Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αν το Ισλάμ είναι τόσο ειρηνικό και οι πιστοί του το προτιμούν σαν τρόπο ζωής, γιατί θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν μαζικά στην Ευρώπη; Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να είναι υπεύθυνη γι’ αυτούς;

Ποιος έχει υποχρέωση να είναι υπεύθυνος γι’ αυτούς τους μουσουλμάνους την ίδια ώρα που αυτοί οι ίδιοι ρίχνουν τους χριστιανούς μετανάστες στη θάλασσα μόνο και μόνο επειδή είναι χριστιανοί; Πως μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς με όλα τα ζωώδη ένστικτα τους που προβάλλουν σε κάθε ευκαιρία, να συμβάλλουν σε κάτι ωφέλιμο σε χριστιανικές κοινωνίες;

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο) - Εικόνα1

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη δεν είναι μια απλή έλευση προσφύγων, αλλά μια εισβολή με κύριο στόχο την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης. Αλλά αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς. Αυτοί οι άνθρωποι που «φορτώνονται» στην Ευρώπη είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους εγκληματίες οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη με τις έντονες αντιχριστιανικές διαθέσεις τους.

Αυτό το βλέπουμε ήδη και στα παιδιά τους. Ακόμα και σε παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών τα οποία είναι δεύτερης ή τρίτης γενιάς. Για παράδειγμα στη Γερμανία ενώ τα παιδιά της Γερμανίας διδάσκονται να «αγκαλιάζουν» την πολυπολιτισμικότητα, από την άλλη οι μετανάστες στα σχολεία δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει η λέξη «ενσωμάτωση».

Στο παρακάτω βίντεο σε μια τάξη κάθονται παιδιά «ενσωματωμένοι» μετανάστες μαζί με μια δασκάλα. Όταν ρωτούνται από τη δασκάλα τι πιστεύουν για τους Γερμανούς, απαντούν ότι τους θεωρούν… «αηδιαστικούς κρεατοφάγους» οι οποίοι τρώνε χοιρινό κρέας και.. «ξένους». Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει Γερμανούς φίλους. Μέχρι και ειρωνεύονται έναν συμμαθητή τους ο οποίος υπονοεί ότι έχει έναν Γερμανό φίλο. Μάλιστα, ένα κορίτσι μετανάστρια συνεχίζει λέγοντας ότι αν όλοι οι μετανάστες έμεναν στη Γερμανία και όλοι οι Γερμανοί έστω για μια μέρα εξαφανίζονταν κανένας δεν θα το πρόσεχε!

Η κατάσταση στα σχολεία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που όλο και περισσότερο υποχρεώνουν τους μαθητές να επισκέπτονται τα τζαμιά για να γνωρίσουν το Ισλάμ. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το κράτος επιβάλλει και πρόστιμα σε όσους γονείς έχουν αρνηθεί να πάνε τα παιδιά τους σε ένα μουσουλμανικό τέμενος.

Πρόσφατα επέβαλλαν πρόστιμο σε ένα ζευγάρι γονιών στη Γερμανία γιατί αρνήθηκε τα παιδιά τους να πάνε στο τζαμί.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν κατακλυστεί από ξένους μετανάστες και μουσουλμάνους σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον οι κάτοικοι των χωρών αυτών, ειδικά αυτοί που έχουν λείψει και μερικά χρόνια από την πατρίδα τους, όταν γυρνάνε πίσω διαπιστώνουν με έκπληξη και μεγάλη απογοήτευση ότι κυριολεκτικά οι ξένοι να έχουν καταλάβει την πατρίδα τους. Εκτός αυτού όλοι αυτοί οι ξένοι, ιδίως οι μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι πολυπληθέστεροι, όχι μόνο δεν αφήνουν τους κατοίκους πλέον να συμπεριφέρονται όπως θέλουν στην δικιά τους την πατρίδα, αλλά έχουν μάλιστα το θράσος να τους επιβάλλουν να ακολουθούν τα δικά τους ήθη και έθιμα, μη διστάζοντας μάλιστα και να τους απειλούν.

