές άρθρο το οποίο προετοιμάζει την τουρκική γνώμη για επικείμενο πόλεμο και έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αεροπορίας.

Ένας τέτοιος  ιδιότυπος «πόλεμος» διεξάγεται στο ελληνικό Αιγαίο πέλαγος εδώ και 40 χρόνια, άρα για ποια πολεμική αναμέτρηση ομιλεί το τουρκικό κατεστημένο με σαφές «μήνυμα» στην ψυχή και μυαλό του μέσου Τούρκου;

Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ – Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς - Εικόνα0


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το άρθρο αναφέρει ότι  «στον  ιστορικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, δεν χρειάζεται να εξηγηθεί η σημασία που διαδραματίζουν οι ένοπλες δυνάμεις.  

Σήμερα, η κρίση μετατρέπεται σταδιακά σε ένα μεγάλο πόλεμο και μερικές φορές είναι θέμα χρόνου( να συμβεί το μοιραίο το οποίο έχει προετοιμασθεί με ειδικό σχέδιο)», τονίζει το ισλαμικό κατεστημένο στην Άγκυρα μετά από εντολή του Ερντογάν .

Ο Τούρκος αρθογράφος, ο οποίος προφανώς είναι είτε εν αποστρατεία αξιωματικός ειδικής μονάδας «ψυχολογικών επιχειρήσεων» με ειδίκευση στον επηρεασμό κοινού, ή τουλάχιστον έχει λάβει ανάλογη «εκπαίδευση» , παραθέτει τα στοιχεία και την δύναμη της ελληνικής και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, αναρτώντας  χάρτη με τις ελληνικές αεροπορικές βάσεις, οι οποίες είναι στο στόχαστρο εκτός των ΤΕΔ αλλά και Τούρκων «πρακτόρων» εντός χώρας.

Ο  αριθμός των μαχητικών αεροσκαφών  της Ελληνικής  Πολεμικής Αεροπορίας είναι  277 , ενώ  μείωση υπάρχει και στην τουρκική πλευρά όπου τα αεροσκάφη μειώθηκαν από 445  σε 390.

Από αυτά  τα 28 ελληνικά μαχητικά είναι αναγνωριστικά, ενώ οι Τούρκοι διαθέτουν περίπου  38 .

Αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης διαθέτουν τόσο η ελληνική όσο και η τουρκική πολεμική αεροπορία με ,  4 ΕΜΒ-145, ΑΜΒ-145AEW για την  Ελλάδα και ένα  B-737 AEW ( 3 υπό παραγγελία). για την Τουρκία .

Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ – Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς - Εικόνα1

Η Ελλάδα διαθέτει 23 μεταφορικά αεροσκάφη ( C-160, Herculesκαι Spartan) και 31 ελικόπτερα ελαφρά και μέσου τύπου. Η Τουρκία  διαθέτει 86 μεταφορικά αεροσκάφη (C-27, Herculesκαι Spartan) και 40 ελικόπτερα.  Επιπλέον η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει 7 αεροσκάφη ιπτάμενου ανεφοδιασμού.

Όσον αφορά την αεράμυνα η χώρα μας διαθέτει τους αμερικανικούς Patriot και τους ρωσικούς S-300 PMU-1.

Η Τουρκία διαθέτει τους MIM-23 HawkΜΙΜ- NikeHercules. Ενώ η Τουρκία διεξάγει ένα κολοσσιαίο  πρόγραμμα αναβάθμισης της πολεμικής αεροπορίας με την παραλαβή F-35 , ενώ ετοιμάζουν και το τουρκικό εθνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Όλα αυτά είναι όμως τα προεόρτια διότι η ουσία είναι αλλού.

Ετοιμάζουν «θερμό επεισόδιο» οι νέοι Τούρκοι επιτελείς στην Άγκυρα και από ότι συμπεραίνεται από ειδικούς αμυντικούς αναλυτές, το «πράσινο φως» έχει ήδη δοθεί και μέχρι το καλοκαίρι ενδεχομένως θα έχουμε  μεγάλες «φουρτούνες» στο Αιγαίο και ίσως λέμε ακόμη και πόλεμο.

Ο Ερντογάν δεν λαμβάνει υπόψη κανέναν ούτε τις ΗΠΑ ούτε την Ρωσία , προς το παρόν και αυτό είναι το κομβικό σημείο των εξελίξεων.

Η νεοοθωμανική αυτοκρατορία  του Ερντογάν θέλει ακόμα ποιο σπουδαίο ρόλο  στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στις  τουρκόφωνες χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, σε ολόκληρη την  Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ – Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς - Εικόνα2

Δεν πρόκειται όμως να ησυχάσουν οι Τούρκοι εάν δεν υφαρπάξουν την Βόρεια Συρία ( ήδη υλοποιείται), μέρος του Ιράκ λόγω των κοιτασμάτων( έχουν βάση στην χώρα), ελληνικό νησί ή  νησιά μαζί με μέρος της κυπριακής  ΑΟΖ λόγω υδρογονανθράκων, και μέρος της Βουλγαρικής επικράτειας η οποία , σύμφωνα με τους Τούρκους, παρανόμως δόθηκε στην χώρα αυτή στους βαλκανικούς πόλεμους.

‘Άλλωστε τις τουρκικές προθέσεις πιστοποιεί άρθρο μας με τίτλο (Αποκάλυψη: Ήμασταν έτοιμοι να βομβαρδίσουμε τους Τούρκους πριν μερικές ημέρες – Τους έσωσαν οι ΗΠΑ – Πως φτάσαμε ένα βήμα πριν την ελληνοτουρκική σύγκρουση) , με το οποίο αποκαλύφθηκε ότι βρεθήκαμε ένα βήμα βρέθηκε πριν την στρατιωτική σύγκρουση με την Τουρκία το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου.

Τα «δεδομένα» του ελληνικού Πενταγώνου «φωνάζουν» εδώ και καιρό  για επικείμενο πόλεμο…ο οποίος, σύμφωνα με  ξένους ειδικούς,  ότι και να γίνει οι Τούρκοι θα τον κάνουν, αλλά  απέναντι τους θα βρουν τον ένδοξο ελληνικό στρατό έτοιμο για «ισοδύναμο» χτύπημα για να λύσουμε πολλές και μεγάλες διαφορές οι οποίες εστιάζονται ειδικά από το 1974 και εντεύθεν .

https://youtu.be/cR78LubGOKU

https://youtu.be/5psGcBC-4gY

pentapostagma

Loading...

13 thoughts on “Οι Τούρκοι μελετούν προληπτικό πλήγμα και καταστροφή των βάσεων της ΠΑ – Πράκτορες της ΜΙΤ σε αποστολές δολιοφθοράς

 1. Ε, ας...κοπιάσουν! says:

  Εντάξει, ας συνεχίσουν να ονειρεύονται οι Τούρκοι πολέμους και εισβολές…Εδώ έχουν φάει τα μούτρα τους «πολεμώντας» (τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα επειδή μόνο πόλεμος δεν είναι αυτό που επιχειρούν στην Συρία,μάλλον πετροπόλεμο κάνουν κι από μακρυά, όπου και αν τους παίρνει…) το Συριακό στρατό ο οποίος βρίσκεται σε εμφύλια σύρραξη τόσα χρόνια τώρα και θα τα καταφέρουν με την Ελλάδα και μ’ όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια «προληπτικών πληγματων» και «εισβολών»; Σανό μοιράζουν οι τουρκικές εφημερίδες προς λαϊκή κατανάλωση των αγραμμάτων δίπλα…

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟ 1974 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. ΘΕΙΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ. Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΟΥ Η.Α.

  • Νικητας says:

   Στα ΟΥΡΑΝΙΑ εκει που θα πας , πρεσβευε και μην ξεχνας , την χωρα μας την ματωμενη. Παρακαλα την Παναγια τον Γιο Της να προτρεπει την πατριδα Ελλαδα μας να προστατευει !!!! Καλο σου ταξιδι ΟΥΚα ΗΡΩΑ μας !!!!….ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!!

 3. Νικητας says:

  Ενταξει !! Δεν πρεπει να γραφουμε διθυραμβικους αλλα πραγματικοτητες !!! ..Τα μεμετια τρωνε καθημερινα κλαπετα απο τα Ελληνικα φτερα !!! Πουλι ειναι και το παπι ,και η κοτα….ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ !!!…και τα κατακαημενα τα μεμετια κακαριζουν και σκουζουν συνεχως ,στις επιθεσεις των ΣΤΑΥΡΑΕΤΩΝ ΜΑΣ !!!! ….ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ !!!! φανταστητε να εχουμε και τα νυχια μας εξω κανονικα για να τα ξεσκισουμε , τοτε να δειτε κλαψουρισμα !!! Με τον βουρδουλα θα τους αναγκαζουν να μπαινουν στα κοπ κιτ ,για να ερθουν απο εδω μερια!! ..ε.., δεν ειναι και μικρο πραγμα η αυτοκτονια !! Οσο για την ΜΙΤ.., εχουν γνωση οι φυλακες !!!

 4. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ says:

  ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΟΝΤΉ ΓΙΟΡΤΉ. ΔΕΝ ΈΜΕΙΝΕ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟΣ. ΆΡΑ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΌΣΑ ΠΑΙΔΙΆ ΒΆΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

 5. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Σε ολες σχεδον τις βασεις της ΠΑ παρα πολυ κοντα υπαρχουν χοτσποτ τυχαιο;

 6. Εβρίτισσα says:

  Δεν σταματάτε, λέω εγώ, όλες αυτές τις πολεμικές κραυγές. Μπορεί να διανοηθεί το φτωχό σας το μυαλό, τι κακό κάνετε σε όλους εμάς που μένουμε στα νησιά και στον Έβρο και καθημερινά είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε και να διαβάζουμε όσα φαντάζεστε οι εκ του ασφαλούς αγναντεύοντες. Οι χειρότεροι εχθροί μας, είστε εσείς οι σχολιαστές. Μας έχετε σπάσει τα νεύρα με τις βλ….ες σας. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αλλά ως εκεί. Φτάνει πια. Ο Τουρκικός λαός έχει τόσα προβλήματα και το μόνο που δεν επιθυμεί, είναι ένας πόλεμος με την Ελλάδα. Ξέρετε πόσοι Τούρκοι με τις οικογένειές τους πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σε ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης; Ξέρετε πόσοι κρυφοχριστιανοί από την Τουρκία, έρχονται και βαπτίζονται έδώ. Σταματήστε επιτέλους να σκορπάτε τον πανικό. Μόνο στον Ερντογάν και τους κόλακές του κάνετε καλό. Αυτοί οι κόλακες, πολύ γρήγορα, θα τον φάνε, να το θυμαστε αυτό. Έχουν το δικό τους το σκοπό. Έναν καλό διπλωμάτη υπουργό εξωτερικών χρειαζόμαστε και τίποτ’ άλλο. Οι πόλεμοι είναι για τους βαρβάρους. Μη παίζουμε στα παιχνίδια τους.

  • Κατοχικά Νέα says:

   ΚΥΡΙΑ μου … ΤΟ ΑΡΘΡΟ ειναι αναδημοσιευση …ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ τις θεσεις τις δικες μας με της αναδημοσιευσεις …οι αναδημοσιευσεις ειναι πειστηρια ενος εγκληματος και ερχονται εδω ως ξεσκαρταρισμα της υπεροντοτητας πληροφοριας !!!!! Το κακο λοιπον δεν το κανουμε εμεις αλλα ολο το ιντερνετ ..εμεις ερευνουμε τα στοιχεια του εγκληματος ..ΤΙ , ΠΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΚΑ !!…ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΛΕΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Κυρια εβριτισσα ολοι εμεις μιλαμε για προετοιμασια για τις δυσκολες καταστασεις μην ξεχνας πως ο τουρκικος λαος ειναι και ο τουρκικος στρατος επειδη οι τουρκοι πεταξαν αετο στο ελληνικο εδαφος δεν γιναμε και αδερφια τραβα ρωτα πως σφαζαν οι τουρκοι τους κυπριους οσο για τον υπουργο που περιμενεις εσυ μαλλον η εισαι μακρια νυχτωμενη η εισαι ψηφοφορος του συριζοπασοκ και περιμενεις την επλιδα που ερχεται ας προσεχατε τι ψηφιζατε τοσα χρονια τωρα ειναι αργα για δακρυα

  • Νικητας says:

   Κυρια μου ..ΤΙ σας ενοχλει; Τα ΛΟΓΙΑ των σχολιαστων; ‘η αυτα (γεγοντα) που ΓΙΝΟΝΤΑΙ;…Ο Ερντογαν..,γιαυτο εχει 50% των τουρκων να τον υποστηριζει; Επειδη λεμε εμεις λογια..εκ του ασφαλους;…Τρομαζετε με αυτα μας τα σχολια κυρια μου;…ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ…ΚΑΚΟ κατα την γνωμη σας !!! Οι Τουρκοι που αναφεραρε..,ειναι μολις το 3% !!!(προς το παρον) !!!…..ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ σαν του λογου σας …,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.., ΟΤΑΝ ….ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..,ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! Δεν νομιζω κυρια μου , να ανησυχει λιγωτερο απο εσας ο Κρητικος , ο Πελοποννησιος , ‘η ο Επτανησιωτης !!!..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να καταφερεστε ετσι στους συνελληνες σας και να εγκωμιαζετε τους τουρκους ‘φιλους’ σας !!!…Τοοοσος στρατος εκει στον Εβρο….ΔΕΝ ειναι για πλακα στα κοκκινα τωρα !!!…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !!! Ελπιζω να μην σας παρουν χαμπαρι οι συμπατριωτες σας εκει…γιατι θα πεσει ποοολυ κατσαδα στην παρτη σας !!!

 7. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Αυτό που πάντως που ονειρεύονται διάφοροι μουρλοί Τούρκοι να μπουν στην Λάρισσα με ξεπερνά… Ποιος στρατός θα μπει στον κάμπο της Θεσσαλίας, με τα γύρω ορεινά να εκτελούν βολές πάνω τους; Με τα τέμπη, να μην μπορούν να περάσουν από κει και από την Θήβα να χουν ν αντιμετωπίσουν πεζικό και βαρέα άρματα; Ας πάνε να πέσουν σ ένα πηγάδι το ίδιο πράμα θα ναι… Καταρχάς δεν υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις και να μπορέσεις να ελέγξεις τα ορεινά των Χασίων και τις Πίνδου, αν καταφέρεις ποτέ να φτάσεις σε απόσταση αναπνοής. Δεν γίνονται αυτά… Ναι μεν δεν πρέπει να υποτιμάμε τον εχθρό μας αλλά οι Τούρκοι νομίζουν ότι πάνε να κάνουν παρέλαση, αυτοί είναι φαντασμένοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *