ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (2016) – Π.Σ.Ε. – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΛΗ.

Ο Άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος προσδίδει μια κυριολεκτικά άπταιστη Ορθόδοξη δογματική ερμηνεία στα λόγια του Αποστόλου Παύλου, «τα σώματα σας είναι μέλη του Χριστού» (Α’ Κορ. 6,15).
Έτσι γράφει:

«Εἰ γάρ καί σύ θελήσεις, μέλος αὐτοῦ γενήσῃ,
καί οὕτω μέλη ἅπαντα ἑνός ἡμῶν ἑκάστου μέλη Χριστοῦ γενήσονται,
καί Χριστός ἡμῶν μέλη,…
καί μέλος ἕκαστον ἡμῶν ὅλος Χριστός ὑπάρξει.
Εἰς γάρ πολλά γινόμενος εἷς ἀμέριστος μένει,
μερίς ἑκάστῃ δέ αὐτός ὅλος Χριστός ὑπάρχει·»

Μετάφραση:
«Γιατὶ κι ἐσύ, ἀρκεῖ νὰ τὸ θέλεις, θὰ γίνεις μέλος Του,
κι ἔτσι τὰ μέλη καθενός, ὅλα, μέλη τοῦ Χριστοῦ θὰ γίνουν
κι ὁ Χριστὸς δικά μας μέλη,…
καὶ κάθε μέλος θὰ εἶναι ὁ Χριστὸς ὁλόκληρος.
Γιατὶ ἂν καὶ γίνεται σὲ πολλά, παραμένει Ἕνας, ἀδιαίρετος,
κάθε μερίδιο εἶναι ὁ Ἴδιος ὁλόκληρος.»
(Ύμνος ΙΕ΄. στ. 149-151…157-159).

«Διά τούτο λέγω υμίν, πάσα αμαρτία και βλασφημία αφεθήσεται τοις ανθρώποις, η δε του Πνεύματος βλασφημία ουκ αφεθήσεται τοις ανθρώποις… ούτε εν τω νυν αιώνι ούτε εν τω μέλλοντι»
(Ματθ. ιβ΄. 31-32. βλ. και Μάρκ. γ΄. 28-30. Λουκ. ιβ΄. 10.).
Το ιερότατο απόφθεγμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού λέει ότι:
«Κάθε αμαρτία και βλασφημία θα συγχωρεθεί στους ανθρώπους, όποιος όμως, βλασφημήσει κατά του Αγίου Πνεύματος, δεν θα συγχωρεθεί ούτε στον παρόντα αιώνα, ούτε στον μέλλοντα»


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεδομένου ότι σύμφωνα με το Ορθόδοξο δόγμα, Εκκλησία, Χριστός και Χριστιανός ταυτίζονται δηλ. είναι ένα και το αυτό, συνεπάγεται ότι δεν μπορεί να υπάρχει ούτε αιρετική Εκκλησία, ούτε αιρετικοί Χριστιανοί διότι τότε θα υπάρχει και αιρετικός Χριστός!

Όποιος το λέει αυτό βλασφημεί βέβαια το Άγιο Πνεύμα της Εκκλησίας που σύμφωνα με το αψεγάδιαστο στόμα του Κυρίου δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.

Συνεπώς οι καλούμενοι επίσκοποι, Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος και οι λοιποί της ληστρικής συνόδου της Κρήτης, τα επίσημα πλέον μέλη της ψευδεκκλησίας του αντιχρίστου, του λεγόμενου Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), ή θα είναι αιρετικοί μέλη του αντιχρίστου όπως και είναι ή θα είναι Χριστιανοί Μέλη του Χριστού! Άπαγε της μεγάλης βλασφημίας.

Εξ΄ απόψεως Ορθοδόξου δογματικής και τα δύο δεν μπορεί να είναι.

Loading...

5 thoughts on “ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (2016) – Π.Σ.Ε. – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

 1. υπουλος ααρων says:

  ..ακομη συνεχιζετε να »’μιλατε»’ ακομη για τους αναρχοθρησκευτικους τυπους και ασιατες απο την εποχη του δολοφονημενου Νερωνα ….οι εμφανισιακοι τυποι , τυπου Δαρειου , χαιδευουν τα »’ εκτελεστικα»’ των οργανα προς τα τελευταια πλεον πολιτιστικα σημεια του πλανητη οπου μετα μια στρατοπαιδεια σκηνητων-αγελαιων…..

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Eχουμε σκεφθει αν ο Τσιπρας ειναι ο Αντιχριστος? Πολλα συντεινουν σε αυτο. Και εβραιος ειναι, και προβατοσχημος λυκος ειναι, και καλα το δουλευει το μπλα μπλα και αθεος του κερατα, και ανθελληνας..

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα ,
  Οι επικεφαλείς των θρησκειών είναι θρησκευτικά αλλά κυρίως πολιτικά πρόσωπα.
  Σαν πολιτικά πρόσωπα επιδιώκουν την ένωση.Σαν θρησκευτικά πρόσωπα δεν είναι απαραίτητα άπιστοι.Ο διάβολος κρύβεται συνήθως στις λεπτομέρειες.Ισως επειδή εκπροσωπούν την αλήθεια(Ορθοδοξία) ,υποτιμούν τις προσμίξεις,τις επαφές,με άλλους αιρετικούς η αλλόθρησκους.Ισως νιώθουν οτι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.
  Η αλήθεια στο τέλος θα νικήσει τα ψέματα………
  Για μισό λεπτό,ο Χριστός έδωσε στους προκαθήμενους,τέτοια δικαιοδοσία ?
  Οχι !!Ομίλησε ότι πρέπει να είναι υπηρέτες του ποιμνίου και όχι υπηρέτες του Μαμωνά.>Δεν υπήρξε Αγιός Γέροντας της Θρθοδοξίας που να πήρε θέση υπέρ του οικουμενισμού.
  Γέρων Παΐσιος o Αγιορείτης
  »Οικουμενισμός, και κοινή αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία.»
  Γέρων Φιλόθεος Ζερβάκος
  »Εάν ο Πάπας θέλη ένωσιν να αναγνωρίση και ομολογήση όλας τας πλάνας, αιρέσεις και καινοτομίας τας οποίας έκαμον, απ’ αρχής οι κατά καιρούς Πάπαι, αποσχισθέντες από την Ορθόδοξον Εκκλησίαν, να μετανοήση, να κλαύση πικρώς, να ταπεινωθή και τότε είναι δεκτός.»
  Γέρων Γαβριήλ Διονυσιάτης
  «Τι να συζητήσωμεν με τους Καθολικούς; Αν είναι εν τάξει η προσθήκη τους εις το Σύμβολον της Πίστεως, το οποίον τηρούμεν ημείς αναλλοίωτον χάριτι Χριστού,… ή επί της μωρολογίας του αλάθητου του Πάπα, το οποίον ουδέ χωρεί εις τον νουν του κοινού ανθρώπου…;
  Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς, ο Ομολογητής
  «Ο Οικουμενισμός είναι κοινόν όνομα δια τους ψευδοχριστιανισμούς, δια τας ψευδοεκκλησίας της Δυτικής Ευρώπης. Μέσα του βρίσκεται η καρδιά όλων των ευρωπαϊκών ουμανισμών, με επικεφαλής τον Παπισμόν. Όλοι δε αυτοί οι ψευδοχριστιανισμοί, όλαι αι ψευδοεκκλησίαι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία αίρεσις παραπλεύρως εις την άλλην αίρεσιν. Το κοινό ευαγγελικό όνομά των είναι παναίρεσις. Διατί; Διότι εις το διάστημα της ιστορίας αι διάφοροι αιρέσεις ηρνούντο ή παρεμόρφωνον ιδιώματά τινα του Θεανθρώπου και Κυρίου Ιησού, αι δε ευρωπαϊκαι αύται αιρέσεις απομακρύνουν ολόκληρον τον Θεάνθρωπον και εις την θέσιν του τοποθετούν τον Ευρωπαίον άνθρωπον. Εδώ δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ του Παπισμού, Προτεσταντισμού και άλλων αιρέσεων ων το όνομα λεγεών».
  Ιερομάρτυς Ιλαρίων Τρόισκι
  «Οι άνθρωποι που αρνούνται σταθερά την Εκκλησία ομιλούν για «ευαγγελικές αρχές» και «ευαγγελική διδασκαλία», αλλά ο Χριστιανισμός ως ζωή είναι τελείως ξένος σ’ αυτούς… Ο Προτεσταντισμός έχει σκοτώσει την εν γένει Εκκλησιαστική ζωή, για την οποία ο Κύριος Ιησούς Χριστός προσευχήθηκε στην ιερή του προσευχή».
  Άγιος Νικόλαος Αχρίδος
  …Όλοι θέλομε να δώσει ο Θεός ενότητα πίστεως στον κόσμο. Μα εσείς τα μπερδεύετε τα πράγματα. Άλλο η συμφιλίωσις των ανθρώπων, και άλλο η συμφιλίωση των θρησκειών. Ο Χριστιανισμός επιβάλλει ν’ αγαπάμε με όλη μας την καρδιά τους πάντες, όποια πίστη και αν έχουν! Συγχρόνως όμως μας διατάζει να κρατάμε αλώβητη την πίστη μας και τα δόγματά της. Σαν χριστιανοί πρέπει να ελεείτε όλο τον κόσμο, όλους τους ανθρώπους! Ακόμη και την ζωή σας να δώσετε γι΄αυτούς. Αλλά τις αλήθειες του Χριστού δεν έχετε το δικαίωμα να τις θίξετε. Γιατί δεν είναι δικές σας. Η ΠΙΣΤΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ μας να την κάνωμε ό,τι θέλομε.

 4. Ανωνυμος says:

  Ασχετο με το αρθρο ….καλημερα ….προσεξε κανεις το σηματακι της γκουγκλεεεεεεε…..δινει αριθμο η μου φαινεται…;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *