Στέλνουμε στρατό στη Συρία;

syria-SOLDIER0Στέλνουμε στρατό στη Συρία;

Τσίπρας-Καμμένος θα στείλουν την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στην Συρία; Οι ΗΠΑ «πιέζουν» τα μέλη του ΝΑΤΟ για την αποστολή ειδικών δυνάμεων στην Συρία κατά του ISIS.

Να το πούμε καθαρά: ο ελληνικός στρατός όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε δεκάδες χώρες και δύναμη Κατοχής Υπήρξε και Πολέμησε και Σκότωσε..

Από το Κόσσοβο μέχρι την Σομαλία, από την Λιβύη μέχρι το Αφγανιστάν και την Σομαλία τα ελληνικά κατοχικά στρατεύματα δολοφόνησαν αμάχους (το 2005 στο Αφγανιστάν συνοδεύοντας γερμανική εφοδιοπομπή του ΝΑΤΟ), συνεπλάκησαν με αντάρτες αφήνοντας πίσω τους νεκρούς (και πάλι στο Αφγανιστάν, όταν το νατοϊκό στρατόπεδο που φιλοξενούσε την ελληνική δύναμη δέχτηκε επίθεση) και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς (όταν τα ελληνικά AWACS εντόπιζαν στόχους και κατεύθυναν τους χειριστές των βομβαρδιστικών της Συμμαχίας Προθύμων Ιμπεριαλιστών εναντίον του καθεστώτος Καντάφι.

Όμως για πρώτη φορά, ελληνική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις να παρέμβουν σε ένα θερμό μέτωπο όπως αυτό της Συρίας.

Γιατί δεν υπάρχει αναλυτής που να μην τονίζει ότι ακόμη και αν αντιμετωπιστεί το ISIS, το μέλλον της χώρας θα σημαδευτεί από έναν εμφύλιο χαμηλής έντασης που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εντείνει η ποικιλία ιμπεριαλιστικών-εθνοτικών-θρησκευτικών αντιθέσεων


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ήδη απόστρατοι στρατιωτικοί, πολεμοκάπηλες δεξαμενές σκέψης όπως το ΙΔΙΣ και το ΕΛΙΣΜΕ, ουσιαστικά σύμβουλοι του ΥΠΕΞ, ενσωματωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και μιλιταριστικά σαιτ απαιτούν την πολεμική εμπλοκή της χώρας, που γίνεται με διάφορους τρόπους.
Όμως πρόκειται για διαφορετικές εκδοχές και μορφές πολεμικής εμπλοκής, που τείνουν να πάρουν και τον χαρακτήρα ανοικτής πολεμικής εμπλοκής με αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία.

Επίσης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν κρύβει την ταύτιση της με τους αμερικανικούς σχεδιασμούς. Και οι ΗΠΑ πιέζουν τα μέλη του ΝΑΤΟ για την αποστολή ειδικών δυνάμεων στην Συρία κατά του ISIS. Ο Αμερικανός Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου Στρατηγός I. Dunford δήλωσε οι ΗΠΑ ετοιμάζουν ένα σχέδιο στον πόλεμο κατά του ISIS , το οποίο απαιτεί την χρήση πολλών μονάδων των ειδικών δυνάμεων από τις χώρες της συμμαχίας, αναφέρει αμερικανικό ΜΜΕ. «Αν και δεν μπορώ να σας μιλήσω για τις χώρες που αυτή την στιγμή συνομιλούμε, γιατί είμαστε ακόμα στο στάδιο της συζήτησης μαζί τους, έχουμε μια σειρά και από άλλες χώρες με τις οποίες εργαζόμαστε τώρα για την παροχή πρόσθετων ειδικών δράσεων στην Συρία και το Ιράκ» , είπε ο Dunford σε μια στάση του στο Μπαχρέιν κατά την διάρκεια μιας περιοδείας του στις βάσεις των ΗΠΑ σε διάφορες χώρες. «Αν και τα 28 μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσαν ότι δεν θα παράσχουν ( προς το παρόν) χερσαίες δυνάμεις , εντούτοις αρκετές χώρες τις συμμαχίας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ήδη μονάδες των ειδικών δυνάμεων για μελλοντικές χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία» , δήλωσε ο Dunford. Ωστόσο, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να πιέζουν για περισσότερη συμμετοχή και από τους περιφερειακούς συμμάχους, δήλωσε ο ίδιος .

Εκεί λοιπόν, στον πόλεμο της Συρίας σχεδιάζουν να στείλουν ελληνικά στρατεύματα, είτε με την ομπρέλα του Ευρωστρατού, είτε του ΝΑΤΟ. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε πρόσφατα ο Διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern Europe Brigade – SEEBRIG), Τούρκος Ταξίαρχος Numan Yediyldiz, επίσκεψη σε μονάδες του Στρατού Ξηράς, οι οποίες σύμφωνα με το σχεδιασμό προβλέπεται να υποστηρίξουν την Ταξιαρχία σε περίπτωση πλήρους ενεργοποίησής της (affiliated units), καθώς στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕEΥΕ) και στο NRDC-GR.

Οι πηγές του ΓΕΣ, επιχειρώντας να καθησυχάσουν, έριξαν ακόμη περισσότερο νερό στο μύλο των ανησυχιών καθώς επισημαίνουν βεβαίως ότι “επισκέψεις τέτοιου είδους προβλέπεται να πραγματοποιούνται από τους εκάστοτε Διοικητές της Ταξιαρχίας σε υποστηρίζουσες μονάδες των κρατών – μελών. Αλλά αποδεικνύουν μια ένταση αυτού του είδους των επισκέψεων. Ήδη τον προηγούμενο μήνα ο Διοικητής της SEEBRIG επισκέφθηκε «affiliated» στη SEEBRIG μονάδες, της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ενώ το πρόγραμμα επισκέψεων για το επόμενο έτος περιλαμβάνει αντίστοιχες επισκέψεις στην Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο του 2016”.

Και όλα αυτά πρέπει να εξεταστούν σε συνδυασμό με μια είδηση που αποκαλύπτει το εύρος και την ποιότητα της ελληνικής στρατιωτικής συμμετοχής στους Ευρωπαϊκούς και Νατοϊκούς σχεδιασμούς και για αυτό θάφτηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αφορούσε την άσκηση «ΤΑΛΩΣ-15», που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Σάντα Κιλκίς (έδρα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας). H άσκηση διεξήχθη υπό το Ελληνικό Στρατηγείο Δυνάμεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΔΕΕ, στη Νέα Σάντα) και αφορούσε στην «επιχειρησιακή αξιολόγηση» του Σχηματισμού Μάχης της ΕΕ «HELBROC». Ο «HELBROC» (ή και «Balkan Battlegroup») αποτελεί ένα από τα λεγόμενα battlegroups της ΕΕ. Στη σύνθεσή του συμμετέχουν στρατιωτικές δυνάμεις από Ελλάδα (έχει οριστεί «έθνος πλαίσιο» του Σχηματισμού), Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, αλλά και Ουκρανία, ενδεικτικό της θέλησης του ευρωπαϊκού κατεστημένου να στηρίξει στρατιωτικά τις ιμπεριαλιστικές του βλέψεις στην Ανατολική Ευρώπη σε σύγκρουση με την Ρωσία. Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, η «ΤΑΛΩΣ-15» αποτελεί «το επιστέγασμα της προετοιμασίας του εν λόγω Σχηματισμού για την έναρξη της περιόδου ετοιμότητας ανάληψης αποστολής για το Α΄ εξάμηνο 2016».

Τονίζουμε ότι η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία εμπλέκεται και στη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης (NATO Response Force, NRF) του ΝΑΤΟ. Η NRF είναι το στοιχείο – κλειδί του τελευταίου μετασχηματισμού και της τωρινής δομής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Συγκροτήθηκε ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα «διεθνείς κρίσεις», συμπεριλαμβανομένων και των επιχειρήσεων επιβολής της «ειρήνης» σε εμπόλεμες περιοχές, της αποτροπής μαζικής μετανάστευσης, του εμπορικού αποκλεισμού (embargo) και της υποστήριξης «αντιτρομοκρατικών» επιχειρήσεων. Σε περίπτωση σοβαρής διεθνούς κρίσης, όπου θα εμπλακεί στρατιωτικά το ΝΑΤΟ, η ελληνική συμμετοχή θα γίνει με την 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν επιβολή από καμιά επιτροπεία, αλλά επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αστικής πολιτικής που ασκεί. Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος, προσερχόμενος στη πρόσφατη ευρωπαϊκή Σύνοδο, εστίασε ειδικά στη σημασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ ΕΕ και ΝΑΤΟ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Οι υπουργοί Άμυνας της ΕΕ πρέπει να λάβουμε μία απόφαση γιατί έχουμε μία καινούρια κατάσταση στην Ευρώπη. Είναι η 11η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». «Και οι 27 χώρες της ΕΕ θα μας στηρίξουν στρατιωτικά στη Συρία» ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Άμυνας!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Παρά τα ψέματα των δημόσιων τοποθετήσεων του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου περί μη εμπλοκής της χώρας σε ευρωπαϊκό και νατοϊκό πόλεμο στην Συρία, με πρωταγωνιστή τη Γαλλία, στην πραγματικότητα εμπλέκει τον λαό μας σε μια ακόμη βάρβαρη ιμπεριαλιστική επέμβαση.Ουσιαστικά η Αθήνα, μετά τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και το Παρίσι, εξαιτίας των πολεμοκάπηλων πολιτικών της άρχουσας τάξης αντικειμενικά μπαίνει στο στόχαστρο της εκδίκησης όσων δέχτηκαν, δέχονται και θα δεχτούν τις επιθέσεις των πολεμικών μέσων που εφορμούν από την Σούδα και τις υπόλοιπες βάσεις του θανάτου. Εδώ αξίζει να θυμίσουμε το γεγονός ότι τόσο ο πρώην ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, όσο και ο νυν Πάνος Καμμένος έχουν επανειλημμένα δεχτεί αμερικανικά αιτήματα για μεταφορά UAV των ΗΠΑ στις βάσεις της Κρήτης, από όπου θα επιχειρούν, είτε περιπολώντας είτε βομβαρδίζοντας σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Η άρνηση να απαντήσει με σαφήνεια ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στην επερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ για τις προετοιμασίες υποδοχής των αμερικανικώνUAV σε βάση της Κρήτης, ενισχύουν την αίσθηση ότι υπάρχει κλιμάκωση της πολεμικής εμπλοκής των βάσεων στην Ελλάδα. Ο ΥΕΘΑΠ.Καμμένος ήταν αυτός που ουσιαστικά παρακαλά εδώ και μήνες την αμερικανική κυβέρνηση να δημιουργήσει και νέα νατοϊκή βάση στην Κρήτη ή σε άλλο νησί του Αιγαίου, ενώ φροντίζει για τη διεύρυνση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των βάσεων της Μεγαλονήσου!

Ενδεικτικό της κρισιμότητας των ελληνικών διευκολύνσεων για την υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών είναι η απαίτηση της Γαλλικής Κυβέρνησης, για συνδρομή της αεροπορικής Βάσης του Ακτίου στους Βομβαρδισμούς που πρόκειται να εξαπολύσουν τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη. Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στην Καθημερινή Εφημερίδα «Το Βήμα της Πρέβεζας» η Γαλλία έχει υποβάλει αίτημα για τον εφοδιασμό και την μεταστάθμευση αεροσκαφών στην όλη επιχείρηση, χρησιμοποιώντας τόσο την αεροπορική Βάση του Ακτίου, όσο και αυτές της Ανδραβίδας και του Αράξου. Αξίζει επίσης να θυμηθούμε τον σημαντικό ρόλο που είχαν παίξει και τα ελληνικά αεροσκάφηAWACS στην επέμβαση της «Συμμαχίας Προθύμων Ιμπεριαλιστών» στους βομβαρδισμούς της Λιβύης (2011), που απογειώνονταν από την αεροπορική Βάση του Ακτίου.

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να Αρνηθούν κάθε συμμετοχή-κάθε προσφορά υπηρεσίας στην νέα ιμπεριαλιστική σταυροφορία.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ όχι μόνο ενημέρωσαν για όλα αυτά, αλλά τα αντιπάλεψαν και τα αντιπαλεύουν. Μπήκαμε μπροστά και εναντιωθήκαμε στην συμμετοχή φαντάρων όταν το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο στην Λάρισα κατεύθυνε τη γαλλική και πάλι ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, με την πλήρη συμφωνία της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όταν ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, σε μια πρωτόγνωρη κίνηση αυταρχισμού τιμωρούσε τους δύο (2) φαντάρους που βγήκαν στην Αναφορά για να Αρνηθούν, με 20 μέρες φυλακή γιατί βγήκαν Παραπονούμενοι!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δήλωσαν με μαχητικό τρόπο την Άρνηση τους στην διεξαγωγή της Άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ» των πολυπληθών στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ, απέναντι στην κοινή απόφαση των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά-Ήσυχου-Τόσκα!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δείξαμε έμπρακτα ότι οι στρατευμένοι όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας δεν θέλουν να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι σε εργαζόμενους ή μετανάστες, να εκπαιδευτούν με Ισραήλ, Αίγυπτο, Τουρκία, ΝΑΤΟ και Ευρωστρατό για νέους πολέμους, εσωτερική καταστολή ενάντια σε «ασύμμετρες απειλές», μάχες μέσα σε πόλεις.

Τα δόγματα και οι αστικές πολιτικές Άμυνας-Ασφάλειας που ενοποιούν εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό, που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο τρομοκράτησης του κόσμου της εργασίας από το σύγχρονο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, μαζί με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον Ολοκληρωτικό καπιταλισμό της εποχής μας, πρέπει να Ανατραπούν.

Η κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας, της κρατικής τρομοκρατίας που «αδειάζει» ολοένα συχνότερα κατειλημμένα εργοστάσια με τα σύγχρονα τάγματα εφόδου της αστικής πολιτικής ΜΑΤ-ΟΠΚΕ, έχοντας σε επιφυλακή τις εκπαιδευμένες για αυτό τον κατασταλτικό ρόλο στρατιωτικές δυνάμεις και τις Λέσχες Εφέδρων, η κυβέρνηση και η πολιτική των πολεμικών τυχοδιωκτισμών πρέπει να Ανατραπεί από τους εργατικούς αγώνες.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Loading...

6 thoughts on “Στέλνουμε στρατό στη Συρία;

 1. Ακέλας says:

  Εδώ δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα δικά μας σύνορα,τι διάλο πάμε να φυλάξουμε στην Συρία;-Το ΝΑΤΟ μήπως που ΑΜΕΣΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑ ΝΑ «ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ»ΤΑ ΤΟΎΡΚΙΚΑ F16;

 2. Ανώνυμος says:

  Όπως γράφαμε εδώ και πριν από 2μίση χρόνια…

  α) Η Τουρκία δεν πρόκειται να επιχειρήσει καμία σοβαρή εισβολή στην Συρία… απεναντίας, η Συρία μπορεί να τολμήσει εισβολή στην Τουρκία… διότι η Συρία έχει συμμάχους 🙂

  β) Αν γίνει εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, θα γίνει σε νησί του Β. Αιγαίου, το γιατί δεν σας ενδιαφέρει.

  γ) Δεν πρόκειται οι πολιτικοί της Ελλάδος να στείλουν τον Ε.Σ. στην Συρία… ίσως κάποιο πλοίο.

  δ) Ο Ε.Σ. δεν είναι ικανός να διαφυλάξει τα σύνορα της πατρίδας… αυτό είναι κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε όταν έρθει η ώρα, εξ’ άλλου ήδη έχουμε εισβολή Τούρκων (σουνιτών) στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, υπό το πρόσχημα των «προσφύγων», και ο Ε.Σ. απλά είναι κακώς θεατής. Έτσι ακόμα και σε περίπτωση θερμού επεισοδίου έστω και 3 ωρών, έχουμε χάσει τον ΑΝ.ΣΚ.

  ε) Ο Ε.Σ. θα χρησιμοποιηθεί εκ μέρους του Ν.Α.Τ.Ο. εναντίων της Ρωσίας, όταν όμως σύντομα η Ρωσία εισβάλει στην Τουρκία.

  Αυτά.

  Υγ. Δεν είναι προφητείες.

 3. paylos says:

  σωστος ο ακελας πρωτα τα δικα μας συνορα και στα ξενα ας πανε αλλοι. πρωτα δημιουργησαν τον ισις και τωρα λεει τρεχουν να τον εξωντωσουν. να καθησουν στα αυγα τους τα ελληνικα στρατα, γιατι οι μεγαλοι θα μας μπλεξουν και μετα θα μας αφησουν στην τυχη μας, οπως παντα. και στο κατω-κατω τη δουλεια εχουμε σε ξενη χωρα. γιατι και αυτοι ειναι ηδη εδω.

 4. Ανώνυμος says:

  Κυρ Ζαχαρία το θέμα δεν είναι αν στέλνουμε στρατό.

  Το θέμα είναι οτι ο ελληνικός στρατός έγινε μισθοφορικός και υπακούει στις εντολές των προδοτών.

  Από την στιγμή που το στράτευμα φέρεται ενάντια στα συμφέροντα του έθνους διότι υπακούει στο χρήμα
  και όχι στην σημαία,τότε η καταστροφή είναι αναποφευκτη.

  Ο ελληνικός στρατός αυτή την στιγμή είναι ικανός για όλα.Είναι ικανός με μια άνωθεν εντολή να παραδόσει
  την χώρα στον εχθρό χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά.

  Όσο οι μισθοφόροι θα πληρώνονται,δεν υπάρχει η περίπτωση να εναντιωθούν στο αφεντικό που τους ταίζει.

  Το ίδιο συμβαίνει και με την αστυνομία

  Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

 5. Βρασίδας says:

  «μέχρι το Αφγανιστάν και την Σομαλία τα ελληνικά κατοχικά στρατεύματα δολοφόνησαν αμάχους»

  «Δίκτυο» και τα λοιπά, μη γράφεις ψευτιές. Στο Αφγανιστάν δεν στείλαμε μάχιμες μονάδες, αλλά βοηθητικές. Γι’ αυτό και οι Αφγανοί (που μας είδαν με καλό μάτι, επειδή κι εμείς τους φερθήκαμε ωραία) πολλές φορές μας ειδοποίησαν εγκαίρως ότι επίκειται επίθεση αυτοκτονίας.

  Και να ξέρεις, ανιστόρητο «Δίκτυο» και τα λοιπά: Τον Ελληνικό Στρατό σε πολυεθνικές δυνάμεις ΔΕΝ τον αφήνουν να πολεμήσει. Για να μη ζητάει μετά η Ελλάδα δικαιώματα νικητή. (Οι Άγγλοι, ανιστόρητο «Δίκτυο», τους Έλληνες στρατιώτες στη Μ. Ανατολή τους …φυλάκισαν. Μόνο ελάχιστους ακραιφνείς βασιλικούς και αγγλόφιλους άφησαν να πολεμήσουν.)
  Πώς, λοιπόν, «δολοφονήσαμε αμάχους»; Με τις κουτάλες των μαγείρων; Ή με τα παλούκια απ’ τα αντίσκηνα;

  Άντ’ από ‘δώ πέρα, ρέ!… Τα ίδια καμώματα με του ΚΚΕ στη Μικρά Ασία! Ούστ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *