Τέλος Απριλίου ολοκληρώνεται το τέμενος στο Βοτανικό – Αντιδρούν και προσφεύγουν στη δικαιοσύνη Έλληνες συμπολίτες μας

Μόλις ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της θεμελίωσης του τεμένους.

Επί δεκαετίες, η κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ήταν ένα θέμα ταμπού, που δύσκολα έμπαινε στη δημόσια συζήτηση  και  ακόμα  πιο  δύσκολα προχωρούσε.  Σήμερα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, η κατασκευή του  έχει  πλέον  ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί  στο τέλος Απριλίου. Ο σχεδιασμός του τεμένους έχει  μικρές διαφοροποιήσεις,  τις  οποίες  ζήτησε η πολιτεία.

Η σύμβαση με την κοινοπραξία των τεσσάρων μεγαλύτερων κατασκευαστικών της χώρας (J&P ΑΒΑΞ, ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, INTRAKAT) υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου 2016. Χρειάστηκε όμως πρώτα… η επέμβαση της αστυνομίας, καθώς ο χώρος τελούσε υπό κατάληψη από ακροδεξιά στοιχεία. Η έκταση παραδόθηκε από το υπουργείο Υποδομών στους εργολάβους στις 4 Νοεμβρίου και σύντομα ξεκίνησαν οι εργασίες από την INTRAKAT.

Το έργο κατασκευάζεται σε έκταση 17 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό. Ο σχεδιασμός του τεμένους τροποποιήθηκε ελαφρά πέρυσι: για παράδειγμα, το οικόπεδο αποφασίστηκε να χωριστεί, με τη χάραξη ενός δρόμου, από το υπόλοιπο οικοδομικό τετράγωνο, στο οποίο το Πολεμικό Ναυτικό εξακολουθεί να διατηρεί κάποιες λειτουργίες του. Το κτίριο του τεμένους να μη γίνει μέσω της μετατροπής υφιστάμενης αποθήκης, αλλά με μια νέα μεταλλική κατασκευή. Και τα οκτώ εγκαταλελειμμένα κτίρια του οικοπέδου να κατεδαφιστούν.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη. Ηδη κατεδαφίστηκαν τα δύο από τα οκτώ κτίρια, στη θέση των οποίων θα ανεγερθεί το τέμενος, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Στον χώρο που θα προκύψει θα δημιουργηθεί υπαίθριος χώρος πρασίνου, παιδική χαρά και χώρος στάθμευσης. Οσο για το κτίριο, τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η σκυροδέτηση της θεμελίωσής του και έως το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να κατασκευαστούν ο κύριος και ο δευτερεύων μεταλλικός σκελετός του.

Το τέμενος θα έχει έκταση 1.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο λατρευτικούς χώρους. Εναν για τους άνδρες, χωρητικότητας 300 ατόμων και έναν για τις γυναίκες, χωρητικότητας 50 ατόμων. Το κτίριο θα φιλοξενεί τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, τουαλέτες), τα γραφεία του ιμάμη και του μουεζίνη και θα διαθέτει κρήνη, όπως επιβάλλει η μουσουλμανική παράδοση. Να σημειωθεί ότι το τζαμί δεν θα έχει μιναρέ. Δίπλα στο τέμενος θα ανεγερθεί βοηθητικό κτίσμα για τις μονάδες θέρμανσης, ύδρευσης και πυρόσβεσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 887.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ολοκλήρωση του πρώτου τεμένους στη σύγχρονη Αθήνα δίνει τέλος σε μια υπερδεκαετή περιπέτεια. Η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια χωροθέτησης έγινε το 2000 (ν.2833) και αφορούσε την ίδρυση ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου σε έκταση 33,4 στρ. στην περιοχή Χούσμουζα Παιανίας με έξοδα της Σαουδικής Αραβίας. Η υπόθεση δεν προχώρησε για λάθος λόγους (εξαιτίας των αντιδράσεων των τοπικών αρχόντων και της Εκκλησίας), ήταν όμως τελικά μια σωστή απόφαση, καθώς είναι καθήκον της ελληνικής πολιτείας (και ασφαλέστερη επιλογή) να κατασκευάσει ιδίοις πόροις το τέμενος.

Η χωροθέτηση τεμένους στον Ελαιώνα εγκρίθηκε το 2006 (ν.3512) με νέους όρους: αποφασίστηκε να κατασκευαστεί αποκλειστικά με εθνικούς πόρους και να τελεί υπό τον έλεγχο του ελληνικού κράτους (ο ιμάμης θα ορίζεται από την ελληνική πολιτεία, η οποία θα έχει και την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο του τεμένους). Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν, αλλά το ΣτΕ απέρριψε όλες τις προσφυγές που ασκήθηκαν. Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε 4 φορές άγονος και τελικά κατακυρώθηκε την 5η φορά ύστερα από παρέμβαση της πολιτείας και τον «συνασπισμό» των μεγάλων τεχνικών εταιρειών σε κοινό σχήμα. Μέχρι όμως να υπογραφεί η σύμβαση, χρειάστηκαν ακόμα δύο νομοθετικές ρυθμίσεις, το 2015 και το 2016, για να κλείσουν επιμέρους ζητήματα. Πάντως, τα τελευταία χρόνια έχουν αδειοδοτηθεί τρία τζαμιά στην Αττική και ένα στη Θήβα.

ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ — ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

17/01/17

ΤΩΝ:                                                                             ΠΡΟΣ

_____________________________________             ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ _____________________________________             ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

_____________________________________             (ΥΠ’ ΟΨΙΝ: Κας Κόρκα Ελένη,& Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη),

_____________________________________             κοινοποιούμενη πρός:

_____________________________________             ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

_____________________________________             ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

_____________________________________             ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

Σχετικά 1, Δημοσίευμα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» 12/01/17

Σχετικά 2, Φωτογραφίες «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ»

Σχετικά 3, Το ανεπίγραφον αρ. 35, εις τον Ν.4414/16

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΕΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ 114 ΑΝΕY ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΔΕΙΑΣ.

Κατόπιν δημοσιευμάτων του φύλλου της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»  12/01/17 (Σχ.1), αλλά και από προσωπική μας γνώση ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ στην Υπηρεσία σας, την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ όπως φαίνεται στην εμπεριεχομένη φωτογραφία του Σχ. 1

Διάχυτες δηλώσεις αναφέρουν ότι πρόκειται περί ανέγερσης ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, καθότι υπάρχει ΕΜΒΟΛΙΜΟ  άρθρο. 35, σε άσχετο νόμο 4414/2016, (ΦΕΚ149Α-09-ΑΥΓ-2016), ο οποίος Κεφαλαιοδώς αναφέρει:

«Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και  Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης – Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις.», ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΟΥΔΕΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΑΙΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ, και κατά βάση ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΔΕΙΑ, παρακάμπτωντας την Υπηρεσία σας, τον Ν.3028/02, την Σ.τ.Ε. 2344/14, αλλά και την πολεοδομία, το οποίον είναι προφανέστατα ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, καθ’ότι:

 

(1)    Η απ’ ευθείας αδειοδότηση γιά την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους από την Ελληνική Βουλή, ήτοι από τον Έλληνα Νομοθέτη, εκτός των άλλων προσκρούει στην Συνταγματικά Κατοχυρωμένη Αρχή της διάκρισης των Εξουσιών, ώστε η οποιαδήποτε «άδεια ανέγερσης» είναι τουλάχιστον άκυρη ως εκδοθείσα, ΚΑΘ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 

(2)    Σε κάθε περίπτωση η απόκλιση από την νόμιμη διαδικασία αδειοδότησης, χωρίς να συντρέχει ουδείς λόγος υπερτέρου Δημοσίου Συμφέροντος, (αντιθέτως το Δημόσιο Συμφέρον Επιτάσσει την διαδικασία που ήδη ισχύει προς προστασία του περιβάλλοντος, των Αρχαιλογικών Χώρων, αλλά και της Ανθρώπινης ζωής) προσκρούει στην Συνταγματική αρχή της Ισότητος Ενώπιον του Νόμου, ώστε η πράξη καθίσταται και εξ’ αυτού του λόγου ΑΚΥΡΗ.

 

(3)    Αποδίδει στην Βουλή αρμοδιότητες τις οποίες εκ φύσεως, αλλά και αποστολής δεν διαθέτει. (έλλειψη γνωστικού αντικειμένου, αρχείων καταγραφής, φωτογραφικό υλικο, κ.λ.π.)

 

Σας Καλούμε άμμεσα όπως ενεργήσετε γιά τα καθ’ ημάς, ήτοι την άμμεση πάυση όλων των καταγγελομένων εργασιών,  καθότι υπάρχει ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ, καθότι άπασες οι ενέργειες τελούνται «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΘΥΡΕΣ», όπως φαίνεται και στο σχ. 2.

Πέραν των άλλων στον επίμαχο οικοδομικό τόπο υπάρχουν ήδη ανεγερμένοι εκκλησιαστικοί ΝΑΟΙ, και άν αληθώς πρόκειται γιά ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, ή ακόμα έστω, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ,  περαιτέρω παρανομίες προκύπτουν, αλλά και θα  προκύψουν.

Άμμεσα αιτούμεθα όπως γραπτώς μάς ενημερώσετε γιά την  πιθανή κατάθεση Αίτησης πρός αδειοδότηση στην υπηρεσία σας, και την ΕΚΔΟΣΗ Ή ΜΗ ΑΔΕΙΑΣ επ’ αυτής, ΠΡΟΣ ΤΕΛΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, εις το καταγγελλόμενο από εμάς μέρος, όπως προβλέπει ο Ν3082/02, αλλά και η σχετική νομολογία και νομοθεσία. (Σ.τ.Ε. 2344/14).

Επήσης να μας γνωρίσετε αν η εν κρυπτώ και άνευ πολεοδομικής αδείας και  οποιασδήποτε επίβλεψης, ανοικοδόμηση στην συγκεκριμένη περιοχή η οποία είναι γνωστό ότι έχει μέγιστο αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, είναι σύννομη, σύμφωνη με το άρθρο 24 Συντάγματος,τον Νόμο 3028/2002 και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας για την προστασία των αρχαιολογικών και πολιτιστικών μνημείων και αν δεν είναι, ποιές είναι οι ενέργειες σας για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαιωμά μας κατά παντός υπευθύνου

ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ – ΑΙΤΩΝΤΕΣ

vimasaronikou

Ακολουθούν τα αποδεικτικά κατάθεσης, οι φωτογραφίας από τον φρουρούμενο χώρο και τις εργασίες :

Loading...

17 thoughts on “Τέλος Απριλίου ολοκληρώνεται το τέμενος στο Βοτανικό – Αντιδρούν και προσφεύγουν στη δικαιοσύνη Έλληνες συμπολίτες μας

 1. stratos says:

  ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΡΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ.

 2. Ανώνυμος says:

  Είτε μας αρέσει, είτε όχι.. το μουσουλμανικό τέμενος επί των Αθηνών, είναι η μόνη πραγματικότητα ως θέση, μέσα σε μια θάλασσα υποθέσεων περί δολοφονίας του Ερντογάν, περί θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο κ.λ.π. παραφιλολογίας, που σίγουρα κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν… αλλά μέχρι να γίνουν, θα έχουν γίνει πλήθος από άλλα γεγονότα που δεν θα έπρεπε να γίνουν! Οπωσδήποτε η νεότερη Ελλάδα ξανά μετασχηματίζεται με βίαιο αλλά πολιτικό προς το παρόν τρόπο, και εδώ τίθεται το ερώτημα στον Κωνσταντίνο… την θέση του για το μνημόνιο και την ευρωπαϊκή μας προοπτική μέσα σε αυτό, την γνωρίζουμε είναι υπέρ!… όπως γνωρίζουμε ότι και η θέση του, για το δημοψήφισμα του 2015 ήταν υπέρ του ναι… αλλά για την οθωμανοποίηση μας, στο όνομα της αλληλεγγύης των λαών, ποια είναι η θέση του για το τέμενος στον βοτανικό, η σε άλλες πόλεις της Ελλάδος; Πέραν αυτού… η θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι υπέρ της έγερσης μουσουλμανικού τεμένους, της ποιο φανατικής θρησκείας του πλανήτη, επί της πρωτεύουσας τους κράτους… χωρίς βεβαίως η Εκκλησία της Ελλάδος να ανησυχεί για τυχών ακραίες συμπεριφορές από φανατικούς μουσουλμάνους… για ποιο λόγο λοιπόν δεν αφήνει και στους δωδεκαθεϊστές ένα ναό, που είναι τουλάχιστον ποδαποί στην καταγωγή, και δεν ανήκουν σε κάποια φανατική θρησκεία, με επεκτατικές διαθέσεις και βλέψεις;! Δηλαδή η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, της αλήθειας, του φωτός και του Ιησού Χριστού… δεν έχει κανένα πρόβλημα μέσα στην Ελλάδα, με τους ναούς των ιουδαίων, των ευαγγελιστών, πρόσφατα με των μουσουλμάνων, με τα γλωσσόφιλα του Πάπα κ.λ.π…. αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα με τους «ειδωλολάτρες» δωδεκαθεϊστές!!! Αυτά.

 3. LELOS says:

  ΡΕ ΚΟΤΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΜΕΣΑ….ΕΕ.Ε….?ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΚ…..ΕΕΕ?ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ…ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ….

  • Ανώνυμος says:

   Για να σε πάρουν στο σοβαρά άλλαξε ψευδώνυμο. Ποιος παίρνει στα σοβαρά έναν Λελο; Άκου επαναστάτης Λελος! Κωμωδία σκέτη!

   • LONELY says:

    ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ….?ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ….ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ….ΠΡΑΞΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΑΞΗ….Ε ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ?ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!

    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ says:

     Άστα να πάνε φίλε, ότι έγινε τώρα γίνεται συνέχεια.
     Τους το λες, εγώ κιώλας δημόσια με το πραγματικό μου όνομα, αλλάζουν θέμα, κοιτάνε αλλού και το ξεχνάνε αυτό που συζητήθηκε. Και τελικώς μένετε στην κουβέντα »Άντε, πρέπει να πάμε και να το κάνουμε πράξη» και από κει και πέρα, ότι άλλο και να πεις, δεν θα υπάρχει ανταπόκριση.
     ΤΟ ΖΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΙΟΤΕΥΟΥΝ! ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΨΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. Μετά τους έξυνα την πληγή, γιατί η αλήθεια πονάει όταν τους έλεγα ανεύθυνους και δειλούς, που περιμένουν άλλους να βγάλουν το φίδι απ την τρύπα και μετά, είχαν το θράσος να σταματούσαν να μου μιλάνε κιώλας. Πάλι καλά που δεν είχαν το θράσος να μου ζητήσουν και τα ρέστα…
     (ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ, ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΘΩ ΑΘΗΝΑ)

     • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ says:

      Κι ας ψάξουν μετά για αποδεικτικά στοιχεία, δικηγόρο βρίσκω και πολύ καλό μάλιστα.

     • LONELY says:

      ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ…ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ….ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΟΝ 100 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ FB ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ….ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΒΑΣΤΑΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ…ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

 4. Ανώνυμος says:

  Τεμενος μουσουλμανικο στην Αθηνα!!
  Απιστευτο! Ουτε επι τουρκοκρατιας τετοια μεγαλεια δεν ειχαν οι Τουρκοι!
  Οι γ@μημενες εβραικες κυβερνησεις κ ουσιαστικα ο εβραισμος λυνει και δενει στην Ελλαδα. Ειναι φανερο οτι δεν κυβερνουν Ελληνες αυτον τον τοπο. Οπως ειναι φανερο οτι δεν κατοικιτε απο ελληνες , κατοικειτε απο υπνωτισμενους μαλακες.
  Αποτιναξαμε τον τουρκικο ζυγο, μακελεψε οσα εβραικα ανθελληνικα καθαρματα μπορεσε ο Κολοκοτρωνης αλλα εμεινε γαμημενη μαγια.
  Θα πρεπει να χρεωσουμε στα συν που αυτη η μυαρη φυλη καταφερνει και επικρατει στις διαφορες χωρες (κρατα τον παγκοσμιο πλουτο βλεπεις, ουσιαστικα τα κολοχαρτα τις φωτοτυπιες κρατα , απλα προσπαθει να βαλει χερι κ στα ακινητα μεσω εβραικων η προδοτικων κυβερνησεων κατα τοπους).
  Αλλα εδω ειναι Ελλαδα κ εφοσον ειναι Ελλαδα θα πρεπει να τελειωνει αυτο το εβραικο παραμυθι μια και εξω.

 5. Ξενος says:

  Εγώ προτιμώ να θάψουν και λίγο πλουτονιο η ουράνιο στα μπάζα μήπως για να έχουν καλύτερη Φώτησι όταν διαβάζουν και ερμηνεύουν τα κειμενα του δολοφόνου και πεδεραστη μοαμεθ!!

  • ΦΙΦΗΣ Ο ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ says:

   ελαφροκατασκευη, με μαυρα μπαλονια γεματα ηλιον αφαιρει βαρος απο το μηχανικα συνδεδεμενο με αυτην drone, και ετσι το ολον μπορει να παραμενει περισσοτερη ωρα στον αερα, οι outrunner κινητηρες τοτε ειναι σχεδον μονο για μανουβρες και κινηση προσω/οπισθεν …

 6. GLADIATOR says:

  Το ταμα του Έθνους δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη αθετωντας την αποφαση που έλαβε η Δ Εθνοσυνέλευση το 1827,και η υπόσχεση για το χτίσιμο ναού αφιερωμένο στον Σωτήρα Χριστό,που έσωσε την Ελλάδα απο τους Τουρκους…και τωρα σπευδει η ελληνική πολιτεία να χτίσει Τζαμί με λεφτά που θα προελθουν απο τους Έλληνες…Τι αξίζει σε ολο τούτο;Ο Ιησους να μας λυπηθει….Ο Επιβλεπων τη γην και Ποιων αυτήν τρεμειν…Έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *