Τα Σκόπια ζήτησαν διαχωρισμό της αρχαίας Μακεδονίας από την ελληνική Ιστορία και τον Βασίλειο Β’ τον Βουλγαροκτόνο

Η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας και Σκοπίων, η οποία έχει συσταθεί στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών για τις αλλαγές στα σχολικά βιβλία των δύο χωρών που απορρέουν απο την επονείδιστη αυτή Συμφωνία, έχει ήδη διαρραγεί αφού όπως ήταν αναμενόμενο οι Σκοπιανοί ζητούν «πλήρη αναθεώρηση της ελληνικής Ιστορίας και δημιουργία μιας νέας πλαστής»!

Θέλουν αλλαγές-παραποιήσεις όχι μόνο σε βάθος 2.500 χρόνων αλλά και στην μεσαιωνική Ιστορία του Ελληνισμού αφού ζητήσαν ο αυτορκάτορας Βασίλειος Β’ ο Βουλγαροκτόνος του Βυζαντίου να μην αποκαλείται πλέον έτσι!

Συν τοις άλλοις ζητούν διαχωρισμό της Ελλάδας από την Αρχαία Μακεδονία στα σχολικά μας βιβλία και επιμένουν ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες εκτός από τη βασιλική οικογένεια δεν μιλούσαν ελληνικά!

Υποτίθεται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών προστάτευε την αρχαία ελληνική Ιστορία και διαχώριζε την αρχαία Μακεδονία από αυτό το τερατούργημα που δημιουργείται με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης και θα ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία» αν και παντού όλοι την αναφέρουν ως «Μακεδονία»… σκέτο, μην υπολογίζοντας καθόλου την εν λόγω συμφωνία.

Έφτασαν στο σημείο να ζητούν να αλλάξει η Ιστορία 24 αιώνων και έφεραν σε αδιέξοδο την μικτή επιτροπή για τα σχολικά βιβλία. Ο επικεφαλής τους, διπλωμάτης Βίκτορ Γκάμπερ έχει γράψει κι ίδιος βιβλίο για το ψευδομακεδονικό έθνος.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Με αυτούς θα διαπραγματευτούμε για την δημιουργία των νέων σχολικών βιβλίων;

«Μιλάμε και για τα σχολικά βιβλία που διδάσκονται σήμερα στα ελληνικά σχολεία αλλά και γι αυτά που θέλουν να φέρουν για διδασκαλία από το Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς» δήλωσε.

Οι Σκοπιανοί θέλουν επίσης:

-Να διαχωριστεί το Βυζάντιο από την Μακεδονία.

-Να αναγνωριστεί σλάβικη καταγωγή στους Κύριλλο και Μεθόδιο.

-Να μην αποκαλείται «Βουλγαροκτόνος» ο Βασίλειος ο δεύτερος.

-Να γίνει αποδεκτό ότι στη Βόρεια Ελλάδα το 1821 έγινε δήθεν «μακεδονική» επανάσταση!

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος δήλωσε στο Star για τις αξιώσεις: «Οι αλλαγές που προτείνουν για τα σχολικά βιβλία είναι απαράδεκτες. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε στις ανιστόρητες απαιτήσεις των Σκοπιανών».

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τους Σκοπιανούς ειδικούς, στους Βαλκανικούς Πολέμους δεν απελευθερώθηκε η ελληνική Μακεδονία, αλλά υπήρξε… διωγμός των «Μακεδόνων», δηλαδή των ψευδομακεδόνων

«Επιχειρείται ο βίαιος διαχωρισμός του όρου Έλλην από τον όρο Μακεδών που ιστορικά, κοινωνιολογικά και εθνογραφικά είναι ταυτόσημη» δηλώνει στο Star o πρόεδρος των Παμμακεδονικων Ενώσεων Ελλάδας –Αυστραλίας, Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.

Μέλος της ελληνικής ομάδας στην επιτροπή προειδοποιεί με παραίτηση μετά τις ανιστόρητες απαιτήσεις των Σκοπιανών.

Ποιος ξέρει τι άλλο έχει ακούσει ο άνθρωπος.

Προφανώς αυτοί θα ζήτησαν και τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Λεωνίδα, τον Μιλτιάδη την… μάνα τους και τον πατέρα τους.

Το θράσος των Σκοπιανών δεν έχει όρια αλλά αυτό το γνωρίζαμε από πάντα, το πρόβλημα είναι πως μια ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τέτοιους ποταπούς όρους, η οποία συμφωνία θέτει σε κίνδυνο πάνω απόλα την ιστορική υπόσταση του Έθνους.

pronews.gr

4 thoughts on “Τα Σκόπια ζήτησαν διαχωρισμό της αρχαίας Μακεδονίας από την ελληνική Ιστορία και τον Βασίλειο Β’ τον Βουλγαροκτόνο

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Τα Σκοπιά απαιτούν, οι Αλβανοί προκαλούν, οι Τούρκοι απειλούν, οι Βούλγαροι ειναι εχθρικοί απέναντι μας. Και μεσα σε ολα αυτα, εμεις εχουμε καθαρά προδοτικές κυβερνήσεις επανω. Και οοολα αυτα εντελώς τυχαία, τωρα, μεσα στην οικονομική, τεχνητή φυσικα, κρίση. Τυχαίο;;;; Δεν νομιζω.

 2. ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ says:

  Τι τους ενοχλεί ο Βουλγαροκτόνος; Μήπως επειδή καταβάθος είναι Βούλγαροι;
  Και σ ότι αφορά τον Κύριλλο και τον Μεθόδιο μας λένε τι;
  Να διδάσκεται ότι ήταν Σλαβικής καταγωγής;
  Την εκκλησία της Μόσχας την ρώτησαν και τα πατριαρχεία και τις αρχιεπισκοπές της ορθοδοξίας;
  Είναι τρελοί;
  Τι νομίζουν ότι πάνε να κάνουν αλλάζοντας την θρησκευτική ιστορία;
  Ποιος από τα ορθόδοξα έθνη θα τους το επιτρέψει;
  Και βασικά εν τέλη, αυτό είναι το ευχαριστώ τους προς τον Κύριλλο και Μεθόδιο, που εφύηραν από την αρχή γλώσσα και γραμματική (την κυριλλική) προκειμένου οι βάρβαροι αυτοί να μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν και να τους κάνουν χριστιανούς;

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Μόλις φάνε τα ” θανατικά ” τα αφεντικά τους,θα έλθουν στα ίσα τους, εδώ χάνονται τα κεφάλια τους ,θα αλλαξη η ιστορία γιατί 2 δουλικά των ερπετό Χαζάρων φτιάξανε ενα κόλο χαρτο και γράφουν οτι τους λενε ; αλήθεια…η κάσα του Μητσοτάκη είναι άδεια ;αληθεύει οτι στα κατηγορητήρια για εγκλήματα είναι και ο Τζέφρυ παιατ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *