08:37 - 18/12/2018

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαφημίσεις

Κατ΄ αποκλειστικότητα

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω αναφερθεί σε αρκετά άρθρα μου στην Σαηεντολογία! Όπως στο άρθρο μου που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα με τίτλο: “Απεταξάμην τη Σαηεντολογία Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε;” Και στο άρθρο μου με τίτλο: “Εισχωρούμε στα άδυτα της Σαηεντολογίας και αποκαλύπτουμε την έκνομη δράση της”, που δημοσιεύτηκε στην ίδια εφημερίδα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018!

Όπου σας αποκάλυπτα μεταξύ των άλλων:

Κατά το παρελθόν σας έχω αποκαλύψει πολλές φορές, πληροφορίες υψηλότατης διαβάθμισης, που προέρχονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας επί όλων των εθνικών θεμάτων! Απόρρητα πληροφοριακά που συντάχτηκαν από πατριώτες πράκτορες των Μυστικών μας Υπηρεσιών, που εκείνες τις εποχές ήταν η μεγάλη ασπίδα του Έθνους, που προάσπιζε και την ελληνοχριστιανική μας αυτοτέλεια και υπόσταση!

Η Σαηεντολογία υφαίνει σε όλη την Ελλάδα τον ιστό της…

Έτσι σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα απόσπασμα ενός άκρως απόρρητου δελτίου πληροφοριών, που συντάχθηκε από Μυστική μας Υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 1996 (σ.σ. κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Κώστα Σημίτη) και γνωστοποιήθηκε σε όλα τα κυβερνητικά όργανα! Ως θέμα είχε: Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (Κ.ΕΦ.Ε): «Από έρευνα που ενήργησε η Υπηρεσία μας διαπιστώθηκαν τα κάτωθι πρόσθετα στοιχεία: Με πρόσφατη έγγραφη εντολή το Κέντρο Σαηεντολογίας της Δανίας (σ.σ. Η Δανία είναι το Κέντρο της Σαηεντολογίας όλης της Ευρώπης. Όλα τα παραρτήματα ανά την Ευρώπη ενημερώνουν καθημερινώς τα κεντρικά τους στη Δανία. Και ακολούθως όλες οι δραστηριότητες, γίνονται κτήμα του υπερκέντρου στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ) προς το Κ.ΕΦ.Ε. του υποδεικνύει να προωθήσει το θέμα διαχωρισμού Ελλαδικής Εκκλησίας και Κράτους!

Επίσης να στρατολογηθεί Υπουργός που να μην έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία με σκοπό να πάρει θέση υπέρ της άοπλης θητείας αντιρρησιών συνειδήσεως. Επιπροσθέτως να διερευνήσει το Κ.ΕΦ.Ε, τον τρόπο λειτουργίας και οργανωτικής δομής του βιβλιοπωλείου της ιεραποστολικής διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία και δικού τους ανάλογου βιβλιοπωλείου (σ.σ. ποιος είναι ο διατελέσας και υπουργός Εθνικής Αμύνης; Ποιος;)!

Η οργάνωση έχει συνάψει μυστική συμφωνία με τον διευθυντή της εφημερίδος “Ελευθεροτυπία” του Φυντανίδη (σ.σ. εκεί όπου κατ΄ αποκλειστικότητα στέλνονταν όλες οι προκηρύξεις της εγκληματικής – τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν) για να μην δημοσιεύσει άρθρα εις βάρος της οργανώσεως…»!

«…Εντολή προς τα στελέχη της οργάνωσης είναι να επιδιώκουν στρατολόγηση ατόμων που κατέχουν ειδικά πόστα στη δημόσια διοίκηση, την κυβέρνηση, στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, στα πολιτικά κόμματα, βιομηχανίες Στρατηγικής σημασίας, ΜΜΕ, Εκκλησία κλπ…»!

«…Η Σαηεντολογία εκπαιδεύει πράκτορες, πώς να ενεργούν ανώνυμες απειλές θανάτου σε έναν εχθρό, να δυσφημούν έναν αντίπαλο κληρικό, όπως πχ. τον ιερέα Αλεβιζόπουλο (σ.σ. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο διαπρεπείς και σοφούς θεολόγους των τελευταίων ετών. Δεν περιορίστηκε στην συγγραφή θεολογικών μελετών ή σε κάποια ακαδημαϊκή δραστηριότητα αλλά αναλώθηκε στην ποιμαντική μέριμνα κατηχώντας με το πλήθος των συγγραμμάτων χρησιμοποιώντας την εμβρίθεια των γνώσεών του και την απλότητα του λόγου του. Όμως ο μεγάλος του πόνος ήταν η προφύλαξη του ποιμνίου από την φοβερή λαίλαπα των αιρέσεων και των σεκτών. Σ’ αυτόν τον τομέα διέπρεψε βοηθώντας και σώζοντας πολλές ψυχές αλλά και προκαλώντας το μίσος των σκοτεινών δυνάμεων – από την ιστοσελίδα

www.greekorthodoxbooks.com/79393BCD.el.aspx)…»!

Ο κατασχεμένος ροζ φάκελος από τα γραφεία του ΚΕΦΕ…

Επίσης στην στήλη μου “Τσουκνίδα” της 17ης Νοεμβρίου ανέφερα:

«…Αφού θα πρέπει να γνωρίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ) στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδος μας, όπως έχουμε την υψηλή πληροφορία, μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων από το αρχείο του ΚΕΦΕ κατασχέθηκε και μια κατάσταση με τα ονόματα όλων των ιεραρχών, οι οποίοι κατατάσσονται κωδικοποιημένα με συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς! Όπως “εχθρός”, “αδιάφορος”, “ουδέτερος”, “συμπαθών”, “φίλα προσκείμενος” και “προσκείμενος”…»!

Εισβολή της Αστυνομίας στο ΚΕΦΕ…

Ωστόσο, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της Μαριλένας Αστραπέλλου που δημοσιεύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 στο BHMagazino, με τίτλο: “Ο ελληνικός κόσμος της Σαηεντολογίας” και σημαντικά αποσπάσματα σας παραθέτω παρακάτω:

«Η Σαηεντολογία μοιάζει να είναι παντού τον τελευταίο καιρό. Πριν από λίγους μήνες, η γαλλική δικαιοσύνη καταδίκασε τον αρχηγό της Εκκλησίας στο Παρίσι και άλλα τέσσερα μέλη της σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή για “απάτη από οργανωμένη συμμορία”. Πρόσφατο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του “Vanity Fair” μιλάει για “οντισιόν” των υποψήφιων φιλενάδων του Κρουζ. Δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου κάνουν αποκαλύψεις περί οικονομικής απομύζησης πιστών, ακόμη και για ξυλοδαρμούς τους, όταν απομακρύνονται από την Εκκλησία…

…Στα 90s μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων μιλούσε με ενθουσιασμό για τη “θρησκεία που σου αλλάζει τη ζωή”. Λίγο μετά, ακολούθησε η εισαγγελική εισβολή στα γραφεία της οργάνωσης, μια δίκη για “φακέλωμα” δημόσιων προσώπων εκ μέρους της εν Ελλάδι Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, η οποία αναζητούσε τον “Έλληνα Τομ Κρουζ” που θα προωθούσε τις αμφιλεγόμενες ιδέες της. Πρόκειται όντως για μια σκοτεινή οργάνωση που προσπαθεί να ασκεί υποχθόνια επιρροή στα μέλη της ή απλώς πληρώνει το τίμημα της υπερβολικής έκθεσής της στα ΜΜΕ;

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, η Σαηεντολογία απέκτησε νομική υπόσταση. Χαρακτηριζόταν ως σωματείο φιλοσοφικών αναζητήσεων και από το 1983 λειτουργούσε ως Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος (ΚΕΦΕ). Στις παρέες που γοητεύονταν από κινήματα new age δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ξεκίνησε να συζητιέται και νέοι ως επί το πλείστον άνθρωποι, άρχισαν να περνούν με φιλοπερίεργη διάθεση το κατώφλι του κτιρίου της οδού Πατησίων 200 όπου βρισκόταν τότε η έδρα του «σωματείου».

Το 1995, το ίδιο ακριβώς κατώφλι θα το δρασκέλιζαν αστυνομικοί. Ο τότε αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωάννης Αγγελής, είχε διατάξει έρευνα στα γραφεία του ΚΕΦΕ. Είχε προηγηθεί η αυτοσχέδια έφοδος εξοργισμένων γονιών στον χώρο μαζί με συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού. Ισχυρίζονταν ότι η Σαηεντολογία ασκούσε αρνητική επιρροή στα παιδιά τους και ότι τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά…

Το μεγάλο “φακέλωμα” δείχνει τους φίλους και τους εχθρούς…

Έπειτα από τρεις εφόδους της Αστυνομίας βρέθηκαν πολλά έγγραφα, ορισμένα από τα οποία ήταν κρυπτογραφημένα. Η αποκωδικοποίησή τους αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ένα λεπτομερές “φακέλωμα” με ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και δημόσιων προσώπων, που ήταν, υποτίθεται, “φιλικά” ή “εχθρικά” διακείμενα προς την οργάνωση. Στην κατηγορία των “φιλικών” προσώπων κατατάσσονταν ονόματα όπως αυτό του Δημήτρη Τρίμη και του Δημήτρη Ψαρρά, αλλά και μελών του τότε Συνασπισμού, όπως οι Αλέκος Αλαβάνος και Πέτρος Κουναλάκης. Ο καθένας είχε τον φάκελό του και μια σύντομη περιγραφή με τα “χαρακτηριστικά” του. Στους “εχθρούς” βρίσκονταν στελέχη της δεξιάς παράταξης: ο Αντώνης Σαμαράς, ο Μιλτιάδης Έβερτ, αλλά και ο Δημήτρης Ρίζος, τότε εκδότης του “Ελεύθερου Τύπου”!

Ο Τρίμης και ο Ψαρράς, αλλά και η “Ελευθεροτυπία”, είχαν έναν επιπλέον λόγο να θεωρηθούν “σύμμαχοι” από τους Σαηεντολόγους και “σατανικοί” από τους διώκτες της οργάνωσης. Μέσω του “Ιού” είχαν δημοσιεύσει εκτεταμένη αρθρογραφία κατά του πατέρα Αντώνη Αλεβιζόπουλου, υπεύθυνου του γραφείου κατά των αιρέσεων, ο οποίος βρισκόταν σε πόλεμο με τους Σαηεντολόγους. Ο Αλεβιζόπουλος είχε ασφαλώς και τον δικό του προσωπικό “φάκελο” στα αρχεία της οργάνωσης, όπως και ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.

Ύστερα από τις εφόδους του εισαγγελέα, το ΚΕΦΕ διαλύθηκε και από το 1997 και μετά μετατράπηκε σε Ελληνικό Κέντρο Διανοητικής και Σαηεντολογίας. Η Σαηεντολογία χαρακτηρίστηκε από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Ιωάννη Αγγελή, ως μια «οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσνακούδης, πρώην μέλος του ΚΕΦΕ από το οποίο αποπέμφθηκε “λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας” κατά δήλωσή του, στο βιβλίο του “Μισθοφόροι της νέας τάξης” μιλάει για πράκτορες και σύνδεσή τους με ξένα κέντρα επιρροής…!

…Το 1999 έγινε η δίκη για το “φακέλωμα. Δικηγόροι υπεράσπισης ήταν ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, όπως και ο Γεώργιος Μαύρος (ο οποίος σκοτώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 στο δυστύχημα με το ελικόπτερο Σινούκ) και ο Άρης Χαραλαμπάκης. Ο κ. Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης δύο εκ των 17 κατηγορούμενων Σαηεντολόγων…»!

Συγχαρητήρια επιστολή του ΚΕΦΕ στην Ελευθεροτυπία…

Διαβάζοντας με μεγάλη προσοχή το ρεπορτάζ της κ. Μαριλένας Αστραπέλλου κατά το έτος 2012, ανακαλύπτουμε κοινές διαπιστώσεις με το απόρρητο δελτίο πληροφοριών των Μυστικών μας Υπηρεσιών του έτους 1996!

Έτσι σήμερα εμείς για να ενισχύσουμε και το ρεπορτάζ της κ. Μαριλένας Αστραπέλλου, θα δημοσιεύσουμε επιστολή του ΚΕΦΕ – που μας παρέδωσε η πηγή μας – με ημερομηνία 1η Μαρτίου 1995 και απευθύνεται προς την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, τον κ. Δημήτρη Τρίμη και τον “Ιό της Κυριακής”! Η οποία επιστολή ξεκινάει ως εξής:

Αξιότιμε κ. διευθυντά,

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για το θάρρος και την τόλμη των δημοσιογράφων σας να γράψουν ένα άρθρο όπως αυτό της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στον Ιό της Κυριακής με τίτλο: “Πατήρ Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, ο αντιαιρετικός Αγών μου”…»!

Η “στρατολόγηση” του Βασίλη Ραφαηλίδη…

Επίσης σήμερα θα σας γνωρίσουμε το ελάχιστο περιεχόμενο μιας άλλης επιστολής, που μας παρέδωσε η πηγή μας (σ.σ. λέτε να είναι αυτές οι επιστολές από το ροζ κατασχεμένο φάκελο;) και στην οποία ο Βασίλης Ραφαηλίδης κατέληγε:

«…Παρά ταύτα, και παρά την κατηγορηματική άρνησή μου να δεχτώ, είτε τη σωτηρία, είτε την παρηγοριά από δυνάμεις που βρίσκονται, είτε έξω από μένα, είτε μέσα σε μένα, χωρίς όμως να είμαι ικανός να τις ενεργοποιήσω από μόνος μου, είμαι έτοιμος να αναγνωρίσω την παρηγορητική, την ψυχοτονωτική και την κοινωνική αξία της Σαηεντολογίας καθώς και την ανθρωπιστική σκέψη του ιδρυτή της, Χάμπαρτ»!

Και σε άλλο σημείο αυτής της επιστολής ο Βασίλης Ραφαηλίδης παραδεχόταν:

«…Η Σαηεντολογία είναι μια απ΄ αυτές τις οργανώσεις, ίσως η πιο καλά οργανωμένη και η πιο αποτελεσματική, σε διεθνές επίπεδο. Παρά τις βουδιστικού χαρακτήρα μεταφυσικές παρεκκλίσεις της, είναι κάτι απολύτως θετικό, κυρίως για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από υποστήριξη για να υπομείνουν την ύπαρξή τους και που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της άρνησης, σε μια διαλεκτική αντίληψη των πραγμάτων…»!

Μάλιστα! Έτοιμος να αναγνωρίσει τη Σαηεντολογία ήταν ο αριστερός διανοητής, που αρκετοί τον κατηγορούσαν ως τον διανοητή της αριστερής αμπελοφιλοσοφίας, ο αγαπημένος επί σειρά ετών των Συστημικών ΜΜΕ, αλλά κυρίως του πάλαι ποτέ Mega και του Γιάννη Πρετεντέρη, τον οποίο ο προσφάτως “κεντροαριστερός” Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούγεται ότι θα τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

Αλήθεια, η Σαηεντολογία δέχεται στους κόλπους της και άθεους;

Συνειδητοποιημένους Μαρξιστές – Κομμουνιστές, όπως ο Βασίλης Ραφαηλίδης;

Δηλαδή, κάθε καρυδιάς καρύδι, αρκεί να μην είναι Χριστιανός Ορθόδοξος;

Εκτός εάν μπορεί να μας επιβεβαιώσει η Εκκλησία της Σαηεντολογίας, ότι δέχεται στις αγκάλες της και Χριστιανούς  Ορθοδόξους!

Και αν ναι, ας πούμε δέχεται και Ορθοδόξους κληρικούς και μάλιστα Δεσποτάδες;

Μην ταράζεστε, μια αθώα ερώτηση κάνουμε…

“Σχέδιο Bulgravia”…

Κλείνοντας, να αναφέρω και άλλη μια πληροφορία που μου έδωσε η υψηλής ασφάλειας πηγή μου:

«Στα αρχεία του ΚΕΦΕ ανευρέθηκε και το “Σχέδιο Bulgravia”! Το οποίο προβλέπει την εγκατάσταση πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, κυρίως μουσουλμάνων στη Θεσσαλονίκη, νομιμοποίηση τούτων με πλήρη πολιτιστικά και πολιτικά δικαιώματα. Με δημιουργία αιματηρών επεισοδίων και επέμβαση ξένων ειρηνευτικών δυνάμεων, με διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης και δημιουργία νέου Κράτους με τη συμμετοχή των Σκοπιανών και των Βουλγάρων! Το όνομά του δε, θα είναι Μπουλγκράβια»!

Άραγε, μπορούσαν οι σημερινές Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος να μας επιβεβαιώσουν την παραπάνω είδηση ή να την διαψεύσουν;

Μετά ταύτα …επανέρχομαι…

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Αρχαιοελληνας της σημερον... 12/18/2018 @ 11:16 ΠΜ

  Τι σου ειναι οι ασιατες !!!!! Μια ζωη με νεες θεωριες του κωλου τυπου Θρησκευτικης Αναγκης και της Ξαπλας του Εγκεφαλου οπου μαζευουν χρημα σαν μια καινουργια Φιλικη Εταιρεια που τα βασικα στελεχη της ΖΟΥΝ σαν Βασιλοδεσποταδες Πρωθυπουργοφεουδαρχες χαυδευοντας τα διδυμα των καθολον το εικοσιτετραωρο επι ενα αιωνα περιπου κοροιδευοντας τους παντες.

 2. ΕΥΜΑΙΟΣ 12/18/2018 @ 11:21 ΠΜ

  ….Μηπως πισω απο ”τις αμπελοσοφιες”κρυβεται το ξεδιπλωμα προγραμματος διαλυσης της Ελλαδας?Μηπως πισω απο τα ηλιθια χαμογελα και τις ”αμερικανιες”βρισκεται η σκελετωμενη μορφη του Θανατου της πατριδας μας?Και μηπως ο αποκρυφος στοχος των ”φιλοσοφουντων” Σαηεντολογων ειναι η καταστροφη της ορθοδοξης παραδοσης μας? Σε καθε περιπτωση εμεις το λεμε δημοσια και με το πιο επισημο τροπο ”Ολα στο φως”Οτι λεγεται μεσα στις σφηκοφωλιες των ανθελληνων του ΚΕΦΕ θα πρεπει να γνωστοποιουνται και να δημοσιευεται αμεσα!Οπως γινεται με καθε νομιμο οργανισμο!Σε διαφορετικη περιπτωση οι Σαηεντολογοι θα πρεπει να ελεγχθουν για πολλα και διαφορα.Και κατι ακομη¨ο προσηλυτισμος απαγορευεται ρητα απο το Συνταγμα της Ελλαδας.Συνεπως καμια δραση που παραβιαζει το γραμμα του Νομου και ερχεται σε αντιθεση με τα συμφεροντα του Εθνους δεν θα πρεπει να γινεται ανεκτη!Το σκουληκι το πατας και το δεν το ταιζεις και δεν το χαιδευεις… Γ.Μιχαλοπουλου ”Η εκκλησια της Σαηεντολογιας, Μια ιστορια που αρχισε με την απατη του Φιλοσοφικου Κενρου” Γ.Μιχαλοπουλου ”Ξεσκεπαζω το ΚΕΦΕ”

 3. και κατω απο τα εδαφη της Μπουλγκραβια, καργα το χρυσαφι στο εδαφος !!!!
  πως θα σου το παρουνε ???
  μεσω Μπουλγκραβια

  Μην εισαι βλακι ! Ακου τον Λακη !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*