Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ανασηκώνοντας το πέπλο !!

Γράφει ο Παλαιός

Πρόλογος

Στις διάφορες αναρτήσεις περί του ‘‘Κόσμος Φυλακή’’ αρκετές φορές έκανα λόγο και ανέφερα κάποια πράγματα για τους Έλληνες, νομίζω ότι είναι ώρα να τα ‘πούμε συγκεντρωμένα και να διευκρινίσουμε μερικές πλευρές του τεραστίου αυτού θέματος.

Εισαγωγή

Πρίν από αδιευκρίνιστο χρόνο, όταν δημιουργήθηκε το Φαινόμενο Σύμπαν που στην συνέχεια έμελλε να γίνει βίαιο και να αποτελέσει τελικά τον ‘Κόσμο Φυλακή’’ και κατά την διάρκεια αυτών που μεσολάβησαν ώσπου αυτό να παγιωθεί, όπως έχω ήδη αναφέρει, κάποιοι αποχωρήσαντες αυτού, δημιούργησαν μια κίνηση που σκοπό είχε τον απεγκλωβισμό των Εξαπατημένων Όντων.

Εκτός των άλλων, κάποιες ενέργειες περιελάμβαναν και την δημιουργία και εμφύτευση εντός του συγκεκριμένου «συστήματος» κάποιων ομάδων που σκοπός τους θα ήταν να προωθήσουν το σχέδιο απεγκλωβισμού.

Έτσι και έγινε !!

Πρίν να παγιωθούν κάποιες καταστάσεις, και να κλείσουν τρύπες, είχαν ήδη προχωρήσει αρκετές εμφυτεύσεις σε διάφορα μέρη του εν λόγω σύμπαντος.

Όλη αυτή η προσπάθεια, εκκινήσασα από τους Φωτεινούς Πολεμιστές, τους πρωτεργάτες ‘‘ΈΛ’’, στον ας πούμε χώρο-περιοχή του ‘‘ΈΛ-ΏΝ’’, έλαβε ως πρώτο συνθετικό το ‘‘ΈΛ’’ οι δε μετέχοντες αυτής έδωσαν το δεύτερο συνθετικό ‘‘ΛΗΝ’’ και ούτως πώς, όλοι όσοι μπήκαν στην διαδικασία αυτή έλαβαν το όνομα ‘‘ΈΛΛΗΝΕΣ’’, και κατ’ ακολουθίαν, παραχωρητικά, ονομάσθηκαν και όλα τα εγκλωβισμένα όντα που πήραν μέρος στην συνέχεια, στο όλο εγχείρημα.

οι Έλληνες

Οι έξωθεν μετέχοντες μπουκάρισαν, τρόπο τινά, στο «σύστημα», και άρχισαν να δημιουργούν τις πρώτες ομάδες-θύλακες, που στην αρχή ήταν ολιγομελείς, αλλά και σχετικά λίγες, σε διάφορα σημεία του εν λόγω σύμπαντος, όπως είπαμε.

Όπως έχω ήδη αναφέρει εκεί σε διάφορα σημεία των αναρτήσεων στον ‘‘Κόσμο Φυλακή’’, οι «μπουκαδόροι», ας το πούμε έτσι, επέλεξαν διάφορα θηλυκά, τα πήραν μαζί τους και απομονώθηκαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Επειδή εκείνον τον καιρό η ζωή ήταν μακρόχρονη, έκαναν πολλούς απογόνους.

Πέρασαν δε σε αυτούς την Διδαχή, και πολλές άλλες γνώσεις, όρισαν κώδικες, αξίες, κανόνες, συμπεριφορές και απαγορεύσεις … και πάνω απ’ όλα τους πέρασαν και τους ενστάλαξαν το Ψυχοπνευματικό Αποτύπωμα των ‘‘ΈΛ’’.

Έσμιξαν τα ετεροθαλή αδέλφια, και πλήθυναν την ομάδα, την έκαναν Φυλή … φυλή των Ελλήνων, τους εκπαίδευσαν και οργάνωσαν τέλεια το όλο πράγμα, και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, όρκισαν όλα τα μέλη της Φυλής να κρατούν απαράβατα στο διηνεκές, όλα όσα έθεσαν και έδωσαν μαζί με τους όρους και τις εντολές που άφησαν.

Και το σκηνικό αυτό, επαναλήφθηκε ξανά και ξανά, σε όλο και περισσότερα αλλά και διαφορετικά μέρη του γνωστού σύμπαντος, και τα Έθνη της Φυλής* των Ελλήνων αύξαναν συνεχώς.

Σημείωση-Διευκρίνιση :

α).  Έθνος-Υποφυλή Ελλήνων απεκλήθη κάθε ομάδα σε κάποιον πλανήτη. Έτσι εμείς (όσοι εμείς τέλος πάντων) οι Έλληνες του Πλανήτη Γη αποτελούμε το Έθνος των Ελλήνων Γαίας

β).  Φυλή των Ελλήνων απεκλήθη το σύνολο των Ελληνικών Εθνών του γνωστού σύμπαντος.

Όλες αυτές οι επιμέρους ομάδες-έθνη, δεν αποτελούν στην ουσία ξεχωριστές Φυλές, ίσως θα μπορούσαμε να ‘πούμε ότι είναι απλά υποφυλές, καθώς εκτός των άλλων που θα ‘πούμε εν συνεχεία μετέχουν του ΙΔΙΟΥ γενικού Ψυχικού Αποτυπώματος, αυτό που εκπέμφθηκε από τα μετερίζια του ‘‘ΈΛ-ΏΝ’’ και χαρακτηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα.

Περί Οργάνωσης και λοιπών

α).  Πολίτευμα – Διοίκηση

Ορίσθηκε πολύπλευρο … όμως γι’ αυτό ίσως μιλήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον

β).  Δομή

1 – Πλήρως στρατοκρατική … δείτε το ‘‘ Μερικά … (‘‘ουσιώδη’’) … από την Πάλαι Ποτέ Εποχή ’’ διά τον απλό λόγο ότι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει και να ανταπεξέλθει το νέο Έθνος σε όλες τις προκλήσεις.

2 – Αυτάρκεια στα πάντα, παραγωγή και κάλυψη δι’ ιδίων μέσων

3 – Ισοπολιτεία και Ισονομία

γ).  Σχέσεις

Όρισαν την πλήρη Ισοτιμία και συντροφική σχέση ανδρών και γυναικών, αλλά με διαφορετικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, και πρώτιστο έθεσαν τον σεβασμό στους μεγαλυτέρους.

δ).  Απαγορεύσεις

1 – Μακριά από κάθε επιμειξία με αλλόφυλους

2 – Μακριά από θρησκείες και ιερατεία

ε).  Γλώσσα

Εξ Αρχής η Ελληνική … η οποία βεβαίως δεν πέρασε μιά και έξω, καθώς κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον, λόγω ανυπάρκτων μέσων. Τούτο έγινε συν τω χρόνω … αλλά οι βάσεις είχαν τεθεί από την αρχή. Βέβαια μικροδιαφοροποιήσεις υπήρξαν και υπάρχουν μεταξύ των διαφόρων υποφυλών, αλλά σε όλο το φαινόμενο σύμπαν του ‘‘Κόσμου Φυλακή’’  όλες έχουν μία και μοναδική … την Ελληνική, είναι δηλαδή Συμπαντική μαζί με την άλλη των ‘‘λαμογιών’’.

ζ).  Κυρίαρχη εξ-άσκηση

Αυτή, επί και, για τον πλήρη ενστερνισμό και εγκόλπωση της Διδαχής του ‘‘Κόσμου Φυλακή’’ .

Η … συνέχεια … εκεί παλιά

Καθώς ο καιρός περνούσε, οι διάφορες υποφυλές, αφού μεγάλωσαν αρκετά σε πληθυσμό, ανέπτυξαν πολιτισμούς, που πολλοί απ’ αυτούς έφτασαν σε δυσθεώρητα ύψη, και τότε καθώς ακόμη δεν είχαν επιβληθεί περιορισμοί μετακίνησης από τα «Λαμόγια», κάτω από την επίβλεψη και αρχηγία μεγάλων ‘‘ΈΛ’’ Ηγετών και Δασκάλων, άρχισαν διαπλανητικές αποστολές μετοίκησης, καθώς και συναναστροφές αλλά και συναναμείξεις μετ’ άλλων υποφυλών. Έτσι στήθηκαν και ξεκίνησαν περισσότερες υποφυλές και σε άλλους πλανήτες. Ταυτόχρονα με την μείξη έγινε ένα καλό μπόλιασμα, ώστε το πράγμα να προχωρήσει πιό γρήγορα.

Παράλληλα υπήρξε πολλές φορές και γενετική παρέμβαση, ώστε υποδεέστερες υποφυλές να αναβαθμιστούν.

Ο Σκοπός της Δημιουργίας των Ελλήνων

Όπως είπαμε παραπάνω, μετά την εξαπάτηση που υπήρξε από τους κυρίαρχους του εν λόγω «συστήματος», και τον εγκλωβισμό ενός τεραστίου πλήθους όντων, κάποιοι αντέδρασαν και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να ελευθερώσουν όσα περισσότερα απ’ τα εγκλωβισμένα όντα μπορούσαν.

Έτσι … δημιούργησαν τους ‘‘ΈΛΛΗΝΕΣ’’ !!

Ο σκοπός της δημιουργίας των Ελλήνων, ήταν να βοηθήσουν πολλαπλώς σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Και ευλόγως θα αναρωτηθεί κάποιος, γιατί δεν το έκαναν μόνοι τους, αλλά χρειαζόταν να στήσουν όλη αυτή την ιστορία.

Τρείς ήταν οι λόγοι που το έκαναν.

α).  Διότι μόνοι τους είχαν πολύ λίγες ευκαιρίες, να προσεγγίσουν πολύ κόσμο, αλλά και επί πλέον δεν διέθεταν απεριόριστο χρόνο, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν και να μεταστρέψουν τα μυαλά και τις αντιλήψεις πολλών, οπότε με βοήθεια από την υποφυλή θα μπορούσαν και θα είχαν περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες.

β).  Διότι στήνοντας μιά κοινωνία, η οποία θα μεγάλωνε και θα εγαλουχείτο με τις συγκεκριμένες διδαχές, θα ήταν εύκολο για τα μέλη της να ενστερνιστούν και να εγκολπώσουν όλα τα απαραίτητα, ώστε να μπορέσουν να απαγκιστρωθούν από τον εγκλωβισμό, και να ελευθερωθούν. Οπότε ακόμη και αν ελευθερώνονταν μόνο οι Έλληνες έφτανε και περίσσευε.

γ).  Διότι τα μέλη της κοινωνίας αυτής, αφού από την αρχή θα μεγάλωναν μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, δεν θα ανέπτυσσαν περιοριστικούς φραγμούς, στην αντίληψη αλλά και στην ανάπτυξη ψυχοπνευματικών δυνατοτήτων και δυνάμεων … οπότε θα ήταν πανίσχυροι, κάτι σαν θεοί, και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά. Επιπλέον, όταν θα ξαναερχόταν κάποιος απ’ έξω, και σαρκωνόταν στην Φυλή, θα μπορούσε άμεσα να ξεκλειδώσει την μνήμη του, και να έχει ενθύμηση, αφού δεν θα είχε υποστεί άλλους φραγμούς.

Μόνο από το πλήθος των Ελλήνων, στο φαινόμενο σύμπαν, απαγκιστρώθηκε και ελευθερώθηκε ένας ασύλληπτος αριθμός όντων. Εάν δε συμπεριλάβουμε και όλους τους άλλους, μιλάμε για έναν πραγματικά τεράστιον αριθμό. Όμως όπως και να το κάνουμε, το μεγάλο πλήθος ήταν από τους Έλληνες, και μάλιστα υπήρχαν εποχές και πλανήτες στους οποίους όσοι γεννιούνταν στην Ελληνική Φυλή Ελευθερώνονταν.

Έτσι το «σύστημα» απώλεσε τεράστιο αριθμό από τους εγκλωβισμένους και τροφίμους του, που το συντηρούσαν … αυτός ήταν και ο λόγος επιβολής των περιορισμών κλπ.

Η Αποστολή των Ελλήνων

Κάποιοι νομίζουν και λένε ότι, αποστολή των Ελλήνων, εδώ είτε και αλλού, αλλά κυρίως αναφέρονται στο εδώ, είναι οι Έλληνες να δώσουν πολιτισμό, γνώση και φώτα στην ανθρωπότητα …

Μπούρδες !!!

Όλα αυτά δεν είναι παρά επιβοηθητικά και παράπλευρα της πραγματικής Αποστολής.

Αυτό που έχουν, μάλλον είχαν … μιάς και μιλάμε για τους Έλληνες στην ΓΗ … ή αν γίνει κατορθωτό να ξαναθυμηθούν, είναι να δώσουν την Διδαχή περί του ‘‘Κόσμου Φυλακή’’.

Όμως τι να δώσουν, στις μέρες μας, αφού δεν το θυμούνται κάν, και το έχουν για χιλιετίες χάσει και ξεχάσει, ακόμη και γι’ αυτούς τους ίδιους ;;

Πως να δώσουν κάτι … που πλέον δεν έχουν ;;

Πως να εκπληρώσουν, το Καθήκον και την Αποστολήν της Ανειλημμένης Ιεράς Υποχρέωσης, που είχαν αναλάβει οι πρόγονοί τους, εφ’ όσον τίποτε, περί αυτού, δεν έφτασε σ’ αυτούς σήμερα και τίποτε δεν θυμούνται οι Ίδιοι ;;

Και αφού ΔΕΝ … τότε τι κάνουμε ;; θα αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε.

Περιοριστικοί φραγμοί

Προτού όμως φτάσουμε στο τι κάνουμε ή καλύτερα στο τι μπορούμε να κάνουμε, υπάρχουν κάποια άλλα πραγματάκια που πρέπει να σημειώσουμε.

α).  Πρώτο και κύριο είναι η γενετική αλλοίωση, που έχει επέλθει λόγω των διαφόρων εν τω μεταξύ επιμειξιών, στο διάβα των τελευταίων κυρίως χιλιετιών, και ας αφήσουμε στην άκρη τις μπούρδες περί ισχυροτέρου DNA, διότι το θέμα είναι πολύ πολύ βαθύτερο, και έχει να κάνει με την αλλοίωση του Ψυχοπνευματικού Αποτυπώματος.

Κάθε επιμειξία, εκτός της εισαγωγής αλλότριου DNA, έχει ως αποτέλεσμα την μεταβολή και τροποποίηση ηθών, εθίμων, συμπεριφορών και τρόπου ζωής, άσχετα το πόσο μικρές οι μεγάλες είναι αυτές οι μεταβολές. Ας δούμε μόνο πόσο έχει αλλάξει η κοινωνία μας με την εισαγωγή δυτικού τρόπου ζωής, αλλά και της ηλεκτρονικής εισβολής στην ζωή μας.

Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και σε βαθύτερα στρώματα, αυτά του Ψυχικού Αποτυπώματος … όπου βρίσκεται και εστιάζεται το μεγάλο πρόβλημα.

Λέτε λοιπόν να μην ήξεραν τι έλεγαν και έκαναν αυτοί που έστησαν την φυλή, αλλά περίμεναν τους μετέπειτα κλουβιοκέφαλους να πούν τι πρέπει και τι δεν πρέπει ;;

Όμως πλέον ότι έχει γίνει έγινε … και δεν αναιρείται … οπότε πρέπει να παλέψουμε με αυτό που υπάρχει, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως μπορούμε να το ξεπεράσουμε.

β).  Δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι η εισβολή των ιερατείων και θρησκειών (όλων ανεξαιρέτως χωρίς να κάνουμε ουδεμία διάκριση).

Από την στιγμή που κάποιος γίνεται οπαδός, ακόλουθος κάποιας θρησκείας, χειραγωγείται απ’ αυτήν και αυτομάτως χάνει, μικρό ή μεγάλο, βαθμό ελευθερίας … άρα και δυνατότητος απαγκίστρωσης από τα δεσμά του ‘‘Κόσμου Φυλακή’’.

Και εδώ υπεισέρχεται το μεγάλο πρόβλημα, διότι οι κλουβιοκέφαλοι είναι πολλοί και πολλών ειδών.

  Κάποιοι είναι υπέρ το δέον φανατικοί … δηλαδή απόλυτα τυφλοί … και δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσουν το οτιδήποτε, αφού νομίζουν ή έχουν πειστεί ότι κατέχουν την πάσα αλήθεια και το αλάθητο.

  Εκείνοι με το ανοιχτό περί θρησκειών μυαλό, αλλά που δεν μπορούν να διανοηθούν την όποια άμεση και πλήρη αλλαγή … θέλουν και επιθυμούν την βήμα-βήμα πορεία … αλλά που στο τέλος καταλήγει πάντα να έχει χάσει το στόχο λόγω μακροχρονισμού.

  Τέλος εκείνοι που βλέποντας κάποια λίγα καλά στοιχεία σε μια θρησκεία, επιμένουν να θέλουν πορεία μέσω αυτών, δηλαδή να στήσουν κάτι νέο διατηρώντας ή χρησιμοποιώντας και σάπια υλικά.

Δυστυχώς όμως το πράγμα δεν πάει έτσι … διότι ποτέ δεν πρόκειται να φτάσει κάποιος στο σωστό και επιθυμητό. Ο όποιος δε διάλογος για το πόσο καλή είναι η μία ή η άλλη … δεν μπορεί και δεν οδηγεί πουθενά !!

Και τι κάνουμε ή τι μπορεί να γίνει ;;

1).  Στην πρώτη περίπτωση, αυτήν της αλλοίωσης του DNA, προς το παρόν δυστυχώς τίποτε δεν μπορούμε να κάνουμε ώστε να πισωστρέψουμε τα πράγματα … απλά μπορούμε να φροντίσουμε να μείνει το πράγμα εδώ που είναι και να μην επεκταθεί.

Επίσης μέσω μιας επιλεγμένης εκπαίδευσης να επανελληνοποιήσουμε ήθη, έθιμα, τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, όπου αυτό θα αναχαιτίσει την τρώση του Ψυχικού Αποτυπώματος και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει την θεραπεία του.

Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορέσει να γίνει κάτι και με γενετική παρέμβαση !!

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά … δεν γίνονται και ούτε μπορούν να επιφέρουν αποτέλεσμα μέσω δημοκρατικών μαλακιών, του κάθε ηλίθιου μπούφου που θέλει να έχει γνώμη.  Μπορούν να προχωρήσουν μόνο μέσα από Αισυμνητικά κανάλια.

Μόνο μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, μπορεί να αρθεί το πρόβλημα, ιδίως της θεραπείας και ενδυνάμωσης του Ψυχικού Αποτυπώματος, μετά από δυό με τρείς γενιές, και αυτό εφ’ όσον κρατηθεί απαρέγκλιτη η πορεία.

2).  Παρομοίως και το πρόβλημα με την δευτέραν περίπτωση, αυτήν των διαφόρων θρησκειών, το οποίο πρέπει να κοπεί μαχαίρι, αλλιώς δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση επιτυχίας. Όσο θα υπάρχει θέμα οποιασδήποτε θρησκείας, το Ψυχικό Αποτύπωμα δεν πρόκειται να θεραπευτεί και να επανέλθει, όπερ τούτο σημαίνει ότι και επανελλήνιση δεν πρόκειται να υπάρξει.

Και τούτο επίσης, μόνο μέσω Αισυμνητείας μπορεί να αποφέρει, διαλύοντας και αποψιλώνοντας το κάθε τι γύρω απ’ οποιαδήποτε μορφή θρησκείας σε δημόσια έκφραση.  Βέβαια δεν μπορεί να γίνει πλύση εγκεφάλου στον κόσμο, αλλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί σιγά-σιγά μέσω της εκπαίδευσης και πληροφόρησης των νέων γενεών.

Βέβαια θα συνέβαλε καθοριστικά και μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση και εξήγηση του θέματος στο κοινό σε τακτά διαστήματα.

Όλα αυτά όμως απαιτούν πρωτίστως ένα Ανεξάρτητο, Αυτόνομο και Αυτάρκες κράτος με δικό του Νόμισμα και Τράπεζα, καθώς και με επωφελείς και σωστές συμμαχίες, χωρίς βλακώδεις δεσμεύσεις του ανήκομεν εδώ ή εκεί … αλλά ανήκουμε και είμαστε ΕΛΛΑΔΑ.

Πράγματα όμως που δεν μπορούν να υλοποιηθούν με ηλίθιες και βλακώδεις δημοκρατικές διαδικασίες όπου ο κάθε ηλίθιος, το κάθε Ζωντόβολο θα θέλει να ορίσει γραμμές και πορεία.

Εν Επιλόγω

Σας μετέφερα τα γενικά … για τα υπόλοιπα και πιό κοντινά χρονικά, στον Εργολάβο … και αν δεν το κάνει … έχετε το ελεύθερο … κρεμάστε τον !!! χαχά !!

Τ’ άκουσες Εργολάβε ;; … έπεσε ελεύθερο … φωτιά στα μπατζάκια σου τώρα … ποιός σου είπε μανάριμ’ να ξεκινήσεις τέτοιο θέμα ;; … τα ΄θελες … τα ‘παθες !!

Όχι ρε σείς … για πλάκα το είπα αυτό παραπάνω … τον θέλουμε τον άνθρωπο !!

Αλλά εντάξει, ορμήξτε του και στριμώξτε τον αγρίως … μέχρι να καθίσει να τα γράψει … άλλωστε αυτός ανακίνησε το θέμα και είπε όταν τελειώσουν οι σχολιασμοί θα … τα ‘πεί !!

= // =

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Loading...

14 thoughts on “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 1. Σωτηρης says:

  ΦΊΛΤΑΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΆΦΕ..
  Καλά μας τα περιγράφεις και σίγουρα έχεις γνώση[πληροφορία] ποταμού. Όμως δεν ξεκινάς την ιστορία από την αρχή και αυτό με προβληματιζει..ΕΝΑ ερώτημα είναι ότι δεν αγγίζεις καθόλου τηνεννοια ΘΕΟΣ, και ΔΕΎΤΕΡΟ ερώτημα ποιος ο κατασκευαστης του ΚΟΣΜΟΥ ΦΥΛΑΚΉ και γιατί τον κατασκεύασε. Απο την απάντηση σου εξαρτάται αν θα ρισκάρω την πνευματική μου ακεραιότητα για να αναφέρω τις δικές μου πληροφορίες [γνώσεις] σε μελλοντικό άρθρο μου.
  ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΆΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΝΏΣΗ…

 2. croif101 says:

  ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΔΕΛΦΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΑΣΘΑΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!
  ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
  ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,(ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΗ ΓΑΡ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΝΕΙ).

 3. croif101 says:

  Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ,ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΟΧΘΗΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ!!!
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΠ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  ΑΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ!!!
  ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!

 4. Ανώνυμος says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ. ΑΧ ΒΡΕ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ!!! ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ!!!!

 5. ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ says:

  ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ??ΕΕ..ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ..ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ LIGHT..ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΚΟΥΝΤΑ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΛΙΠΑΡΑ..ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ..ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΟΕΑ??

 6. PANDAROS says:

  μεικα σχολια στο φτερο, γιατι δεν μου δινουν τα σχολια πολλες γραμμες να γραψω ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΗ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!Ελλας λεγανε την χωρα του Πηλεα και κατοικουνταν απο μυρμηδονες.ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ! Οι αλλοι κατοικοι της ελλαδας λεγονταν Δαναοι,Αχαιοι ιωνες κλπ. Οι Ελληνες ειναι ΠΡΟΜΗΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΓΕΝΕΣ,γιατι ο Ελληνας ηταν γιος του Δευκαλιωνα και ειχε παππου τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑ! ολα τα αλλα ειναι μπουρδολογιες περι ΕΛ κλπ

  • PANDAROS says:

   ειδατε κοπηκα απο τα σχολια .Αν φτασουμε στην θεωρεια των διαπλανητικων ταξιδιων των ΕΛ και τα σχετικα παω δαγκωτο με την ΟΕΑ και οχι αυτα που γραφει ο φιλος!Αλλα γιατι να μην ακουσουμε τι ελεγε ο Ομηρος και ο Θουκυδιδης και να παμε στα διαστημοπλια?Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΦΘΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ και επεδη ειχε γαματο βασιλειο και επεκταθηκε ,ολοι οι κατοικοι της ελλαδας ονομαστηκαν Ελληνες…βλεπε Νηλεα που ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΠΥΛΟ,οι ελληνες ηταν ανθρωποι αδελφε και οχι αστροναυτες

 7. Ανώνυμος says:

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΜΗΤΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ…ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ…ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ …ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ..ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ…ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΗ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΘΩΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΓΝΩΣΗ [ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ]…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ .. ΑΣΧΕΤΕ …ΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ… ΣΤΗΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ-…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 8. ΗΛΙΑΚΗΣ says:

  Οι παραπάνω πληροφορίες προκαλούν αμφισβητήσεις για την προέλευση και σκοπό των ελεύθερης βούλησης Προσώπων των Ανθρώπων…

 9. Ανώνυμος says:

  Η Κόπρος του Αυγεία καθάρισε με το νερό. Αλήθεια, τι παράξενο πράγμα η γλώσσα! Το νερό να σχετίζεται με την νέα αυγή (αυγεί -α) και να καθαρίζει κάθε βρωμιά και εμπόδιο(άραγε μπας και ζούμε στην ίδια κόπρο και σήμερα;;;)…Οπότε μαζί με το νερό, ΕΛΑ ΝΙΟ(ΝΕΟ) ΦΩΣ.

 10. croif101 says:

  STRANGER,ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
  ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ,ΕΝΝΟΟΥΣΕ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.
  ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΚΩΘΕΙ,ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 11. croif101 says:

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΚΤΩΜΕΝΟΙ.
  ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ,ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ),ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!

 12. croif101 says:

  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ,ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΦΗΕΤΕΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,Σ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ,Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *