15:13 - 26/11/2017

Σπάστε τα σκοτάδια!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σπάστε τα σκοτάδια!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνουν αυτά ως μέρος της φύσης! Σε έναν πληθυσμό εκατομμυρίων, δεν είναι τίποτα αν πεθάνουν μερικοί κάθε μέρα από εγκλήματα. Στη ζούγκλα/φύση, ο θάνατος είναι καθημερινός! Στατιστικά, πάντα θα γίνονται αποτρόπαια εγκλήματα. Όλα μια χαρά είναι, απλά μας τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί να ήμασταν εμείς στη θέση των θυμάτων, ενώ αυτή είναι σπάνια πιθανότητα. Κάθε μέρα που σφάζουμε άλλα ζώα για να τα φάμε;;; Αυτό δε μας προβληματίζει, διότι δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους.

  2. όλοι καταλαβαινουμε αργά η γρήγορα ότι η ζωή μας εδώ σε αυτη τη διάσταση στον πλανήτη έχει μόνο διδακτικό χαρακτήρα .Είναι προετοιμασία για κάτι ανώτερο. Πάντα υπήρχε το σκότος και το φως στις ψυχές μας,απλά τα τελευταία 100 χρόνια κάποιοι βιάζονται να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους. Ελα που ο Δημιουργός έχει άλλο σχέδιο!

  3. …Το πεπρωμένο καλεί τον κάθε έναν από εμάς. Και υπάρχει ένας κόσμος πέρα από τους κόσμους όπου όλοι είμαστε συνδεδεμένοι. Όλοι μας μέρος ενός ανώτερου σχεδίου. Η μαγεία βρίσκεται παντού γύρο μας. Απλά πρέπει να κοιτάξεις… κοίταξε… κοίταξε προσεχτικά…

  4. …Γιατί ακόμα και ο χρόνος και η απόσταση δεν είναι αυτό που μοιάζουν να είναι. Κάθε μωρό που γεννιέται, φέρει ένα θαύμα μέσα του. Έναν μοναδικό σκοπό. Είμαστε ταξιδιώτες με προορισμό το πεπρωμένο. Ωστόσο, προειδοποιώ! Καθώς αναζητούμε το Φως το σκότος μαζεύεται. Η αιώνια μάχη μεταξύ Καλού και κακού, δεν δίδεται με μεγάλα στρατεύματα αλλά για μία ζωή τη φορά… (Από την ταινία Winter’s Tale)

  5. Πολυ μπερδεμενη ιστορια κ αυτη..κριμα το παιδακι..το χτυπησανε κ πολυ ασχημα πριν πεθανει..γιατι..

  6. Ένας τρόπος υπάρχει :

  7. Όταν θα προκύψει ότι το παιδί έπεσε κάνοντας αναρρίχηση σ’ ένα σημείο που μαζεύει αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, θα καταλάβετε ότι οι ντόπιοι αστυνομικοί τοποθετήθηκαν στην Κάλυμνο γιατί μόνο εκεί μπορούν να γίνουν αποδοτικοί, πιάνοντας κανέναν πορτοφολά το καλοκαίρι. Αλλά τι τα γράφω; Αφού θα μου το κόψουν πάλι το σχόλιο…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*