Το παρακράτος των Δήμων ληστεύει τους πολίτες- Πάνω από 50% του λογαριασμού της ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη!

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί μπροστά από τα εξωφρενικά νούμερα του λογαριασμού της ΔΕΗ, και φτάνουμε στο σημείο να απορούμε!

Πάνω από το 50% έχει φτάσει πλέον ο λογαριασμός της ΔΕΗ!

Και ίσως να δείχναμε λιγάκι κατανόηση, αν αυτά για τα οποία πληρώναμε, παρέχονταν σε κάποιο βαθμό, έστω και με αυτά τα υπερβολικά νούμερα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την παραπάνω φωτογραφία την κοινοποίησε ένας κάτοικος στην Ξάνθη, και απορεί, πως γίνεται από τα 204 ευρώ, τα 110 να πηγαίνουν στον Δήμο Ξάνθης, ο οποίος δηλώνει απών σε κάθε παροχή υπηρεσίας, όπως φωτισμός της πόλης, καθάρισμα δρόμων με οδοκαθαριστές και άλλα;

Ο παραπάνω κάτοικος είναι ένας ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες, θύματα του κράτους και του παρακράτους που αισχροκερδούν εις βάρος του Έλληνα πολίτη!

thesecretrealtruth

Loading...

One thought on “Το παρακράτος των Δήμων ληστεύει τους πολίτες- Πάνω από 50% του λογαριασμού της ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *