08:32 - 18/12/2018

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

Πρέπει επιτέλους να το παραδεχτώ και να πάψω, όχι να ελπίζω, αυτό δεν θα συμβεί όσο ζω και αναπνέω, αλλά να εθελοτυφλώ, να μην βλέπω κατάματα την αλήθεια, τα γεγονότα και τα δεδομένα.

Όσο και να με στεναχωρεί, όσο και να με θυμώνει και να με πονά, με το μαχαίρι μπηγμένο σε μια διαρκώς αιμορραγούσα πληγή, η στυγνή πραγματικότητα είναι ότι ανήκω σε μια θλιβερή μειοψηφία Ελλήνων που αγωνιούν και νοιάζονται, ακόμη, για την εξευτελισμένη και πουλημένη, από καιρό πια, χώρα τους.

Που δεν λένε ψέματα στον εαυτό τους, που δεν πιστεύουν ότι οι εκλογές θα αλλάξουν τίποτα, όταν το παιχνίδι είναι από καιρό στημένο και όλα τα πιόνια στη σκακιέρα εκτελούν πειθήνια τις εντολές εξωελλαδικών κέντρων αποφάσεων, χωρίς κανένα ενδοιασμό για τη μοίρα του ελληνικού λαού.

Μια μειοψηφία που ξυπνά και κοιμάται με το άγχος της Ελλάδας που πεθαίνει, φριχτά προδομένη από τα μικροκομματικά συμφέροντα, τις ιδιοτέλειες, τον άκρατο ατομικισμό, την έλλειψη και καταρράκωση αξιών και ηθικής, τις απαλλοτριωμένες συνειδήσεις, την κατεστραμμένη παιδεία, την έλλειψη κοινωνικής και ιστορικής μόρφωσης, την άλωση των ψυχών από τον υλισμό που μας επέβαλε το κλαμπ της Ε.Ε. με τις επιδοτήσεις για την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, το πάρτι των δανεικών, τη χρηματοδότηση της μαλθακότητας και των αντικινήτρων παραγωγικότητας και δημιουργικότητας, και τώρα,  στα στερνά, με την ταφόπλακα των μνημονίων.

Πολίτες που έχουν ξεχάσει τι πάει να πει «πόλις», ως πλαίσιο λειτουργίας της δημοκρατίας και των αδελφών εννοιών ελευθερίας, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας, ισονομίας, και έχουν μετατραπεί σε ένα κοπάδι αμείλικτα χειραγωγούμενων και υποκινούμενων προβάτων από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και Ευτέλειας.

Που δεν διαβάζουν την ιστορία τους, που δεν γνωρίζουν την καταγωγή τους, που δεν σέβονται τους προγόνους τους, που τους δίδαξαν πως να είναι εξυπνάκηδες αλλά όχι έξυπνοι, πώς να είναι κουτοπόνηροι αλλά όχι επινοητικοί, πώς να κρίνουν, επικρίνουν και κατακρίνουν αλλά όχι διακρίνουν, πώς να λένε μεγάλα, αλλά δίχως αντίκρισμα, λόγια και όχι να πράττουν -αθόρυβα- σπουδαία έργα, πώς να υποτάσσονται και όχι να επαναστατούν σε κάθε αδικία που τους γίνεται, και είναι πάρα πολλές πια, μετά από δέκα χρόνια συνεχών εξευτελισμών, ταπεινώσεων, θρασύτατης αρπαγής του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου και κοροϊδίας από τους πολιτικούς-πιόνια της παγκοσμιοποίησης και άνομων κέντρων εξουσίας που ο μέσος τηλεθεατής δεν διανοείται καν, αφού στηρίζει την ενημέρωσή του στα προκατ δελτία ειδήσεων και εκπαιδεύεται, υποσυνείδητα, από εκπομπές τύπου σαρβάιβορ.

Αναρωτιέμαι: τίποτα πια δεν τους συγκινεί, τίποτα δεν τους αγγίζει, είναι σκληρόπετσοι, αναίσθητοι ή απλά έχουν ζομπιοποιηθεί;

Μάλλον το δεύτερο, αφού ως ζωντανοί-νεκροί, πλέον, δεν αντιδρούν σε καμία από τις σοβαρότατες ύβρεις και αδικίες σε βάρος τους.

Δεν αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα σπίτια τους (οι ξένοι πλέον τραπεζίτες, ναι αυτοί που οι κυβερνώντες τους έλεγαν για να αποσπάσουν την ψήφο τους «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη) και τους πετάνε στο δρόμο.

Δεν αντιδρούν όταν τα παιδιά τους πεινάνε, η ανεργία μαστίζει και η άθλια ξενιτιά για ένα ξεροκόμματο αποτελεί την ύστατη λύση.

Δεν αντιδρούν όταν τους περικόπτουν, με τις εντολές των περίφημων «δανειστών/δυναστών» τα ψίχουλα που παίρνουν ως μισθούς και ως συντάξεις, όταν τους στερούν τα φάρμακά τους, όταν τους αρνούνται την περίθαλψή τους.

Δεν αντιδρούν όταν τους αντικαθιστούν απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια τους, με εισαγόμενο μουσουλμανικό, κυρίως, πληθυσμό που αφού τους βάπτισαν πρώτα «Σύρους πρόσφυγες» (και δεν μιλάω άθλιε φασίστα για τους πραγματικούς πρόσφυγες για τους οποίους υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κριτήρια) μετά άνοιξαν για τα καλά τις κερκόπορτες, έχοντας φροντίσει χρόνια πριν τα πιόνια να καταργήσουν τα σύνορα και την εθνική άμυνα, με εντολές στο στρατό και τα λοιπά σώματα ασφαλείας να μην «τους ενοχλούν».

Δεν αντιδρούν που τους υπερφορολογούν με άδικους, απάνθρωπους, ψυχοπαθείς εθνοκτόνους φόρους την ίδια ώρα που σκανδαλωδώς «κανακεύουν» τους λαθρομετανάστες, προσφέροντάς τους «γη και ύδωρ» και απαγορεύουν στην Ελληνίδα να γεννήσει παιδιά, καθώς τώρα η φυλή της θα αντικατασταθεί από «νέες μήτρες», όπως κατά καιρούς διατυμπανίζουν διάφοροι τύποι του καλλιτεχνικού χώρους και τηλεπερσόνες.

Και αν μιλήσει θα την πουν και «ρατσίστρια» από πάνω. Γενοκτονία δηλαδή με τη συναίνεσή μας!

Δεν αντιδρούν που είναι και δαρμένοι και κλεμμένοι και βιασμένοι και τους απαγορεύεται να ασκήσουν κριτική και γνώμη, αν αυτή δεν συμβαδίζει με την «πολιτική ορθότητα» των κυβερνόντων και των παρακρατικών ομάδων των επί πληρωμή αναρχοφασίστων που εισβάλλουν σε εκκλησίες, απειλούν πιστούς, καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία (που θα κληθούν αυτοί πάλι ως κλασικά κορόιδα να πληρώσουν) και τρομοκρατούν την κοινωνία!

Δεν αντιδρούν που νομοθετούν κατά της ελευθερίας, εισάγοντας στην ελληνική έννομη τάξη τον απόλυτο παραλογισμό και τις επινοήσεις της Σχολής της Φρανκφούρτης, όπως «ρατσισμός», «φασισμός», «ρητορική μίσους», «μπόουλινγκ», «ανοχή στη διαφορετικότητά» κ.α., ενώ το ελληνικό δίκαιο εμπεριείχε ήδη διατάξεις προστασίας της ελευθερίας και του σεβασμού όλων των ατόμων που διαβιούν σε μια χώρα, με προεξέχουσα τη συνταγματική αρχή της ισότητας.

Αυτό και μόνο δεν θα έπρεπε να τους βάλει σε σκέψεις; Δηλ. αφού υπάρχουν ήδη διατάξεις για την προστασία και αποτροπή διάπραξης αξιόποινων πράξεων, γιατί χρειαζόταν να υιοθετηθούν έξτρα διατάξεις, κατά copy paste από άλλα δίκαια; Αλλά που…

Δεν αντιδρούν που η ίδια η αστυνομία, που τους μισθούς της πληρώνουν οι ίδιοι από το υστέρημά τους για να τους προσφέρουν ασφάλεια, τους αφήνει έκθετους στα κακοποιά στοιχεία με τα οποία έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα, πια και τα εγκλήματά τους δεν έχουν σχέση με την παραδοσιακή εγχώρια εγκληματικότητα και τους κοροϊδεύει λέγοντας «κάντε ότι κοιμάστε αν μπουν κλέφτες μέσα», προτρέποντάς τους να αφήνουν ανυπεράσπιστη την οικογένειά τους και να μην ενεργοποιούν το πανανθρώπινο δικαίωμα της άμυνας, καθιστάμενοι έτσι δειλοί και ανάξιοι, εξαίσια λεία στις ορέξεις των εγκληματιών που αλωνίζουν.

Δεν αντιδρούν απέναντι στην απόλυτη αδρανοποίηση και εξουδουτέρωσή τους μέσω τσιτάτων «ενάντια σε κάθε μορφή βίας, θρησκευτικών εξάρσεων και εθνικών εκδηλώσεων» την ίδια ώρα που ανέχονται το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από τους ξένους, την προσβολή των ελληνικών συμβόλων, τις ακραίες θρησκευτικές πρακτικές και τις απειλές διαφόρων που δεν κρύβουν τις προθέσεις τους.

Δεν αντιδρούν στην καταφανή αδικία που τους γίνεται μέσα στην ίδια τους τη χώρα, τα παιδιά τους να μην έχουν φαγητό και φάρμακα, αλλά οι «φιλοξενούμενοι» να πετάνε, κορεσμένοι καθώς είναι, το φαγητό ή τα ρούχα που κάποιοι αφελείς εξακολουθούν να τους πηγαίνουν, να λαμβάνουν επιδόματα και στέγη, και μάλιστα μεγαλύτερα από το κοινωνικό μέρισμα, ενώ κάθε μέρα αποθρασύνονται περισσότερο επιζητώντας να επιβάλλουν στον τόπο φιλοξενίας τη δική τους θρησκεία, τη δική τους κουλτούρα και τα δικά τους έθιμα.

Που στην αρχή τους είπαν φιλοξενούμενους και μετά, κατά απαίτηση της κας Μέρκελ, ήρθαν για να μείνουν χωρίς να ερωτηθεί, σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός.

Δεν αντιδρούν όταν οι ιερείς τους αυτοεξευτελίζονται και δείχνουν το πραγματικό τους προσωπείο που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με αυτό του «υπηρέτη του Θεού» βγάζοντας τα σύμβολα της πίστης, τάχα για να μην προσβάλλουν τους αλλόθρησκους αλλά δεν αρθρώνουν κουβέντα αν οι αλλόθρησκοι προσβάλλουν τον πολιτισμό του γηγενούς πληθυσμού (αυτομαστίγωμα σε δημόσιους χώρους, πολυγαμία, εκφορά επιθετικών συνθημάτων).

Και αφού δεν αντιδρούν σε αυτά που θίγουν άμεσα τη ζωή, την ελευθερία, την ιδιοκτησία και την περιουσία τους, πώς θα ήταν δυνατόν να αντιδράσουν:

– Στο ξεπούλημα της ελληνικής γης και την πλήρη παράδοσή της στους δανειστές, μέχρι και τους νεκρούς θα ξεθάβουν σε λίγο από τα νεκροταφεία για να τα απαλλοτριώσουν και να χτίσουν εκεί τους ουρανοξύστες που φαντασιώνονται!

– Στην προδοτική συμφωνία (και έπεται συνέχεια με άλλα εξαμβλώματα) των Πρεσπών όπου παραδίδεται/χαρίζεται συλλογικά η ιστορία, ο πολιτισμός, η παράδοση, η καταγωγή, και σε λίγο, τα εδάφη της Μακεδονίας στους Σλάβους που κατέβηκαν στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ, ενώ το πρώτο βασίλειο των Μακεδόνων ιδρύθηκε από ελληνικά φύλα τον 7ο αιώνα π.Χ.! Και αυτό φυσικά, γιατί πρέπει να αποκτήσει το ΝΑΤΟ/Η.Π.Α. βάση στο κράτος αυτό, και το βιάζεται, καθώς το αντίπαλο δέος Ρωσία δείχνει πλέον τα δόντια του!

– Στις αυξανόμενες και ιταμότατες προκλήσεις των εχθρικών γειτόνων, Τουρκίας και Αλβανίας, στις τρομερές τους ύβρεις και εξυβρίσεις, στις πολεμικές τους ιαχές, στις απειλές τους και στις εγκληματικές τους ενέργειες, όπως η άνανδρη δολοφονία του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, στηρίζοντας τα πιόνια που χασκογελούν και, κατ’ εντολή και οδηγιών των αφεντικών τους, παπαγαλίζουν την φοβερή και τρομερή «πολιτική του κατευνασμού», δηλ. απέναντι στις προκλήσεις του εχθρού του σκύβω το κεφάλι και του λέω «πάρτα όλα καλέ μου γείτονα για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας»!

– Στον παγκόσμιο διασυρμό του, όταν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οι Ιταλοί ούνα φάτσα αλλά όχι ίδια ράτσα χλευάζουν τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό και φωνάζουν ότι δεν θα γίνουν σαν τους Έλληνες ή ο Γερμανός δημοσιογράφος προσβάλλει τη χώρα του και δεν λαμβάνει την ανάλογη απάντηση.

– Στην πρωτοφανή ανωμαλία που έχει ξεκινήσει να κυριεύει την μέχρι πρότινος κοινωνία ανθρώπων (παρά τα όποια ελαττώματά τους) και την απανθρωποίηση των πάντων, με νόμους-εκτρώματα που επιτρέπουν σε μια μειοψηφία να επιβάλλει παρά φύσει τις απόψεις της στην υπόλοιπη κοινωνία.

– Στην ποινικοποίηση κάθε γνώμης και έκφρασης καθώς όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις του στυγνού καθεστώτος, που είναι βασικά ο εθνομηδενισμός και η ισοπέδωση κάθε ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας, βαφτίζεται «ρατσιστής», «φασίστας» και «ακραίος», σε μια πολύ ωραία επίδειξη δύναμης της Σχολής της Φρανκφούρτης και των διδαχών του «πολιτιστικού μαρξισμού».

– Στη δίωξη, φίμωση και τιμωρία των πατριωτών (και όχι «εθνικοφρόνων») που σκέπτονται και ενεργούν με συμφέρον την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο και όχι τις ατομικές απολαβές, αυτοεξευτελιζόμενοι, όπως οι στρατιωτικοί μας που αρνήθηκαν να γίνουν «Φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών (όσο και να τους αποκαλείται παράτυπους μετανάστες είναι λαθρομετανάστες, και μην παραλλάζετε τις λέξεις προς δημιουργία εντυπώσεων στο μαζάνθρωπο).

– Στην παραχάραξη της ιστορίας του ελληνικού έθνους (από άτομα που έχουν ένα πρωτοφανές μίσος για αυτή την τελευταία λέξη, βγάζοντας φλύκταινες στο άκουσμά της) από τις διάφορες επιτροπές και παραεπιτροπές του Υπουργείου Ολετήρα της ελληνικής παιδείας.

Και ο κατάλογος περιλαμβάνει και άλλα ανήκουστα και απαράδεκτά για όλους του λαούς της γης και όχι μόνο για τους νεοέλληνες, που δεν μπορούν να εξαντληθούν στο παρόν.

Όχι, ο νεοέλληνας δεν αντιδράει, δεν παραδειγματίζεται από άλλους λαούς, όπως οι συνευρωπαίοι μας Γάλλοι, αντίθετα τους κοιτάζει με μισό μάτι, καχυποψία, απαξίωση και μουρμουρίζει τρίβοντας την κοιλιά του ότι «ψεύτικοι είναι και αυτοί και άλλοι κρύβονται από πίσω τους».

Όταν για πρώτη φορά, όπως ζητούσε και ο ίδιος τόσα χρόνια, εμφανίζεται ένα κίνημα χωρίς αρχηγούς στη στάνη, ταμπέλες, κόμματα ή άλλα καπελώματα και όλοι μαζί οι πολίτες εξεγείρονται ενάντια στην αδικία και την υποβάθμιση της ζωή τους, τη στιγμή που συγκριτικά με τους Έλληνες δεν έχουν υποστεί ούτε το 1/10.

Όχι ο νεοέλληνας δεν θα αντιδράσει, τον κατάντησαν ένα παθητικό, άβουλο χειραγωγούμενο δειλό αντικείμενο, με την έννοια του λατινικού res, αναλώσιμου και αντικαταστάσιμου.

Κι’ εγώ, όπως και κάποιοι ακόμη, μια θλιβερή μειοψηφία, θα σηκώνουμε το δικό μας ατομικό σταυρό του μαρτυρίου, γνωρίζοντας ότι φυσικά την ύστατη ώρα η αναμέτρηση θα είναι προσωπική και ξεκάθαρα στη βάση του «Μολών Λαβέ», αλλά δεν θα χρειαζόταν κανείς μας να περάσει από τη δοκιμασία αυτή αν η φυλή μας, που την ώρα που της αρπάζουν τα πάντα, εξακολουθεί να είναι βολεμένη στο φόβο, την ατολμία και τον παρτακισμό…

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. God please save the world from the Fascists 12/18/2018 @ 8:41 ΠΜ

  Ξεχαστε το ολα και επικεντρωθειτε στο ΘΕΜΑ. Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι μονο Ελληνικη και αυτη ειναι η οδος της σωτηριας και δηλαδη η αμφισβητη του απαραβιαστου των συνορων για να μπει ενα οριστικο τελος στον νεοελληνικο εφιαλτη.

 2. Ψευδοπροφήτης 12/18/2018 @ 8:55 ΠΜ

  Επικεντρωθειτε στοο ΘΕΜΑ και οδηγηθειτε στην απομονωση και απο τις μεγαλες δυναμεις, αλλα και απο τους λαους (οπως για παραδειγμα οι Γαλλοι) λογω μιας ψυχωσης και πανω στην βαση ενος ζητηματος οπου τιθεται υπο αμφισβητηση το δικαιωμα αυτοπροσδιορσμου και της ανεξαρτησιας των εθνων αλλα καιτο απαραβιαστο των συνορων.

  Αυτη ειναι η βεβαιη οδος προς την απολυτη καταστροφη. Μην παρασυρεστε αριστερα και δεξια. Κοιτατε ευθεια τον γκρεμο καθως το συμπαν γυρναει γυρω απο τον ΕΛΛΗΝΑ εξου και ο “Ελληνοκεντρισμος”.

 3. Τα είπες όλα και έτσι είναι.

 4. Ελλάδα μου 12/18/2018 @ 9:58 ΠΜ

  Το παιχνίδι είναι στημένο….η φράση της αρθρογράφου τα λέει όλα….

 5. Κίτρινος Γιλέκος 12/18/2018 @ 10:11 ΠΜ

  Μιας και συνειδηση σας με ψαχνει (ισως για να με σταυρωσει και παλι δεν ξερω) να σας θυμισω οτι εγω ημουν υπερ του να ακολουθησετε εγκαιρα τα κιτρινα γιλεκα και κατι που θα μπορουσε αλλωστε να εκτονωσει ολη αυτη την αρνητικη ενεργεια, που εχει μαζυτει για το “κυριαρχο” ΘΕΜΑ μηπως και τελικα κατσετε να σκεφτειτε σοβαρα τι θα γινει και με ΤΟ ΘΕΜΑ και εκει βασικα υπηρχε το τοιχος με το “κυριαρχο” ΘΕΜΑ πανω στην βαση του οποιου και καλα θα γινει η “Ελληνικη επαπανσταση” και δηλαδη πανω στην βαση ενος διεθνους ζητηματος που εμπλεκονται τα συμφεροντα των μεγαλων και χεστηκαν για του ΜΙΚΡΟΥΣ και δηλαδη για εμας.

  Σε οτι αφορα το “κυριαρχο” ΘΕΜΑ. Απο την στιγμη που η οποιαδηποτε συμφωνια ειναι βασισμνη πανω στην συνθετη ονομασια δεν μπορει να προκυψει “αποκλειστικοτητα” και σε οτι αφορα τις ιστορικες προσεγγισεις εκει οπου μαλιστα τελειωνει οριστικα το θεμα του Μεγα Αλεξανδρου (ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ) σε τι αφορα την Ελληνικοτητα του που πρωτοι απο ολους αμισφητησαν οι αρχαιοι Ελληνες ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

  Δεν προκυπτει λοιπον κανενα ΤΟΣΟ σοβαρο ιστορικο θεμα περα απο την σοβαροτητα που του προσδιδει η γενικοτερη παρακρουση.

  Ας πουμε οτι ο πυρηνας τους ειναι Σκλαβινοι Μακεδονες ετσι οπως τους προσδιορισαν οι θρησκευτικπολιτικοι αρχοντες τον 8ο αιωνα. Ε και?

  Αυτο σημαινει οτι δεν εσμιξαν με τους Ελληνες αλλα ισως ακομα και με τους κατοικους της περιοχης πριν απο τους Ελληνες εκει οπου μαλιστα ο Κασιδιαρης μας λεει οτι υπαρχουν 200 000 Ελληνες?

  Εσεις δεν σμιξατε με αυτους?

  Οι αρχαιοι και μαλιστα οι Μακεδονες δεν εσμιξαν με αλλες φυλες?

  Εσεις εισαστε και καλα “φυλετικα καθαροι” και αυτο ειναι βασικα το ζητουμενο και δηλαδη ο ναζισμος?

  Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα και αυτα που λεω δεν ειναι εξαρτωμενα απο αυτη την συμφωνια αλλα απο την γενικοτερη νοοτροπια και απο την ουσια αυτου του προβληματος που οδηγει σε ενα αδεξοδο.

  Το θεμα με η χωρις την συμφωνια θα συνεχισει να υπαρχει και τωρα βασικα το θεμα ειναι τι με ολο αυτον τον πανικο τι μπορει να περιμενει καποιος και στην τελικη γιατι πρεπει να βουλιαξει ο πλανητης μεσα στον χρονο αλλα και μεσα σε αυτη την παρανοια και να ψαχνει να βρει “φυλετικες γνησιοτητες” και “εθνολογικες συνεχειες” εκει οπου θα πρεπει να επικεντρωθει στην πραγματικοτητα του ΤΩΡΑ και στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ και σε οτι αφορα την ΕΠΙΒΙΩΣΗ των εθνων?

 6. Σας βαρεθηκα θελω να πεθανω να μην ακουω αλλο για εσας 12/18/2018 @ 10:35 ΠΜ

  Αυτο δεν απευθυνεται καπου συγκεκριμενα και αφορα την προσωπικη μου κυριως παρακρουση.

  Στα αγαλαμτα του Αλεξανδρου που τελικως δεν θα κατεβασουν αν δηλ. περασει ησυμφωνια και πολυυ καλα θα κανουν ειναι υποχρεωμενοι απο την συμφωνια να βαλουν επιγραφες που να εξηγουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. Αρα επι της ουσιας δεν προκυπτει κανενα θεμα σε οτι αφορα τον Αλεξανδρο και μαλιστα υποχρεωνονται να διδασκουν στα παιδια τους για τον ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Που βρισκεται εσεις το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω.

  Μας μιλαγε χθες ο απεγνωσμενος Μαζης για παραθυρα και ΠΥΛΕΣ. Αυτο δεν ειναι μια ΠΥΛΗ για την Ελληνικη συνειδηση και ΓΙΑΤΙ καποιος να θελει ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ να κλεισει αυτη την ΠΥΛΗ και να κατεβασει μαλιστα τα αγαλματα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ Αλεξανδρου?

  Απο προκυπτει αυτη ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ και αυτος ο ΦΟΒΟΣ?

  Επιμενω να μου φερετε εδω περα ολα τα θεματα να τα εξετασουμε ενα ενα καθως θεωρω οτι ολο αυτο που γινεται ειναι απλα μια αφορμη για ξεσπασμα και οχι καποιου ειδους “αγωνας” για την ιστορια μαλιστα η ακομα και για τον Ελληνισμο και μαλιστα τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ του Αλεξανδρου που θα μπορουσε μαλιστα να εχει καποιο αποτελεσμα προς την κατευθυνση της επιλυσης του προβληματος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh