01:21 - 21/07/2021

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Τον πυρήνα του έθνους, τον ένδοξο πάλαι ποτέ Ελληνικό Στρατό και τη Νέα Γενιά στοχεύει το παρακράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, που έχει βάλει σκοπό τη διάλυση της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε Κράτος-παρία επίσημα.

Με καταπάτηση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας εκμεταλλευόμενο τις παλινωδίες των ανεύθυνων Ειδικών και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αποψιλώνει τα Σώματα Ασφαλείας με προσχήματα και προχωράει στοχεύοντας στον Ελληνικό Στρατό, τους γενναίους του Έθνους μας, για πλήρη έλεγχό του και αντικατάσταση προσωπικού.

Στη συνέχεια με τη μονομερή ώθηση στον εμβολιασμό παιδιών και ανήλικων εφήβων στοχεύει στον εθισμό τους στην καταπάτηση του Συντάγματος και στην παρανομία της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ως αυτονόητο δεδικασμένο και καθεστωτική επιλογή. Την αποδοχή της επόμενης ζωής τους έξω από το Σύνταγμα των Ελλήνων και τη νομοθεσία της Ε.Ε.

Η παγκόσμια Μαφία που εδράζει στην Ελλάδα μέσα από τη διακίνηση ναρκωτικών, παιδιών, τσιγάρων και άλλων ελέγχει επίορκους πολιτικούς, δικαστές, στρατηγούς, έρμαιο των παθών τους και επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες μοναδικές αποφάσεις στον κόσμο για την αντιμετώπιση του COVID-19, παντελώς αστήρικτες επιστημονικά.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει το δικό της στρατό εμβολιασμένων, να εκμαυλίσει τη νέα γενιά στην παρανομία με τη συγκατάθεση των γονιών τους και να περάσει στην τελική φάση του ορισμού της νέας Ελλάδας ως Χώρο και όχι ως χώρα με Σύνταγμα.

Είναι εμφανές ότι υπάρχει άγνοια διεξαγωγής του σύγχρονου πολέμου από τους ιθύνοντες και οι περισσότεροι ακόμα σκέφτονται με όρους Β’ΠΠ, 75 χρόνια πίσω, σκεπτόμενοι φρεγάτες, τάνκς και Rafale. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα χρειαστεί όπως δεν χρειάστηκαν στο Β’ΠΠ τα συρματοπλέγματα, τα ορύγματα και τα άλογα. Όταν ο τελικός στόχος επιτευχθεί η επικράτεια της Ελλάδας δεν θα έχει Σύνταγμα, με αλλοδαπούς κατοίκους, θα είναι ένας αστυνομοκρατούμενος αυταρχικός χώρος όπου κάθε καθεστωτική παρανομία θα είναι αποδεκτή.

Ας ξυπνήσουν οι κρατικοί ιθύνοντες, όσοι δεν είναι προσκυνημένοι και ελεγχόμενοι από την παγκόσμια Μαφία πριν να είναι αργά. Η κακή αρχή ξεκίνησε με 54 απώλειες στην ΕΜΑΚ, ενός επίλεκτου κρατικού μηχανισμού, χωρίς καμία ιατρική μελέτη και αστεία επιχειρήματα περί ταξιδίων στο εξωτερικό εξαιτίας ενός ανούσιου διχασμού σε έναν τελειωμένο ήδη πόλεμο.

Η Ελλάδα θα είναι στην πλευρά των νικητών, ελεύθερη με εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ίσους, ενωμένους, πολίτες. Κάθε έκνομη παράταση θα χειροτερεύσει τη θέση των ηττημένων και θα αποτελέσει στοιχείο ενοχής τους. Η Ελλάδα δεν θα γίνει η βάση του Δ΄Ράϊχ, το οποίο πνίγηκε άδοξα.

ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΝΑΙ και στο ανθρώπινο δικαίωμα επιλογής.

ΟΧΙ στο φασισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εις βάρος του εθνικού συμφέροντος, με αποψίλωση κρατικών μηχανισμών, δημιουργία διχασμού και διάσπαση του πυρήνα της Ελλάδας μας.

ΟΧΙ στην υπηρέτηση της παγκόσμιας Μαφίας για ιδιοτελείς σκοπούς.

Είναι καιρός ως Έλληνες να σκεφτούμε για κάτι περισσότερο από τον εαυτό μας και το εφήμερο βόλεμα των παιδιών μας σε αυτή την αποικία χρέους…

thedayaftergr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*