ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!ΥΠΟΣΤΡΆΤΗΓΟΣ Ε.Α Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ!!!!ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ΤΟ ΑΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ . ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ(ΣΚΟΠΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ κλπ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΣΗ(ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΨΟΓΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ , ΒΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , κλπ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ , ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ , ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10-15% ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟ 2021 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.

ΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΠΑΡΆ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ.

ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών.

volcanotimes

Loading...

27 thoughts on “ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!ΥΠΟΣΤΡΆΤΗΓΟΣ Ε.Α Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ!!!!ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

 1. Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

  Θα σταθώ μόνο στην τελευταία παράγραφο. Ρε λεβέντη εν αποστρατεία, εσυ που θεωριτικα ησουν στρ/κος με βαθμο, δεν εχεις βρει στην καριερα σου ατομα που να ασπαζονται τις αρχες σου? Απο που τις περιμενεις τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ? Απο ποιους περιμενεις δηλαδη? Απο τους πυροσβεστες?

  • Γεω says:

   Ετσι ακριβως. Και επισης γιατι τα λες τωρα, πραγματα που ηταν γνωστα και στον απλο πολιτη πρην 20 χρονια εσυ τωρα ξυπνησες στρτιωτικε. Με βαση την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΕΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΟΙ ΗΡΩΕΣ…ΔΥΣΤΥΧΟΣ.
   ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
   ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!

 2. trelos says:

  ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ , ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩΝΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑ ΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ . ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ __ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ__ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ

  • λαθος πιστευεις says:

   στο λεει καθαρα πως «ΟΙ ΘΕΟΙ» τον αξιωσαν κλπ. κλπ. ο κωλομασωνος. Τις δικες τους συνομωσιες να αποκαλυψουν; Απλα οδηγουν δια της αντιδρασης με χεγκελιανη διαλεκτικη

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Εςενα αυτο σε πείραξε ανόητε;;;; Το κείμενο λέει τοςες αλήθειες κι εσυ κόλλησες στην θρηςκεια.
    Εγω απλως θα ήθελα να πω στον υποστράτηγο, εσεις σαν στρατος τι κάνατε;;; Και τι κάνετε τωρα;;; Βλεπετε που πάμε, ξέρετε τι γινεται, γιατι τους αφήνετε να καταστρέψουν την Ελλαδα;;; Γιατι δεν πράττετε το καθήκον σας, γιατι δεν τιμάτε τον όρκο σας;;; Γιατι δεν ελευθερώσετε την πατριδα;;; Ο λαός ξέρετε πολυ καλα πως θα σας ακολουθήσει.
    Οταν έκανα την ιδια ερωτηση σε εναν στρατηγό, μου απάντησε ……και καποιοι αλλοι προσπάθησαν να κανουν κατι, κι εσεις τους κλείσατε φυλακή…..εννοώντας φυσικα τον Παπαδόπουλο. Του απάντησα πως εγω αν ημουν μεγαλύτερη σε ηλικία τοτε, θα τον στήριζα αλλα και πως ο στρατιωτικός κανει το καθήκον ρου, ανεξάρτητα απο το τι θα γινει αργοτερα. Ακομα κι αν ξέρει πως θα μπει φυλακή, ακομα κι αν ξέρει πως θα πεθάνει, πρεπει να κανει το καθήκον απέναντι στην πατριδα και το εθνος. Αλλιως ας μην γινει στρατιωτικός, ας γινει μπαλαρίνα.
    Δεν του αρεσε η απάντηση μου. Σιγουρα δεν θα αρεσει και σε σας.

    • λαθοσ says:

     Η θρησκεια φανερωνει πως ειναι μασωνοκινουμενο φερεφωνο και δεν πιστευει στην Ελλαδα του Κολοκοτρωνη και του Καραϊσκακη αλλα σε μια νεοταξιτικη αφηρημενη(για τον απλο κοσμο) εννοια. Στην καλυτερη περιπτωση ειναι ηλιθιος, δηλαδη ανεπαρκης και επικινδυνος ετσι κι αλλιως. Τα αλλα ερωτηματα που λες οτι θα εθετες στον στρατηγο ειναι μεν ευστοχα αλλα, δεδομενων των πληροφοριων που ηδη εχουμε, αφελη. Ο Παπαδοπουλος, κατ’αρχας, ανηκε στα ταγματα ασφαλειας των Ναζι και αυτο ειναι κατι που δεν πρεπει να παραγνωριζεται. Ανοησια ειναι να βγαζεις συμπερασματα χωρις τη χρηση των πραγματικων δεδομενων αλλα με κυριο οδηγο σου το συναισθημα.

     • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

      Η πίστη του καθενός ειναι προσωπική του υπόθεση και δεν νομιζω πως εχει σχέση με την αγαπη προς την πατριδα. Αν αγαπάς την πατριδα σου, δεν πέφτεις ευκολα σε παγίδες που θα στήσουν καποιοι, και δυςτυχως ειναι πολλοι. Προςωπικα δεν εχω να μοιράσω απολύτως τιποτα με τους συνΕλληνες και αν χρειαστεί να πολεμήσω για την Ορθοδοξία θα το κανω, απο αγαπη για την Ελλαδα και τον συνΕλληνα. Η Ορθοδοξία ειναι ενας συνδετικός κρικος του εθνους μας που σε καμια περιπτωςη δεν πρεπει να σπασει. Ιςως καποιοι προσπαθούν να μας διχάσουν παλι, στον θρησκευτικό τομέα, οποιος ομως πεσει σε αυτην την παγιδα ειναι ηλίθιος και σημαίνει πως δεν αγαπάει την Ελλαδα.
      Προςωπικα πιςτευω πως πρωτα ερχεται η πατριδα και μετα η θρηςκεια, για τον απλούστατο λογο, πως χωρις πατριδα δεν μπορεις να εχεις και την δικη σου θρηςκεια. Ο κατακτητής επιβάλει παντα την δικη του. Γι αυτο εγω τουλάχιστον πιςτευω και στην Ελλαδα του Σωκράτη και στην Ελλαδα του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και του Καραϊσκάκη. Και οι δυο δικές μας ειναι και αρνούμαι να αποποιηθω ειτε την μια ειτε την αλλη.
      Ας φροντίσουμε μονο και η μελλοντική Ελλαδα να ειναι δικη μας, γιατι εκει τα βλεπω σκούρα τα πραγματα. Πολυ σκούρα, δυςτυχως.
      Οςο για τις ερωτήσεις μου στον υποστράτηγο, νομιζω πως ειναι λογικές. Ειναι εξ αλλου οι απορίες πολλών συνελλήνων, οχι μονο δικές μου.

 3. Ανώνυμος says:

  Εγώ πάντως του έλεγα του κουμπαρου μου μη ψηφίσεις συριζα ψέματα λένε τίποτε εκείνος θα μας δώσει έλεγε ρε του λέω είναι ανθελληνες αντε ρε παλιό φασίστα μου λέει. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πως να πολεμισω δεν είναι ορατος ο εχθρός.

 4. GRTE says:

  εγω παντως το χρεος μου θα προσπαθησω να το κανω για την πατριδα, ουτε προκειται να την χαρισω σε κανεναν,εδω γεννηθηκα και οσο με αξιωσει ο θεος να ζησω σε τουτη εδω τη χωρα θα ζησω

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΛΕΓΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΔΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ. ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΦΙΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΑΓΑΠΗ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.
  ΦΙΛΙΚΑ Η.Α.

 6. ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ says:

  Παιδιά έπεσα μέσα στο διαδίκτυο σε κάτι καταπληκτικο

  χτυπήστε » Κ. Διαμαντης τα σημεία των καιρών » είναι μια συνέντευξη από το 2011 που τα λέει όλα . Πιστεύω ότι πρέπει να τα ακούσει κάθε Έλληνας . Τα κατοχικα νέα ας το βάλουν και σαν θέμα

 7. Κατοχικός says:

  Καλά στρατηγέ που αποστρατεύτηκες γιατί αν έχουμε τέτοιους λιγόψυχους σαν κι εσένα τότε σίγουρα θα συμβούν αυτά που αναφέρεις. Πάντα υπήρχαν ήρωες και πάντα θα υπάρχουν έστω και με τη μορφή του τελευταίου στρατιώτη. Μάλλον όμως εσύ και πολλοί άλλοι ομοιοί σου ξέχασαν το βασικό,ΘΑ ΦΥΛΛΑΣΩ ΠΊΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ.

 8. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Για όλα φταίει η αδιαφορία μας. Πράγματι η κατάληξή μας θα είναι αυτή. Αν σωθούμε θα σωθούμε μόνο με την επέμβαση του Θεού, αλλά αυτό προϋποθέτει μετάνοια. Αυτό οι αρρωστημένοι επινόησαν αυτό το σχέδιο για να διαλύσουν την Ελλάδα και τελικά κινδυνεύουν να διαλυθούν οι ίδιοι, διότι το Ισλάμ θέλει και αυτό παγκόσμια κυριαρχία.

 9. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Γελοίε στρατηγάκο, από βύσμα και μόνο φαίνεται ότι κατάφερες να γίνεις στρατηγός αντί για μάγειρας. Είσαι ντροπή για τον ένδοξο ελληνικό στρατό άλλα και για ο ελληνικό έθνος. Το πιο πιθανό είναι να είσαι μπάσταρδος τουρκόσπορος και η πόρνη η προγιαγιά σου δε φρόντισε να μάθεις τη ρίζα σου. Δε χρειάζεται όμως και πολύ προσπάθεια για να διακρίνει κανείς την καταγωγή σου…

  • Νικητας says:

   Και συμπληρωνω ΠΑΝΑΝΔΡΕ…..και το ‘λουρι’ της μαννας του αυτου του ριψασπιδα που ΙΣΩΣ καποτε να ηταν στρατηγος…, μαλακιας !!!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!……..ΝΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!!….ΟΜΩΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!!…..ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ και για αλλους ακατορθωτα..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΞΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ..,ΟΤΑΝ ,ΟΟΟΟΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ….ΑΥΤΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ !!!!………….ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΑΡ@ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ….,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ……ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!! Οι αλλοι λαοι ας κανουν τα ….ευκολα !!!!…………………ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ , ΠΡΟΓΟΝΩΝ , ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ !!!..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ !!!!!………ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!……………….Πανδαρε να εισαι καλα λεβεντη μου !!!!!!!

   • Ανώνυμος says:

    Τρίζουν τα Κόκκαλα του Μανώλη Μπικακη με όλους αυτούς τους μπουχεσες που την είδαν και στρατηγοί τρομάρα τους……
    Ούτε μια μέρα στο πεδίο της μάχης δεν θα βγάζανε…….

 10. Jason Bourne says:

  Και συ ρεστρατηγε τι μας λες?οταν ησουν μεσα εκανες την παπια!δεν τα έβλεπες ή εθελοτυφλουσες? Ολοι οι στρατηγοί μονο ε.α. μου γινεστε μαγκες.οσο ειστε μεσα μια χαρα κονομα εχει.κονομα-μασα-χαψα

 11. ΠΔ. says:

  Μπορει καποιοι να ειρωνευτουν και να κοροιδεψουν,δεν πειραζει.Για να δοξαστει το ονομα του Θεου,πρεπει να ειμαστε εντελως ανισχυροι,να μην υπαρχουν ανθρωποι σωτηρες.Μονο τοτε θα καταλαβουμε την επεμβαση του και τη δικη μας αδυναμια.Δεν θα καυχηθουμε για την δυναμη και την εξυπναδα μας,αλλα για τον Θεο μας.

  • Νικητας says:

   ΠΔ..,φυσικα και κι οταν πιασουν ΠΑΤΟ οι Ελληνες μεγαλουργουν !!! Μεγαλουργουν ,γιατι δυστυχως ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ,ξανασυντασονται ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ !!!…………ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ !!!!!!………………..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!!…….ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ………..ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ !!!!!

 12. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ says:

  Στρατηγε εν αποστρατια μπορης να πας να συνουσιαστης αν θεςλης η ακομα και να πεθανης παλιοτομαρο γιατι οπως λεη ο λαος η τελευταια καψουρα της γριας ειναι η μετανοια ουστ κοπριτη ξεφτιλα

 13. Μel says:

  Έχω μια απορία, ο αρθρογράφος έχει πάει ποτέ Αίγυπτο; Έχει προσωπική πείρα για όσα λέει για το τι «περνούν» οι κότες εκεί η κάπου τα διάβασε; Προσωπικά έχω συγγενείς στην Αίγυπτο, και όλα αυτά είναι μ@@@@@@@ς! Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και μαζί ζουν ειρηνικά, εκτός από μεμονωμένα περιστατικά από φανατισμενους αδερφούς μουσουλμάνος.. Ακόμα και όταν είχαν τα επεισόδια στην χώρα οι μουσουλμάνοι φρουρουσαν τις εκκλησίες όταν είχαν λειτουργία οι Χριστιανοί και οι Χριστιανοί όταν είχαν οι μουσουλμάνοι.. Την μόνη της Αγίας Αικατερίνης στο Σίνα ποιοι την προστατεύουν; Βεδουίνοι μουσουλμάνοι! Είπαμε βρε παιδιά αλλά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *