20:25 - 08/10/2017

Σήμερα Κυριακή 8/10/2017 12:50 αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμών ο Ευστράτιος Δασκαρόλης.

Στις 27/9 στο πταισματοδικείο Καλαμάτας δικάστηκε ο κύριος Δασκαρόλης γιατί του είχε ζητηθεί να παραδώσει άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες του οχήματός του έπειτα από διοικητική ποινή επειδη πέρασε τα διόδια Καλαμάτας Κορίνθου χωρίς να πληρώσει, ο κύριος Δασκαρόλης αρνήθηκε να πληρώσει τις ποινές που του επέβαλε το δικαστήριο 80 ευρώ επί 7 και 6 ημέρες φυλάκιση προς 5 ευρώ η μέρα.

Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι δεν τον δίκασε γιατί πέρασε τα διόδια χωρίς να πληρώσει αλλά γιατί αρνήθηκε να παραδώσει την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τις πινακίδες.

Ο Κύριος Δασκαρόλης οδηγήθηκε μετά τη δίκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας όπου και παρέμεινε για 12 ημέρες όπου έγινε συγχώνευση της ποινής τον 42 ημερών ή συγχώνευση έγινε σε 22 μέρες αλλά τελικά τον άφησαν ελεύθερο στις 12 ημέρες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας πολίτης που κρατήθηκε για πταίσμα στην αστυνομική διεύθυνση.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑ

 

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί