01:19 - 21/07/2021

Με πύρινο λόγο κατά της δικτατορίας Μητσοτάκη, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, κάλεσε τον Ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί!!!

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης, δημιουργεί καταστάσεις ολοκληρωτικής καταστροφής και ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί”.

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Για μια ακόμη φορά, στην χθεσινοβραδινή του παρουσία στην τηλεόραση και στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του alert.tv, ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης, απέδειξε πως ο τίτλος του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, του ανήκει επάξια.

Για μια ακόμη φορά, απέδειξε πως μόνο το ΗΘΟΣ, σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ και ΔΑΣΚΑΛΟ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, με όλη την ιερότητα που φέρουν οι δυο αυτές λέξεις…

Για μια ακόμη φορά, δίδαξε την κοινωνία με την συμπεριφορά, το ήθος και τον διάφανο λόγο του.

Κι αυτό σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΓΟΣ.

Γι αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες θεώρησαν ιδιαίτερη τιμή την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό δελτίο.

Θέμα φυσικά της συζήτησης, ήταν οι εκβιασμοί της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί γιατί διαφορετικά θα έχει τρομακτικά προβλήματα.

Αναλύοντας την έννοια του δόλου, ο κύριος Βαθιώτης, μέσα από το πλαίσιο του καθηγητικού του αντικειμένου, αναφέρθηκε και στα βιβλία που έχει συγγράψει από το 2014 και σήμερα αποτελούν μοναδικό νομικό υλικό και είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.

Έκανε λόγο για έναν “οργανωτικό οργανισμό εξουσίας που έχει στηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη”, ώστε να εξαναγκάσει με κάθε τρόπο τον ελληνικό λαό να εμβολιαστεί, καταπατώντας το ελληνικό σύνταγμα και τις διεθνείς συνθήκες…

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού, δήλωσε πως “ο κ. Μητσοτάκης, δημιουργεί καταστάσεις ολοκληρωτικής καταστροφής και ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί”.

“Έχουμε μια υγειονομική δικτατορία η οποία ενώ κάνει λόγο για μεταλλάξεις του ιού, αυτή έχει μεταλλάξει το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας”, τόνισε ο κ. Βαθιώτης.

Χαρακτήρισε την συμμαχική δικτατορία Μητσοτάκη – Μακρόν ως … “σιαμαία δίδυμα”.

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ” επεσήμανε ο κ. Καθηγητής, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην Επιτροπή Βιοηθικής, η οποία αν και η επιχειρηματολογία της είναι καλώς δομημένη, ακυρώνεται στο σύνολό της, καθώς έχει εσφαλμένη βάση την … “ασφάλεια των εμβολίων”.

Διαβλέποντας πως “η δημοσιογραφική πονηριά”, προσπάθησε να τον κατατάξει υπέρ συγκεκριμένου κόμματος της αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε ότι:

“Δεν χρωματίζομαι πολιτικά. Λέω μόνο την επιστημονική μου άποψη”.

Ξεκάθαρη και έντιμη η στάση του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, που έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους, πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε να κομματικοποιηθεί, ούτε να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του ελληνικού λαού μέσα από την πολιτική.

Είναι όπως ακριβώς τον χαρακτήρισε ο ιατρός και πρώην βουλευτής κ. Τάσος Χωρέμης, ο οποίος συμμετείχε στο δελτίο ειδήσεων και είχε εξαιρετικές αντιεμβολιαστικές θέσεις: “Τιμώ τον κύριο Βαθιώτη για την στάση και τις απόψεις του. Τα όσα λέει, είναι ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στην καταστρατήγηση του Συντάγματος από την κυβέρνηση.”

Καλλιόπη Σουφλή

O Κ.Βαθιώτης – Πρώην Αν.Καθηγητής Π.Δ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 19/07/21

attikanea.info

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Έλληνας 07/21/2021 @ 1:41 ΠΜ

    Πολλές ρητορικές επαναλήψεις στο άρθρο σου και διάσπαρτα κεφαλαία γράμματα, αλλά το σημαντικό σημείο τηε συνομιλίας, όπου ο καθηγητής Βαθιώτης εξηγεί γιατί στοχεύθηκαν ειδικά η Ελλάδα και η Γαλλία με τέτοια μέτρα, δεν το συμπεριέλαβες κα Σουφλή.

  2. Έλληνας 07/21/2021 @ 1:53 ΠΜ

    …Ούτε τον θάνατο του εισαγγελέα Τσιρώνη από εμβόλιο αναφέρατε, τον οποίο καταγγέλλει ο καθηγητής. Γιατί άραγε; Κατά τα άλλα τρια θαυμαστικά – κράχτες στον τίτλο.

  3. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 20/7/21
    .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*