23:34 - 09/07/2017

“Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι”: Τι λένε οι πραγματικές προφητείες για το 2017

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Τώρα που οι ευχές και τα φιλιά κόπασαν, ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε τους αρχαίους παπύρους και να διαβάσουμε τις προφητείες για τη χρονιά που μόλις μπήκε.

Τι λέει λοιπόν ο Νοστράδαμος, ο Άγιος Koσμάς ο Αιτωλός, ο  Aγαθάγγελος και ο Αγιος Παϊσιος για το 2017; Tι θα συμβεί στον κόσμο και στην Ελλάδα; Διαβάστε τις προφητείες τους και πάρτε τα μέτρα σας…

profities-2

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ

Ο Γάλλος φιλόσοφος του 16ου αιώνα, που είχε προβλέψει την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, προφητεύει πράγματα και θαύματα για το 2017. Τρία είναι τα σημαντικότερα σημεία: Η άνοδος της Κίνας, η οποία θα έρθει μετά την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, η ένωση  της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, με την ανατροπή του Κιμ Ζονγκ Ουν ( ο οποίος θα ζητήσει άσυλο στη Ρωσία και ο Πούτιν θα του το δώσει), και, τρίτη και φαρμακερή, ο “θερμός πόλεμος”, ένας πόλεμος που θα ξεκινήσει από την υπερθέρμανση του πλανήτη και την μείωση των φυσικών πόρων. Ο “θερμός πόλεμος” θα είναι βιολογικός και θα πλήξει με επιδημίες όλο τον κόσμο.

Το 2017, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει μεγάλη οικονομική κρίση που θα φέρει μεγάλες αναταράξεις στην Ευρώπη και θα οδηγήσει στη μελλοντική της διάλυση. Στη Λατινική Αμερική οι αριστερές κυβερνήσεις θα πέσουν και θα δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή. Για την Ελλάδα ο Νοστράδαμος έχει καλά και κακά νέα. Προβλέπει ότι θα της επιτεθεί η Τουρκία, και επειδή δεν διαθέτει προηγμένη πολεμική μηχανή, θα ζητήσει την βοήθεια της Ρωσίας, η οποία θα της την προσφέρει πλουσιοπάροχα. Από την άλλη μεριά, η Ελλάδα θα στραφεί προς τις ΗΠΑ, αλλά δεν θα βρει ανάλογη αντιμετώπιση. Ο πόλεμος θα κρατήσει δύο μήνες και στο τέλος θα νικήσει η Ελλάδα, η Τουρκία θα διαμελιστεί, Ρωσία και οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν.

profities-6

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

“Θα έρθει εποχή που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα” είχε πει πολύ εύστοχα για την εποχή μας ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που γυρνούσε όλη την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και δίδασκε στους σκλάβους Έλληνες.

Ο Πατροκοσμάς έχει προφητεύσει για τις μέρες που ζούμε ότι η Ελλάδα θα δεχτεί πολεμική επίθεση από την Τουρκία μέσα στο 2017, στην αρχή οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Εξαμίλια, αλλά μετά οι Έλληνες θα τους απωθήσουν και θα τους κυνηγήσουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά. Πολλοί μελετητές των προφητειών του, αναρωτήθηκαν ποια περιοχή μπορεί να είναι η Εξαμίλια, μέχρι που ο άγιος Παϊσιος εξήγησε ότι ο Πατροκοσμάς εννοεί τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας, ως εκεί θα επεκταθεί η Τουρκία.

Μετά οι Έλληνες θα φτάσουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, δηλαδή μέχρι την Μέκκα.

Επίσης είναι συγκλονιστική η προφητεία του Πατροκοσμά για το ελληνικό χρέος: “Θα σας ρίξουν πάρα πολύ. Θα σας ζητήσουν τον παρά σας πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν να τον πάρουν. Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάσταχτο φόρο αλλά δεν θα προφτάσουν! Θα βάλουν φόρο στις πόρτες και τα παράθυρα. Θα ζητήσουν να σας πάρουν στρατιώτες αλλά όμως δεν θα προφτάσουν.

Μην ανησυχείτε λοιπόν για αυτό το “χρέος” αλλά κοιτάξτε το ένα και μοναδικό χρέος που έχουμε στον Χριστό, στην Παναγία μας και τους Αγίους μας. Αυτοί θα τα φέρουν έτσι, που μια μέρα θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι, θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε αυτοκρατορία!”

profities-8

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ

Oι προφητείες του Αγαθάγγελου έρχονται από πολύ παλιά, συγκεκριμένα από το 1279. Παρ΄όλο που ήταν υπαρκτό πρόσωπο, δεν ξέρουμε τίποτα για τον Αγαθάγγελο, αλλά στα μέσα του 18ου αιώνα βρέθηκε ένα παλιό, κιτρινισμένο χειρόγραφο, το οποίο τυπώθηκε σε βιβλίο, που είχε τίτλο “Προφητεία περί του μέλλοντος των εθνών και ιδίως της Ελλάδος”.

Το βιβλίο έγινε διάσημο, οι προφητείες του είχαν μεγάλη απήχηση στους Ελληνες, ακόμα θυμάμαι τον παππού μου να λέει αποσπάσματα από τις προφητείες του. Σύμφωνα με αυτές, το 2017,  ” Η Γαλλία έσσεται μεν κατ΄αρχάς ευτυχής με κόμμα συντηρητικόν, το οποίον όμως καταργεί τη δημοκρατίαν. Εις την  Γερμανίαν διοικεί η αρρενωπή γυναίκα, η οποία δολοφονείται την ημέραν των γενεθλίων της.

Η Ισπανία και η Πορτογαλία θα κατασπαραχθώσι δι΄αιματηρών αγώνων και  τέλος θα ενωθώσι εις την Δημοκρατίαν των Πυρηναίων. Λιμός εις την Ιταλίαν. Εις το Βατικανόν μαύρος Πάπας στέφεται και είναι ο τελευταίος. Εν τη Μεγάλη Βρεττανία η πενία της εργατικής τάξης προβαίνει συνεχώς αυξάνουσα και αιματηρά γεγονότα εκτυλίσσονται εις  Λονδίνον.

Η Τουρκία θα επιτεθεί κατά της Ελλάδος και θα την νικήσει αρχικώς. Αλλά έπειτα, λαός τις ανατολικός, το ξανθόν γένος,  θα έλθει προς βοήθειαν των Ελλήνων και θα εκδιώξωσι τους Τουρκους όχι μόνον εξ όλης της Ελλάδος αλλά και εξ όλης της Ευρώπης, η δε Κωνσταντινούπολις γίνεται εκ νέου πρωτεύουσα του Ελληνισμού”.

profities-9

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

Mια μεγάλη μορφή του ασκητισμού, ο γέροντας Παϊσιος, μοναχός στο Άγιον Όρος, διορατικός και θεραπευτής, ανακηρύχτηκε Άγιος  από την Ορθόδοξη Εκκλησία μετά το θάνατό του, το 1994. Ο Άγιος Παϊσιος προφήτευσε πριν πεθάνει πολλά γεγονότα που θα συμβούν στις μέρες μας. Το 2017 λοιπόν, θα αρχίσει η διάλυση της Ευρώπης. Και να γιατί: “Στην ΕΟΚ, οι χώρες που μπαίνουν είναι σαν έτοιμα χαλιά. Τα χαλιά όσo κι αν  προσπαθείς να τα ενώσεις, πάει το ένα από δω και το άλλο από εκεί.

Έτσι μην φοβάστε, η Ευρώπη δεν θα μας βλάψει, γιατί οι χώρες της δεν πρόκειται να ενωθούν. Αντίθετα, θα αρχίσουν να διαλύονται εξ αιτίας του εγωισμού των μεγάλων.” Όμως οι περισσότερες προφητείες του Αγίου Παϊσιου αφορούν τις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία. Κι αυτός, προβλέπει πόλεμο: “Oταν ακούσετε να γίνεται θέμα για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Οι Τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα και οι Ρώσοι θα κατέβουν στα στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς, αυτοί έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθήσουν εμάς. Όταν όμως δουν τα άλλα κράτη, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, θα μπουν κι αυτές στον πόλεμο. Η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί, θα κρατήσει στρατό μόνο για τα σύνορά της και αυτό πρέπει να κάνει, γιατί όταν οι Ρώσοι θα χτυπήσουν την Τουρκία και θα την διαλύσουν, θα δώσουν στους Έλληνες την Κωνσταντινούπολη για να τη φυλάξουν, θα συνεχίσουν μέχρι τον Περσικό Κόλπο και τα στρατεύματά τους θα σταματήσουν έξω από την Ιερουσαλήμ.

Η Κύπρος θα λευτερωθεί μέσα στα χρόνια που ζούμε και η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3 κομμάτια. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους, οι Κούρδοι τα δικά τους.”

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι προφητείες για τη νέα χρονιά. Μπορεί να φαίνονται τρομακτικές, μπορεί να μας φοβίζουν, αλλά αν τις διαβάσετε λίγο πιο προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα, παρ΄όλο που θα περάσει πόνο, πείνα, πόλεμο, στο τέλος, όπως λέει  και ο Άγιος Παϊσιος, “μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή“. Αμήν!

‌‌

Aitoloakarnanianews

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

 1. Ολα θα αρχίσουν τον Αύγουστο; Σωστα; οποίος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει..

  • Υπομονή. Κάθε πράμα στον καιρό του

  • Ρε παιδιά οι γερονταδες δεν μίλησαν ποτέ!!!! με ημερομηνίες… Μόνο ο θεος ξερει Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή…

  • Οι γνήσιες προφητείες δεν αναφέρουν ημερομηνίες.
   Ούτε ο άγιος Παίσιος προσδιόρισε χρονικά για την διάλυση της Ε.Ε. Αυτά τα βγάζουν από το μυαλό τους κάποιοι…

  • ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 07/10/2017 @ Ιούλιος 10, 2017 1:32 μμ

   Kατά πάσα πιθανότητα, από Αύγουστο και μετά να κινηθούν οι διαδικασίες συνταγματικής αναθεώρησης από ένα κράτος που δεν έχει συνταγματική νομιμοποίηση και το σύνταγμα δεν καταργείται, οπότε θα έχει ισχύ, για όσους πολίτες θεωρούν πως υπάγονται σ αυτό και όχι στο κράτος, οπότε κάθε ένοπλη ανατροπή μιας δύναμης κατοχής, εκτός από συνταγματικά νόμιμη, θα ναι και διεθνώς αναγνωρίσημη. Το κακό είναι πως θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν ξένες δυνάμεις αυτό αλλά αν το ξεκινήσουμε οι πολίτες, δίχως βαλτούς ψευτοσωτήρες δημόσια πρόσωπα που θα τα χουν μιλημένα με ξένα συμφέροντα, θα μπορούμε εμείς να καθορίσουμε την πορεία αυτή στα μέτρα μας και την εξωτερική πολιτική αλλά αυτό θέλει πολύ καιρό σχεδιασμό και πολύ εργασία, πράγμα που απελπίζει τους περισσότερους και τους κάνει να μην θέλουν ν ασχοληθούν δυστυχώς…

 2. Αντε παλι!προφητείες!ειμαστε Ιούλιος “σωτηριο ετος” 2017.δηλαδη μεινανε 5 μηνες και κάτι για να εκπληρωθουν ολα αυτα!θα εριχνα πολλα μπινελίκια αλλά δεν το κανω.δεν εχω τπτ με τις προφητείες,αλλα με τους ερμηνευτές.αυτούς που παίρνουν θεικα μελλουμενα και τα ερμηνευουν-τοποθετουν ημερολογιακα οπως γουσταρουν.δεν ξέρω ειλικρινά τι σκοπούς και συμφέροντα εξυπηρετούν!και επίσης δεν μου αρέσει ο εφησυχασμός που διαρρέουν…κοιμαστε εσεις και η τυχη σας δουλεύει.μην κάνετε τπτ,κατι καλο θα γίνει.οργη και αγανακτηση πλεον μόνο για τον συντακτη του άρθρου,προβληματισμό για το κοινο που εχει αποδέκτες….

  • Στέλιος Κόρινθος 07/10/2017 @ Ιούλιος 10, 2017 12:58 πμ

   Κάποτε λέει,οι Ναζί,όταν πήγαιναν τους αιχμάλωτυς για σαπούνι,είχαν μόνο έναν σκοπό να τους προσέχει με όπλο…..
   Γιατί μόνο έναν;;;; Γιατί,ανάμεσα τους,είχαν,δικούς τους,που τους έλεγαν,,,,μη φοβάστε,τελικά στο τέλος,θα σωθούμε όλοι
   Μήπως,συμβαίνει το ίδιο και τώρα;;;

 3. ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΖΗΣΗΣ 07/10/2017 @ Ιούλιος 10, 2017 12:37 μμ

   …αυτοι οι υπουλοι καππαδοκες [σαββατοσες] οι υπουλοι , οι διεθνιστες , ολα τα ειδη τα σκυθικα , οι πρωτοι εβραιοι και φανατικοτεροι καταστροφεις του ελληνικου πολιτισμου , μολις μαθουν ελληνικα ,απο την αρχαιοτητα αυτο , κυνηγουν οτιδηποτε ελληνικο με τυπο σαμποταρισμου ΑΤΟΦΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ….και αυτος ο συγχρονος ….

   • ΣΩΣΤΟΣ!ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΒΗΛΟΝΙΑΚΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΒΡΑΑΜΟΧΡΙΣΤΧΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

 4. “Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι”…..βολικο για αυτους που χρωστανε και τα γλεντησανε και μυαλο δεν βαλανε. Αμαξαρες, night club, ταξιδια, εξοχικα κλπ. κλπ…η λιστα με τους καλοφαγαδες ατελειωτη΄ Δεητζηδες, δημοσιοι υπαλληλοι, οκνοι καθηγηταδες, golden boys, αγροτες με καπριολε κλπ. που τα φαγανε με τον “μαζι τα φαγαμε” και ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ πηραν και πιστωση απο το Θεο για να συνεχιζουν να υπαρχουν και δηθεν να βρουν το σωστο δρομο απο την περηφανια τον υλισμο την ιδιοτελεια….Ουτε δεκαρα δεν θα δινα και ουτε και μια μερα ζωης παραπανω σε κανενα ζωο που ετυχε να γεννηθει ελληνας ΧΟ. Και ερχονται τωρα οι προφητες να μας πουν οτι θα συνεχισουμε το γλεντι, λοιπον αυτο θα ηταν για καποιον που δεν το χασε ακομα, ενα ακομη ΑΣΧΗΜΟ ΝΕΟ γιατι απλα “ο αγαπων παιδευει” εαν μας εγκαταλειψει και Αυτος τοτε σταματανε ολα, για το καλυτερο ή το χειροτερο.

  • Πως φαίνεται ότι είσαι αποτυχημένος, στερημένος και ζηλόφθονος! Στο μυαλό σου όσοι έχουν πετυχει κάτι είναι απαραίτητα διεφθαρμένοι! Ενώ εσύ ο τίμιος, νομοταγής ,άθεος κλπ δεν κατάφερες τίποτα … όποτε σου απομένει μόνο η χολή για όλους όσους δημιούργησαν με κόπο και θυσίες κάτι! Είσαι το χαρακτηριστικό καρκίνωμα της ελληνικής φυλής που δυστυχώς υπάρχει άφθονο στην ελληνική κοινωνία και παράγει μόνο φθόνο, ρουφιανιά και εμφύλιο…

   • και οι φτωχοι αγορινα μου οταν πιασουν λεφτα στα χερια τα ιδια κονουν και χειροτερα ως πεινασμενοι μια ζωη και τα ξεχνανε ολα και γινονται και χειροτερα αφεντικα απο τους πλουσιους ή μηπως δεν σου υπεπεσε στην αντιληψη? Το μονο παρηγορο ειναι οτι οπως λενε και οι παππουδες δεν θα ζησουν ολοι….Οταν εξεταζεις κατι να προσπαθεις να βλεπεις τα πραγματα με τα ματια του Θεου ει δυνατον αλλιως με την κοινη φτωχη λογικη…Και οντως οταν γινει πολεμος και πιασω τουφεκι πισω θα ριξω και οχι μπροστα αυτα ειναι ψιλα γραμματα δεν τα πιανεις ακομα…δεν θα αφησω πχ τους καλοθρεμμενους προδοτες τρατηγους και πολιτικους ολων των ειδων να διαταζουν πισω απο την καρεκλα, τη σημαια ή και το σταυρο κρυμμενοι και ας λες εσυ οτι θες….μιλας γιατι δεν ξερεις….

 5. Οι άγιοι πατέρες ΠΟΤΕ δεν έδωσαν ημερομηνίες για τις προορατικες τους ρήσεις!
  Αυτό και μόνο δείχνει ότι το αντικείμενο του άρθρου βρίθει από πλάνη!

 6. ARXISAME TIS MALAKIES PALI , KATARXAS KANIS PROFITIS DEN LEI XRONOLOGIA PERIMENETE MIPOS NA SAS POUNE KAI MERA KAI ORA ???? LOL…

  PATROKOSMAS TELOS , PLEON NA KITATE TOUS NEOUS PROFITES , PAISIOS , VATOPEDINOS….

 7. Αν πιστέψουμε τις “προφητείες”, η Ελλάδα από κει που είναι καταχρεωμένη και προτεκτοράτο τς Γερμανίας, θα γίνει παγκόσμια υπερδύναμη με τα εδάφη που θα της δοθούν (από ποιον, άραγε;) και με δεδομένο ότι θα καταρεύσουν Ρωσία και ΗΠΑ! Κατά τα άλλα, ένα ξανθό γένος από την Ανατολή θα μας σώσει! Είναι ξανθοί οι Κινέζοι, βρε παιδιά;

 8. Ας τελειώνουμε.
  Η αναμονή έγινε εξάντληση…..

 9. Θα φτάσουμε στο 2025 και θα συνεχίζουμε να μαλλιοτραβιόμαστε για το ποια προφητεία είναι η σωστή και ποιος προφήτης είναι ο πιο μάγκας. Και θα το κάνουμε γιατί ακόμα και τότε κάποιοι θα βρίσκονται σε αναμονή και θα περιμένουν να συμβούν τα ποθούμενα και η παράδοση τής Πόλης στους Έλληνες. Σάς χαλάει δηλαδή η Αθήνα ως πρωτεύουσα τής Ελλάδος ε; Θέλετε ντε και καλά την Κωνσταντινούπολη ως πρωτεύουσα; Η Αθήνα ήταν μια υπαρκτή οντότητα ακόμα και πριν 11 χιλιάδες χρόνια. Γιατί να την εξομοιώσουμε με την Κωνσταντινούπολη; Μια χαρά είναι η Αθηνούλα μας! Άμα ξεβρωμίσει από τα μουσουλμανικά σκατουλάκια θα είναι ένα σούπερ κουφετάκι!

 10. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΤΕ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

 11. Ρεζικι εχετε γινει 07/10/2017 @ Ιούλιος 10, 2017 9:34 πμ

  μια προφητεια για καθε ευκαιρια
  κατι οπως ο Τσελεμεντες ας πουμε

 12. Πάντως από όλα τα άνωθεν, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (λόγο συμφέροντος) ήταν …”Ο πόλεμος θα κρατήσει δύο μήνες και στο τέλος θα νικήσει η Ελλάδα”… ρε παιδιά…. δεν γίνεται να κρατήσει 90 λεπτά και να νικήσουμε; Να κρατήσει δηλαδή όσο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας! Και για να είμαι ποιο ακριβείς… γιατί δεν κάνουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο… και όποιος νικήσει, να διεκδικήσει τα εδάφη του άλλου! Βεβαίως σε περίπτωση δικής μας νίκης θα πρέπει να καταπατήσουμε το εθνικό μας δόγμα…. που λέει ότι …”εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά δεν παραχωρούμε τίποτα”… και αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα διεθνούς κύρους που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε προς τους συμμάχους μας! Αυτά. Υγ. Και βεβαίως σας τρολάρουμε!

 13. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ 07/10/2017 @ Ιούλιος 10, 2017 3:07 μμ

  TO MONO ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ

 14. Εντάξει, Τα πετύχατε όλα με τις προφητείες σας!
  Συγχαρητήρια, παίξτε και κάνα τζόκερ Τώρα!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*