 

Αυτό διαπιστώνει με λύπη της και μια Βρετανίδα, (στο παρακάτω βίντεο), η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Αφού έλειψε για λίγα χρόνια για δουλειές στον εξωτερικό, γυρίζει πίσω στην πατρίδα της για να τη βρει πλημμυρισμένη από μουσουλμάνους στους δρόμους οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά των Βρετανών όπως «Αγγλία να πας στο δ**λο», «Αστυνομία να πάτε στο δ**λο», κ.α.

Καθώς προχωρούν άντρες και γυναίκες κρατούν πανό φωνάζοντας «Κάτω τα χέρια από τους μουσουλμάνους!». Η κοπέλα θεωρεί πως καθένας έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει εφόσον έχουμε δημοκρατία, παρόλα αυτά την συγκεκριμένη διαδήλωση την βρίσκει αρκετά προκλητική και ακραία. Μια γυναίκα μουσουλμάνα της λέει ότι αυτό είναι ένα μήνυμα για να σταματήσουν την καταπίεση κατά των μουσουλμάνων. Δεν διστάζει μάλιστα να την προσβάλει για τον τρόπο ντυσίματος της λέγοντας της ότι μπροστά στα μάτια της φαίνεται σαν να είναι γυμνή και θα πρέπει να καλυφτεί, δηλαδή να φορέσει και αυτή μπούρκα όπως οι λοιπές μουσουλμάνες.

Από πίσω διακριτικά φαίνεται ένας μουσουλμάνος διαδηλωτής, (2:42) ο οποίος κρατάει προκλητικά ένα πανό στο οποίο αναγράφεται χαρακτηριστικά : «Ο νόμος της Σαρίας, η λύση για το Ηνωμένο Βασίλειο». Στη συνέχεια όταν η κοπέλα αρχίζει να συζητάει με κάποιους μουσουλμάνους σχετικά με το Ισλάμ, της εξηγούν ότι κάθε μη μουσουλμάνος στο τέλος θα καεί στην φλόγα της κολάσεως εκτός αν μεταστραφεί. Ακόμη, λένε πως σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους οποιοσδήποτε μη-μουσουλμάνος δεν αξίζει το σεβασμό τους, επομένως δεν είναι υποχρεωμένοι να σέβονται οποιαδήποτε μη μουσουλμανική χώρα στην οποία βρίσκονται.

Στη Σκωτία συμβαίνει το αδιανόητο να επιβάλλουν σε γυναίκες αστυνομικούς να φοράνε δημόσια την μπούκα. Μάλιστα όταν κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση ήταν ότι γινόταν για να εξοικειωθεί ο κόσμος με τα ισλαμικά πρότυπα. Δηλαδή με λίγα λόγια αντί οι μουσουλμάνοι να αφομοιώνονται, θα αφομοιωθούν οι γηγενείς στο Ισλάμ.

Εκτός αυτού, όσοι προσπαθούν να αντισταθούν σε αυτή την επιβαλλόμενη πλέον μουσουλμανική δικτατορία μέσα στις χώρες τους, δέχονται επιθέσεις όχι μόνο από τους μουσουλμάνους, αλλά και από τους ίδιους τους συμπατριώτες τους οι οποίοι τους αποδοκιμάζουν σαν… ρατσιστές.

Πριν από λίγα χρόνια στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας μια ομάδα διαδηλωτών, στην πλειοψηφία τους άντρες, είχαν φορέσει επίτηδες μπούρκα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν προκειμένου η Αυστραλία να απαγορέψει να φοριέται η μπούρκα δημόσια από γυναίκες καθώς προσβάλλει τα πολιτιστικά πρότυπα της χώρας. Αποτέλεσμα ήταν κάποιοι άλλοι «προοδευτικοί» να φωνάξουν την αστυνομία επειδή προκλήθηκε φασαρία από την διαδήλωση αυτή έξω από τη Βουλή. Οι Μουσουλμάνοι άρχιζαν να τους φωνάζουν, να τους απειλούν και ήταν έτοιμοι να τους επιτεθούν. Ακόμα, κάποια άτομα από το πλήθος είχαν «προσβληθεί» από αυτό το σκετς που το χαρακτήρισαν ρατσιστικό. Εμπρός λοιπόν για μια… Αυστραλία της ισλαμικής Μπούρκας!

Ακόμα και τα περίφημα φεμινιστικά γκρουπ φοβούνται να σηκώσουν φωνή διαμαρτυρίας από φόβο μην τους κολλήσουν την ετικέτα του ρατσιστή. Οι υποστηρικτές αυτής της ενδυμασίας αρέσκονται στο να προσποιούνται ότι είναι ένα καλοδεχούμενο σύμβολο της πολυπολιτισμικότητας και της φιλοσοφίας της ανεκτικότητας. Αλλά στην πραγματικότητα η μπούρκα είναι ένα αρχαϊκός φυλετικός τύπος υφάσματος ο οποίος επιβάλλεται από φονταμενταλιστές ζηλωτές για να προωθήσουν μια τοξική θεολογία άσχετη με το Κοράνι. Αυτή η θεολογία αιχμαλωτίζει τις γυναίκες, απειλεί την κοινωνική αρμονία, τροφοδοτεί την δυσπιστία, έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο ασφάλειας.

Είναι γνωστό ότι η μπούρκα δεν είναι θρησκευτική απαίτηση για τους Μουσουλμάνους, ούτε καν χαρακτηριστικό της κουλτούρας του Πακιστάν εφόσον ακόμα και εκεί το 90% των γυναικών δεν την φοράνε. Πάνω σε αυτό το θέμα μια Πακιστανή μουσουλμάνα δημοσιογράφος, συγγραφέας και αντιρατσιστική ακτιβίστρια ονόματι Raheel Raza, λέει ότι το να επιτρέπουμε μουσουλμάνους να φοράνε την μπούρκα δεν έχει καμία σχέση να κάνει με προσωπική ελευθερία του να φορά ο καθένας ό,τι θέλει αλλά είναι απόφθεγμα ιδεολογιών φανατικών ομάδων όπως ISIS, Al Nusra κ.α.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δηλώνει ξεκάθαρα πως η έντεχνα καλλιεργούμενη «ισλαμοφοβία» είναι μια «βιομηχανία» η οποία εφευρέθηκε από τους Ισλαμιστές για να επιβληθούν στην Δύση στο όνομα του αντιρατσισμού . «Η όλη υπόθεση βασίζεται σε μια απάτη». Προσθέτει και ότι όποτε προσπαθεί να ανοίξει δημόσια συζήτηση επί του θέματος δεν βρίσκει καμία γυναίκα πρόθυμη να μιλήσει παρά μόνο άντρες.

Ακόμα, σε αυτό το βίντεο έχουμε ένα δημόσιο πείραμα στις ΗΠΑ. Ένας τύπος κτυπάει σε ένα πολυσύχναστο δημόσιο δρόμο μια κοπέλα. Αμέσως υπάρχει αντίδραση από περαστικούς που τρέχουν και τον ρίχνουν κάτω για να προστατέψουν την κοπέλα. Τι γίνεται όμως όταν η κοπέλα φορά την κλασική μουσουλμανική μπούρκα ? Την μαλώνει δημόσια στα αραβικά και στη συνέχεια την σπρώχνει βίαια και την χτυπά. Κανένας δεν πήγε να την προστατέψει. Τι κάνει τις δυο περιπτώσεις διαφορετικές ? Τελικά ένας θαρραλέος επεμβαίνει και τον προειδοποιεί ότι αν την ξαναχτυπήσει θα καλέσει την αστυνομία. Καμία γυναικά δεν αξίζει δημόσια τέτοια συμπεριφορά όπως και κανένας άντρας. Εδώ όμως φαίνεται πως ένα γεγονός διαφοροποιείται από δυο διαφορετικές πολιτιστικές εμφανίσεις.

Ο πολυπολιτισμός είναι μια πονηρή εφεύρεση της Νέας Τάξης για να χτυπήσει κυρίως τις χριστιανικές αρχές σε πολλές χώρες. Ακόμα και ιερείς του χριστιανισμού έχουν γίνει προπαγανδιστές αυτής της πολτοποίησης των λαών μέσω του πολυπολυτισμού και της καταρράκωσης κάθε χριστιανικής αξίας. Το πρόβλημα της αθρόας εισβολής των εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν κυριολεκτικά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είναι μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου.

Η τυραννία του σκότους επιβάλλεται σταδιακά και αύριο θα είμαστε σε ένα κόσμο χωρίς καμία ταυτότητα. Αυτός ο τρόπος κουλτούρας δεν έχει καμία θέση σε μια χριστιανική κοινωνία και πολύ περισσότερο σε μια Ορθόδοξη χώρα όπως η χώρα μας. Αυτοί που θέλουν να μας τον επιβάλλουν με το έτσι θέλω, ας πάνε από εκεί που ήρθαν.

Ματθ. 25,32-33      Και θα συναχθούν εμπρός του όλα τα έθνη της γης από της δημιουργίας του Αδάμ μέχρι της συντελείας του κόσμου και θα χωρίση αυτούς μεταξύ των με όσην ευκολίαν χωρίζει ο ποιμήν τα πρόβατα από τα ερίφια. Και θα θέση τα μεν πρόβατα εις τα δεξιά του τα δε ερίφια εις τα αριστερά.

Επειδή πολλοί δεν συναισθάνονται και δεν συνειδητοποιούν προς τα πού πάει η όλη κατάσταση, ας πάρουμε μια γεύση από τα παρακάτω βίντεο για το τι σημαίνει ο νόμος της Σαρίας και γενικότερα τι σημαίνει η επιβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Στην Ινδονησία για παράδειγμα, τα μουσουλμανάκια ήδη από παιδιά μαθαίνουν πώς να χτυπούν ανθρώπους μέχρι θανάτου. Και να φανταστεί κανείς ότι πρόκειται για μια χώρα με «μετριοπαθές» υποτίθεται Ισλάμ.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο) - Εικόνα2

 

Εμείς όμως αδιαφορούμε για όλα αυτά και ενδιαφερόμαστε μόνο για την πρόοδο της διαστροφής.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο) - Εικόνα3

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Loading...

13 thoughts on “Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο)

 1. Ανυποτακτη says:

  Και θα ρωτησω εγω τωρα. Είπαμε η χρυση αυγη ειναι φασιστες? Εγω δεν ξέρω φασιστες ξεφασιστες ξερω πως ειναι οι μονοι που φώναξαν εναντια σε ολο αυτο που γινεται. Οι μονοι που ειπαν πως δεν γινεται να μπαίνουν στην χωρα το καθε καρυδιάς καρύδι. Στο ονομα του προοδευτισμου κυνηγήθηκαν επειδη ηταν κατα της πολυπολιτισμικοτητας. Κανενας αλλος ομως δεν αντιδρά στην τελικη. Οι νησιώτες έτρεχαν προς βοήθεια τους μην κ δεν τους πουν φιλοξενους. Αναρωτιέμαι αν αυτα τα μικρα παιδάκια των λαθραίων που θελουν να τα βαλουν στα σχολεια μας ντε και καλα αν θα εκτιμήσουν την περιβόητη φιλοξενία κ δεν θα μας την μπουμπουνισουν οταν μεγαλώσουν λιγάκι. Πολλες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ευρωπη εχουν γινει απο δεύτερης κ τρίτης γενιάς μεταναστες. Αλλα εδω οχι τον υπνο του δικαίου. Καποτε ο πατερας μου βρεθηκε σε Αυστραλία για επαγγελματικούς λογους κ πέταξε την γόπα απο το τσιγάρο στον δρομο. Για ποτε τον είδαν κ τον μπουζουριασαν οι εκει αστυνομικοί δεν λεγεται και πάλευε να εξηγήσει. Κ δω τους εχουμε ανεξέλεγκτους κ φορολογουμαστε οι έλληνες για μην μας κακοπαθουν οι λαθραιοι. Παίδες αυτα τα ειχα δει να ερχονται χρονια πριν τα ελεγα κ μου την ελεγαν κ απο πανω. Λοιπον αν εξακολουθήσουμε να τους βλεπουμε ως κακομοιρους κ ταλαιπωρημένους να ειστε ετοιμοι για τα χειροτερα μετα. Αν εχουν προβλημα χωρες οπως αγγλια Σουηδία γερμανια για σκεφτειτε την ελλαδίτσα με τόσο λιγο πληθυσμό? Βουτυρακι στο ψωμι τους ειμαστε. Εχουμε πάθει κ την αδράνεια μας κ ειμαστε κομπλε. Καλοφαγωτοι που λενε. Εκτος κοριτσια αν γουστάρετε μπουρκες κ ξυλο. Ολοι οσοι τάσσονται υπερ τους κ οχι υοερ της χωρας τους (κυρα Τασία κ ολες σαν αυτην) παρακαλω να τους παρουν σπιτια τους κ να ζήσουν με τους νομους των φιλοξενούμενων τους εκει μεσα. Εμας να μας αφήσουν ήσυχους κ να αφήσουν τα κηρύγματα του στιλ «ανθρωποι ειμαστε ολοι». Αιντε γιατι πολλες ηλιθιότητες εχουμε ακουσει κ τα δικα μου νευρα δεν αντέχουν κ πολυ.

  Υ.Γ1 Το καλο χρυσα μου σας το αφησα για το τελος. 6 παιδια γνωστών κ φίλων μου ανήλικα εχουν ειτε απειληθεί ειτε παρενοχληθει απο αλλοδαπούς. (Σε. Μια περιπτωση ειπαν στο παιδάκι να μην περναει απο κει γιατι ειναι λεει δικός τους χωρις αυτή η περιοχη)

  Υ.Γ 2 σε χωριο μένω κιολας. Αλοίμονο στις πολεις.

  • ENSIGN RO LAREN says:

   καλα το ειπες για τη Χ.Α «φωναξαν», να μας πεις ομως σε ποιο καφε ειναι θαμωνες εδω και 4 χρονια και τι πινουν και τα ξεχασαν ολα…. AΚουσες να σκοτωσαν κανεναν ή εστω να αγγιξαν?…ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ…στη θαλασσα στα σκυλοψαρα ελπιζοντας οτι δεν θα παθουν μαλακυνση εγκεφαλου τα καημενα τα ψαρια….

 2. Ανώνυμος says:

  Αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια, πρώτη φορά βλέπω κάτι τόσο εξοργιστικό… ζω στην Σκωτία και ποτέ πουθενά δεν φοράνε μπούργκα οι γυναίκες αστυνομικοί…

  • Κατοχικά Νέα says:

   Εννοεις οτι το αρθρο δεν τα λεει καλα ; Αν ναι διαφωτησε μας , το αρθρο εχει ερθει ακριβως για αυτο τον λογο να μπορουμε ολοι μαζι να ξεσκαρταρουμε την υπεροντοτητα πληροφοριας

  • Ονοματα says:

   Πρόκειται για βίντεο, που δείχνει κάποιο αραβικό κανάλι να το παρουσιάζει ως είδηση. Πάνω δεξιά γράφει IMAM HUSSEIN. Τα παράπονα εκεί. —-http://www.youtube.com/watch?v=9_H8EaoqqZg

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Μόνο αυτο σου προκάλεσε εντύπωση;;;; Για τα υπόλοιπα ουτε λέξη, ετςι;;;; Οι βιασμοί, το ξύλο, οι απειλες, δεν σε ενόχλησαν;;; Να σου πω, κάνε μας την χαρη και μείνε Σκωτία. Τέτοιους ανόητους …..Ελληνες;;;;….δεν τους χρειαζόμαστε. Αντε, γιατι τα νεύρα μας δεν σηκώνουν και πολλα. Τεντωμένες χορδές ειναι έτοιμες να σπάσουν. Μας φθάνουν οσα ακούμε απο τους βρωμερούς πολιτικους, που μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μεσα στα μούτρα μας, λες και ειμαστε ηλίθιοι, δεν αντεχουμε να ακούμε και ανοησίες απο απλούς πολίτες.

   • Ανώνυμος says:

    Το σχόλιο ήταν, όπως απάντησα και στα κατοχικά, για να μην νομίζουν κάποιοι πως η κατάσταση είναι απελπιστική… ξέρω οτι τα νεύρα σου είναι σπασμένα κι έχεις έτοιμη την κρίση και την κατάκριση για κάποιον που δεν γνωρίζεις και δεν κατάλαβες τι είπε… απο κάτι τέτοιους γελοίους σαν εσένα οι περισσότεροι έλληνες που έχουν φύγει έμαθαν να διαδίδουν και να βοηθούν τη χώρα χωρίς κανένας απο εσάς να μαθαίνει τι πραγματικά προσφέρουν…

 3. παει και αυτο το παραμυθι says:

  ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  και να την καταστήσουν αδύναμη.  Η κρίση των προσφύγων δημιουργήθηκε για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν ωστε με προθυμια να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ και για να μπορούν να ονομάζουν αντισημίτες όσους ηταν εναντίον.Όπως ΣΗΜΕΡΑ βαφτίζουν ξενοφοβους και φασίστες όσους αντιτίθενται  στην  λαθρομεταναστικη επελαση.
  Οι αριστεροί και οι Ισλαμιστές αντιπαθούν εντελώς όποιον εκφράζει λογικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν πόσο  παράλογα είναι τα δικα τους επιχειρήματά.

 4. Κωστας says:

  Για ολα φταινε οι εβραιοι οι στοες και παει λεγοντας. Αν δεχτουμε οτι ο κοσμος σατανοκρατειται τοτε το ισλαμ ειναι θρησκεια του σατανα

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Απο την κόρη συνεργάτιδας που εργάζεται Σκωτία,τώρα μόλις ερωτειθησα με sms,: κατηγορηματικα οχι ,δεν φορούν οι αστυνομικινες μπουργκα(και μάλιστα είπε,ποιοι λένε τέτοια).Δεν τους παιρνει εδώ για τέτοια,τις κοινωνίες εκεί τις έχουν αποξενώσει,ηταν που ηταν κρυοκολοι,τους ζαβλακωσαν τώρα πια,βλέπετε τι ηγεσίες έχουν,σε εμας ναι μεν έχουμε τους ίδιους,αλλά είμαστε διαφορετικοί σε σκέψη,αντίδραση,πεποιθήσεις,κοινωνία,εδώ το πάνε λαου-λαου,αλλά φοβούνται οτι μπορεί να αρπαξουμε και τα όπλα(και ομίλω για οσους το λέει η καρδιά τους),όμως αυτό δεν με καθησυχάζει, φροντίζω την ετοιμότητα μου και προτρεπω και αλλους και διαπίστωνω οτι είναι πολυς κόσμος έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *