Σας Παρουσιάζουμε την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ

knife
Είναι το πιο cool Μαχαίρι που Έχετε δει ποτέ

Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ανεκτίμητο , ενδεχομένως και σωτήριο που μπορείτε να το έχετε παντού …στο σπίτι σας,στο πορτοφόλι,στην τσάντα , στην εργαλειοθήκη , ή ακόμα και το συρτάρι της κουζίνας . Πάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού είστε, αλλά ποτέ θα χρειαστείτε να έχετε ένα όπλο για να αμυνθείτε . ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αυτές οι λεπίδες είναι από χάλυβα και θα γίνουν ανιχνεύσιμοι από τυχόν ανιχνευτές μετάλλων . Το προϊόν αυτό δεν είναι εύκολο να μπει λαθραία σε αεροδρόμια . Η πιστωτική Κάρτα Μαχαίρι είναι διαβόητη για το πόσο κοφτερή είναι γι ‘αυτό παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό αυτού του προϊόντος . Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν τραυματισμούς ή ζημιές .

Εχει πολλές χρήσεις. . .
Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε , οποτεδήποτε, οπουδήποτε …

Ιδιαίτερα λεπτή – διπλώνει στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας , 2 χιλιοστά λεπτη! ( Το ίδιο μέγεθος οσο η πιστωτική σας κάρτας και 1 / 10ο του πάχους του μαχαίριου που χρησιμόποιητε ! )
cccc

Γρήγορη και απλή μετατροπή – Σε μόλις δευτερόλεπτα , το εργαλείο αυτό μετατρέπετε από μια ταπεινη κάρτα στο πορτοφόλι σας σε ένα πλήρως λειτουργικό μαχαίρι .Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η χειρουργική λεπίδα ειναι απο χάλυβα – κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα για ανθεκτικότητα και καμια σκουριά .

Προστατευτικά χεριών Guard – Σας βοηθά να κρατατε την λαβή και εμποδίζει τη λεπίδα από την ολίσθηση .

ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΔΩ

3 thoughts on “Σας Παρουσιάζουμε την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ

  1. ΙΩ says:

    ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ. ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *