Σας Παρουσιάζουμε την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ

knife
Είναι το πιο cool Μαχαίρι που Έχετε δει ποτέ

Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ανεκτίμητο , ενδεχομένως και σωτήριο που μπορείτε να το έχετε παντού …στο σπίτι σας,στο πορτοφόλι,στην τσάντα , στην εργαλειοθήκη , ή ακόμα και το συρτάρι της κουζίνας . Πάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού είστε, αλλά ποτέ θα χρειαστείτε να έχετε ένα όπλο για να αμυνθείτε . ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αυτές οι λεπίδες είναι από χάλυβα και θα γίνουν ανιχνεύσιμοι από τυχόν ανιχνευτές μετάλλων . Το προϊόν αυτό δεν είναι εύκολο να μπει λαθραία σε αεροδρόμια . Η πιστωτική Κάρτα Μαχαίρι είναι διαβόητη για το πόσο κοφτερή είναι γι ‘αυτό παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό αυτού του προϊόντος . Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραυματισμούς ή ζημιές .

Εχει πολλές χρήσεις. . .
Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε , οποτεδήποτε, οπουδήποτε …

Ιδιαίτερα λεπτή – διπλώνει στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας , 2 χιλιοστά λεπτη! ( Το ίδιο μέγεθος οσο η πιστωτική σας κάρτας και 1 / 10ο του πάχους του μαχαίριου που χρησιμόποιητε ! )
cccc

Γρήγορη και απλή μετατροπή – Σε μόλις δευτερόλεπτα , το εργαλείο αυτό μετατρέπετε από μια ταπεινη κάρτα στο πορτοφόλι σας σε ένα πλήρως λειτουργικό μαχαίρι .

Η χειρουργική λεπίδα ειναι απο χάλυβα – κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα για ανθεκτικότητα και καμια σκουριά .

Προστατευτικά χεριών Guard – Σας βοηθά να κρατατε την λαβή και εμποδίζει τη λεπίδα από την ολίσθηση .

ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΔΩ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Σας Παρουσιάζουμε την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ

  1. ΙΩ says:

    ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ. ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *