Σπάστε τα σκοτάδια!

Σπάστε τα σκοτάδια!

Loading...

7 thoughts on “Σπάστε τα σκοτάδια!

 1. ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ says:

  Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνουν αυτά ως μέρος της φύσης! Σε έναν πληθυσμό εκατομμυρίων, δεν είναι τίποτα αν πεθάνουν μερικοί κάθε μέρα από εγκλήματα. Στη ζούγκλα/φύση, ο θάνατος είναι καθημερινός! Στατιστικά, πάντα θα γίνονται αποτρόπαια εγκλήματα. Όλα μια χαρά είναι, απλά μας τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί να ήμασταν εμείς στη θέση των θυμάτων, ενώ αυτή είναι σπάνια πιθανότητα. Κάθε μέρα που σφάζουμε άλλα ζώα για να τα φάμε;;; Αυτό δε μας προβληματίζει, διότι δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους.

 2. Σωτηρης says:

  όλοι καταλαβαινουμε αργά η γρήγορα ότι η ζωή μας εδώ σε αυτη τη διάσταση στον πλανήτη έχει μόνο διδακτικό χαρακτήρα .Είναι προετοιμασία για κάτι ανώτερο. Πάντα υπήρχε το σκότος και το φως στις ψυχές μας,απλά τα τελευταία 100 χρόνια κάποιοι βιάζονται να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους. Ελα που ο Δημιουργός έχει άλλο σχέδιο!

 3. filarianna says:

  …Το πεπρωμένο καλεί τον κάθε έναν από εμάς. Και υπάρχει ένας κόσμος πέρα από τους κόσμους όπου όλοι είμαστε συνδεδεμένοι. Όλοι μας μέρος ενός ανώτερου σχεδίου. Η μαγεία βρίσκεται παντού γύρο μας. Απλά πρέπει να κοιτάξεις… κοίταξε… κοίταξε προσεχτικά…

 4. filarianna says:

  …Γιατί ακόμα και ο χρόνος και η απόσταση δεν είναι αυτό που μοιάζουν να είναι. Κάθε μωρό που γεννιέται, φέρει ένα θαύμα μέσα του. Έναν μοναδικό σκοπό. Είμαστε ταξιδιώτες με προορισμό το πεπρωμένο. Ωστόσο, προειδοποιώ! Καθώς αναζητούμε το Φως το σκότος μαζεύεται. Η αιώνια μάχη μεταξύ Καλού και κακού, δεν δίδεται με μεγάλα στρατεύματα αλλά για μία ζωή τη φορά… (Από την ταινία Winter’s Tale)

 5. ΕΝΑΣ says:

  Όταν θα προκύψει ότι το παιδί έπεσε κάνοντας αναρρίχηση σ’ ένα σημείο που μαζεύει αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, θα καταλάβετε ότι οι ντόπιοι αστυνομικοί τοποθετήθηκαν στην Κάλυμνο γιατί μόνο εκεί μπορούν να γίνουν αποδοτικοί, πιάνοντας κανέναν πορτοφολά το καλοκαίρι. Αλλά τι τα γράφω; Αφού θα μου το κόψουν πάλι το σχόλιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *