17:30 - 03/12/2018

ΕΙΣΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Διαφημίσεις

Κατ΄ αποκλειστικότητα

Παραμάγαζο του FBI, της CIA και του NSA

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Κατά το παρελθόν σας έχω αποκαλύψει πολλές φορές, πληροφορίες υψηλότατης διαβάθμισης, που προέρχονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας επί όλων των εθνικών θεμάτων! Απόρρητα πληροφοριακά που συντάχτηκαν από πατριώτες πράκτορες των Μυστικών μας Υπηρεσιών, που εκείνες τις εποχές ήταν η μεγάλη ασπίδα του Έθνους, που προάσπιζε και την ελληνοχριστιανική μας αυτοτέλεια και υπόσταση!

Έτσι σήμερα θα σας αποκαλύψω ένα απόσπασμα ενός άκρως απόρρητου δελτίου πληροφοριών, που συντάχθηκε από Μυστική μας Υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 1996 (σ.σ. κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Κώστα Σημίτη) και γνωστοποιήθηκε σε όλα τα κυβερνητικά όργανα!

Ως θέμα είχε: Κέντρο Εφαρμοσμένης Ελλάδος (Κ.ΕΦ.Ε):

Από έρευνα που ενήργησε η Υπηρεσία μας διαπιστώθηκαν τα κάτωθι πρόσθετα στοιχεία:

«Με πρόσφατη έγγραφη εντολή το Κέντρο Σαηεντολογίας της Δανίας (σ.σ. Η Δανία είναι το Κέντρο της Σαηεντολογίας όλης της Ευρώπης. Όλα τα παραρτήματα ανά την Ευρώπη ενημερώνουν καθημερινώς τα κεντρικά τους στη Δανία. Και ακολούθως όλες οι δραστηριότητες, γίνονται κτήμα του υπερκέντρου στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ) προς το Κ.ΕΦ.Ε. του υποδεικνύει να προωθήσει το θέμα διαχωρισμού Ελλαδικής Εκκλησίας και Κράτους!

Επίσης να στρατολογηθεί Υπουργός που να μην έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία με σκοπό να πάρει θέση υπέρ της άοπλης θητείας αντιρρησιών συνειδήσεως. Επιπροσθέτως να διερευνήσει το Κ.ΕΦ.Ε, τον τρόπο λειτουργίας και οργανωτικής δομής του βιβλιοπωλείου της ιεραποστολικής διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία και δικού τους ανάλογου βιβλιοπωλείου (σ.σ. ποιος είναι ο διατελέσας και υπουργός Εθνικής Αμύνης; Ποιος;)!

Η οργάνωση έχει συνάψει μυστική συμφωνία με τον διευθυντή της εφημερίδος “Ελευθεροτυπία” του Φυντανίδη (σ.σ. εκεί όπου κατ΄ αποκλειστικότητα στέλνονταν όλες οι προκηρύξεις της εγκληματικής – τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν) για να μην δημοσιεύσει άρθρα εις βάρος της οργανώσεως…»!

Το εν λόγω απόρρητο δελτίο πληροφοριών είναι 10σέλιδο με πλήρη ονοματεπώνυμα συμμετεχόντων της Σαηεντολογίας και των οργανώσεών της, αλλά και των θυγατρικών της!

Ωστόσο, φρονώ πως πρέπει στο εγγύς μέλλον να επανέλθω, δημοσιεύοντας όλο το 10σέλικο, και όχι σήμερα για να μην χάσουμε το “στόχο” μας!

Όλα τα παραπάνω ανέφερα στο άρθρο μου «Απεταξάμην τη Σαηεντολογία Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε;» στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018!

Και σύμφωνα με την υπόσχεση που σας είχα – τότε – δώσει, συνεχίζω σήμερα στα όσα αναφέρεται αυτό το βαρυσήμαντο απόρρητο πληροφοριακό των Μυστικών μας Υπηρεσιών, με ημερομηνία: Σεπτέμβριος 1996:

Το καμουφλάζ διεθνών επιτροπών που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα (;;;)…

Η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ΕΠ.ΑΝ.ΔΙ.), της οποίας πρόεδρος είναι ο Π.Κ. του οποίου η σύζυγος είναι πρόεδρος του Κ.ΕΦ.Ε., αποτελεί μετωπική οργάνωση της εκκλησίας των Σαηεντόλοτζι. Με εντολή του κέντρου της Δανίας προς την ΕΠ.ΑΝ.ΔΙ. πραγματοποιήθηκε η συντονισμένη καμπάνια γύρω από τη λειτουργία των ψυχιατρείων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νταού Πεντέλης και στο Δαφνί, με σκοπό τη δυσφήμηση της χώρας μας. Σε αυτήν την ενορχηστρωμένη εκπομπή, χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα ο δημοσιογράφος …, ο οποίος είναι στέλεχος της ΕΠ.ΑΝ.ΔΙ. Γι΄ αυτές τις εκπομπές, ο εν λόγω δημοσιογράφος βραβεύτηκε από την Διεθνή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Το βραβείο το παρέλαβε άνθρωπός του (σ.σ. αναφέρεται το ονοματεπώνυμο) από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ! Οι δυο τους είχαν συνεργασία και με την προβολή αυτών των εκπομπών στο C.N.N. (σ.σ. στη συνέχεια στο απόρρητο πληροφοριακό των Μυστικών μας Υπηρεσιών γίνεται αναφορά σε μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων – μάρτυρα του Ιεχωβά – και σε πολύ συγγενικό του πρόσωπο που υπήρξε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, οι οποίοι όλοι αυτοί συνεργάστηκαν με την υπεύθυνη του γραφείου ειδικών υποθέσεων Ευρώπης στη Δανία M. F. – κωδικός MF)!

H M. F.  επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και δίνει οδηγίες στο Κ.ΕΦ.Ε.

Ακολούθως, η Υπηρεσία μας κατέγραψε την επίσκεψη στην Ελλάδα του δημοσιογράφου J. T  γεννημένος το 1961 στη Δανία, κάτοικος ομοίως, Σαηεντολόγος, στέλεχος της Διεθνούς Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Σαηεντολογίας! Υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Σαηεντολογικού Κέντρου Δανίας και πράκτορας της CIA.

Κατά την παραμονή του στη χώρα μας, ήλθε σε επαφή με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας … Α.Π., με τον οποίο συζήτησαν θέματα συντονισμού ενεργειών, έτσι ώστε να εμφανίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό ως χώρα ρατσιστική, με τον Τ.Μ. Γάλλο υπήκοο, ο οποίος είναι εγκάθετος της NSA στο Κ.ΕΦ.Ε και γενικά στη Σαηεντολογία, καθώς και με τον ιταλικής καταγωγής D.M. κάτοικο Αθηνών, οδός …, διευθυντή της εταιρείας τηλεοπτικών και διαφημιστικών προγραμμάτων U.K., ο οποίος είναι στέλεχος της Σαηεντολογίας, κατευθύνεται αποκλειστικά από το κέντρο της οργάνωσης στο L.A. των ΗΠΑ, είναι πράκτορας της NSA και ανήκει στο ειδικό τμήμα μαύρης προπαγάνδας της οργανώσεως! Ο ανωτέρω παρακολουθεί κυρίως πολιτικά πρόσωπα και συγκεκριμένους δημοσιογράφους κατόπιν εντολής του κέντρου, τα δε στοιχεία που συγκεντρώνει τα στέλνει στη Δανία με ειδικό αγγελιοφόρο, χωρίς να τον γνωρίζει το Κ.ΕΦ.Ε. Κυκλοφορεί με αυτοκίνητο Alfa Romeo φέροντας πινακίδες …

Κύκλωμα Σαηεντολόγων πρακτόρων και παραθρησκευτικών οργανώσεων…

Μια από τους ειδικούς συμβούλους του Κ.ΕΦ.Ε η οποία μεταφέρει κρυπτογραφημένα έγγραφα από τη Δανία και την Αμερική προς το Κ.ΕΦ.Ε είναι η Χ.Ο., κάτοικος Αθηνών … χωρισμένη! Είναι σύμβουλος περί οικονομικών θεμάτων στην εταιρεία U.H. και του κέντρου οργάνωσης στην Αμερική! Επίσης η εν λόγω κυρία, συμμετέχει στην έκδοση 15μερου χρηματιστηριακού και οικονομικού περιοδικού … που εκδότης είναι ο Ο.Κ. κάτοικος Αθηνών … τηλέφωνο …

Παράλληλα η κυρία, συνεργάζεται και με τον υπεύθυνο της οργανώσεως “Δ. Α.” Π.Ε. κάτοικο Αθηνών … Ο ανωτέρω είναι στέλεχος του Κ.ΕΦ.Ε και η  οργάνωση “Δ. Α”, η οποία αποτελούσε μετωπική οργάνωση του Κ.ΕΦ.Ε (σ.σ. η εν λόγω οργάνωση έκλεισε λόγω οικονομικών ατασθαλιών)!

Οι παραθρησκευτικές οργανώσεις “Hare Krisna” (σ.σ. γκουρουιστική κίνηση, της οποίας η πλήρης ονομασία είναι Διεθνής Εταιρεία για τη Συνείδηση του Κρίσνα και δημιουργήθηκε το 1966 στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. από τον Ινδό Σουάμι Πραμπουπάντα),

και “Ενωτική Εκκλησία” του Κορεάτη Σουν Μιούνγκ Μουν (σ.σ. πέθανε το 2012 σε ηλικία 92 ετών), έχουν συνάψει μυστική συμφωνία συνεργασίας με την “Εκκλησία της Επιστημολογίας (Σαηεντόλοτζι)”!

Συγκεκριμένα στο Στρασβούργο (σ.σ. το 1949 η πόλη επιλέγεται ως έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, ενώ στη Σύνοδο κορυφής του Εδιμβούργου το 1992 επικυρώνεται ο καθορισμός της πόλης ως έδρας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τυχαία;) έχουν δημιουργήσει ένα καρτέλ από ομάδες των τριών παραθρησκευτικών οργανώσεων με την επωνυμία Firephim – Federation Internationale Des Religions Et Phiosophres Minoritaires (Διεθνής Ένωσης Θρησκευτικών και Φιλοσοφικών μειονοτήτων)! Πρόεδρος είναι ο D.G. πρώην πρόεδρος των Σαηεντολόγων στην Αγγλία, ταμίας είναι ο B.M. ηγετικό στέλεχος της “Ενωτικής Εκκλησίας” του Μουν στη Γαλλία και γενικός γραμματέας ο J.A. μέλος της οργάνωσης “Hare Krisna”!

Η στρατολόγηση των Σαηεντολόγων που  επιβουλεύονται τη διάλυση της Ορθοδοξίας…      

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Υπηρεσίας μας και σύμφωνα με διασταυρωθείσες πληροφορίες η “Εκκλησία της Επιστημολογίας (Σαηεντόλοτζι)” είναι μια πολυεθνική οργάνωση με πολιτικοοικονομικό χαρακτήρα, εμφανιζόμενη όμως κυρίως ως θρησκεία!

Όμως στην ουσία είναι συγκεκαλυμμένη μετωπική οργάνωσης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), όπου με εντολή της έχουν τοποθετήσει στις διάφορες μετωπικές οργανώσεις που έχει αναπτύξει η Σαηεντολογία και τα παραρτήματά της σε όλο σχεδόν τον κόσμο, όπως πχ. Στην Ελλάδα το Κ.ΕΦ.Ε, η εταιρεία U.H. καθώς και πράκτορες της CIA, οι οποίοι εργάζονται ως Σαηεντολόγοι  και για λογαριασμό της NSA. Οι πράκτορες αυτοί λέγονται ΝΟΜ OVERT COVER (NOC), δηλαδή πράκτορες με μη διπλωματική κάλυψη!

Είναι Σαηεντολόγοι και εργάζονται σε επιχειρήσεις κοινωφελών οργανισμών – Ερυθρό Σταυρό – Σωματεία κλπ. Η εντολή προς τα στελέχη της οργάνωσης είναι να επιδιώκουν στρατολόγηση ατόμων που κατέχουν ειδικά πόστα στη δημόσια διοίκηση, την κυβέρνηση, στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, στα πολιτικά κόμματα, βιομηχανίες Στρατηγικής σημασίας, ΜΜΕ, Εκκλησία κλπ.

Άτομα των ανωτέρω κατηγοριών τα αναλαμβάνουν στελέχη της οργάνωσης που είναι ειδικοί πράκτορες της CIA – Σαηεντολόγοι  και αποσπούν πληροφορίες που αναζητούν, εφαρμόζοντας την προχωρημένη μέθοδο ΟΤ (Ότιγκ) της οργάνωσης, σύμφωνα με την οποία το εξεταζόμενο άτομο είναι υποχρεωμένο να αποκαλύψει όλη του τη δραστηριότητα της προσωπικής του ζωής, αλλά και της υπηρεσίας του. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται μόνο σε άτομα – μέλη που κατέχουν ειδικά πόστα.

Η υπηρεσία μας κατέχει στοιχεία για στρατολόγηση από το Κ.ΕΦ.Ε ανώτατου αξιωματικού των Ε/Δ ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε στο Πεντάγωνο και του είχε εφαρμοστεί η μέθοδος ΟΤ. Με την αναφερόμενη μέθοδο οι Σαηεντολόγοι πράκτορες ασκούν μεγάλη κατασκοπευτική δραστηριότητα στις χώρες που υπηρετούν.

Σαηεντολογία = ΗΠΑ…

Η κεντρική Εφορία των ΗΠΑ με εντολή της CIA έχει αναγνωρίσει τη Σαηεντολογία σαν θρησκευτική οργάνωση, καίτοι πρόκειται περί οικονομικής. Έτσι, αφ΄ ενός μεν η οργάνωση απαλλάσσεται από τη φορολόγηση των εσόδων της, αφ΄ ετέρου δε, δρα στο εξωτερικό συγκαλυμμένα.

Σε συνέντευξή του το 1983 ο γιος του ιδρυτή της οργάνωσης Harbat, ο οποίος είχε έλθει σε ρήξη με τον πατέρα του, απεκάλυψε ότι η Σαηεντολογία είναι μια συγκεκαλυμμένη μυστική υπηρεσία, η οποία ασκεί κατασκοπία σε διεθνές επίπεδο!

Η οργάνωση διαθέτει “αυτόνομη” κεντρική υπηρεσία πληροφοριών με τμήμα θεματοφύλακα, επανδρωμένη με αξιωματικούς ειδικών υποθέσεων!

Εκπαιδεύει πράκτορες, πώς να ενεργούν ανώνυμες απειλές θανάτου σε έναν εχθρό, να δυσφημούν έναν αντίπαλο κληρικό, όπως πχ. τον ιερέα Αλεβιζόπουλο (σ.σ. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο διαπρεπείς και σοφούς θεολόγους των τελευταίων ετών. Δεν περιορίστηκε στην συγγραφή θεολογικών μελετών ή σε κάποια ακαδημαϊκή δραστηριότητα αλλά αναλώθηκε στην ποιμαντική μέριμνα κατηχώντας με το πλήθος των συγγραμμάτων χρησιμοποιώντας την εμβρίθεια των γνώσεών του και την απλότητα του λόγου του. Όμως ο μεγάλος του πόνος ήταν η προφύλαξη του ποιμνίου από την φοβερή λαίλαπα των αιρέσεων και των σεκτών. Σ’ αυτόν τον τομέα διέπρεψε βοηθώντας και σώζοντας πολλές ψυχές αλλά και προκαλώντας το μίσος των σκοτεινών δυνάμεων – από την ιστοσελίδα www.greekorthodoxbooks.com/79393BCD.el.aspx)!

Να κατασκευάζουν πλαστά αποκόμματα εφημερίδων ή περιοδικών, να πραγματοποιούν διαρρήξεις, με πιο τρόπο να ψεύδονται στον Τύπο εμφανίζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή!

Αυτοτιμωρούνται στις …διαρροές…

Η οργάνωση διαθέτει και μονάδα τιμωρίας των μελών που έχουν κατηγορηθεί για σοβαρά παραπτώματα από τον “αξιωματικό” του γραφείου ηθικής. Η μονάδα αυτή λέγεται “Δύναμης Σχεδίου Αποκατάστασης”. Οι τιμωρημένοι υποβάλλονται σε εξαντλητικό πρόγραμμα σωματικής και διανοητικής εργασίας, κοιμούνται στο δάπεδο και υποσιτίζονται.

Επίσης φρουρούνται συνεχώς, δεν αφήνονται ποτέ μόνοι, ούτε τους επιτρέπεται να μιλήσουν σε οποιοδήποτε εξωτερικό πρόσωπο χωρίς ειδική άδεια. Η αναφερόμενη μονάδα εδρεύει στο διοικητικό κέντρο της οργάνωσης που είναι στο L.A των ΗΠΑ, ενώ το κεντρικό της οργάνωσης βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ!

Το γραφείο Ειδικών Υποθέσεων…

Το σπουδαιότερο γραφείο της Σαηεντολογίας είναι το γραφείο Ειδικών Υποθέσεων (OSA). Προκειμένου να επιβάλλει τη σιωπή σε κάθε κριτική που γίνεται σε βάρος της Σαηεντολογίας, χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Φακελώνει όλα τα μέλη ανάλογα με τη συμπεριφορά τους και χρησιμοποιεί κωδικούς χαρακτηρισμούς , όπως A, B, C κλπ. Το OSA διαθέτει έξι γραφεία: Νομικό, Δημοσίων Σχέσεων, Πληροφοριών, Κοινωνικού Συντονισμού, Προσωπικού και Οικονομικού!

Το γραφείο Προσωπικού είναι επιφορτισμένο με την εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και τους όρους: παραπληροφόρηση, μυστική πληροφορία, φασισμός, κομμουνισμός, οργάνωση και δραστηριότητα του FBI της MI5, της MI6, της KGB και της CRU. Επίσης το OSA διαθέτει δυο τομείς συλλογής πληροφοριών φανερών και μυστικών πηγών!

Εκτός των ανωτέρω διαθέτει το γραφείο ασφαλείας εγγράφων, του τομέα ειδικών επιχειρήσεων και το γραφείο της μαύρης προπαγάνδας!

Το γραφείο ασφαλείας εγγράφων, είναι υπεύθυνο για τη διαβάθμιση των εγγράφων – την πολύπλοκη κωδικοποίηση τούτων και την ασφαλή διακίνηση!

Ο τομέας ειδικών επιχειρήσεων είναι επιφορτισμένος με την εκμετάλλευση των εμπιστευτικών πληροφοριών που συλλέγονται για τα μέλη, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται για εκβιαστικούς σκοπούς στην περίπτωση αποσκίρτησης κάποιου μέλους. Επίσης, ο ανωτέρω τομέας αναλαμβάνει και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών των ενοχλητικών!

Το γραφείο μαύρης προπαγάνδας, χρησιμοποιείται για την προστασία της οργάνωσης από τους εχθρούς της. Όταν εμφανίζεται κάποια απειλή για την οργάνωση, προκαλείται αμέσως μια εκστρατεία δυσφημίσεως του προσώπου που επιδιώκει να καταστρέψει την αξιοπιστία της!

Μετωπικές οργανώσεις και μετεμψύχωση…

Η Σαηεντολογία διαθέτει περισσότερες από 260 μετωπικές ομάδες, οι οποίες δρουν διεθνώς, χρησιμοποιώντας τεχνολογία μελέτης για τους σπουδαστές ή διοικητική τεχνολογία για επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν προγράμματα Σαηεντολογίας. Οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες λειτουργούν σαν ανεξάρτητες μονάδες και δεν δηλώνουν καμιά σύνδεση με την κεντρική οργάνωση (σ.σ. αναφέρονται πολλά ονόματα σε Ελλάδα και εξωτερικό)!

Τα υψηλόβαθμα μέλη της Σαηεντολογίας, υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με την οργάνωση για ένα δις εκατομμύρια χρόνια (;;;)! Αυτό γίνεται γιατί πιστεύουν στην μετεμψύχωση και σε περίπτωση που το μέλος κινδυνεύει να συλληφθεί από τις αντίπαλες αρχές, του δίνουν εντολή να εφαρμόσει τον όρο: “Τέλος κύκλου”, δηλαδή, να αυτοκτονήσει για να μπορέσει να προστατευθεί και να μην μπορεί να συνεργαστεί πάλι με την οργάνωση!

Πρόσφατα στη Βαυαρία της Γερμανίας, οι Αρχές απαγόρευσαν κινηματογραφική ταινία με τον Τομ Κρουζ, η οποία διαφήμιζε τη Σαηεντολογία, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη αντίδραση από τις επίσημες Αρχές των ΗΠΑ!

Το τρίτο μέρος και το διακύβευμα…

Την επόμενη Κυριακή θα δημοσιεύσω το τρίτο και τελευταίο μέρος του απόρρητου –  πληροφοριακού που συντάχτηκε από ανώτατους πράκτορες των Μυστικών μας Υπηρεσιών το 1996 και στο οποίο (τρίτο μέρος) θα διαβάσετε τα συμπεράσματα της Υπηρεσίας, αλλά και τις προτάσεις της για την αντιμετώπιση της Σαηεντολογίας!

Τότε θα διαπιστώσετε όλοι σας, πως δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε απολύτως από τις κυβερνήσεις μας προκειμένου να τιθασευτεί αυτή η παραθρησκευτική οργάνωση, που ως στόχο έχει το θάνατο της Ορθοδοξίας!!

egerssi.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*