Στον ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Αεροναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου εξήγγειλε η Άγκυρα! ΤΥΧΑΙΟ;;;

Στον ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Αεροναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου εξήγγειλε η Άγκυρα! ΤΥΧΑΙΟ;;;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ για Ελλάδα και Κύπρο σήμανε με μπροστάρη των ΑΓΙΟ των ημερών μας , τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον Αγιορείτη που εορτάζει.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος ¨ ο νέος Πατρο-Κοσμάς¨ τιμάται ¨εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές¨.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ¨ σύστησε ¨ δια του Αγίου Πατρός Παισίου του Αγιορείτη την βέβαιη πορεία της Αναγέννησης του Έθνους των Ελλήνων.

«H Τουρκία πριν λίγο εξέδωσε NOTAM και NAVTEX για αεροναυτικές επιχειρήσεις στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου, ως πρώτη αντίδραση στην έναρξη γεωτρήσεων στο οικόπεδο 11 της Κυπριακής ΑΟΖ από το πλοίο γεωτρύπανο West Capella, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν πρόβα αποκλεισμού της Κύπρου.

Μια Μοίρα του τουρκικού Στόλου έχει τεθεί σε κατάσταση επιχειρησιακή ετοιμότητας στην Μερσίνα.
Οι τουρκικές επιχειρήσεις θα γίνουν αύριο και μεθαύριο από τις 5:00 ως τις 10:00 το πρωί σε απόσταση 14 Ναυτικών Μιλίων δυτικά της χερσονήσου του Ακάμα εντός των θαλάσσιων οικοπέδων 5,6 και 7 τα οποία διεκδικεί η Τουρκία, θεωρώντας ότι εμπίπτουν στη δική της ΑΟΖ.

Παράλληλα η Τουρκία έχει εκδώσει και τρις ΝΟΤΑΜ εντός του FIR Λευκωσίας για ασκήσεις έρευνας και διάσωσης στα βόρεια και βορειοδυτικά της Κύπρου.

Οι ΝΟΤΑΜ δεσμεύουν σχεδόν όλο τον εναέριο χώρο πέριξ των κατεχομένων και λήγουν στις 16.00 η ώρα σήμερα και απαγορεύουν την προσέγγιση σε όλα τα αεροσκάφη.» pronews.gr/ 11 Ιουλίου 2017-07-11


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Να γιατί σήμερα μας πήραν ακόμη και την αναπνοή ακριβώς γιατί μπορούμε αν θέλουμε να βγάλουμε Πραγματικούς Αγίους και στις ημέρες μας που επικρατεί το ¨αντίχριστο πνεύμα¨.
Είναι πια σίγουρο ότι το ¨ μνημόσυνο¨ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη θα ψέλνετε εις τους αιώνες των αιώνων στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Από άρθρο μας της 8-3-2016
«-ΓΕΡΟΝΤΑ που βρισκόμαστε;
-Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, τελείωσε ο Εσπερινός και μπήκαμε στην ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ»
Όμως η “ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των γεωπολιτικών εξελίξεων” που υπονοεί ο Γέροντας θα τελειώσει με την Μετάληψη και την Κατάλυση των ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ μέσα στη ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

lithosfotos

Loading...

20 thoughts on “Στον ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Αεροναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου εξήγγειλε η Άγκυρα! ΤΥΧΑΙΟ;;;

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Τυχαίο;όχι βέβαια!έχουν προσυννενοηθει,ξέρεις τι μουργος είναι ο Ταγίπ;σου λέει:θα τους κάνω ενα μπαμ και θα τους τρομαξω,τώρα που έχουν μνημόσυνα και δεν θα προλάβουν να ανέβουν στα δέντρα.

 2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ says:

  Προφανώς. »Γιατί τα θρησκευτικά ζητήματα είναι που συνήθως λειτουργούν με γνόμωνα την γεωπολιτική και όχι η γεωπολιτική με γνόμωνα τα θρησκευτικά ζητήματα»
  (Φανταστείτε τώρα ένα στρατηγός, να λειτουργούσε με γνόμωνα τα θρησκευτικά ζητήματα και όχι με γνόμωνα την στρατηγική: Π.χ. Είσαι σε πεδιάδα και έχεις απέναντι ένα βουνό, στο οποίο οι Τούρκοι, καταστρέφουν ένα μοναστήρι και δεν είναι λογικό να επιτεθείς, γιατί ο εχθρός έχει το πλεονέκτημα αλλά θα πρέπει να εξαναγκάσεις π.χ. τον εχθρό να βγει απ την τρύπα του.
  Αν ο στρατηγός λειτουργούσε με γνόμωνα την στρατηγική, αυτό θα κανε και θα χε πιθανότητες να νικήσει. Αν λειτουργούσε με γνόμωνα το θρησκευτικό ζήτημα, προφανώς θα επιτήθονταν για να σώσει το μοναστήρι και θα έχανε την μάχη και θα χε τεράστιες απώλειες).
  »Μόλις διαβάσατε κάτι, που ειπώθηκε με γνόμωνα την λογική και όχι με γνόμωνα την ιδεοληψία, διότι αν έγραφα όλ αυτά με γνόμωνα την ιδεοληψία, τότε προφανώς θα κανα κι εγώ το λάθος που έκανε ο στρατηγός στο προαναφερθέν παράδειγμα»
  (Και το σημερινό μας μάθημα ολοκληρώθηκε και λέει: Σκεφτείτε με βάση την λογική και μετά με βάση τα πάθη).

  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ says:

   (Για να δουμε πόσα δισλάικς θα μαζέψουμε, λόγω ότι οι περισσότεροι, σκέφτονται με γνόμωνα τα πάθη και όχι με γνόμωνα την πραγματικότητα)

 3. Αποστολος says:

  Εάν μέσα στο μοναστήρι,φίλε μου, βρισκόταν το παιδί του;Με τι γνώμονα θα σκεφτώταν;Ο άνθρωπος που έχει πίστη στο ΘΕΟ
  έχει τον δικό του τρόπο σκέψης.Δεν πάει με την ανθρώπινη, γήινη, λογική.

  • ΑΙ ΚΑΛΑ says:

   Αυτό να το πει, σε όσους στρατιώτες θα θυσιάσει και στις οικογένειές τους και τα παιδιά τους που θα μείνουν ορφανά και οι γυναίκες τους χείρες, για να σωθούν τέσσερις τοίχοι και μερικά κεραμμύδια!

   • ΑΙ ΚΑΛΑ says:

    H έστω το παιδί του, σύμφωνα με το δικό σου παράδειγμα… Ο πόλεμος είναι σκληρός, το ίδιο και οι αποφάσεις εν καιρώ πολέμου. Μπορεί να μην είναι ωραίες, ούτε εμένα θα μ’αρεσε να εκτελέσω πάσα επιζώντα εχθρό αλλά να τους κρατήσεις αιχμάλωτους είναι βασανηστήριο και να τους αφίσεις ελεύθερους είναι επικίνδυνο…
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να ελπίζουμε να μην βρεθούμε ποτέ αντιμέτωποι με τέτοιες αποφάσεις. Εξ άλλου δεν είναι αυτό το θέμα, άλλο μήνυμα ήθελα να περάσω.

   • Αποστολος says:

    Είναι το πώς το βλέπεις.Για άλλους είναι τέσσερις τοίχοι και μερικά κεραμίδια,για άλλους είναι ότι ιερότερο.

    • ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΙΑ says:

     Μάλιστα και σύμφωνα με την άποψή σας, αξίζει γι αυτό, να χαθούν όσοι θα χαθούν και να αποβεί η μάχη μοιραία, έτσι;
     Και εν τέλη, ούτε το μοναστήρι θα σωθεί, ούτε το παιδί, σύμφωνα με το παράδειγμά σας, γιατί δεν θα υπάρχει πλέον κάποιος να το σώσει…
     Είδατε τι κάνει το τυφλό πάθος;
     Κατα τ’άλλα, είστε και χριστιανοί, ενώ η θρησκεία λέει να μην υποκύπτεται στα πάθη αλλά ως γνωστών »είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»

     • ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΙΑ says:

      Συγνώμη που έθιξα το καιμένο το εκκλησάκι σας, δεν θα το ξανακάνω…
      Πάντως δεν θα ήθελα να είσασταν διοικητές μου στον πόλεμο, γιατί θα ξερα ότι θα πήγαινα γι αυτοκτονία, με τέτοια μυαλά, παιδικού σταθμού και συγχωρέστε με αν ακούγεται σκληρό.

   • ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ says:

    Το όλο μήνυμα που προσπαθώ να περάσω, είναι πως καλά θα κάνουμε επιτέλους σαν κοινωνία, να σκεφτόμαστε και να δρούμε, με καθαρό μυαλό και όχι ως πορωμένοι έφηβοι, με κάποιο χρώμα, ομάδα, δόγμα, ιδεολογία, διότι όσο το συνεχίζουμε, τόσο μας παραπλανά, ο εχθρός μας και μας παίζει στην σκακιέρα του όπως αυτός θέλει.
    Ελπίζω να μην χρειαστεί το πάθημα να μας γίνει μάθημα…

    • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ says:

     Δεν μιλάμε μόνο για ένα απλό εκκλησάκι.Σου μιλώ για τις αξίες και τα πιστεύω ενός ολόκληρου λαού.Ναι,καθαρό μυαλό.Πόρωση όχι,φανατισμός όχι.Στατηγική,ομοψυχία, διπλωματία,διορατικότητα,θάρρος και πίστη στο θεό και θα τα καταφέρουμε.Εσείς τι λέτε;

 4. LYKAONAS says:

  ΒΑΡΔΑΞ ΒΑΡΔΑΞ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΟΞΩ ΒΑΡΔΑΞ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΞΕ Η ΣΚΛΗΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΑΞ ΤΑ ΚΟΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

  ,

  ,

 5. Ανώνυμος says:

  ΒΑΡΔΑΚΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΗ ΝΑ ΣΕ ΦΑΣΚΕΛΩΝΕΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΑΡΔΑΚΑ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΖΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

 6. lykaonas says:

  ΒΑΡΔΑΞ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΘΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ – ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *