12:26 - 06/03/2017

Τα κορυφαία απόρρητα στρατιωτικά όπλα για το 2017

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα


Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με τα κορυφαία απόρρητα στρατιωτικά όπλα για το 2017

ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Tόσο απόρρητα και φοβερά που τα ξέρει το κατοχικά νέα…δεν πάτε να μαζέψετε μανιτάρια ….

 2. Αυτά ήταν μερικά από τα όπλα του Γ’ Π.Π.

 3. OEA RE NIAMOY MEXRI THANATOYOYOYOYOY 03/06/2017 @ Μάρτιος 6, 2017 3:45 μμ

  σαν το νετρινοπολυβολο της ΟΕΑ δεν εχει!!
  κ αυτο ειναι το απλο οπλο….!
  παιζει κ αλλο που δεν το ξερει κανεις!
  το χαλασμενοαυγοπολυβολο!!
  μεσου βελινεκους αλλα θαυματουργό !!!!
  τρεχτε τουρκαλαδες!!!!!!!
  Τζωνυ παρε τ οπλο σου κ καντα ολα ταναπου!

 4. Το 1οείναι μια εξέλιξη στην βαλλιστική.
  Το 3ο είναι κάτι που το πρωτοέβγαλε ο Γκιόλβας και αυτή τη στιγμή το χουν πολλές χώρες. Σχεδόν παντού σε πολεμικά Αεροδρόμια της Γερμανίας π.χ. έχω δει τέτοιες εγκαταστάσεις. Είναι το βασικότερο αμυντικό σύστημα εγκαταστάσεων πλέον γι αυτούς.
  Το 4ο έχει χρησιμοποιηθεί και σε διαδηλώσεις στις ΗΠΑ.
  Το 5ο, οι Ρώσοι έχουν αυτή τη στιγμή το ποιο ισχυρό, με 10 κεφαλές αν δε κάνω λάθος.
  Επίσης ένα απ το ποιο καινούρια συστήματα, είναι αυτό με το οποίο οι Ρώσοι ενισχύουν την νέα σειρά αρμάτων μάχης, Αrmata T1, T2, T3, όπου σχηματίζει ένα νοητό πλέγμα γύρω από το άρμα, μιας σχετικά μεγάλης περιμέτρου, όπου καθώς ένας τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος, εδάφους στην κεφαλή του, έχει στην ουσία τον αισθητήρα που κλειδώνει σε στόχο, καθώς μπει σε στην περίμετρο αυτή, μπερδεύεται ο πύραυλος, λόγω του σήματος που λαμβάνει και παίρνει διαφορετική κατεύθυνση, σαν να εξωστρακίζεται.
  Έχει πολλά… Προτείνω σε όσους δουν την πρώτη εικόνα και πουνε ότι, α βλακείες, να δουν το βίντεο, γιατί η πρώτη εικόνα όντως και μενα δεν μ ενθουσίασε αλλά στο βίντεο θα δείτε πράγματα που υπάρχουν και είναι γνωστά πολλά χρόνια τώρα. (Ισχύει και για τα όπλα τύπου EMP, Ηλεκτρομαγνητικού παλμού).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*