Ραγδαίες εξελίξεις! Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία – Η γεωπολιτική σύγκρουση Ουάσινγκτον-Μόσχας μεταφέρεται πλέον στα Βαλκάνια

Οι ΗΠΑ αποστέλλουν εσπευσμένα 70 θωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία (πρώτη  αποστολή) ενώ τους επόμενους  μήνες θα αποσταλούν άλλα 180 τα οποία  θα ανέλθουν συνολικά σε  950, εξοπλίζοντας τον αλβανικό στρατό για χερσαίες επιχειρήσεις .

Πρόκειται για μια σαφή και κατηγορηματική κίνηση της Ουάσιγκτον στα τεκταινόμενα στο Κοσσυφοπέδιο και την ένταση  που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ραγδαίες εξελίξεις! Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία – Η γεωπολιτική σύγκρουση Ουάσινγκτον-Μόσχας μεταφέρεται πλέον στα Βαλκάνια - Εικόνα0

Στο σημερινό άρθρο μας μες τίτλο (Πολεμικό διάγγελμα B.Πούτιν: «Aν επιτεθεί η δύση στη Σερβία είναι σαν να επιτίθεται στους Ρώσους» – Τελεσίγραφο σε Αλβανία και Κροατία), αναφέραμε ότι  ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε τελεσίγραφο εκτός  ΗΠΑ-ΕΕ και…..στα Τίρανα και  Ζάγκρεμπ απειλώντας τους να μην κινηθούν προς υποστήριξη των ομοεθνών τους σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Το τρένο του πολιτισμού και της θρησκείας που κινήθηκε από το βελιγράδι στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο το Σάββατο, «τραντάζει» το σκηνικό στα Βαλκάνια και καταδεικνύει ότι έχουμε εισέλθει σε νέες εξελίξεις.

Η άμεση «απάντηση» των ΗΠΑ είναι η αποστολή 950 θωρακισμένων οχημάτων  στην Αλβανία…..τώρα μετά τον ντόρο που έχει ξεσπάσει.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Αλβανία θα  πληρώσει μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα οχήματα , ενώ τα υπόλοιπα έρχονται  ως ανταμοιβή για την καλή δουλειά και την συνεισφορά της χώρας σε αποστολές  στο Αφγανιστάν και αλλού.

Ο συνολικός αριθμός αυτών των θωρακισμένων οχημάτων θα ανέλθει σε 950 ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο αριθμό που έχει στην κατοχή του  ο σερβικός στρατός .

Ο Αλβανικός στρατός επίσης έχει συμβόλαιο  αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ  για την προμήθεια από την Τουρκία  «όπλων» άγνωστου τύπου, σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό το σκηνικό στην περιοχή «μεταβάλλεται» και εξελίσσεται σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που φαινομενικά φαίνονταν στην αρχή.

Ένας πόλεμος Αλβανών και Σέρβων θα πυροδοτούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην περιοχή , ενώ θα έφερνε και την Τουρκία στα Βαλκάνια με το πρόσχημα της διαφύλαξης των μουσουλμανικών μειονοτήτων, εμπλέκοντας ταυτόχρονα  πολλές αντίρροπες δυνάμεις .

Η Ελλάδα παρακολουθεί ,  ενώ διαπραγματεύεται το μέλλον της με την Τρόικα, μια μεγάλη και επικίνδυνη  κρίση που είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η ίδια είναι «καθηλωμένη» από την ΕΕ.

Ραγδαίες εξελίξεις! Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία – Η γεωπολιτική σύγκρουση Ουάσινγκτον-Μόσχας μεταφέρεται πλέον στα Βαλκάνια - Εικόνα1

Η χώρα μας πρέπει και οφείλει να δραστηριοποιηθεί διπλωματικά και να προσπαθήσει να «σβήσει» την «φωτιά» που βάζουν Γερμανοί , Τούρκοι και Αμερικανοί για να «ανατινάξουν» τα Βαλκάνια και να τα γυρίσουν τουλάχιστον  50 χρόνια πίσω.

 

pentapostagma

Loading...

28 thoughts on “Ραγδαίες εξελίξεις! Οι ΗΠΑ αποστέλλουν 950 τεθωρακισμένα οχήματα στην Αλβανία – Η γεωπολιτική σύγκρουση Ουάσινγκτον-Μόσχας μεταφέρεται πλέον στα Βαλκάνια

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Οι προφητείες της Ορθοδοξίας το έχουν δείξει και ο Πατροκοσμάς το έχει πει, όπως και άλλοι Γέροντες της Ορθοδοξίας σαν τον Γέροντα Ελπίδιο. Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω λίγα θα πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε. Στις τρεις χώρες θα μείνει μια. Με τον πόλεμο στη Σερβία νομίσαμε ότι ο πόλεμος θα ξεκινούσε από κάτω, αλλά να που ΗΠΑ και ΕΕ θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Πούτιν και αφού σκότωσαν τους Ρώσους διπλωμάτες, έριξαν το αεροπλάνο με τη χορωδία του κόκκινου στρατού, δεν μπόρεσαν να σκοτώσουν τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Μεντβέντεφ, τώρα ανοίγουν πόλεμο στα Βαλκάνια με απρόβλεπτες εξελίξεις, που μπορεί πλέον μέσα από ένα ντόμινο γεγονότων να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα., αλλά το επιτρέπει ο Θεός. Είναι η αντίδραση του Θεού για τα όσα έγιναν πέρυσι. Είναι Η αντίδραση του Θεού για την επίσκεψη του πάπα στη Μυτιλήνη που δεν τον ήθελαν ο Ιησούς Χριστός και οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη. Είναι το Καλιμπάρι. Είναι η αδιαφορία όλων για την υποταγή της Ορθοδοξίας στο Πάπα. Ακόμη και αυτοί που υποτίθεται ότι αντιδρούν, στην ουσία κορόιδευαν τον εαυτό τους και προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο και έτσι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μην υπάρχουν αντιδράσεις και νομίζουν ότι τα έχουν καταφέρει. Τους ανθρώπους τους κοροϊδεύουν, το Θεό όμως δεν θα μπορέσουν ποτέ να τον κοροϊδέψουν. «Που πορευθώ και από του προσώπου σου που φύγω». Κανένας ποτέ δεν γλύτωσε από αυτό που φοβήθηκε και συνήθως μας συμβαίνει αυτό που φοβόμαστε περισσότερο. Ναι έρχεται για όλους η αντίδραση του Θεού . Η κρίση του εδώ, τώρα αυτή τη στιγμή και είναι φοβερό το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος

  • Inept says:

   Άνθρωπε είσαι τελείως καραγκιόζης??? Θέλημα του Θεού είναι να έρθει ο πόλεμος, το χάος και ο θάνατος στα Βαλκάνια??? Έτσι αντιδράει ο Θεός για την επίσκεψη του μαλάκα του πάπα??? Εσύ αγόρι μου χρίζεις άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης, αν έρθω και σου δώσω τόσες σφαλιάρες μέχρι να σου φύγει και το τελευταίο δόντι θα είναι θέλημα Θεού? Φτάνει πια καραγκιόζηδες φανατικοί θρησκόληπτοι που δεν διαφέρετε σε τίποτα με τους φανατικούς του γηπέδου… ΦΤΑΝΕΙ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΓΟΨΥΧΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ, ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ

  • Inept says:

   ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ SITE, ΟΧΙ SFIKOFOLIA-ANOITWN-FANATISMENWN-THRISKOLIPTWN.GR
   ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ, Ο «ΘΕΟΣ» ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ 2 ΧΕΡΙΑ ΒΛΑΚΑ!!! ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΧΕΣΤΗ!!!

  • Προσέχετε μήπως κανεὶς σᾶς πλανήσῃ says:

   Αφήστε τις πολλές προφητείες και διαβάστε τα ευαγγέλια, τα γράφουν όλα. Διαβάστε για τη Δευτέρα Παρουσία κυρίως στον Ματθαίο κεφάλαιο 24 και 25, Λουκά κεφάλαιο 21 και Μάρκο κεφάλαιο 13.
   Και προπαντώς προσέξτε μη πλανηθείτε από τους ψευδοπροφήτες και τις ψευδοπροφητείες τους σε όποια θρησκεία και αν – όπως λένε – ανήκουν.
   Να είστε επιφυλακτικοί ακόμα και για τον Πούτιν.
   Διαβάστε το Λόγο του Ιησού Χριστού για να μην πλανηθείτε.

 2. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Δεν ξέρω γιατί κάποιοι φοβούνται για τη χωρα μας μια τέτοια εξέλιξη. Ίσως είναι η μοναδική λύση για να ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία της χώρας μας. Η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουμε συμμάχους….. Σέρβους και Ρώσους…. Όλοι είναι εχθροί μας σήμερα. Όλοι θέλουν το διαμελισμό μας. Ας μπούμε στο παιχνίδι…. ας κάνει επιτελούς κάτι χρήσιμο και η δική μας γενιά για τη χωρα …. Η γενιά του πολυτεχνείου μας ρήμαξε… ας πάρουμε τη ρεβάνς !

  • Ανώνυμος says:

   Δεν έχεις άδικο. Αυτοί είναι οι πραγματικοί συμμαχοι μας. Μήπως μερικοί θα ήθελαν να πολεμήσουν στο πλευρό των αλβανων και των Τούρκων τους Ρώσους για να τους ελεησει ο Σοιμπλε;

  • Ανώνυμος says:

   Με τον έναν η τον άλλο τρόπο εκεί θα οδηγηθουν τα πράγματα όσο κι αν θέλουν να το αποφύγουν πολλοί. Καλύτερα να το δουλέψουμε όλοι από τώρα στο μυαλό μας για να είμαστε προετοιμασμενοι ψυχολογικά. Η μοιρολατρεία και η δειλια είναι καταστροφή.

   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

    Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω μπουλη…… και δεν χρειάζονται και πολλά λόγια… μίλα για πάρτη σου κι άσε με εμένα….

    • lykaonas says:

     ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΩΡΗΘΩ ΚΟΤΟΥΛΑ ΤΑ Ρ=ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΝΕΣ ΚΙ ΑΣΕ ΤΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ

     • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

      κατι τσολια σαν εσενα…… χαλαρα και με ενα χερι….. κι αμα γουσταρης ευκολακι…. να σου πω ποιον ξερεισ και ποιον θα θυμασαι….

     • lykaonas says:

      ΟΠΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑ ΣΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΓΕΡΟ ΔΕΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΞΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΥΚ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ

     • lykaonas says:

      ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ

     • Πανανδρος ελλην says:

      χαχαχα χα. ….. οπότε θέλεις πάντως μπουλη. … μιας και όπως λες μας ξέρεις εμάς. …. τσοκαρο του ελεους. … Να πάρεις και ταπό βατραχωπεδηλα σου μαζί. ….. ΟΥΡΆ μου! ??????????????????

 3. Ανώνυμος says:

  Εναντιον της Ελλαδας τα φερανε, για να μας σκοτωσουνε εμας τα φερανε, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !

 4. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ says:

  Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε, έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν.

  και…Ένα μικρό κρατίδιο θα είναι η αφορμή του παγκόσμιου πολέμου.. Μοναχός Γεννάδιος.

  • Ανώνυμος says:

   Ο πόλεμος έχει πιαστεί από κάτω προ πολλού. Για τη Συρία δεν έχεις ακουστά; Το ΝΑΤΟ με τη Ρωσία δεν πολεμάει εκεί; Έχει κλείσει αυτό το θέμα. Πιάστηκε από κάτω. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει επίσης πολλοί είναι ότι επαληθευεται και η προφητεία ’99 φορές με πόλεμο και μία με την πένα’. Μετρησες ήδη πόσες φορές σταμάτησαν και ξαναρχισαν οι εχθροπραξιες; Αυτό θα γίνεται συνέχεια.

 5. lykaonas says:

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΤΟ ΕΚΠΚΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΑΑΝΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΜΠΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΧΝΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΟΞΩ ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣΕ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΧΩ ΕΛΕΙΨΗ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΤΟΥΣ ΑΡΑΧΝΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΝΕΝΑ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

  • Ανώνυμος says:

   Σαν γνήσιος μαλακας εσύ κάτι θα ξέρεις. Έχουν πλάκα οι στιγμές ειλικρίνειας που περνούν πότε πότε μαλακες σαν εσένα!

  • Ανώνυμος says:

   Είσαι πολύ διάσημος στη ροχάλα απ’ ότι βλέπω και σίγουρα το διασκεδάζεις μιας και το επιδιώκεις. Τι σκουπιδαριό έχει μαζευτεί σ’ αυτή τη χωρα δε λέγεται!

 6. lykaonas says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΤΘΕΘΕΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *