20:16 - 08/10/2017

ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΕΛ

Πρόσφατα ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός δήλωσε ότι γνωρίζει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ακόμη και σε ανώτατα κλιμάκια, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν.

Αυτό είναι γνωστό πια στον ελληνικό λαό, δεν μας είπε κάτι καινούργιο ο Ραγκούσης. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό ευρέως και που θα γίνει τώρα είναι το γιατί είναι ομοφυλόφιλοι. Καιρό τώρα φωνάζουμε ότι το πνεύμα των ποιμένων έπαψε να είναι του Χριστού και έγινε των εχθρών Του και των εχθρών του Ελληνισμού· γιατί όταν ο κληρικός θέλει χρήματα, οικόπεδα, ντουβάρια, αξιώματα, έχει θελήματα σαν τον Καϊάφα, πάει κάτω στο σκότος, γιατί κτίζει τον Ουρανό πάνω στην ύλη, τον Χριστό τον κτίζει στον χρυσό.

Πάρα πολλά είναι τα δημοσιεύματα ανά καιρούς που λένε ότι έχουμε γεμίσει ομοφυλόφιλους ιερείς… γιατί όμως; Η απάντηση βρίσκεται εδώ:

Απόσπασμα από το Ταλμούδ – το ιερό βιβλίο του ισραήλ- από την Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους, όπου αναγράφεται το δόγμα του ισραήλ ως παράδειγμα προς αποφυγή:

«Ο Θεός από τον μεν Λεβιάθαν αφήρεσε τα γεννητικά όργανα, την δε θήλειαν αυτού απέκτεινε και αλάτι διαφυλάξας παρέχει προς βρώσιν τοις εν παραδείσω πιστοίς»

Αποκωδικοποίηση – Ερμηνεία: Ο Λεβιάθαν είναι ο Χριστός και εμείς (ως τον Χριστό βαστισμένοι) και μας αφαίρεσαν τη φύση μας, κάνοντάς μας ανώμαλους (τρίτο φύλο) και στα άβατά τους ο άντρας είναι και γυναίκα, δηλαδή είναι ομοφυλόφιλος και αυτό είναι και η θέοση κατά αυτούς.

Εδώ φαίνεται η προδοσία των Ιεραρχών και η υποταγή τους στο πνεύμα των Ταλμουδιστών με την ομοφυλοφιλία τους, καθότι έχουν διαστρεβλώσει τον Λόγο του Χριστού θεωρώντας ότι η θέοση είναι η ομοφυλοφιλία  όπως λέει το Ταλμούδ, το οποίο θεωρεί τη γυναίκα ως σκεύος και δούλα, σε αντίθεση με το πνεύμα των Ελλήνων και του Χριστού, που ανυψώνει την γυναίκα ως δεξιά του ανδρός και του Θεού.

Γενικά η γυναίκα για τους Εβραίους είναι απλά σκεύος προς την διαιώνιση του είδους. Πάρτε παράδειγμα την σημερινή γυναίκα, πώς την παιδαγωγούν: καλλωπίζεται, ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση και με τα κάλλη της ελκύει τον άνδρα, ο οποίος κι αυτός στεφανωμένος την αγκάθινο στέφανο αντί για γνώση, ως σκύλος αγαπάει την γυναίκα και όχι ως η δεξιά του Θεού· αναφέρουν την Παναγία ως «κομμώτρια» που σημαίνει ότι η γυναίκα αγαπά μόνο το έξω της, κι έτσι ο άνδρας αγαπά μόνο αυτό. Κοιτάξτε τις σημερινές γυναίκες… one night stand…
Το πνεύμα της ομοφυλοφιλίας δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και Ορθοδοξία. Στην αρχαία Αθήνα για παράδειγμα, αν κάποιος Αθηναίος σύναπτε ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα είχε τις εξής κυρώσεις:

1.Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
Όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

Ο Χριστός κύριοι δεν ήταν ομοφυλόφιλος ! Εσείς όμως….

«Θανάσιμο αμάρτημα» η ομοφυλοφιλία για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, αλλά για την ομοφυλοφιλία εντός της εκκλησίας είπε: «Αυτό, είναι άλλο» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Μηκέτι ἐκ σοῦ καρπός γένηται εἰς τόν αἰῶνα»· Ιησούς Χριστός

Και «ἐξηράνθη παραχρῆμα ἡ συκῆ»

Socratesnios

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (473)

 1. 33
  46
  ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!!!!!
  • 47
   26
   Μη σε πικράνω αλλά ΗΤΑΝ… Αύριο θα σου ανεβάσω μπόλικο υλικό και μην τολμήσεις μετά να με πεις ανθέλληνα όμως…αυτοί είχαν τέτοιες συνήθειες. Δεν τους τις επέβαλε κανείς… Και ήταν μάλιστα διαδεδομένη συνήθεια. Ας ήταν καλά το αρχαίο ιερατείο…
  • 47
   12
   freeinquiry.gr/single-post.php?id=3557 sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/e-omophylophilia-sten-archaia-ellada-to-megalo-psemma Διάβασε για αρχή αυτό και πες μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζουν μερικοί όπως και εσυ… Καλοί οι νόμοι κτλ…αλλά όταν η γυναίκα στην Αρχαία Ελλάδα ήταν μόνο προς αναπαραγωγή…τι συζητάμε τώρα…
   • 8
    12
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ,Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ
   • 9
    13
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ …….
   • 10
    12
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ «ΤΥΡΑΝΟ» ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…….
    • 17
     2
     «Όταν λοιπόν ο Τίμαρχος έφυγεν από τον Πιττάλακον και επήγε με τον Ηγήσανδρον, ο Πιττάλακος ήτο πολύ στενοχωρημένος, νομίζω, διότι είχε την εντύπωσιν, ότι εις μάτην είχεν εξοδεύσει τόσα χρήματα..» Καταλήγουμε λοιπόν στα εξής συμπεράσματα: Υπήρχε μια ανοχή -από νομικής και ποινικής απόψεως- ως προς την ομοφυλοφιλία και τις σχέσεις μεταξύ δύο ενηλίκων ανδρών. Αρκεί αυτή η σχέση να ήταν κρυφή. Στην περίπτωση που η σχέση γινόταν δημοσίως γνωστή και ιδίως στην περίπτωση που οι ενήλικες συζούσαν …
    • 17
     1
     τότε οι έκφυλοι και ακόλαστοι ενήλικες έχαναν το δικαίωμά τους στα δημόσια πράγματα και δεν μπορούσαν να απευθυνθούν στον λαό από δημόσιο βήμα. Και όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο για τον Έλληνα της εκείνης εποχής ήταν δυσβάστακτο. Μάλιστα, ένας πολίτης έχανε το δικαίωμα στο δημόσιο λόγο όταν: 1. Απέφευγε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. 2. Σπαταλούσε την πατρική του περιουσία. 3. Ζούσε ακόλαστο βίο. Λόγω περιορισμό γραμμών δεν μπορώ να σου τα βάλω όλα.
    • 15
     5
     Δηλαδή η Ομοφυλοφιλία υπήρχε κασι μάλιστα πολύ διαδεδομένη στην Αρχαία Ελλάδα, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ και όχι δημόσια, δηλαδή να γίνει βούκινο…Ναι, μπορεί να βγήκανε νόμοι αλλά όπως και σήμερα ηταν για να παραβιάζονται!!!Το αγαπημένο σπόρ των Ελλήνων… Για τα μάτια του κόσμου εν ολίγοις…Μην βλέπεις μεμονωμένα και αμφισβητούμενα παραδείγματα. Αυτή ληταν η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην Αρχαια Ελλάδα και το Αρχαίο Ιερατείο το φρόντισε…Άλλωστε το ίδιο το Δωδεκάθεο ήταν Ανώμαλο απο την ρίζα του!
    • 10
     2
     Έν ολίγοις διάβασε όλο το Thread αυτό και θα καταλάβεις. phorum.gr/viewtopic.php?f=51&t=12544&sid=2850be57605a2a18e7efad8beb60af6e&start=30 Η γυναίκα ήταν ανύπαρκτη στην Αρχαία Ελλάδα ΝΑΙ ή ΌΧΙ;;; Αυτό σου απαντά στα ευνόητα θέματα του Ομοφυλοφιλισμού… Προσωπικά δεν με πειράζουν οι συνήθειες ανθρώπων πρό χιλιάδων ετών, επειδή δυστυχώς αυτή ήταν η κατάσταση…αλλά όταν οι Έλληνες γνώρισαν τον Χριστό και τον Χριστιανισμό, αυτά αποτιναχτήκανε απο πάνω τους.
    • 10
     3
     Δεν κρίνω τους προγόνους μου για αυτά που κάποιοι άλλοι τους τα περάσανε ώς “φυσιολογικά”…και η συνήθεια τους αυτή, δεν…το ξαναλέω…ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ στο θέμα των επιστημών και της Φιλοσοφίας!!! Να είμαστε εξηγημένοι… Δεν γνωρίσαν Χριστό αυτοί οι Άνθρωποι, οπότε δεν μπορώ να τους κρίνω ούτως ή άλλως…Αλλά τους Δωδεκαθειστές τους σιχαίνομαι που είναι άντρα ακολασίας και προσπαθούνε να το κρύψουν ή αποφεύγουν να μιλήσουν δημοσίως για το Δωδεκάθεο και ότι εδίδασκε…
 2. 43
  38
  ΚΑΙ Η ΣΑΠΦΩ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣΕ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ
  • 40
   12
   Και σήμερα πολλοί την βρίσκουν ΚΑΙ με άνδρες ΚΑΙ με γυναίκες…αυτό δεν μου λέει τίποτε… Σόδομα και γομορα που λέμε… Τυχαίο που ο Δίας κατά την μυθολογία πήρε τον Γανυμηδη για τα προσωπικά δωμάτια; Και όχι μόνο; Η μυθολογία πλάστηκε βάσει των συνηθειών του εκάστοτε λαού και πληθυσμού… Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
   • 9
    8
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ! ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…..
   • 10
    10
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΡΕΣ……
    • ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:39
     7
     3
     Τα άγαμα κορίτσια οι Σπαρτιάτες τα χρησιμοποιούσαν σεξουαλικώς μόνο παρά φύσιν (Εύπολις, άδηλον, απόσπ. 2. Αθηναίος 13, 20 και 13, 79), γι’ αυτό από τους άλλους Έλληνες η διαστροφή αυτή λεγόταν «λακωνικός τρόπος» ή «λακωνίζειν». Ξεγύμνωναν τα κορίτσια τελείως μπροστά στους φιλοξενούμενούς των, για να τα επιδείξουν, ώστε αν τους αρέσουν, να τους τα προσφέρουν για να κοιμηθούν μαζί τους (Άγνων, Αθηναίος ενθδ. αν. Σούμμα, Ησύχιος λ. «λακωνικόν τρώπον περαίνειν»). Διαφωνείς;
   • 14
    22
    Οι Αρχαιοελληνες δεν ηταν κομπλεξαρες σαν και σας. Εσεις οι χριστιανοι φλουφλελληνες διαπραττετε καθε ειδους διαστροφη με τα καντηλερια στο χερι και μας το παιζετε ανωτεροι ελληνες απο τους αρχαιους. Ναι σας εκανε ανθρωπους ο χριστιανισμος. Θαυμαστε χριστιανικο πληθυσμο που δεν εχει να επιδειξει τιποτα περα απο την Θεοβλακεια του.
 3. 12
  10
  Βρεθηκα σε ενα ναο …μεσα γινοταν κυρηγμα …Αποστολικο…καπου κρυμμενος σε μια γωνια ηταν ο Βααλ..μολις ξεπροβαλε και ετοιμαστηκε να επιτεθει….επεσε με δυναμη πανω στο κεφαλι του το σκηπτρο του Κυριου Ιησου Χριστου…και του το συνθλιψε….
 4. 48
  5
  Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτές οι μαλακιες. Το Ταλμουδ είναι μισητό βιβλίο για τους ορθόδοξους. Αν το ανοίξει κάποιος θα καταλάβει με μια μάτια… Είναι καργα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ. ΥΒΡΙΣ για το πρόσωπο του Χριστού!!!!
  • 22
   1
   Mεταξύ αστείου και σοβαρού μιά χαρά τα λέει ο καλόγερος… Οι πισωγλέντηδες έχουν μολύνει όλες τις κοινωνίες… Ο Τσίπρας τους έχει μεγάλη αδυναμία αφού πρώτα ψηφίζει κάθε νόμο υπέρ της ομοφυλοφιλίας και μετά εξοντώνει με κάθε φόρο όλους τους Έλληνες…χώρια τα θρησκευτικά την ιστορία κ.α… Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν…τα σημεία των καιρών διαφαίνονται πλεόν…
  • 8
   24
   Παππουλη σου δουλευει ο κεντρικος διακοπτης; 55 χρονια μοναχος πως την εβγαζες; Χουφτα η τιποτα αλλο; Αν τιποτα απο τα δυο τοτε εισαι δυστυχης. Ο έρως είναι η φύση του ανθρώπου. Οποιος απορριπτει την φυση του εχει χαλασμενο μυαλο. Στο υπογραφω εγω ο doctor ο μεσα σε ολα με απ`ολα. Και εσυ ανωνυμε ελα απο το Ιατρειο μου εχω κατι χαπακια που δεν εχουν δοκιμαστει σε ανθρωπους να τα φας να δουμε τι θα απογινεις.
 5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ 8 Οκτωβρίου 2017 @ 23:43
  14
  0
  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ..ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ GAY.ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΟΣ Η ΕΝΩΧΗ ΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ…
 6. 23
  4
  ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ,ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΝ.
  • 4
   17
   «Εβραιους 1.2 Παιδία, εσχάτη ώρα είναι, και καθώς ηκούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουσιν· όθεν γνωρίζομεν ότι είναι εσχάτη ώρα. Α Ιωαν 4.3 και παν πνεύμα, το οποίον δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εν σαρκί, δεν είναι εκ του Θεού· και τούτο είναι το πνεύμα του αντιχρίστου, το οποίον ηκούσατε ότι έρχεται, και τώρα μάλιστα είναι εν τω κόσμω.»
  • 8
   17
   Νικολαε, Σύμφωνα με αυτά που κατ’ επανάληψη αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη, την επιστροφή του Ιησού θα έπρεπε να την αναμένουν οι άνθρωποι σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την εποχή του. (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 Ματθ. κδ΄34 Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κγ΄36) Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Σημεια των καιρων; Ωραιο ανεκδοτο αυτο.
  • 5
   17
   Bart Denton Ehrman «Ο πάσχων Μεσσίας , η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενεστερες εφευρεσεις» ο Ehrman υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ήταν ένας αποκαλυπτικός κήρυκας και ότι το βασικό του μήνυμα ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.
  • 8
   18
   «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. 24΄34).
   • 20
    5
    ΓΙΑΤΡΕ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΡΕΑΜΜΕΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
   • 18
    5
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ
    • 6
     13
     Νικολαε, Ματθαιος 24.34 δεν θα μπορουσε να εννοει καμια αλλη γενεα, παρα μονο τη γενια της εποχης του. Συμφωνα με τη γραμματικη, αν εννοουσε αλλη, θα επρεπε να λεει “γενεα εκεινη” και οχι “αύτη”. Και αφου ο Χριστος τους ειπε για την γενια τους, στο επομενο εδαφιο στο 36 τους εξηγει οτι για την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ δεν γνωριζει και οτι θα πρεπει να ειναι αγρυπνοι.
    • 6
     15
     Ο Απόστολος Παύλος υπήρξε ο Απόστολος των Εθνών. Είναι αυτός που απ’ όλους τους άλλους αποστόλους κόπιασε περισσότερο για τη διάδοση του Ευαγγελίου σε όλη την ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. Χωρίς τον Παύλο, η εντολή που είχε δώσει ο Κύριος στους μαθητές του «πορευθέντες μαθησεύσατε πάντα τα έθνη…», δε θα έβρισκε την πλήρη εφαρμογή της. Υπήρξε ο μοναδικός και σπουδαιότερος παιδαγωγός της οικουμένης, και μεταλαμπάδευσε το φως του Ευαγγελίου από την Ανατολή στη Δύση. http://users.sch.gr/aiasgr/Agiologia/Apostolos_Pau
    • 5
     14
     Νικολαε, υπαρχουν πρωτογονες φυλες που ειναι απροσιτες και αν τους πλησιασεις θα σε σκοτωσουν και θα σε φανε. Οπως οι Σεντινελέζοι. Οι Κοροβάι πιστεύουν ότι αν αλλάξουν ποτέ τις συνήθειές τους, ο κόσμος θα καταστραφεί από μεγάλο σεισμό. Οι ανθρωποι της Τρυπας μολις αντιληφθουν την παραμικρη παρουσια Εξαφανιζονται. Το επιχειρημα σου ειναι ασχετο.
    • 5
     15
     Νικολαε, «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27).
    • 5
     14
     Νικολαε, Ματθαιος 10.23 «Όταν δε σας διώκωσιν εν τη πόλει ταύτη, φεύγετε εις την άλλην· διότι αληθώς σας λέγω, δεν θέλετε τελειώσει τας πόλεις του Ισραήλ, εωσού έλθη ο Υιός του ανθρώπου.»
    • 4
     15
     Νικολαε, Α θεσσ 5,23 «Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης είθε να σας αγιάση ολοκλήρως, και να διατηρηθή ολόκληρον το πνεύμά σας και η ψυχή και το ΣΩΜΑ αμέμπτως εν τη ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού» ΑΥΤΟΙ περιμεναν να εκπληρωθουν τα λογια του Χριστου προς αυτους οπως τους το ειχε υποσχεθει.
    • 5
     16
     Ο Géza Vermes ήταν διακεκριμένος μελετητής στο σύγχρονο πεδίο της ιστορικής έρευνας του Ιησού, και τον περιγράφει ως έναν εξ ολοκλήρου Ιουδαιο χαρισματικό αντρα που ξεκίνησε να κηρύττει την έλευση της Βασιλείας του Θεού μέσα στη ζωή της γενιάς του, περιγραφοντας τα θρησκευτικά καθήκοντα που έπρεπε να εκτελέσουν οι απλοί του ακροατές για να προετοιμαστούν για το μεγάλο γεγονός. Οι Χριστιανοί, ελεγε ο Βερμής, ίσως θελήσουν να ξανασκεφτούν τα βασικά στοιχεία της πίστης τους.
   • 21
    6
    Στην Καινή Διαθήκη ο Χριστός αναφέρει ότι κανείς δεν γνωρίσει τον χρόνο της ΔΠ πλην του Πατέρα εσυ τώρα τι μας λες; Την ίδια βλακεία που έχεις πάρει πέντε εκατομμύρια φορες απάντηση την αναπαράγεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι ρωτάς. Είσαι βλακουλης…
    • 5
     18
     Ανωνυμε, ο Χριστος αφου τους υποσχεθηκε οτι ολα θα γινουν στην διαρκεια της Γενιας τους Ματθ 24.34 του εξηγησε οτι θα πρεπει να ειναι αγρυπνοι διοτι δεν γνωριζει την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ. (εδαφιο 36)
     • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 9 Οκτωβρίου 2017 @ 18:51
      24
      6
      http://www.oodegr.com/paratir/meletes/genia70mx1.htm Μας τα διόγκωσες ποστάροντας τις ίδιες ηλιθιότητες χιλιάδες φορές. Διάβασε και μάθε… Δεν έπιασα το νόημα της επανάληψης ΗΔΗ απαντημένων θεμάτων… Έχεις Αλτσχάιμερ ρε γιατρέ και δεν το ξέρεις;
     • 5
      21
      Εγω ψευτοθεραπευτη γνωριζω πολυ καλα τι λεει η οοδε και η εκκλησια. Εσυ γνωριζεις; Συμφωνείς με το παρακατω; «δεν θα μπορουσε να εννοει καμια αλλη γενεα, παρα μονο τη γενια της εποχης του. Συμφωνα με τη γραμματικη, αν εννοουσε αλλη, θα επρεπε να λεει “γενεα εκεινη” και οχι “αύτη”» Για να σε δω;
     • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 00:58
      17
      3
      Στην παράγραφο 3, η oode σου το αναλύει καθαρά και ξάστερα. Εκτός απο πρόβλημα γραμματικής έχεις και προβλημα κατανόησης. Λέει λοιπόν ο Χριστός στα γνωστά [Ουαί]… 36 ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ἥξει ταῦτα πάντα ἐπὶ τὴν γενεὰν ταύτην. 37 Ἱερουσαλὴμ Ἱερουσαλήμ, ἡ ἀποκτέννουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν! ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου ὃν τρόπον ὄρνις ἐπισυνάγει τὰ νοσσία ἑαυτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας, καὶ οὐκ ἠθελήσατε. 38 ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος.
     • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:03
      17
      4
      39 λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ’ ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε, εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου. Τελειώνοντας δηλαδή την φράση του, αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ και μάλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Είναι ξεκάθαρο που αναφέρεται ο Χριστός και συμφωνεί άρηκτα με την ανάλυση της oodee. ΑΝ αναφερόταν στην ΔΠ, τότε δεν θα έλεγε γενεάν , αλλά προφανώς τίποτε απο την Στιγμή που στο κατα Μάρκον σου λέει…
     • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:12
      17
      4
      «Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ειμή ο Πατήρ» (Μάρκ, ιγ 32). Πού και γιάυτό ακόμη ισχύει το εξής: orthodoxanswers.gr/Γιατί-ο-Χριστός-είπε-ότι-δεν-γνωρίζει-π/ Το κατάλαβες τώρα ή ξανά στα θρανία; Γενεά σημαίνει γένος για τον Χριστό. Άν σου πώ το γένος των Χριστιανών, μπορείς να προσδιορίσεις ποιά; Φυσικά και όχι. Ερευνάται τας Γραφάς ο Χριστός, και δεν ήταν τυχαίο. Διότι εκεί μέσα είναι η Αλήθεια.
     • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:17
      18
      4
      Η τακτική των Ιεχωβάδων είναι γνωστή, απομονώνοντας και αποκόπτοντας λέξεις και φράσεις μονολιθικά. Απότι φαίνεται και εσύ ασπάζεσαι τις ίδιες τακτικές… Η Αγία Γραφή μελετάται ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ. ΌΧΙ λέξη πρός λέξη. https://www.sakketosaggelos.gr/Article/8237/ Κάτι συμπληρωματικά. Και μην το ξαναρωτήσεις, επειδή είσαι καρα-άσχετος με την ΑΓ… Καλό θα είναι να μιλάς για ομοφυλοφιλικά ζητήματα, διότι μόνο για αυτά έχεις γνώσεις.
     • 4
      16
      Ψευτοθεραπευτη, στο 24ο κεφαλαιο του Ματθ ο χριστος εξω απο τον Ναο αποκαλύπτει στους Μαθητες του τα Μελλοντα ως την 2 ελευση του και την αρπαγη. Στο 23 κεφ απο το οποιο παραθετεις ο Χριστος βρίσκεται μεσα στον Ναο της Ιερουσαλημ και κατακρίνει τους γραμματείς και τους Φαρισαίους. Προς το τελος ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ «Αληθώς σας λέγω, Πάντα ταύτα θέλουσιν ελθεί επί την γενεάν ταύτην» ΕΡΩΤΗΣΗ, Ποια ειναι ΑΥΤΑ που ειπε στους Φαρισαιους οτι θα ΕΡΘΟΥΝ στην Γενεα εκεινη;
     • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 19:19
      1
      18
      ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΟ 33 ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ 70 ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ 37 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.
     • 2
      10
      Ψευτοθεραπευτη, κανένας ομιλητής ή συγγραφέας που αναφέρεται στην Αγία Γραφή, δεν χρησιμοποίησε τη φράση “γενεά αυτή” για οποιαδήποτε άλλη γενιά εκτός από τη δική του. Αν εννοούσε άλλη γενιά, δεν θα έλεγε: “αυτή”, αλλά “εκείνη”. Ο ίδιος ο Χριστός χρησιμοποιούσε συχνά τη φράση “γενεά αύτη” και πάντοτε εννοούσε τη δική του, τους συγχρόνους του. Αυτό φαίνεται στα εδάφια: Ματθαίος 11:16-19 Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38
     • 2
      10
      Είναι ξεκάθαρο πως η λέξη “ταύτη” προσδιορίζει τη γενεά του ομιλούντος, και όχι κάποιου μετά από 2000 έτη.
     • 2
      10
      Ψευτοθεραπευτη, Ο John Dominic Crossan, μελετητής της Καινης Διαθήκης, και ιστορικός του πρώιμου Χριστιανισμού, απο τους πιο σημαντικους μελετητες στη σύγχρονη ιστορική έρευνα του Ιησού, υποστηριζει οτι ο Ιησούς ήταν ενας αποκαλυπτικός κήρυκας και οχι Θεος, οπως και ο Bart Denton Ehrman.
    • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 01:10
     12
     3
     34 Αμήν λέγω υμίν, ου μη παρέλθη η γενεά αύτη έως αν πάντα ταύτα γένηται. 35 ο ουρανός και η γη παρελεύσονται, οι δε λόγοι μου ου μη παρέλθωσι. 36 Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ει μη ο πατήρ μου μόνος. Είδατε πουθενά ο ουρανός και η γή να έχουν εκλείψει; Μάθετε να διαβάζετε και να αναλύετε σωστά τα κείμενα της ΑΓ…όταν είστε άσχετοι λογικό να βρίσκεστε σε σύγχυση.
     • 3
      7
      Ψευτοθεραπευτη, την φραση «Ο ουρανός και η γη θέλουσι παρέλθει, οι δε λόγοι μου δεν θέλουσι παρέλθει.» την χρησιμοποιησε ως επικυρωση των λογων του. (Ο ουρανός και η γη, σε αντιδιαστολή με τους λογους του) Για αρχη δοκιμασε αυτο. Pharmaton Vitamigen. Αν δεν κανει τιποτα τοτε δυστυχως θα πρεπει να ερθεις στο ιατρειο μου για μεταμοσχευση εγκεφαλου.
    • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ[ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 01:12
     11
     3
     http://www.aionios-diathiki.gr/e-deutera-parousia-tou-kyriou-iesou-christou-kai-e-apolytrose-tes-genias-tes-protes-ekklesias-5 Διαβάστε και αυτό. Έτσι μελετάμε σωστά την ΑΓ… Διαφορετικά στα παραμάγαζα της Σκοπιάς και πιό παραπέρα…
     • 3
      8
      Ψευτοθεραπευτη, απο την εισαγωγη «Ο Κύριος Ιησούς Χριστός ήρθε για δεύτερη φορά στη γενιά των Αποστόλων» Και αν παρλαπιπα μου ξαναερθει, θα ειναι η τριτη του ελευση. Εγω ηθελα να ξερα μυαλο εχετε μεσα στα κεφαλια σας; Ελατε απο το Ιατρειο μου για αλλαγη μυαλου. Επισης για όποιον ενδιαφερεται κανω και αλλαγη φυλου. Τι πανω κεφαλι τι κατω τα ιδια ειναι, αφου με το κατω σκεφτεστε.
 7. 25
  0
  Μέσα στην ΠΔ η στάση του Θεού απέναντι στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ…και λέγεται ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. Όπως Λευιτικό (18: 22-25). Μέσα στην ΚΔ επίσης η στάση του Χριστού απέναντι στην ΑΝΩΜΑΛΙΑ είναι ξεκάθαρη…Ο Απόστολος Παύλος είναι κεραυνός εν αιθρία. Πιο κάτω θα βάλω σύνδεσμο επειδή ο περιορισμος των γραμμων είναι για τα ανάθεμα…
 8. 26
  0
  mihalismihail.blogspot.nl/2014/05/blog-post_17.html Ορίστε λοιπόν η θέση της Αγίας Γραφής για την Ομοφυλοφυλία. Τί άλλο πρέπει να πέι κανείς;;; Τώρα…το τί κάνει ο κάθε Ιεράρχης στο κρεβάτι του ή καλόγερος ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ την εντολή του Θεού του…δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο πέραν του Βασιλιά Σολομώντα που την ημέρα προσκυνούσε τον Θεό και το βράδυ τον Εωσφόρο!!! Όποιος νομίζει οτι μπορεί να κοροιδέψει το Θεό, απλά πλανάται πλάνην οικτρά!
 9. 19
  0
  Ρε μαλάκες…ψάξτε το Pdf της Τριαδικής Δογματολογίας. Αυτά που υποδεικνύει στις φωτογραφίες ο αρθρογράφος είναι αυτά που πιστέυουν οι Ταλμουδιστές! Πρός ενημέρωση των Ιερομονάχων. Τί κάθεστε και λέτε την μία μαλακία μετά την άλλη περί υποταγής στην ταλμουδική ομοφυλοφιλία; Τόσο βλαμένα είστε εδώ μέσα; Διαβάστε όλο το βιβλίο…έλεος. Και η ΠΔ και Η ΚΔ καταδικάζει με τον πιό σκληρό τρόπο την Ανωμαλία και την Ομοφυλοφιλία…καθώς και κάθε είδους διαστροφής!
  • 12
   1
   ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ GOOGLAROUN ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΗΓΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΙΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ ΚΛΠ ΘΑΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ
 10. 5
  23
  Η επαναλαμβανόμενη αναφορά της κτηνοβασίας στα μεσαιωνικά εκκλησιαστικά γραπτά, οδηγεί κάποιον να αναρωτηθεί πόσο διαδεδομένη ήταν η πρακτική αυτή μεταξύ των πιστών Χριστιανών, συμπεριλαμβανομένης της χριστιανικής ιεροσύνης.«Αν ένας κληρικός έχει πεπορνευθεί με ένα τετράποδο να τον αφήσουν να εξιλεωθεί ο ίδιος, αν ο ίδιος είναι ένας απλός κληρικός, δύο χρόνια, αν είναι διάκονος, τρία χρόνια, αν είναι ιερέας, επτά χρόνια, αν είναι επίσκοπος δέκα χρόνια.» Εκκλησιαστικά έγγραφα του A. A. Hadden.
  • 18
   6
   Εσυ τον παίρνεις συχνά φαίνεται για να έχεις τόσο μεγάλο κόμπλεξ με τον Χριστιανισμό. Περαστικά σου αριστερέ αναρχοκουμουνιστη.
   • 5
    14
    Ανωνυμε ο ορθολογισμος και τα επιχειρήματα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα καθως η πνευματικη σου υποσταση ειναι δομημενη πανω στον μυθο των εξουσιαστων και ως εκ τουτου η χειραγωγηση του μυαλου σου σε οδηγει σε περιορισμενη αντιληπτικη ικανοτητα με προκαθορισμενα ορια, και αναλογη συμπεριφορα εν απουσια επιχειρηματων και αποδειξεων επι της ουσιας.
 11. 11
  6
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
  • 6
   13
   Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Βλεπουν οι ελληνες; Μηπως βλεπουν οτι τους βολευει; Την αληθεια την βλεπουν;
 12. 5
  20
  Στον ταλαιπωρο Ανωνυμο θα ριξω φολα να απαλλαγει απο την μιζερη ζωη του και να βρεθει μια ωρα αρχυτερα στην αγκαλια του Αβρααμ (λεμε τωρα)
  • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 9 Οκτωβρίου 2017 @ 18:52
   21
   8
   Πρόσεξε εσύ να μην βρεθείς στα προσωπικά δωμάτια του Δία… Γιου νοου γουατ αι μιν…
   • 5
    18
    Ψευτοθεραπευτη το ματι σου ειναι συνδεδεμενο με το οπτικο δικτυο του Γιαχβε αποκοπτοντας σε απο την πραγματικοτητα. Οι οπτικες φαντασιωσεις σου ειναι κατασκευασμενες αποκλειστικα για ψυχες κατωτερης δονησης σαν την ψυχη του Χ.Ο. Εισαι πολιτης δευτερης κατηγοριας με τα μυαλα στα καγκελα της φυλακης του Γιαχβε. Ολος ο κοσμος σου ειναι ενα ολογραμμα και εσυ εισαι το πιονι.
    • ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 00:39
     20
     4
     Γιατρε το ματι σου ειναι συνδεδεμενο με το οπτικο δικτυο του Δια αποκοπτοντας σε απο την πραγματικοτητα. Οι οπτικες φαντασιωσεις σου ειναι κατασκευασμενες αποκλειστικα για ψυχες κατωτερης δονησης σαν την ψυχη ενός ομοφυλόφιλου. Εισαι πολιτης δευτερης κατηγοριας με τα μυαλα στα καγκελα της φυλακης του Δία. Ολος ο κοσμος σου ειναι ενα ολογραμμα και εσυ εισαι το πιονι.
     • 7
      13
      Πρωτον Ψευτοθεραπευτη ο Διας δεν εχει ενεργο δικτυο, σε αντιθεση με τον Γιαχβε που εγινε Ιησους τυφλωνοντας 2.2 δισ πιστους με το σουπερ οργανωμενο Ιερατικο δικτυο του, και Δευτερον εγω δεν Πιστευω στους Θεους του ολυμπου ουτε ασκω καποιο ειδος λατρειας.
 13. 3
  12
  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΑΒΡΑΑΜ, ΔΑΒΙΔ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΦΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ Κ ΦΛΟΥ ΦΛΟΥ ΕΦΕ……….
 14. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 20:17
  1
  0
  ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
 15. 4
  9
  Οπως τα λεει η ΑΘΗΝΑ παραπανω. Τωρα θυμηθηκα την Θαυματουργή εικόνα που χτυπιοταν μόνη της σε πανηγύρι στην Καβάλα. Οργιο ειχα λιωσει στα γελια. Τετοια καραγκιοζιλικια δεν εκαναν ουτε οι αρχαιοι ημων προγονοι του 12θεου. Θαυματουργά βραστά κάστανα, ιερές παντόφλες, θαυματουργές πέτρες χα χα χα Εναν Λέοντα Γ χρειαζεστε για να παψετε να προσκυνατε καστανα κοκκαλα και αλλες τετοιες αηδιες.
 16. 4
  10
  Το Ταλμούδ θεωρεί τη γυναίκα ως σκεύος και δούλα. Στην Αγία Γραφή βρίσκουμε την πρώτη διάκριση του Θεού εναντίον της γυναίκας, όταν δημιούργησε πρώτον τον άνδρα. Τη γυναίκα τη δημιούργησε ως βοηθό του άνδρα μόνο όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο κατάλληλο ζώο γι’ αυτή τη δουλειά. Στις Προς Εφεσίους και Κορινθίους Επιστολές ο Απόστολος Παύλος είναι αποκαλυπτικός για τις μισογυνικές αντιλήψεις του « να υποτάσσεσθε εις τους ιδίους σας άνδρας, σαν να κάνετε την υποταγήν σας αυτήν προς τον Κύριον
 17. 3
  8
  Πράγματι δε ο άνδρας είναι υπεροχότερος από την γυναίκα, διότι δεν έγινε ο άνδρας από την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα έγινεν από τον άνδρα. Και επί πλέον δεν εκτίσθη ο άνδρας διά να βοηθή την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα επλάσθη προς χάριν και βοήθειαν του ανδρός». Ακόμη και σήμερα η Εκκλησία εφαρμόζει διακρίσεις εναντίον των γυναικών. Δεν τους αναγνωρίζει την απαιτούμενη ηθική υπόσταση να ιερουργούν, ούτε να εισέρχονται στο Ιερό του ναού ή στο Αγιον Ορος.
 18. 3
  9
  Στον ναό, τους άνδρες τους τοποθετεί στα δεξιά και τις γυναίκες στα αριστερά (δηλαδή οι… κακοί εξ ευωνύμων;).Οι μισογυνικές αντιλήψεις της Ορθοδοξίας έχουν τις ρίζες τους στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη και διατηρούνται ακόμη και σήμερα.
 19. Θανασης Γιαννιτσα 11 Οκτωβρίου 2017 @ 10:49
  5
  6
  Δεν ειναι απαρετητο να ειναι καποιος ομοφυλοφυλος η να αυνανιστει για να βρεθει στα καζανια της κολασεως αρκει και μονο να συνευρεθει και με γυναικα κανοντας οτιδηποτε αλλο περαν της τεκνοποιηας ακομα και καθε βλεμα και καθε σκεψη!!!!και στο κατουριμα απαγορευται το πιασιμο το κοιταγμα και το τιναγμα γιατι σκανδαλιζεσαι και πας στο διαολο!!Γιαυτο ανοητοι ο τσιπρας και ο καμενος θελουν να μας κοψουν τα πουλια για το καλο μας για να μην αμαρτανουμε και να παμε στον παραδεισο του γιαχωβα σαν εβραιοιπουειναιοπωςκαιτοπαπαδαριοτωνσιωνιστων
 20. ]ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ[ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 13:23
  15
  3
  Η γενεά που σκιαγραφεί ο Χριστός για τα μελλούμενα της καταστροφής της Ιερουσαλήμ αλλά και της Δευτέρας Παρουσίας. pentapostagma.gr/2013/03/telos-tou-kosmou.html Οι άσχετοι με την Αγία Γραφή, καλύτερα να μασάνε παρά να γράφουν για πράγματα που έχουν Πλήρως Σκότος. Και όποιος δεν ξέρει να διαβάζει ηανά στα θρανία για την εμπέδωση της Γλώσσας.
  • ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΝ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 16:43
   3
   14
   Ψευτοθεραπευτη, το αρθρο του pentapostagma δεν αναφερεται στην Γενια ως Γενος των χριστιανων οπως μας ειπες παραπανω. 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:12 Τι εγινε το χανουμε;
   • ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. 12 Οκτωβρίου 2017 @ 00:19
    5
    2
    Ρε ψευτογιατρε. Εκτός απο βλάκας είσαι και απείρως μεγαλύτερο βόδι απο τους Ιεχωβάδες. Σου λένε ρε βλάκα και εμπεδωσέ το, σε όλους τους συνδέσμους οτι ο Χριστός μιλά για ΔΥΟ Προφητειες! Το κατάλαβες; Για ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. Μία με την καταστροφή της Ιερουσαλήμ και μία για την Δευτέρα Παρουσία. Η λέξη γενεά αναφέρεται και στις δύο περιπτώσεις για αυτήν που θα ζήσει τα μελλούμενα! Το κατάλαβες ή οχι ακόμη βοειδές;
    • 2
     4
     Ολοι εσεις οι απολογητες της πλακας κανετε πως δεν βλεπετε το «παντα ταυτα». Οταν ο Χριστος τελειωσε τον προφητικο του λογο ειπε στους μαθητες του οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ (που προφητευσε) θα συμβουν στην Γενια τους. ΟΛΑ οχι τα μισα. Εσυ τεκνον μου Βρουτε τι λες; Πας κοντρα στον λογο του Χριστου; ΟΛΑ η τα ΜΙΣΑ;
    • 2
     4
     Στον μετρητη της αξιοπιστιας απο το 0 ως το 10 ο λογος σου ισα που αγγιζει το (0) Παραπανω μας ειπες οτι η Γενια αναφερεται στο Γενος των χριστιανων και συνεπως δεν μπορει να προσδιοριστει 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:12. Εδω τωρα προσδιοριζεις Δυο Γενιες. «Μία με την καταστροφή της Ιερουσαλήμ και μία για την Δευτέρα Παρουσία.» Συ ειπας.
   • ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. 12 Οκτωβρίου 2017 @ 00:24
    5
    2
    ο Χριστός απαντά στους μαθητές στα ερωτήματα το ένα πίσω απο το άλλο. Γιάυτο και λέει αρχικά {Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ…κλπ}. Στο ένα σκέλος! Στο δέυτερο βοειδέστατε σου λέει οτι άν δεν παρέλθει η γή και ο Ουρανός δεν θα σταματήσουν να ισχύουν οι λόγοι του, λέγοντασ ΞΕΚΑΘΑΡΑ…«Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ειμή ο Πατήρ» (Μάρκ, ιγ 32). Πώς ρε βοειδέστατε αναφέρετε στην Γενεά των Μαθητών ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ το παραπάνω; Λέγε…ΠΩΣ;
    • 2
     3
     Η φραση « Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η φονεύουσα τους προφήτας» Ματθ 23.37 ειπώθηκε στους Γραμματεις και φαρισαιους απο τον Χριστο, για τους οποιους προφητευσε οτι θα σκοτωναν τους απεσταλμενους του προφητες. Εδαφιο 34.
    • 2
     4
     Την φραση «Ο ουρανός και η γη θέλουσι παρέλθει, οι δε λόγοι μου δεν θέλουσι παρέλθει.» την χρησιμοποιησε ως επικυρωση των λογων του. (Ο ουρανός και η γη, σε αντιδιαστολή με τους λογους του). Ουτος η αλλος βρισκεται εξω απο το προφητικο πλαισιο και δεν χρειαζεται να πουμε πολλα για αυτο.
    • 2
     5
     Ο Χριστος αφου τους υποσχεθηκε οτι ολα θα γινουν στην διαρκεια της Γενιας τους Ματθ 24.34 δεν τους αποκαλυψε την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ (εδαφιο 36) αλλα τους προετρεψε να ειναι Αγρυπνοι. (εδαφιο 42)
   • ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. 12 Οκτωβρίου 2017 @ 00:27
    6
    1
    Την Αγία Γραφή είτε την δέχεσαι ΟΛΗ είτε καθόλου. Δεν μπορεί να δέχεσαι μία λέξη στην οποία λανθασμένα έχεις κολλήσει επειδή έτσι σε βολέυει, και να πετάς μετά ΟΛΑ τα υπόλοιπα που σου λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Έτσι μελετωνται οι Γραφές Ιεχωβά της πλάκας. Ήξερα οτι αυτοί έχουν iq κάτω του μηδενός, εσύ τους ξεπέρασες!
    • 1
     4
     Αυτα που λες εφαρμοσε τα στον εαυτο σου. Οσον αφορα τον Ιεχωβα, δικος σου Θεος ειναι. Μην τον υποτιμας.
  • ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΝ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 17:38
   2
   16
   Ψευτοθεραπευτη, με τα ιδια τεχνασματα διπλης και τριπλης εκπληρωσης προφητειων οι Μαρτυρες του Ιεχωβα τοποθετησαν την Γενια στο ετος 1914 και εφαγαν τα μουτρα τους διοτι αυτη παρηλθε και ο Χριστος ακομα να ελθει. Ετσι λοιπον και εδω η Γενια εικαζεται οτι ειναι αυτη του 1948, και σε λιγο ο Αρχιμανδρίτης Δαβίδ Τσελίκας που εγραψε αυτες τις μπουρδες θα φαει τα μουτρα του. Αλίμονο στα αιώνια κορόιδα.
 21. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 16:49
  24
  4
  Καλησπέρα,Μεγαλόσαυρε θυμίζεις σκύλο που αφήνει δεξιά και αριστερά τις ακαθαρσίες του.Για να δούμε λίγο την γυναίκα στην ιστορία.Στην Αρχαία Αθήνα η πρώτη κύρια δυσκολία που αντιμετώπιζε ένα νεογέννητο κορίτσι ήταν να του ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!! Εξαρτιόνταν άμεσα από την απόφαση του πατέρα η έκθεση του νεογνού σε μια ερημική περιοχή, καθώς η γέννηση ενός θηλυκού μέλους θεωρούνταν ανώφελο και επιπρόσθετο έξοδο για τον οίκο.
  • 4
   17
   Ασχετε Αδαη, εγω δεν ειμαι Αρχαιολατρης για να δαγκωσω το δολωμα σου. Ο Μεγαλοσαυρος δεν πιανεται με το αγκιστρακι σου, ουτε με τα διχτυα σου. Θα στα ξεσκισω και θα πας στον πατο εσυ και η ψαροβαρκα σου. Το αγκιστρι του Μεγαλοσαυρου ειναι σαν την Αγκυρα του Τιτανικου και ετσι και το αμολυσω θα σας μαζεψω ολους και θα σας στειλω στο Δαφνι.
   • ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 11 Οκτωβρίου 2017 @ 20:05
    17
    6
    Όσο και να προσπαθείς μάταια να πείσεις κάποιους αφελής οτι οι Έλληνες ήταν “τέρατα” στις συνήθειές τους και τις αγκυλώσεις τους σε σύγκριση με τον Χριστιανισμό θα εξευτελίζεσαι… Είχαμε πολλά κουσούρια…και γιάυτό να ευχαριστείς το Αρχαίο Ιερατείο της Ανωμαλίας και της ΑΣΕΒΕΙΑΣ. Και το Ταλμούδ ΟΎΤΕ αποσχόλησε ΟΥΤΕ απασχολεί τους Ορθοδόξους. Άδικα το αναφέρεις…
 22. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11 Οκτωβρίου 2017 @ 20:00
  19
  1
  ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ?ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ!
  • 1
   4
   Βρε οτι ταμπελα και να φορεσεις το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Θα σε ψαρεψει ο Μεγαλοσαυρος με το Τεραστιο Αγκιστρι του (τυπου αγκυρα Τιτανικου) και αφου σε συρει εξω απο τα νερα σου (ματριξ του Γιαχβε) θα σε κλεισει στο τρελαδικο για ψυχικη αποκατασταση και επαναπρογραμματισμο. Εσενα Θα σε κανει Μεγαλοσαυρακι και θα σε στειλει να καψεις τα Ιερατεια της συμφορας, και τον dedalo θα τον κανει καμπουρογαμοσαυρο και θα τον στειλει για αλλαγη φυλου.
  • 1
   4
   Οσον αφορα τον ερμαφροδιτο chaoskampf ο Μεγαλοσαυρος εχει αλλα σχεδια για αυτον. Θα τον κανει Αρχιεπισκοπο την Ελλαδας, και η μυστηριακη σχολη του θα αντικαταστησει τα ιερατεια του Γιαχβε. Πριν ομως προβει στο απονενοημένο διάβημα θα στειλει τους πρακτορες του στην Κυπρο να συλλάβουν τον Θεοφιλο Χρ (chaoskampf) και να τον φερουν εμπροσθεν του ωστε να τον μυησει στην Μεγαλοσαυρια μητρα του Αρχετυπου. Η μυστηριακη σχολη του chaos θα υπηρετησει πιστα το Αρχετυπικο ιδεωδη του Great Lizard.
 23. ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 11 Οκτωβρίου 2017 @ 20:01
  18
  1
  Τα άγαμα κορίτσια οι Σπαρτιάτες τα χρησιμοποιούσαν σεξουαλικώς μόνο παρά φύσιν (Εύπολις, άδηλον, απόσπ. 2. Αθηναίος 13, 20 και 13, 79), γι’ αυτό από τους άλλους Έλληνες η διαστροφή αυτή λεγόταν «λακωνικός τρόπος» ή «λακωνίζειν». Ξεγύμνωναν τα κορίτσια τελείως μπροστά στους φιλοξενούμενούς των, για να τα επιδείξουν, ώστε αν τους αρέσουν, να τους τα προσφέρουν για να κοιμηθούν μαζί τους (Άγνων, Αθηναίος ενθδ. αν. Σούμμα, Ησύχιος λ. «λακωνικόν τρώπον περαίνειν»). Διαφωνείς κάπου;
 24. 4
  6
  Ο εντοπισμός ομοφυλοφιλικού ή παιδεραστικού κρούσματος στην Αρχαία Σπάρτη είχε βαριές συνέπειες, και ο πέλεκυς του νόμου ήταν αμείλικτος. Η διάπραξη ομοφυλοφιλικών διαστροφών, είχε ως συνέπεια την απώλεια των πολιτικών δικαιωμάτων, και την εξορία ή την θανάτωση του διαπράξαντος τούτο.
 25. 4
  6
  Ο Ξενοφών (Λακεδαιμονίων Πολιτεία, 2. 13) αναφέρει ότι ο Λυκούργος είχε θεσπίσει αυστηρότατους νόμους, με σκοπό την αποτροπή εκδηλώσεως διατροφικών έξεων και “αισχρών επιθυμιών” el.wikisource.org/wiki/%CE%9B%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1#II
  • 8
   4
   Παντού υπήρχαν νόμοι ΑΛΛΑ η παιδεραστία, η ομοφυλοφιλία, η σωματεμπορία κ.α δίνανε και πέρνανε κανονικά… Άσε φιλάρα…Έλληνες είμαστε και ξέρουμε απο αυτά. Όλα στα χαρτιά…διάβασε παραπάνω τι σου είπαν τα παιδιά και άσε τους νόμους στα χαρτιά.
   • 2
    9
    Μια κοινωνια που θεσπιζει τετοιους νομους δεν προσδιορίζεται ως ομοφυλοφιλικη. Ομοφυλοφιλοι υπηρχαν και υπαρχουν και η Ψευτοαληθεια του Χριστου και οι ψευτοτιμωριες του (σφαγες Κολαση) δεν εφεραν κανενα αποτελεσμα. Το βεβαιο ειναι οτι το παραμυθακι σας θα μπει στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας ενω η ομοφυλοφιλια θα συνεχισει να υπαρχει. Με το που φυγουν τα γεροντακια το Ιερατειο σας θα μπει στο ταμειο ανεργιας, και η μονη λυση ειναι οι οικοι του “Θεου” να γινουν οικοι ανοχης με κοκκινα φωτακια.
   • 4
    12
    ΑΝ είχαν οοοοοοοολα αυτα που λες ΔΕΝ θα δημιουργούσαν το πολιτισμό που δημιούργησαν.Όλα αυτά εινάι εβραικά χαρίσματα και στην κλασική ελλάδα το εβραικό στοιχείο άκμαζε. Ο χριστιανισμός ΕΝΑΝ εχθρό είχε τον Ελληνισμο, γι αυτό τον λοιδορίσανε και προσπαθούν ακόμα να τον εξαφανίσουν
    • 3
     2
     Να προσθεσω : “Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ” Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8 “Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν δι’ εμαυτόν ως τόξον· ισχυρώς ενέτεινα τον Εφραΐμ και εξήγειρα τα τέκνα σου, Σιών, κατά των τέκνων σου, Ελλάς· και σε έκαμον ως ρομφαίαν μαχητού.” Ζαχαριας 9.12
    • 3
     2
     Επισης «Ο αρχαιοελληνικός κόσμος υποχρεώθηκε να υποταχθεί στην τρομοκρατία που επέβαλε η νέα θρησκεία με τη συνδρομή του Κράτους. Καταστροφές αρχαίων ναών, βίαιοι θάνατοι φιλοσόφων, ομαδικοί διωγμοί πνευματικών ανθρώπων, καταδίκες για μαγεία των πιστών του αρχαίου πάνθεου, ήταν φαινόμενα συνηθισμένα» Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος 2 Εκδοτική Αθηνών
    • 3
     2
     “Η ελληνικη ποιηση, η φιλοσοφια ,η φιλολογια και η ιστορια ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” Ιστορια του ελληνικου εθνους Τομ 9 σελ 194
 26. 2
  10
  Ο χριστιανισμος ειναι μια θρησκεια με ημερομηνια ληξης. Εχει ληξει και δεν το εχετε παρει χαμπαρι. Εδω αναγράφεται η ημερομηνια ληξης Ματθ 24.34. Εως ποτε θα περιμενετε την 2 ελευση του; 3000 χρονια; 4000 χρονια; Ο Μεγαλοσαυρος εδω θα ειναι και θα σας τας χωνει. Ο doctor Great Lizard προειδοποιεί. Τα ληγμενα βλαπτουν σοβαρα την υγεια.
 27. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 12 Οκτωβρίου 2017 @ 18:43
  17
  1
  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ,ΑΝΔΡΕΑ.ΠΕΤΡΟ,ΙΩΑΝΝΗ.ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ? ΕΛΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΩΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ Ο ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΡΙΝΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΟΥΝ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ (ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ). ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ…. ΕΠΙΛΕΟΝ ΣΤΗΝ Β ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ..
  • 1
   3
   Ασχετε Αδαη, « Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ» Ολα Αυτα που προφητευσε και η 2 ελευση στην Γενια τους. «Ο Χριστος ξεκίνησε να κηρύττει την έλευση της Βασιλείας του Θεού μέσα στη ζωή της γενιάς του, περιγραφοντας τα θρησκευτικά καθήκοντα που έπρεπε να εκτελέσουν οι απλοί του ακροατές για να προετοιμαστούν για το μεγάλο γεγονός. Οι Χριστιανοί ίσως θελήσουν να ξανασκεφτούν τα βασικά στοιχεία της πίστης τους.» Géza Vermes and Great Lizard
  • 1
   3
   Ασχετε Αδαη, εχεις την αναγκη να ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και να προσδοκάς την 2 ελευση του Χριστου. Η Πιστη σου αυτη ειναι χτισμενη πανω σε ενα σαθρο θεμελιο αφου ο Χριστος απετυχε να πραγματοποιησει την υποσχεση του. Και αυτο διοτι δεν ειναι Αληθινος Θεος.
  • 1
   3
   “οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους. Η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενεστερες εφευρέσεις.” Bart Denton Ehrman
  • 1
   3
   Η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκείαν των μυστηρίων της Ελλάδος -τα Ελευσίνια και τα Ορφικά- από τα Ελληνικά δόγματα τού θείου Υιού (Ιάκχου), πού αποθνήσκει διά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών. Will Durant,
  • 1
   2
   «Ο Μαρδούκ κρατείται αιχμάλωτος στα Δύο Ορη, όπερ σημαίνει το υποχθόνιο δικαστήριο. Εκεί υποβάλλεται σε ανάκριση. Επειτα θανατώνεται και άγεται στο όρος. Μαζί με αυτόν θανατώνεται και ένας κακούργος.Τα ιμάτια του Μαρδούκ απάγονται. Στο όρος στο οποίο βρίσκεται ο θεός φυλάγεται από στρατιώτες και είναι σκότος. Εκεί κατέρχεται η σύζυγός του [η δέσποινα της Βαβυλωνίας] και τον αναζητεί μέχρι της θύρας του τάφου. Τέλος όμως ο θεός ανίσταται εκ του όρους και επανέρχεται εις την ζωή.»
  • 1
   2
   Μια σύντομη μελέτη είναι ικανή να αποκαλύψει συντριπτικές ομοιότητες της ζωής και της διδασκαλίας του Ιησού με παλιότερους θεούς, ημίθεους, προφήτες και λοιπούς σωτήρες της οικουμένης… Θα μπορούσε κάποιος να το αποδώσει σε σύμπτωση αν οι ομοιότητες ήταν ασήμαντες ή περιορίζονταν σε έναν μόνο ανταγωνιστή-θεό. Η πληθώρα των στοιχείων όμως είναι τέτοια, που και ο πιο δύσπιστος θα αρχίσει να αμφιβάλει για την αυθεντικότητα των όσων γράφονται στα Ευαγγέλια.
  • 1
   2
   Αναστηθηκε ο Χριστος; Στις νεότερες και αποδεκτές εκδοχές του Eυαγγελίου του Mάρκου, τα χωρία που αναφέρονται στην νεκρανάσταση του Iησού θεωρούνται πλαστά. «Tα συμπεράσματα του Mάρκου είναι πράγματι πλαστά… σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880,…ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφάλαιο 16ο ..Απο τους αρχαιοτερους κωδικες απουσιαζουν τα εδαφια 9 ως 20 που κανουν αναφορα στην νεκρανασταση του Χριστου. ΕΔΩ codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?boo
  • 1
   2
   Στοιχεία των οποίων αμφισβητείται η ιστορική αυθεντικότητα (απο τους συγχρονους μελετητες) περιλαμβάνουν τα δύο στοιχεία της γέννησης του Ιησού, τα θαυμαστά γεγονότα που περιλαμβάνουν τη μετατροπή του νερού σε κρασί, το βάδισμα στο νερό και την ανάσταση και ορισμένες λεπτομέρειες για τη σταύρωση.
  • 1
   2
   Ο Ανωνυμος συγγραφεας του ευαγγελιου που αποδοθηκε στον Ματθαιο απο το πουθενα κατασκευασε μια μεσσιανικη προφητεια. Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15. Τι εχετε να μας πειτε πλαστογραφοι και παραμυθαδες χριστιανοι;
  • 1
   2
   Στο jesus interrupted περιγράφεται η πρόοδο που έχουν καταφέρει οι μελετητές στην κατανόηση της Βίβλου τα τελευταία διακόσια χρόνια και τα αποτελέσματα της μελέτης τους, αποτελέσματα που είναι συχνά άγνωστα μεταξύ του πληθυσμού γενικότερα. Υπογραμμίζεται η ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, και η ύπαρξη πλαστών βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.
  • 1
   2
   Για τους ξύπνιους υπάρχει ένας και κοινός κόσμος, αλλά o κάθε κοιμισμένος καταφεύγει στον δικό του κόσμο. —Ηράκλειτος
 28. 2
  0
  Oλοι αυτοι οι αριθμοι που εχω παραθεσει επανελλημενα εχουν σαν στοχο να δημιουργησουν συγχρονικοτητες που να βασιζονται στις εκπορευσεις του αρχετυπου που να σας επιτρεψουν να δειτε περα απο το ματριξ της πλανης. Αυτο λοιπον θα μπορουσε να θεωρησει και ως μια στοχευση αναλογα με την αντιληψη: THE HAND OF YHVH = 864 = GOD BLESS YOU = SPIRIT OF LIFE = KEEPING THE FAITH = TO FIND ONESELF = THE TIME HAS COME = RECEIVE CHRIST = REVERSE DEVIL απο:http://bit.ly/2gzr5ta
 29. THE HAND OF YHVH = 864 12 Οκτωβρίου 2017 @ 19:30
  2
  1
  Ο βλακοσαυρος μου σπαει τα νευρα γιατι δεν λεει να το χωνεψει οτι ειμαι ο αρχοντας του συμπαντος και θελει και καλα να με κανει αρχιδεπισκοπο και να με εγκλωβισει μεσα στο κλουβι των “men” in black ομως το Dark Tower στην ταινια δεν θα πεσει γιατι ειμαι ο Χουλκ.
  • THE HAND OF DOCTOR LIZARD 1346 13 Οκτωβρίου 2017 @ 00:41
   1
   0
   Εισαι ο Αρχοντας ενος συμπαντος που αργοπεθαινει, και χαρη θα σου κανω αν σε διορισω Αρχιδεπισκοπο. Το συμπαν 1346 (Ελλήνων λόγος Σοφία εστίν) εχει αρχισει και διαστέλλεται και ειναι ετοιμο να καταπιει την μυστηριακη σχολη σου 864 και να αφησει τα τεκνα σου ορφανα. Ειτε μεταμορφωθείς σε Χουλκ ειτε σε Διαολο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Η μοίρα σου ειναι γραμμένη μέσα από την Λίλιθ. Θα γινεις ενας Πιστος Αρχιδεπισκοπος του 1346 και η σχολη σου ενα μπουρδελο για καμπουρογαμοσαυρους.
 30. 2
  0
  Δεν μπορει να το αμφισβητησει καποιος με την ψυχρη λογικη του θεματος οτι ειμαι ο αρχοντας του Συμπαντος και οτι απλα βασικα κανω πλακα στον Διαολο που εκφραζει την συνειδηση του πλανητη που θα μου κλασει τα @@ καθως ουτε ο Παπας δεν μπορει να αμφισβητσει οτι THE MATRIX OF YHwH = 1218 ειναι ΜΕΣΑ στο THE ANUNNAKI MATRIX = 1218 και οτι βασικα μετα την αφιξη του βασιλεα των Ελοχιμ/Ανουννακι HEAVEN AND EARTH BECOME ONE = 1218. Ο Παπας θα παρει φορα για να παραλαβει το ευλογημενο μου φασκελο.
 31. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 12 Οκτωβρίου 2017 @ 22:33
  2
  0
  Το ματριξ των Εβραιων ειναι μια φυλακη των Ανουννακι οπου περιδικα στελναμε τους αβαταρες μας για να τους δειξουν την πορτα της εξοδου για αυτο μας λενε προφητες αλλα δεν γνωριζουν οτι ειμαστε οι αβαταρες των Ελοχιμ. Το YHVH και δηλαδη η θεωση συμβολιζει την αλχημικη ενωση 69 και για αυτο μιλαμε για το αστρο του Δαβιδ και το Magnus Opus. Πως λοιπον αυτο θα επιτευχθει με μπαναρισμα της αλχημειας και με τον σφαγιασμο των μυστων απο τους αντιθεους ευνουχους;
  • 1
   1
   Κοκορα κρασατε 864, ο μεγαλυτερος αβαταρας ολων των εποχων ειναι ο κβαντικος Αβαταρ Great Lizard ο οποιος αλληλεπιδρα με ολα τα συμπαντα χωρις να περιοριζεται απο τον χρονο. Με εντολη απο τον εκπροσωπο του ΟΕΑ ο quantum avatar σαν μια κοσμικη κανουλα θα χυσει τα γαργαρα νερα του 1346, και θα πλημμυρίσει με την Ελλήνων Σοφία ολες τις διαστασεις του χωροχρονου προκαλώντας τον κβαντικο κατακλυσμο, απο τον οποιο θα γλιτωσουν μονο οσοι δεχτουν τον 1346 Λογο του Θεου.
 32. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 12 Οκτωβρίου 2017 @ 23:43
  2
  0
  Οι Εβραιοι ειχαν μυστικη γνωση απο τα μυστηρια των Ανουννακι την οποιαν εκρυβαν για τον εαυτο τους και μας το αμολυσαν σιγα σιγα με την Καμπαλα για αυτο αλλωστε και οι Ροδοσταυροι αλχημιστες και οι Ναζι απο την αλλη που ειχαν μυηθει στον Ιουδαικο μυστικισμο επειτα ειχαν διαμαχη με τους δασκαλους τους που ηθελαν να κρατησουν αυτη την γνωση μονο για τον εαυτο τους και απο αυτη την πραγματικοτητα προεκυψε και η Ερμητικη Καμπαλα γιατι η ΣΟΦΙΑ λεει οτι ειμαστε ημαστε υπολογοι στην ΣΟΦΙΑ του Υψιστου.
  • 1
   3
   Οι Εβραιοι δανείστηκαν στοιχεια απο την κοσμογονικη παραδοση των Σουμεριων (κατακλυσμος κιβωτος περιστερι κτλ) και απο το μυθολογικο περιβαλλον στο οποιο ζουσαν, και μέσα σε μια μακρόχρονη διαδικασία αιώνων διαμόρφωσαν την πίστη τους. Η κοσμογονια της Γενεσης (το πρωτο κεφαλαιο) δεν γραφτηκε απο τον Μωηση αλλα απο ραβινους κατα την βαβυλωνια αιχμαλωσια επηρεαζόμενοι απο την zend avesta. Αλίμονο στους ευκολοπισους χριστιανους με τα μυαλα στα καγκελα.
 33. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 08:19
  0
  0
  Ειμαστε υπολογοι στην Σοφια του Μεγα Αλχημιστη/Αχιτεκτονα του Συμπαντος που εκφραζετε μεσα απο ολες τις παραδοσεις και οχι σε καποια συγκεκριμενη εθνικη πααδοση η ακομα και σε μαυρες διδασκαλιες της Καμπαλα. Οι Ανουννακι λοιπον ειχαν φυγει απο την πραγματικοτητα μας και αφησαν πισω τους καποια ιερα κειμενα για να μπορεσουμε να κρατησουμε μια πνευματικη επαφη μαζι τους μεσα απο το ενεργειακο τους αποτυπωμα και ολο αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα σας εχει να κανει με αυτο το θεμα.
  • 1
   1
   Κοκορα, ο Μεγας Αλχημιστης και ΑρχιΤεκτονας του Συμπαντος εκφραστηκε και μεσα απο την Αρχαιοελληνικη παραδοση; Για εξηγησου;
 34. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 08:32
  0
  0
  Οι Θεοι λοιπον εστελναν τους αβαταρες τους μεσα σε ολες τις παραδοσεις και θα μπορουσε καποιος να θεωρησει οτι ηταν κατι σαν “μυστικοι πρακτορες” μεσα στα πλαισια ενος διαγαλαξιακου πολεμου που προσπαθουσαν να αποκαταστησουν την ζημια του Αρχετυπικου μας κωδικα των Ανουννακι που προκληθηκε απο την πτωση του Αδαμ/Αδαμα (των Πελασγων)-Αρχετυπου ανθρωπου που εκφραζει σε ενα αρχετυπικο επιεπδο και την πτωση της Ατλαντιδας λογω της πρακτικης των μαυρων τεχνων.
 35. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 08:48
  0
  0
  Μεσα σε αυτο το πλαισιο ειναι που προεκεψε η αναγκη για την δημιουργια συνειδησιακων φυλακων με δεσμοφυλακες-watchers (Agent Smith) μεσα στα πλαισια ενος επιστημονικου πλανου που προβλεπει την αποκατασταση του Αρχετυπου στο σημειο εκεινο του χρανου οπου υλοποιειται ο σταυρος και οπου πραγματοποιειται η ενωση του πανω με το κατω και του αριστερα με το δεξια και για αυτο αλλωστε μιλαμε για τα μυστηρια του Αλχημικου Ιερου Γαμου και για τον Γαμπρο-Ιησου που ενσαρκωσε τον Αρχετυπο ανθρωπο-Αδαμ/Αδαμα.
 36. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 09:08
  0
  0
  Αυτο που συμβαινει με τις φυλακες ειναι οτι βασικα επαναστατησαν οι δεμοφυλακες εναντια στον Θεο/Θεους και θεωρησαν οτι αυτοι ειναι οι θεοι του ανθρωπου και δημιουργησαν ενα πλαστο ματριξ με το ενεργειακο αποτυπωμα και την γνωση των Θεων και εδω προεκυψε και το θεματακι με τον προφητη Ενωχ που ηταν μια υλοποιηση-αβαταρας της συνειδησης του Θεου Ενκι που ανοιξε πολεμο στους Εγρηγορους/watchers.Αυτο που λενε “θεο” οι Εβραιοι ειναι μια συνθεση του ενεργειακου αποτυπωματος των θεων.
 37. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 13 Οκτωβρίου 2017 @ 09:10
  10
  0
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21 ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ, ΓΕΡΟΣ ΟΜΩΣ!! Ο ΠΕΤΡΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ,ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΩΣ ΤΗΝ Β ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ-ΚΥΡΙΟΥ!!!
  • 1
   1
   Ασχετε Αδαη, ο θανατος του Πετρου ηταν προωρος και δεν σηματοδοτησε το τελος της Γενιας. Οσο για τον Ιωαννη λεει ΕΑΝ (Υποθετικα) και η φραση «τι προς σε;» δεν υποδηλωνει συνθηκη. Στο Dogma.gr διαβαζουμε.«Η επικρατέστερη, λοιπόν εξήγηση είναι ότι θα μείνει ζωντανός, μέχρι την Δευτέρα Παρουσία Του, και έπειτα θα αποθάνει και μάλιστα με μαρτυρικόν θάνατον» dogma.gr/diafora/zei-o-evangelistis-ioannis/47939/
  • 2
   1
   Ασχετε Αδαη, Απατεωνες ειναι οσοι Γνωριζουν και παρολα αυτα συμμετεχουν στην Απατη.
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 14 Οκτωβρίου 2017 @ 09:15
    9
    0
    ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΡΚΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΩΡΟ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΖΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ‘’ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ’’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ) ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΡΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    • 2
     2
     Ασχετε Αδαη, ο Μαρτυρικος θανατος του Πετρου δεν σηματοδοτησε το τελος της Γενιας. ΕΡΩΤΗΣΗ, ποτε εγραψε την Αποκαλυψη ο Ιωαννης;
 38. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 10:31
  0
  0
  THE MATRIX OF YHVH = 1212 ειναι SALVATION FROM HELL = 1212 και ειναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ WITHIN US ALL = 888 και οχι η κολαση των Εβραιων και του εθνικου τους “θεου” και αυτο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζει το σοδομισμενο χριστιανικο ιερατειο καθως λογω και του γεγονοτος οτι οι αθεοβλακειες τους οδηγησαν σε μια αεναη προσπαθεια να σκοτωσουν την θηλυκη τους πλευρα τωρα που πλησιαζουμε στην διασταυρυρωση και στο σημειο της αλχημικης ενωσης τα εχουν χαμενα.
  • 1
   1
   Κοκορα, στην μονη διασταυρωση που πλησιαζεις ειναι αυτη του 1346 Ελληνων Σοφια Λογος, και αν την περασεις θα χασεις το κεφαλι σου και θα γινεις Κόκορας κρασάτος. Η διασταυρωση αυτη εχει ενα τεραστιο STOP και απαγορευει την εισοδο μονο στους Θεοσοφιστες της esophoria mystery. Ετσι δυο ενδεχομενα υπαρχουν. Ειτε θα περασεις και θα γινεις γευμα των Ελληναρων, ειτε θα την αραξεις στην διασταυρωση και θα κακαριζεις μερα νυχτα τις παπαρες της μητρας (χυτρας) του αρχετυπου της βλακειας και της ανοησιας
 39. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 10:43
  0
  0
  To YHVH ειναι ενας κωδικος που εκφραζει το ενεργειακο αποτυπωμα του εσωτερικου μας πυρηνα ετσι οπως το γνωρισε ο Αβρααμ στην Βαβυλωνα και απο τον Φοινικα Μελχισεδεκ Αρχιερεα του El-yon που ειναι ο πατερας του Βααλ-Μαρδουκ και για αυτο το ολο θεμα ειναι επικινδυνο και για αυτους που εχουν καμπουρα αριστερα αλλα και για αυτους που εχουν δεξια καθως μιλαμε για μια πυλη που σε οδηγει μεσα απο την θεωση στο βασιλειο του ουρανου και για αυτο υπαρχουν και αυτοι που προστατευουν αυτη την πυλη.
 40. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 10:52
  0
  0
  Για αυτο και οι Ερμητιστες επικαλουνται τον YHVH για προστασια μεσα απο το δικο τους πρισμα γιατι μεσα απο το ενερειακο αποτυπωμα αυτης της συνειδησιακης πυλης μπορεις να συνδεθεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με τον πυρηνα της υπαρξης σου και να γνωρισεις τον εαυτο σου και για αυτο μπορεις να εκφρασεις με το λογικο σου το πως αντιλαμβανεσε αυτη την αναλογικη σχεση μεσα στο ανθρωπινο ματριξ αναλογα με το επιπεδο αντιληψης σου και αυτη ηταν και η βασικη διαφωνια των ασκητων με τους Νεοπλατωνιστες.
 41. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 11:01
  0
  0
  Για αυτο σας ελεγα οτι ειναι επικνδυνη αυτη η μανια εναντια σε αυτο το ενεργειακο αποτυπωμα που παρουσιαζετε και ως ο Κυριος των Δυναμεων γιατι περα απο το πλαστο ματριξ των Εβραιων και τον Γιαχβε τους-Yaldabaoth που τον βλεπει η μια πολικοτητα μιλαμε για το ενεργειακο αποτυπωμα της αλχημικης ενωσης που εκφραζει τα μυστηρια του Βααλ-Αδωνι και της Αφροδιτης και δηλαδη του Κυπριου Γαμπρου-Νυμφιου που ειναι ο αρχοντας του πολυσυμπαντος και της Κυπριας Νυμφης-Αφροδιτης.
 42. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 11:59
  0
  0
  Αυτη την αλχημικη ενωση εβλεπε ο Ερμητιστης Αγγελος Σικελιανος οταν μας μιλουσε για τον Ιησου και τον Γαμπρο της Σοφιας των Αιωνων Απολλωνα Χριστο. Ηταν απλα βασικα μια ρομαντικη Ελληνοκεντρικη προβολη που ομως εκφραζει την ουσια του YHVH για αυτο μας μιλαει ξεκαθαρα για εναν αλχημικο συνδεσμο οταν μας μιλαει για τον Ιησου που ειναι ο YHVH και οχι ο θεος των Εβραιων που σταυρωσαν τον Γαμπρο αλλα και την νυμφη. Εγω απλα βασικα ειμαι ενας ρομαντικουλης και ερωτιαρης Ελληνουλης.
 43. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 14:07
  0
  0
  Οι Ναζι βασικα δεν ηταν βλακες και για αυτο η ενεργεια τους ειναι πολυ επικινδυνη. Απλα βασικα ηταν μαυροι που τους διδαξαν μαυροι Καμπαλιστες των Εβραιων και για αυτο ανακαλυψαν τα εθνικα τους δικαιωματα εναντι της πραγματικοτητας που συνιστα οτι η Εβραικη παραδοση βασιζεται στα μυστηρια των Ανουννακι και για αυτο ξεκινησαν εναν ανουσιο πολεμο λογω της εγωικης τους αρρωστιας. Ανακαλυψαν βασικα τον Μαυρο Ηλιο-Απολλωνα και τον προσδιορισαν ως τον Μαρδουκ και απλα βασικα ταυτιστηκαν… συνεχιζεται
 44. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 14:13
  0
  0
  Ταυτιστηκαν με το ενεργειακο αποτυπωμα των Ανουννακι και αυτο ειναι που ονομαζαν οι ενεργεια Βριλ την οποιαν ανατλουσαν απο το ματριξ των θεων και για αυτο ηταν ΠΟΛΥ εξυπνοι και για αυτο ανεβασαν την αλαζονεια τους στον ουρανο αλλα αυτο δεν τους εκανε θεους καθως αυτη δεν ηταν η δικη τους ενεργεια και δεν τους εδωσε κανενας εξουσιοδοτηση-χρισμα να αντλησουν γνωση απο το ενεργειακο αποτυπωμα των θεων και να φτιαξουν μια δικη τους παγκοσμια ταξη με δανεικα καιαγυριστα και χρωστανε πολλα οιΓερμανοι
 45. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 15:21
  0
  0
  Απο τις σταχτες των Bavarian Illuminati που αφησαν πισω τους οι Ροδοσταυροι προεκυψαν οι Ναζι που ξεκινησαν αυτη την αποκρυφιστικη αναζητηση της επιστημης των θεων για να καταλαβουν και τι ηταν αυτο που τους βαρεσε και μεσα σε αυτα τα πλαισια δημιουργηθηκε και αυτη η ψυχωση εναντια στον συμβολισμο του YHVH για αυτο την ειδαν και καλα οι Αντιχριστοι που θα “σωσουν” τον κοσμο απο τον YHVH των Εβραιων. Απο αυτους προεκυψε και το ΟΤΟ του Κροουλι που εφαγε μπαναρισμα απο τους Ροδοσταυρους.
 46. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 15:45
  0
  0
  Η επιφανειακη ουφολογια της 3d λογικης η ακομα και της 5d λογικης εχει εξελιχθει σε ενα πολυ επικινδυνο καρκινωμα στην ανθρωπινη συνειδηση λογω και αυτης της εγωκης αρρωστιας που εσπειραν οι Ναζι οι οποιοι δεν ειχαν ορια προκειμενου να αποκτησουν γνωση-δυναμη και θα πρεπει να εξεταστει επισης η σχεση τους με τον Παπα και τους Ιησουιτες. Το θεμα των θεων ειναι ξεκαθαρα ενα θεμα της αλχημειας και οχι της επιφανιακης ουφολογιας και της υλιστικης επιστημης.
  • 1
   1
   Παραπανω μας ειπες για Εναν Αχιτεκτονα του Συμπαντος. Για πες μας ποιος ειναι αυτος, και ποια η σχεση του με τον Γιαχβε.
 47. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 22:35
  0
  1
  TO YHVH ειναι ενα συμβολισμος της αλχημικης ενωσης που ειδε στο δικο του πεδιο αντιληψης και ο Σικελιανος και για αυτο μιλαμε και για τον Ομοπολων Απολλωνα που ειναι η Ελληνικη εκδοση του Ηλιακου Θεου που εκφραζει αυτο το ενεργειακο αποτυπωμα. Ο Μεγας Αρχιτεκτονας του Συμπαντος ειναι ο Δημιουργος του αβαταρα Πλατωνα που εκφραζει και την πραγματικοτητα της μαθηματικης δομης του αρχετυπου που διδαξε ο αβαταρας Πυθαγορας και για αυτο υπαρχουν διαφορες ερμηνιες.
  • 1
   0
   Αρα ετσι οπως το λες ο Γιαχβε δεν ειναι Θεος. Ο Μεγας Αρχιτεκτονας του συμπαντος ειναι Θεος; Ειναι ο δημιουργος του Κοσμου; Οι αλλοι Θεοι που αναφερεις ειναι δημιουργηματα του;
 48. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 13 Οκτωβρίου 2017 @ 23:17
  2
  0
  Εχετε κολλησει το εγω σας στην φαινομενικοτητα και στην αρρωστια που σας εριξαν για να σπειρουν την τεχνητη πολωση. Το πιθανοτερο ειναι βασικα να σας πλακωσει ο ουρανος μεσα στα πλαισια αυτης της διαδικασιας καθως εχετε αρρωστησει με τις εγωικες προβολες σε οτι αφορα τις δομες του εξωτερικου μεσα στα πλαισια μιας νεοναζιστικης παρακρουσης. Ψαχνετε να βρειτε τον Διαολο και αυτο βρισκετε και η αληθεια ειναι οτι οι Ελοχιμ θα σας σπασουν το αδειο σας κεφαλι λογω της εντασης των εγωικων σας προβολων
 49. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 14 Οκτωβρίου 2017 @ 21:17
  2
  0
  Βασικα πνευματικα σοδομισμενε τρισβλακοσαυρε αμα συνατησεις κανενα Ελληνα ρωτα τον για τους θεους και για τις θεωριες του Πλατωνα κλπ δεν προκειται να ασχοληθω με την μαλακια που σε δερνει. Απλα να πω οτι το YHVH που μεταφραστηκε και ως ΙΑΩ που ειναι ενας κωδικας του Απολλωνα συμβολιζει την ολοκληρωση. Αντε καληνυχτα και προσεχε που πατας εκει που βρισκεσαι γιατι εχει και ποιο κατω και οσο ποιο κατω πας τοσο ποιο μακρια θα σου φαινονται οι Θεοι που εκφραζουν την αναλογικη μας σχεση με το συμπαν.
 50. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 15 Οκτωβρίου 2017 @ 04:56
  1
  1
  Κολωνεις? μασονακι? lol Γιατρο χρειαζεστε σιγουρα.
 51. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 15 Οκτωβρίου 2017 @ 05:04
  1
  1
  Απλα χρησιμοποιω τον ορο Μεγας Αρχιτεκτονας η Αλχημιστης κλπ του Συμπαντος για να σας δειξω ποσο βλακες εισαστε και ποσο μεγαλη ζημια σας εχει κανει η ανοσια των παπαδων καθως βασικα μιλαμε για το concept του Πλατωνα για τον Μεγα Γεωμετρη κλπ και η βλακεια σας βρισκεται σε οριακο σημειο και το ποσο γελοιοι εισαστε και εσεις και η αρρρωστια εχει ξεπερασει καθε οριο. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
 52. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 15 Οκτωβρίου 2017 @ 05:14
  2
  1
  Ασφλως και ο YHVH ειναι ΘΕΟΣ και εκφραζει μεσα σε αυτο το πλαισιο τον Μεγα Αρχιτεκτονα του Συμπαντος και τον Μεγα Γεωμετρη του Πλατωνα κλπ ετσι οπως τον ειχαν προσδιορισει και οι Πλατωνιστες Χριστιανοι κλπ. Τωρα σε σχεση με την αρρωστια σας δεν υπαρχει καμια θεραπεια και δεν υπαρχει ασφαλως κανενας λογος να απανταει καποιος στην μανιωδη προκληση και βλακεια του καθε ενος που επαναλμβανει τα ιδια σκατα σε θεματα που εχουν απαντηθει ενα εκατομμυριο φορες και συνεχιζει. Για τα μπαζα καλα πατε.
  • 1
   1
   Τι παει να πει οτι ο Θεος Γιαχβε ΕΚΦΡΑΖΕΙ τον Μεγαλο Αρχιτεκτονα; Μεσα σε αυτο το πλαισιο, Γιαχβε και Μεγας Αρχιτεκτονας ειναι το ιδιο προσωπο; Ο ιδιος Θεος;
 53. ΤΟ ΚΟΚΟΡΑΚΙ 864 15 Οκτωβρίου 2017 @ 05:32
  1
  1
  Το θεμα βασικα με τον Μεγα Γεωμετρη η τον Μεγα Αλχημιστη κλπ του Συμπαντος που εκφραζει την αναλογια του πανω με το κατω κλπ ειναι οτι βασικα η υπαρξη του ειναι αυταποδεικτη μεσα απο τις εκπορευσεις του αρχετυπου για αυτους που εχουν σχετικη αντιληψη οπως για παραδειγμα ο Πλατωνας και ασφαλως και δεν μπορει να περιοριστει απο τις αντιληψεις τις δικες σας η και των παπαδων αλλα και των μασονων και των Νεοπλατωνιστων κλπ και ολη αυτη η ανουσια διαμαχη ειναι απλα ενα προιον της ανοησιας σας.
 54. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 15 Οκτωβρίου 2017 @ 15:31
  6
  1
  ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ, ΣΤην Εισαγωγή στην Καινήν Διαθήκην, Χρήστου Βούλγαρη, Καθηγητού Θεολογικής Σχολής Αθηνών, τόμοι Α΄& Β΄ Εν Αθήναις 2003, ,η Αποκάλυψη Ιωάννου αναφέρεται ότι γράφτηκε το 68 μ.Χ. και εκτίθενται αναλυτικά τα επιχειρήματα γιατί σε αυτή τη χρονολογία.
 55. 1
  1
  Παραθετω απο τον orthodoxos.com.gr “Κατά το 14ο έτος της βασιλείας του αυτοκράτορα Δομετενιανού 95-95 μ.Χ.” Αφου ξερεις φιλε Ασχετε Αδαη οτι ο Μεγαλοσαυρος θα σε δαγκωσει. Ετσι συμβαινει παντα. Μπορει εσυ και οι φιλοι σου να ειστε αλεπουδες αλλα εγω ειμαι Μεγαλοσαυρος, και στο διαβα μου ποδοπατω μητρες (χυτρες) του αρχετυπου – δασκαλους της θεοσοφιας (συμφορας) – βαβυλωνιακες σουπιες (babalon) – στρατους του αβρασαξ , και ολοι εσεις ακολουθειτε με προορισμο την αληθεια.
  • 2
   1
   Μου αρέσει που υπογράφεις οτι μαλακία σου κατέβει ως Γιατρός. Οι Γιατροί το ξέρουν οτι τους ξέφυγες απο τις Ψυχιατρικές κλινικές???
   • 1
    1
    Ανωνυμε ασε τις ιατρικη γνωματευση για μενα τον Ιατρο. Να εισαι σιγουρος οτι στο τελος θα σου χαρισω ενα πιστοποιητικο νοσηλειας (γλιτωνωντας την Υποβολή αίτησης) για το Δρομοκαΐτειο. Οπως κι αν υπογραψω το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Θα μελανιασετε ολοι σας απο το πνευματικο μου μαστιγιο, και θα καειτε στην πυρα της αληθειας την ητοιμασμενη απο καταβολης κοσμου για λυκους ενδεδυμενους με χιτωνες προβατων.
   • 1
    3
    Δυστυχως οι αλκοολικες φαντασιωσεις του χριστιανισμου κατεστρεψαν την ευφυια σας, και η λογικη σας ζηταει πολιτικο ασυλο στην βορεια Κορεα.
 56. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 16 Οκτωβρίου 2017 @ 09:05
  4
  1
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΙΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. Bernard, McGregor, Hoskyns, Bultmann, Wikenhauser, Howard, Barrett, Strathmann, R.H. Lightfoot, Tasker, Hunter, Richardson, Schnackenburg, R.E. Brown, Sanders, Marsch, Perrin, Lindars, Fenton, Harmondsworth, Dodd, Kummel και πολλοί Ελληνες τοποθετουν την Αποκάλυψη μεταξύ 80-100 μ.χ
  • 3
   1
   Μεταξυ αυτων και ο orthodoxos.com.gr. «Ο Ιωάννης έζησε γύρω στα 100 χρόνια (κοιμήθηκε ειρηνικά γύρω στο 105 με 106 μ.Χ.).» Οποτε ποτε παρηλθε η Γενια; Μηπως με τον μαρτυρικο θανατο του Απ Πετρου το 67 μ.χ;
 57. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 16 Οκτωβρίου 2017 @ 19:38
  4
  1
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 33 ΜΧ Ο ΘΕΝΑΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΤΟ 70 Μ.Χ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝ ΖΩΗ ΗΤΑΝ Ο ΘΩΜΑΣ,Ο ΙΩΑΝΝΗΣ,Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΝΩΝ Ο ΚΑΝΑΝΙΤΗΣ.ΑΡΑ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ 67 Μ.Χ.
 58. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 17 Οκτωβρίου 2017 @ 14:28
  4
  3
  Ο Θεάνθρωπος αφού εχει μιλήσει ΠΡΩΤΑ για την καταστροφή της Ιερουσαλήμ ,στο κατά Ματθαίον 24.4 ,24,5,24,11,24,23,24,24,24,26 ομιλεί για ψευδοπροφήτες. Πως μπορεί να εξηγηθεί ο πλεονασμός? Μιλάει για ψευδοπροφήτες της γενιάς αυτής και ψευδοπροφήτες Που έζησαν στους αιώνες μέχρι την κορύφωση τους στο τέλος του χρόνου. H MEΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ: Λουκ. 21,24 αὶ πεσοῦνται στόματι μαχαίρας, καὶ αἰχμαλωτισθήσονται εἰς πάντα τὰ ἔθνη, καὶ Ἱερουσαλὴμ ἔσται πατουμένη ὑπὸ ἐθνῶ ἄχρι πληρωθῶσι καιροὶ ἐθνῶν!!
  • 2
   0
   Πλεονασμος ψευδοπροφητων στην Γενια τους. « Α Ιωαννου 4.1 Αγαπητοί, μη πιστεύετε εις παν πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα εν ήναι εκ του Θεού· διότι πολλοί ψευδοπροφήται εξήλθον εις τον κόσμον» Που ειδες γραμμενο οτι μιλαει για ψευδοπροφητες μιας μελλοντικης Γενιας;
  • 2
   0
   Ασχετε Αδαη, Οι όροι που χρησιμοποιούν τα συμφραζόμενα (‘Ιερουσαλήμ’, ‘Έθνη’, κ.λ.π.) ξεκάθαρα έχουν μια κατά γράμμα έννοια. Ο όρος ‘’έθνη’’ χρησιμοποιούνταν από τους συγγραφείς της Βίβλου ιδιαίτερα αναφορικά με τα μη Εβραϊκά έθνη’. Για τους Εβραίους αναφέρεται πως ‘αιχμαλωτισθήσονται εις τα έθνη πάντα’ (δηλαδή τα μη Εβραϊκά έθνη) και μετά από αυτό πως η ‘Ιερουσαλήμ έσται πατουμένη υπό εθνών, άχρι ου πληρωθώσιν καιροί εθνών.
 59. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 17 Οκτωβρίου 2017 @ 18:42
  6
  2
  Διάβασε προσεκτικά μόνο το κεφάλαιο 24 του κατά Ματθαίον για να καταλάβεις τι εννοώ. Περισσότερο μιλάει για τους ψευδόχριστους και ψευδοπροφήτες παρά για οτιδήποτε άλλο. Οσο για το εδάφιο Κατά Λουκά 21,24 εκπληρώθηκε πλήρως μόλις το 1948!Συνεπώς μόνο η πρώτη καταστροφή της Ιερουσαλήμ αφορούσε στενά την γενιά του Χριστού,Και σε καμία περίπτωση το τέλος του κόσμου.
  • 3
   3
   Ασχετε Αδαη, το 1948 δεν εκπληρωθηκε καμια προφητεια. Συμφωνα με τις δικες σας ερμηνειες, “Με τη φράση καιροί εθνών σημαίνεται η περίοδος κατά την οποία όλα τα έθνη θα επιστρέψουν στο ευαγγέλιο, οπότε και οι εβραιοι θα επιστρεψουν στον Χριστο, ωστε μαζι με τους εθνικούς να γινουν μία ποίμνη κάτω από έναν ποιμένα.” Στην ουσια αυτο που εκπληρωθηκε, ειναι μια φουντωση μια φλογα μεσα σου σχετικα με τις προσδοκιες σου, για τις οποιες υπογραφω εγω ο doctor οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
  • 2
   3
   Δηλαδη Ασχετε Αδαη περιμενεις οι Εβραιοι να γινουν χριστιανοι και να σωθουν και αυτοι μαζι σας κατω απο εναν ποιμενα τον Χριστο; Μηπως τελικα θα πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα να ερθεις απο το Ιατρειο μου;
  • 2
   3
   Ασχετε Αδαη, μεσα στην γενια τους, (Εβραιους 1.2 Α Ιωαννου 2.18 Παιδία, εσχάτη ώρα είναι, και καθώς ηκούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουσιν· όθεν γνωρίζομεν ότι είναι εσχάτη ώρα. Α Ιωαν 4.3 και παν πνεύμα, το οποίον δεν ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εν σαρκί, δεν είναι εκ του Θεού· και τούτο είναι το πνεύμα του αντιχρίστου, το οποίον ηκούσατε ότι έρχεται, και τώρα μάλιστα είναι εν τω κόσμω.)
  • 2
   3
   ( Α Ιωαννου 4.1 Αγαπητοί, μη πιστεύετε εις παν πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα εν ήναι εκ του Θεού· διότι πολλοί ψευδοπροφήται εξήλθον εις τον κόσμον)
  • 2
   3
   Ασχετε Αδαη, ο Ιησους απαντησε στις ερωτησεις των μαθητων του σχετικα με την Ιερουσαλημ και την 2α παρουσια του. Οταν ο Χριστος τελειωσε τον προφητικο του λογο, τους υποσχεθηκε οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ (παντα ταυτα) που τους ειχε πει, θα συμβουν στην Γενια τους. Ειναι τοσο ξεκαθαρο ωστε οι κορυφαιοι μελετητες στο πεδιο της ιστορικοτητας του Χριστου δεν εχουν διαφορετικη αποψη, εκτος απο κατι Ασχετους σαν και σενα.
  • 2
   3
   Κανετε απολογητες της πλακας (τυφλοποντικες) οτι δεν βλεπετε το ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ; Οταν οι μαθητες εδειχναν τα οικοδομηματα του Ναου στον Χριστο (Ματθ 24.1-2) τοτε εκεινος τους ειπε. Τα βλεπετε ΟΛΑ ΑΥΤΑ; (παντα ταυτα) δεν θέλει αφεθή εδώ λίθος επί λίθον, όστις δεν θέλει κατακρημνισθή. Ειδαν τα μισα ; η τα ειδαν ολα; “Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα.¨
  • 2
   3
   Απ`οτι φαινεται ομως οι χριστιανοι εκεινη την εποχη το ειχαν δει το ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ. Ο Απ Παυλος ειχε γραψει στα καρντασια, “Α Θεσσ 5.23 Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης είθε να σας αγιάση ολοκλήρως, και να διατηρηθή ολόκληρον το πνεύμά σας και η ψυχή και το ΣΩΜΑ αμέμπτως εν τη παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.” Ασχετε, αυτοι οι χριστιανοι εγιναν μουμιες και φυλασσονται στις κατακομβες των καπουτσινων περιμενοντας την 2 παρουσια, και ο Ιωαννης ζει και περιμενει να του κοψουν το κεφαλι.
  • 2
   3
   Ο Géza Vermes ήταν διακεκριμένος μελετητής στο σύγχρονο πεδίο της ιστορικής έρευνας του Ιησού, και τον περιγράφει ως έναν εξ ολοκλήρου Ιουδαιο χαρισματικό αντρα που ξεκίνησε να κηρύττει την έλευση της Βασιλείας του Θεού μέσα στη ζωή της γενιάς του. Οι Χριστιανοί, ελεγε ο Βερμής, ίσως θελήσουν να ξανασκεφτούν τα βασικά στοιχεία της πίστης τους. Βεβαια για να σκεφτει καποιος θα πρεπει να εχει Μυαλο σαν την ΑΘΗΝΑ, και οχι να ειναι Ασχετος σαν τον Γιδοβοσκο και τα βοδια του.
   • 4
    2
    ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ… ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
    • 2
     3
     Ανωνυμε δεν μπουχτισες απο τα ψυχολογικα μου βαρη, αλλα σε εκαψε η αληθεια την οποια δεν μπορεις να σηκωσεις και να κρατησεις ψηλα. Θα πρεπει να φας πολλα καρβελια Γνωσης για να μπορεσεις να αντιμετωπισεις το μαστιγιο της Αληθειας που σε εκανε μαυρο. Η Πιστη σου ξεβρακωθηκε στο προηγουμενο αρθρο και η ΑΘΗΝΑ εκλαψε απο τα γελια.
 60. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 19 Οκτωβρίου 2017 @ 09:08
  8
  2
  Καλημέρα ,όταν δυσκολεύεις τα πράγματα το γυρίζεις στην τρελίτσα, Κρύβεσαι πίσω από διάφορους ‘’γνώστες’’ της πλάκας για να μην παραδεχθείς Την αυτονόητη Αλήθεια.‘’Η ‘Ιερουσαλήμ έσται πατουμένη υπό εθνών, άχρι ου πληρωθώσιν καιροί εθνών’’,πως ερμηνεύεται? Στο σχόλιο σου 17/10/2017 16.19 αποδέχεσαι Προφητεία 1948 ετών, αφού αγνοείς που θα καταλήξω. Εχω να δώσω καιρό χαιρετίσματα στον δαιμονά σου.Καληνύχτα!
  • 2
   2
   Καλημερα φιλε Ασχετε Αδαη. Αν δεν πληρωθουν οι καιροι των Εθνων, τοτε το γραφεν οτι η «Ιερουσαλήμ έσται πατουμένη υπό εθνών» δεν αποτελει προφητικο αγγελμα αλλα φυσικο επακολουθο, αφου ηδη καταπατιωνταν απο τα εθνη με πρωτο τους Βαβυλωνιους το 587 πχ. Δεν θελει και πολυ κλικ κλικ. Μεχρι στιγμης το μονο που εχεις ειναι προσδοκιες, για τις οποιες σε Διαβεβαιωνω οτι δεν προκειτε να εκπληρωθουν ποτε.
  • 2
   2
   Ασχετε Αδαη, αν πιστευετε ολοι εσεις, και ο Γιδοβοσκος με τα βοδια του (Χ.Ο και Ανωνυμος) οτι με εχετε φερει σε δυσκολη θεση, τοτε θα πρεπει να πατε να κοιταχτείτε σε οφθαλμιατρο. Σας εχουν τυφλωσει οι αλκοολικες φαντασιωσεις του Γιαχβε οπως τυφλωσαν και τους Εβραιους. Ρωμ 11.25.
  • 2
   3
   Ποιος ειναι Γνωστης της πλακας; Ο Géza Vermes; Αν αυτος ειναι της πλακας εσυ ο Ασχετος τι εισαι; Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει οτι στο Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι. Δηλωσες Ασχετος και Αδαης; Ε εισαι ενας πανιβλακας με περικεφαλαια. Δες για παραδειγμα εμενα. Δηλωσα Γιατρος, και ολοι σας με αποκαλειτε «Γιατρε», και ως εκ τουτου εχω ετοιμες τις Ιατρικες μου γνωματευσεις με τις οποιες θα σας κλεισω στο τρελαδικο.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 19 Οκτωβρίου 2017 @ 17:26
    5
    2
    Ο Géza Vermes είναι Εβραιο-Ουγγρικής καταγωγής (όπως ο George Soros). Ξεκίνησε ως νέος Καθολικός αλλά την δεκαετία του 70… έγινε μέλος της Liberal Jewish Synagogue of London (Λίμπεραλ Εβραϊκή Συναγωγή του Λονδίνου). Αφησε τον Καθολικισμό λοιπόν και πήγε εκεί που είχε μέλλον. Αργότερα πήρε τίτλο καθηγητή Εβραϊκών Σπουδών (Jewish Studies) στο Oxford University. Ο “ειδικός” έγινε μη Χριστιανός…. για να γίνει φουλ… Εβραίος. Αμφισβήτησε ποτέ τον Ιουδαϊσμό; Σκεπτικιστές του… κ@λου.
    • 2
     1
     dedale, Βαζεις ταμπελες με βαση την καταγωγη του και την θρησκευτικοτητα του θέλοντας να υπονομευσεις το εργο του. Δεν κρινεις την ερευνα, αλλα την ταμπελα. Το πεδιο της Ιστορικοτητας του Χριστου αφορα τον Ιστορικο Χριστο και οχι τις αλκοολικες φαντασιωσεις και πλαστογραφιες σας.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 03:50
      4
      2
      H Λίμπεραλ Εβραϊκή Συναγωγή του Λονδίνου δεν είναι ταμπέλα.. είναι ΑΦΙΣΑ! Δεν έκανε πειράματα φυσικής για να δούμε τα αποτελέσματα των πειραμάτων του. Ήταν θεωρητικός, έγραφε τη ΓΝΩΜΗ του για ιστορικά / θρησκευτικά ζητήματα. Μια γνώμη που ήταν ΣΥΝΕΠΗΣ με την ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΙΟΥΔΑΪΚΗ σχολή σκέψης την οποία υπηρέτησε.
     • 3
      1
      dedale, στο προηγουμενο αρθρο απο παρεξηγηση νομισατε οτι ειμαι μασονος. Ετσι λοιπον βαλατε μπροστα την ταμπελα μασονος και απορριψατε τους λογους μου επιτιθεμενοι στην μασονια. Μαλιστα ο Ρωμιοσυνη ειχε πει οτι θα παει την συζητηση σε αλλο επιπεδο. Δεν κρινεις την ερευνα, αλλα την ταμπελα. Η αποδειξη ειναι οτι δεν εχεις να πεις τιποτα για την ερευνα του σχετικα με τον Χριστο.
     • 3
      1
      Η προκαταληψη δεν ειναι καλος οδηγος. Ο Géza Vermes ηταν μία από τις πιο σημαντικές φωνές στη σύγχρονη έρευνα του Ιησού και έχει χαρακτηριστεί ως ο σπουδαιότερος μελετητής της εποχής του. Ας υποθεσουμε οτι καποιος χριστιανος μελετητης βρισκει ενα σημαντικο στοιχειο για την ζωη του Χριστου. Αν εφαρμόσω την δικη σας νοοτροπια θα πρεπει να απορρίψω χωρις να μελετησω την ερευνα του, μονο και μονο επειδη ειναι χριστιανος. Εγω δεν απορριπτω την ερευνα κανενος.
     • 3
      0
      Υπο αυτη την οπτικη καλα θα κανετε να μην παραθετετε τις αποψεις των Αιρετικων Καθολικων και αλλων. Το λεω αυτο γιατι την προηγουμενη φορα ο Ασχετος Αδαης για την υπερασπιση του, μας αραδιασε τις αποψεις δεκαδων Αιρετικων καθηγηταδων. Αλλα βεβαια, την ταμπελα την βαζετε οπου σας συμφερει.
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 19 Οκτωβρίου 2017 @ 19:05
    5
    2
    ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ! ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ.ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΧΑΡΤΟΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ.
    • 2
     2
     Ασχετε Αδαη, ψυχΙατρος ειναι αυτος που στελνει στο τρελαδικο ασθενεις με πνευματικο κωμα σαν και σενα. Ελα απο το Ιατρειο μου να γιατρεψω την τρελα σου.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 19 Οκτωβρίου 2017 @ 12:46
   6
   3
   Ο Γιατρός ανέβασε ήδη 99 σχόλια. Στο επόμενο θα τα εκατοστήσει. Καμία παρέμβαση και παρατήρηση από ‘ψηλά’. Αν απαντήσουμε όμως με τεκμήρια ένα προς ένα στα σχόλιά του, θα υπάρξει “παρέμβαση” ότι γράφουμε πολλά και κάνουμε αντινόηση. Κατάλαβες; Και μετά ποιος ξέρει; ίσως μειώσουν κι άλλο τον χώρο σχολίων και θα στέλνουμε σήματα καπνού.
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 19 Οκτωβρίου 2017 @ 14:59
    6
    3
    Καλημέρα Αλέξανδρε,δεν μένει απο το να ευχηθούμε στον φιλο μας Γιατρό να τα χιλιάσει και επειδή τον αγαπάμε να σταματήσει να επιλέγει μονίμως σκατοσύνθεση αντι για φωτοσύνθεση.
    • 2
     3
     Με εσας που εμπλεξα και βεβαια κανω σκοτοσυνθεση. Απο τα σκατα σας, παραγω καθαρη κρυσταλλινη αληθεια η οποια οταν ενωθει με το Αρχαιοελληνικο πνευμα θα γινει χειροβομβιδα που θα σκασει στα θεμελια του χριστιανισμου και το σκοταδι σας θα εξαφανιστει μια για παντα. Αυτην την ενωση φοβαται ο chaoskampf ο οποιος μην μπορωντας να αντιμετωπισει τον doctor Great Lizard επιτίθεται μονιμως στο Αρχαιο Ελληνικο Πνευμα που του κατεστρεψε την ψυχολογια και κλαιει την μοιρα του στα απομονωμενα εκκλησακια.
   • 3
    3
    dedale, η μονη παρεμβαση απο ψηλα που θα με κανει να σταματησω θα ειναι ο Θεος. Και οταν λεω Θεος δεν εννοω τον δικο σας τον ψευτικο με τις ψευτικες υποσχεσεις του και τους μυθους που επλασαν οι χριστιανοι με τα μυαλα στα καγκελα γυρω απο αυτον. Οσον αφορα τα τεκμηρια σου τα ειδαμε, και ολες τις φορες εγινες Ρεζιλι και παντα φευγεις πληγωμενος απο το μαστιγιο της αληθειας. Πλεον εχεις αποκτησει μαζοχιστικες τασεις και δεν μπορεις να κανεις χωρις το μαστιγιο μου.
 61. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 19 Οκτωβρίου 2017 @ 14:26
  7
  3
  ΦΡΕΣΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΕΑ… http://www.naftemporiki.gr/story/1216263/israil-arxaiologika-eurimata-apo-tin-epoxi-tou-iisou ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΙΛΑΙΑ .ΤΟΝ 1OY AΙΩΝΑ Μ.Χ ‘’ΦΩΝΑΖΟΥΝ’’ ΣΤΗ Δ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΣΤΑΥΡΟΙ ?ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ GEZA VERMES.ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
  • 2
   5
   Ασχετε Αδαη, μολις εκανες μια τρυπα στο νερο.
  • 2
   4
   ο Ehrman υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ήταν ένας αποκαλυπτικός κήρυκας και ότι το βασικό του μήνυμα ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.
 62. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 19 Οκτωβρίου 2017 @ 21:57
  7
  2
  Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΓΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΜ ΕΡΜΑΝ! ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΓΚΟΘΑΜ ΣΙΤΙ, Ο ΕΡΜΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
  • 2
   7
   Ο John Dominic Crossan, μελετητής της Καινης Διαθήκης, και ιστορικός του πρώιμου Χριστιανισμού, απο τους πιο σημαντικους μελετητες στη σύγχρονη ιστορική έρευνα του Ιησού, υποστηριζει οτι ο Ιησούς ήταν ενας αποκαλυπτικός κήρυκας οπως και ο Bart Denton Ehrman.
   • TΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ... 19 Οκτωβρίου 2017 @ 22:52
    6
    2
    Deep Κατά Deep… Kοινώς βλαμένη…
    • 2
     2
     Ειμαι ο Σερλοκ Χολμς του Κατοχικα και με συνοπτικες διαδικασιες εξουδετερωσα την αξιωματικη Λογικη (απο τα αξιωματα) του ψευτοδιανοουμενου dedalou με το Αγιασμενο πληκτρολογιο, γελοιοποιησα τον δασκαλο της Θεοσοφιας chaoskampf, εστειλα αδιαβαστους τον πρακτορα Χ.Ο και croif 101 fm stereo, Αποκαλυψα τα ψευδη του Απολογητη, και εντος ολιγου το πνευματικο μου μαστιγιο θα συντρίψει τις αλκοολικες σας φαντασιωσεις ξεσκιζωντας τον μανδυα προβατου που εχετε ενδυθει ωστε να μαθουν ολοι οτι ειστε Λυκοι
     • 3
      3
      Kκαι όλα αυτά μέσα στο ουτοπικό ψυχιατρικά ασθενές μυαλό σου και νόηση…και μετά ξύπνησες. Σε επικείμενο πόλεμο με την Τουρκία θα σε στείλουμε να τους αφοπλίσεις με την ΦΛΥΑΡΙΑ σου και μόνο… Μπλα μπλά…και μαλακίες εις την απειροστή. Σε έχουν εξευτελίσει όλοι αυτοί που λές και’συ ακόμη μιλάς με τον εαυτό σου Αθηνούλα.
     • 1
      1
      Ανωνυμε, ο μονος επικειμενος πολεμος, ειναι αυτος που θα ξεσπασει στο Κατοχικα αναμεσα στον Μεγαλοσαυρο και στους φαντασμενους χριστιανοπληκτους με τα μυαλα στα καγκελα, και οπως παει η δουλεια τα καγκελα θα σας τα βαλει εκει που ξερετε. Το εχουμε ξαναδει το εργο.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 19 Οκτωβρίου 2017 @ 23:25
    10
    2
    Γιατρέ τα μπέρδεψες! Ο John Dominic Crossan ΔΕΝ πιστεύει ότι ο Ιησούς ήταν “αποκαλυπτικός κύρηκας” και γι’αυτό ο Ehrman διαφωνεί μαζί του. Είναι τόσο “σημαντικοί επιστήμονες” .. που δεν συμφωνούν ούτε στα βασικά. Απ’τη μια θεωρούν την ΚΔ παραμύθι, και την ίδια στιγμή διδάσκουν τον “ιστορικό Ιησού”… με πηγή την ΚΔ! Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Να θεωρώ πχ. ότι η Χιονάτη είναι παραμύθι… και την ίδια στιγμή να δηλώνω ιστορικός… ειδικός στην Χιονάτη! Παράνοια ή υποκρισία;
    • 2
     1
     dedale, οι κορυφαιοι μελετητες στο πεδιο της ιστορικοτητας του χριστου δεν υποστηριζουν την Θεοτητα του. Ο Bart Denton Ehrman στο jesus interrupted υπογραμμίζει οτι η Θεοτητα του ηταν μεταγενεστερη εφευρεση. Παρομοια και ο John Dominic Crossan υποστηρίζει οτι “η θεότητα του Ιησού είναι μεταφορική” και μας τον περιγραφει ως θεραπευτή και άνθρωπο με μεγάλη σοφία.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 00:50
      4
      3
      Βασική αρχή στην ειδησιογραφία: αν ο σκύλος δαγκώσει τον άνθρωπο δεν είναι είδηση. Είδηση θα ήταν ο άνθρωπος να δαγκώσει τον σκύλο. Αν ο ΑΘΕΟΣ Bart Ehrman γράφει στο βιβλίο του “Jesus interrupted” ότι η θεότητα του Χριστού είναι “εφευρεση”, αυτό ΔΕΝ είναι είδηση. Πράγματι ο Crossan λέει ότι η θεότητα του Ιησού είναι “μεταφορική” ή “συμβολική”. Λογοτεχνία τα ευαγγέλια! Όσοι δέχθηκαν να σφαχτούν στο όνομα του Ιησού… για μια μεταφορική λογοτεχνία το έκαναν; Αναχρονισμοί και γενικεύσεις.
     • 3
      0
      dedale, ο Ehrman στον νεανικο του ενθουσιασμο πιστευε οτι ο Θεος εχει εμπνευσει την Αγια γραφη. Η επιθυμία του να κατανοήσει τα αρχικά λόγια της Βίβλου τον οδήγησε στη μελέτη των αρχαίων γλωσσών, αλλά και στην κλασσική κριτική. Κατά τη διάρκεια ομως των μεταπτυχιακών του σπουδών ανακαλυψε τις πλαστογραφιες κτλ και εμεινε για 15 χρονια ενας φιλελεύθερος χριστιανός.
     • 3
      1
      dedale, αργοτερα ο Ehrman εγινε αγνωστικός αθεϊστής αγωνιζόμενος με τα φιλοσοφικά προβλήματα του κακού και του πόνου. Πρεπει να καταλαβεις οτι ο Ehrman δεν ηταν εκ πεποιθήσεως αγνωστικός αθεϊστής αλλα ακολουθησε μια πορεια απο αγαπη για τον λογο του θεου εως οτου η γνωση γκρεμισε την Πιστη του.
     • 3
      1
      Οσον αφορα τα ευαγγελια (λογοτεχνια). “Από πολύ νωρίς απερρίφθη ο Ισραήλ, αλλά είναι νήπιος και εγώ τον αγάπησα κι από την Αίγυπτο μετεκάλεσα ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ.”(Ωσηέ, 11: 1-2) Με βαση αυτο το εδαφιο ο Ανωνυμος συγγραφεας του ευαγγελιου που αποδοθηκε απο την εκκλησια στον Ματθαιο, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ μια μεσσιανικη προφητεια. (Κατά Ματθαίον, 2: 15) Ωραιο λογοτεχνικο παραμυθι!!
     • 3
      1
      dedale, Και τι θα λεχθει για τα 11 πλαστα εδαφια της Νεκραναστασης του Χριστου στο ευαγγελιο του Μαρκου; Ποιος να ειναι αραγε ο λογοτεχνης παραμυθολογος και πλαστογραφος των πλαστων εδαφιων;
     • 3
      2
      dedale, μεγαλη ειδηση θα γινει στα social media οταν ο Μεγαλοσαυρος (Αθηνα;) που καραδοκει στο Κατοχικα και απεικονιζεται στο βιντεο σε κατασπαραξει.
    • 3
     3
     Ο ανθρωπος χριστος ενδυθηκε με μυθους οι οποιοι προυπηρχαν απο αυτον. Μια συντομη μελετη ειναι ικανη να αποκαλυψει συντριπτικες ομοιοτητες της ζωης και της διδασκαλιας του Ιησου με παλιοτερους θεους, ημιθεους, προφητες και λοιπους σωτηρες της οικουμενης. Η πληθώρα των στοιχειων ειναι τετοια, που και ο πιο δυσπιστος θα αρχισει να αμφιβαλει για την αυθεντικοτητα των οσων γραφονται στα Ευαγγελια.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 02:00
      3
      3
      Μελέτη πάνω σε τι; Έχουν άλλες πηγές εκτός από τις γνωστές σε όλους μας (ευαγγέλια, απόκρυφα, επιστολές, νεκρά θάλασσα κλπ)?? Κάνουν θεωρητικές υποθέσεις και εικασίες, σαν φιλόλογοι… “τι εννοεί ο ποιητής”. Αυτό λέγεται hindsight, και είναι η νέα αμερικανική μόδα στην επιστήμη. Ο Crossan μαζεύει τους συναδέλφους τους και δια ψηφοφορίας αποφασίζουν… τις γενικολογίες που από πριν ήδη πιστεύουν. Το έχουν καταγγέλει επώνυμα συνάδελφοί του. Δεν είναι επιστήμη αυτό το πράγμα.
     • 3
      3
      Το κείμενο [των Παθών του Μαρδούκ] μας περιγράφει κυριολεκτικώς έναν παθόντα και ταφέντα και αναστάντα Μαρδούκ, όστις εθριάμβευσε του Αδου και του θανάτου. «Ο Μαρδούκ κρατείται αιχμάλωτος στα Δύο Ορη, όπερ σημαίνει το υποχθόνιο δικαστήριο. Εκεί υποβάλλεται σε ανάκριση. Επειτα θανατώνεται και άγεται στο όρος. Μαζί με αυτόν θανατώνεται και ένας κακούργος.Τα ιμάτια του Μαρδούκ απάγονται. Στο όρος στο οποίο βρίσκεται ο θεός φυλάγεται από στρατιώτες και είναι σκότος.
     • 3
      2
      Εκεί κατέρχεται η σύζυγός του (δέσποινα της Βαβυλωνίας) και τον αναζητεί μέχρι της θύρας του τάφου. Τέλος όμως ο θεός ανίσταται εκ του όρους και επανέρχεται εις την ζωή.” Εσυ αντιπρόσωπε του Θεου Μαρδουκ εδω στην Γη chaoskampf τι λες; Τα λεω καλα;
     • 3
      3
      dedale, Γνωριζεις Αρχαια Ελληνικα, Εβραικα, και Αραμαικα; Εχεις προσβαση στις ιδιες πηγες με αυτους; Εχεις τις γνωσεις που εχουν αποκτησει αυτοι με την διαρκη ενασχοληση τους στο πεδιο της ερευνας; Ο Vermes ήταν ένας από τους πρώτους μελετητές που εξετασε τους κυλίνδρους της Νεκράς Θάλασσας μετά την ανακάλυψή τους το 1947 και είναι ο συγγραφέας της μετάφρασης στα αγγλικά των κυλίνδρων της Νεκράς Θάλασσας.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 12:58
      5
      3
      Βρε άνθρωπε, ο ίδιος λες πως ο chaoskampf έχει πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες! Σου έχω και άλλα: Μύθος του Ηρακλή που πήγε στον κάτω κόσμο, Περσεφόνη, Ελευσίνια Μυστήρια, Προμηθέας….Ο ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟΣ είναι αρχαιότατος, τίποτα το καινούριο. Μπορεί να γίνει με σοφία, ο Παύλος πχ. χρησιμοποιεί έκφραση απ’τον Προμηθέα Δεσμώτη, μπορεί να γίνει με τη λεγόμενη PARALLELOMANIA το οποίο θεωρείται ΝΟΣΗΜΑ της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και ΟΧΙ επιστημονική μέθοδο. https://en.wikipedia.org/wiki/Parallelomania
     • 3
      2
      dedale, εχεις να πεις κατι για τις συντριπτικές ομοιότητες της ζωής και της διδασκαλίας του Ιησού με παλιότερους θεούς, ημίθεους, προφήτες και λοιπούς σωτήρες της οικουμένης;
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 17:18
      5
      3
      Η Φύση εκδηλώνεται με πρότυπα / μοτίβα. Στη γλώσσα μας από τον Φίλωνα έχουμε το «αρχέτυπον παράδειγμα», απ’τον Πλάτωνα την πρότυπη ΙΔΕΑ, απ’τον Πυθαγόρα τον ΑΡΙΘΜΟ, απ’τον Ηράκλειτο τον ΛΟΓΟ. Ο Ιησούς για τους πιστούς αποτελεί την ΥΛΟ-ΠΟΙΗΣΗ του αρχέτυπου Λόγου που έχει ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ χαρακτήρα. Προσπάθησε τώρα να τα μεταφράσεις αυτά στα αγγλικά… και καλή τύχη! Τι θα γράψεις; για το πυθαγόρειο number; Ή θα γράψεις Word αντί για Λόγος όπως γράφουν ήδη; Το μόνο Word που ξέρουν είναι της Microsoft.
     • 2
      2
      dedale, Ο Ιησους Χριστος ειναι μια εκδήλωση της φυσης; Ειναι μια υλοποιηση της υπατης Θεοτητας της βαβυλωνας Μαρδουκ; Τις ιδιες αποψεις εχει και ο λεγομενος Αρχηγος της αρχαιας σοφιας chaoskampf. Εισαι ενας αιρετικος χριστιανος με τα μυαλα στα καγκελα της Θεοσοφιας του chaos, και ο Ιεροεξεταστης Μεγαλοσαυρος θα σε παραδωσει πακετο στα ιερατια της συμφορας ωστε να καεις στην φωτια τους.
 63. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 20 Οκτωβρίου 2017 @ 09:27
  6
  2
  Καλημέρα Αλέξανδρε,συμφωνώ για την Χιονάτη και όχι μόνο, Υπάρχουν ειδικοί χιονατολόγοι που υποστηρίζουν Ότι τελικά η Χιονάτη ήταν αραπίνα! Υπάρχει και διχογνωμία μεταξύ 2 κορυφαίων χιονατολόγων Ο ένας από την Αθήνα υποστηρίζει ότι οι νάνοι ήταν τελικά 13. Ο άλλος από την Τούμπα υποστηρίζει ότι ήταν 4 . Υπάρχουν και χειρότερα,Διακεκριμένοι ψυχίατροι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ψυχή.Αφού δεν υπάρχει για αυτούς τι θεραπεύουν?Φαρμακετικές εταιρείες η Κβαντικό παράδοξο της εποχής?
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 13:34
   5
   2
   Θα κάνουμε ντοκιμαντέρ! Εγώ θα λέω πως οι αδελφοί Γκριμ αντέγραφαν τον Βασιλέα των Σουμέριων Sargon και τα 7 αστέρια που αποτυπώνονται στην επιγραφή. Εσύ θα πεις πως η Χιονάτη είναι αντιγραφή της θεάς Dugra των Ινδών που παίρνει 7 μορφές. Απ’τη Λίμπεραλ Συναγωγή του Λονδίνου “ειδικός” στον ρατσισμό θα αναλύσει τους 7 νάνους και τα 7 αμαρτήματα, που φέρει ρατσιστικό μύνημα κατά των κοντών. Θα πληρωθούμε ως Χιονατολόγοι ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ενώ θα γράφουμε ότι όλο αυτό είναι παραμύθι όχι ιστορία!
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 20 Οκτωβρίου 2017 @ 14:44
    5
    2
    ΑΨΟΓΟΣ!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΠΑΡΑΛ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ ΝΑΝΩΝ (ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ)ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ IΣΤΟΡΙΑ. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ AΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ,ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ HOOLYWOOD.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΘΙΒΑΤΙΑΝΟΙ ΚΟΛΟΓΗΡΟΙ H ΕΣΤΩ Η DUGRA ΕΙΝΑΙ LUGRA .ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ….
 64. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 20 Οκτωβρίου 2017 @ 10:57
  6
  2
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,Ο EHRMAN ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΤ .ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΙΣΤΗ PRICE ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ 2 ΨΕΥΤΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ?
  • 3
   1
   Στοιχεία των οποίων αμφισβητείται η ιστορική αυθεντικότητα (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ) περιλαμβάνουν τα δύο στοιχεία της γέννησης του Ιησού , τα θαυμαστά γεγονότα που περιλαμβάνουν τη μετατροπή του νερού σε κρασί, το βάδισμα στο νερό και την ανάσταση και ορισμένες λεπτομέρειες για τη σταύρωση. Για να το πω στην δικη σου γλωσσα, ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. Σου αρεσε εε;
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 20 Οκτωβρίου 2017 @ 18:45
    5
    2
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΡΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 5 ΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΙΧΘΥΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΑΔΕΛΦΕ ”ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ” ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…
    • 2
     0
     Ααα φιλε μου Ασχετε Αδαη το θαυμα με τα ψωμια και τα ψαρια ειναι καραΙστορικο γεγονος. Κανενας Ιστορικος και μελετητης δεν το αμφισβητει. Τωρα πλακα κανουμε; Εγω το μονο που δεν αμφισβητω ειναι η τρελα σας, και προσδοκω να πεσετε στα χερια μου για να σας προσφερω τις υπηρεσιες μου. Για τον αγιο ΠΔ δωρεαν. Οσον αφορα τον Γιδοβοσκο θα πω οτι ειναι μια βασανισμενη ψυχη και φερει τραυματα που δεν εχουν επουλωθει. Για τα βοδια του ασε καλυτερα να μην πω.
     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 10:00
      1
      2
      το συστημα.αυτοματα εκεινη τι στιγμη θα αποκηρυξω τον Ιησου απο Θεο μου.τοτε κ μονο τοτε θα το κανω.ετσι(εαν εισαι ο αντιχριστος) εχεις διορια μια εβδομαδα να σε προσκηνυσει ο πρωτος ορθοδοξος χριστιανος
     • 2
      1
      Γιδοβοσκε, για εμας τους ψυχιατρους η ψυχη δεν σχετιζεται με τις αλκοολικες φαντασιωσεις σου. Οσον αφορα το συρταρι μου ειναι γεματο με αληθινα φαρμακα, και οχι placebo σαν αυτα που σας ταιζει το Ιερατειο. Ετσι και φας απο τα δικα μου θα δεις τον Χριστο φανταρο.
     • 2
      1
      Γιδοβοσκε δεν φτανει που κοιμασαι μεσα στο ματριξ του Γιαχβε στελνεις και μηνυματα τα ονειρα που βλεπεις. Κοψε τα βαρια ναρκωτικα μηπως το προλαβεις και πηγαινε σε κανα γιατρο κατα προτιμηση ψυχιατρο. Προσεξε γιατι αμα λολαθεις μεσα στο ματριξ του Γιαχβε και ξυπνησεις θα βρεθεις στο δρομοκαιτειο δεμενος χειροποδαρα με την παπια στο χερι να κανεις την παπια.
 65. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 14:06
  4
  3
  Για να σοβαρευτούμε. Τα βιβλία αυτών των νέων “ειδικών” απευθύνονται σε άσχετους. Για τον Ehrman, κλονίστηκε η πίστη του όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν και απόκρυφα ευαγγέλια! Και ξεκινάει με αυτή την “σπουδαία είδηση” στα βιβλία του, ότι υπάρχουν απόκρυφα! Απευθύνεται σε τελείως αγράμματη γενιά. Αποκορύφωση της αμερικανιάς είναι να μην ζυγίζουν την ιστορική αξία των πηγών. Οδοστρωτήρας, σε όλα τα κείμενα αποδίδουν την ίδια αξία! Στο ίδιο επίπεδο θεωρούν τον Πλάτωνα και τον Επίκουρο.
  • 3
   2
   dedale, στο jesus interrupted υπογραμμίζει την ποικιλομορφία των απόψεων που βρέθηκαν στην Καινή Διαθήκη, και την ύπαρξη πλαστών βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.
  • 3
   2
   Επίσης ο Ehrman υποστηρίζει ότι το βασικό μήνυμα του Χριστου ήταν ότι το τέλος της ιστορίας ήταν κοντά, ότι ο Θεός σύντομα θα παρέμβει για να ανατρέψει το κακό και να εδραιώσει την εξουσία του στη γη και ότι ο Ιησούς Και οι μαθητές του όλοι πίστευαν ότι αυτά τα γεγονότα στο τέλος του χρόνου θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια των ζωών τους.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 17:54
    4
    2
    Γιατί θα πρέπει κάποιος να πετάξει τα λεφτά του στα βιβλία του Ehrman; Προφανώς οι μαθητές ήταν “σε αναμονή” για την Έλευση “σαν τον κλέφτη μέσα στην νύχτα”. Όμως ο Ιησούς τους είπε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ούτε την ώρα ούτε την μέρα και ταυτόχρονα ο Πέτρος γράφει “μια μέρα του θεού είναι 1000 χρόνια”, αναγνωρίζει το μέγα εύρος του χρόνου αναμονής. Ο Ehrman το “τραβάει” όπου τον βολεύει με “επιλεκτική μνήμη”. Επαναλαμβάνω: αυτό δεν είναι επιστήμη, είναι [κακή] δημοσιογραφία.
    • 2
     0
     dedale ασε τα “προφανώς” και τα ετσι κι αλλιως. Ο Χριστος αφου τους υποσχεθηκε οτι ΟΛΑ θα γινουν στην διαρκεια της Γενιας τους Ματθ 24.34 δεν τους αποκαλυψε την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ (εδαφιο 36) αλλα τους προετρεψε να ειναι Αγρυπνοι. (εδαφιο 42) Απ`οτι φαινεται δεν το τραβαει ο Ehrman αλλα εσεις. Τραβα τραβα την ξεχειλωσατε την “προφητεια” με σκοπο να εξυπηρετησει τις προσδοκιες σας. Εγω λεω να τραβηξετε και κατι αλλο να σας φυγει η τρελα.
  • 3
   3
   dedale, Οταν ζοριζεσαι πετας ενα εισαι «αγραμματος» και αποχωρεις αφηνοντας πισω σου σεντονια εγκυκλοπαιδικης λογοδιαρροιας. Εισαι υπερανω και προκατειλημμένος. Δεν δεχεσε να ασχοληθεις με την ερευνα κανενος “αγραμματου” εβραιου η αλλοθρησκου. Ενίοτε χρησημοποιεις τις αποψεις των Αιρετικων χριστιανων για την υπερασπιση του λογου σου, πραγμα που σημαινει οτι την ταμπελα την βαζεις οπου σε συμφερει.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 20 Οκτωβρίου 2017 @ 18:04
    6
    2
    Τους έχω φάει στη μάπα όλους αυτούς και μου λες ότι δεν δέχομαι να τους μελετήσω; Πιο πάνω σε διόρθωσα που τα έγραψες και λάθος για τον Crossan κ τον “αποκαλυπτικό Ιησού”. Η Αμερικανική κουλτούρα για όλα τα επιστ. αντικείμενα έχει επικρατήσει. Τα δημοφιλή ντοκιμαντέρ είναι δικά τους! Τους λέω άσχετους επειδή τους μελετώ. Γράφουν με γενικολογίες, με ύφος ποπ-κουλτούρας και ποπ-επιστήμης και απευθύνονται στην πιο αγράμματη (ως προς τους κλασσικούς) γενιά των ΗΠΑ.
    • 2
     2
     dedale τον μονο που εφαγες στην μαπα ειναι ο Μεγαλοσαυρος που θα σε φαει, και αφου περασεις απο το πεπτικο του συστημα θα σε μετατρεψει σε κουραδες. Μα τον Δια (χαχα) ειναι ανοητο να υποστηριζεις οτι ομοτιμοι καθηγητες πανεπιστημιων (Ehrman), γνωστες αρχαιων γλωσσων , κτλ κτλ ειναι Ασχετοι. Εγω λεω ολοι εσεις να αλλαξετε τα ονοματα σας και να τα κανετε ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ ωστε να ειστε μια ποιμνη (ασχετων) με εναν ποιμενα.
  • 2
   3
   Οταν δεν εχετε επιχειρηματα ασκειτε την τεχνη της οδοποιιας. ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Αντε και εις ανωτερα. Μεταφερθειτε στο τμημα ηλεκτρολογιας μηπως τα ονειρα σας καποτε εκπληρωθουν. Να μου αλλαξετε τα φωτα δηλαδη. Προς το παρον εγω ο ΑΡΧΙηλεκτρολογος κραταω τα καλωδια με τα οποια θα σας υποβαλλω σε ηλεκτροσοκ ωστε να δειτε τον χριστο φανταρο μηπως και μπορεσετε να δικαιολογησετε την πιστη σας.
 66. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 20 Οκτωβρίου 2017 @ 19:23
  7
  2
  Ο ΕHRMAN H O KΕΛΣΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ? ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥΡΕ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?ΠΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ?ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1800 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ? Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΓΕΝΙΑ .
  • 4
   3
   Φίλε ασχετε αδαή και εσυ και ο δεδαλος γιατί ασχολείστε μορφωμένα άτομα που είστε με αυτό το βλαμενο μογγολακι; Λύστε μου την απορία; Ένα Ανθελληνικό σκουπίδι είναι…της μασονίας.
  • 2
   2
   Ασχετε Αδαη, ο Κελσος αρνηθηκε την Θεοτητα του Χριστου λεγοντας οτι οι χριστιανοι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ την παρθενογενεση κτλ, αντιγραφοντας ελληνικους Μυθους. Ο Ιουλιανος αναφερει οτι η μηχανορραφία των χριστιανών δεν εχει τίποτα θεόπνευστο και αρέσκεται στις φανταστικές ιστορίες καταφερνοντας να κάνει τις τερατώδεις αφηγήσεις να φαίνονται αληθινές.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 03:32
    4
    2
    Αφού λοιπόν τα έγραψε ο Κέλσος.. τι μας τα πρήζεις με τη δήθεν “νέα επιστήμη”; Το πρόβλημα που έτσουζε τον Κέλσο είναι ότι οι Χριστιανοί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Υπόψιν… η Βίβλος κατά τον Κέλσο είναι παράλογη επειδή μιλάει για ΓΕΝΕΣΗ του σύμπαντος, ενώ… το σύμπαν πάντοτε υπήρχε σταθερό, δεν γεννήθηκε ποτέ απ’το μηδέν! Οι αντιχριστιανοί ήταν ανέκαθεν δογματικοί, όχι σοβαροί επιστήμονες. Επιλέγουν να υποστηρίζουν δογματικά βλακείες.(βλ. ρατσιστική ψευδοεπιστήμη πολυγενισμού Βολταίρου)
    • 2
     1
     ο Κελσος dedale ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του. «Η κοσμογονία της Γένεσης, είναι μια μυθολογικού και θρησκευτικού τύπου κοσμογονική αφήγηση. Παρόλο που δεν μας πληροφορει για την ιστορική αρχή του σύμπαντος και του ανθρώπου, μας μαθαίνει τουλάχιστον πώς η Ισραϊλιτική θρησκεία και η ισραηλιτική θεολογία φαντάζονταν τη δημιουργία και την αρχή του σύμπαντος και του ανθρώπου.» Jean Bottero, Πρόοδος της ιστορικής έρευνας.
    • 2
     1
     dedale, Εμπειρογνώμονας βιβλικης αρχαιολογιας Dever, William G. «Οι βιβλικες αφηγησεις ειναι πραγματι ιστοριες με φανταστικο και σχεδον παντα προπαγανδιστικο περιεχομενο οπου εδω και εκει περιεχουν καποιες εγκυρες πληροφοριες.»
    • 3
     1
     dedale, οι μονοι δογματικοι ειστε εσεις οι χριστιανοι. Επιλεγετε να υποστηριζετε δογματικες Εβραικες βλακειες. (Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ.) Βασίλειος Καισαρείας. Εβραιοελληνες Αλληλουια, ο Γιαχβε σωζει!!
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 17:56
      3
      2
      Βρε τι μας λες; Για διάβασε: “Εκείνοι τώρα που επιχειρούν να μεταμφιέσουν ή να προσδώσουν αλληγορικό χαρακτήρα στην κοσμογονία του Μωυσή, παρόλο που είναι πιο λογικοί (από όσους την παίρνουν τοις μετρητοίς), κάνουν μεγάλο λάθος. Γιατί το σύμπαν ούτε αρχή έχει ούτε υπόκειται σε καμία φθορά” (Αληθής Λόγος, Κέλσος). ΟΙ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 18:08
      2
      3
      Δεν υπηρξε αντιχριστιανός που να μην υποστηρίξει ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ κάποια ψευδοεπιστήμη. Το πρώτο κίνημα αντι-χριστιανικού δαρβινισμού ήταν εκείνο της… ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ! Ο Βολταίρος ήταν εκ των θεμελιωτών του ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ (ΠΟΛΥΓΕΝΙΣΜΟΣ). Αντίθετα, οι θεμελιωτές της Φυσικής, Κβαντικής Φυσικής, Νόμων Γενετικής (Μέντελ)… έδειξαν απεριόριστο σεβασμό στην ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ακόμα και ο Εβραίος Αϊνστάιν δεν πίστευε σε έναν προσωπικό Θεό έλεγε “καλύτερα κάποιος να πιστεύει παρά να ζει χωρίς μεταφυσική όραση”
     • 2
      1
      dedale, Εσυ που πιστευεις την Εβραικη Κοσμογονια δεν εισαι Δογματικος; Βγες λοιπον μπροστα και αποδειξε μας οτι ειναι σωστη, ωστε να σταματησουν οι κοσμολογοι να ψαχνουν, και εγω να σας τα πρηζω.
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 22 Οκτωβρίου 2017 @ 03:21
      3
      1
      Γιατρέ το έχει κάνει ήδη ο Arno Penzias, όταν πήρε το Νόμπελ για την Κοσμική Ακτινοβολία (που τεκμηρίωσε επίσημα το Big Bang δλδ. τη ΓΕΝΕΣΗ του Σύμπαντος που ΔΕΝ υπήρχε πιο πριν). Είπε συγκεκριμένα: “Τα καλύτερα δεδομένα που έχουμε [σχετικά με τη Μεγάλη Έκρηξη] είναι ακριβώς αυτά που θα πρόβλεπα, αν δεν είχα τίποτα άλλο στη διάθεσή μου εκτός από τα βιβλία του Μωυσή, τους Ψαλμούς, τη Βίβλο”. ~Arno Penzias, Nobel Laureate in Physics
     • 1
      0
      dedale, η επιστημη της Κοσμολογιας δεν εξαντλείται στα συμπερασματα του Arno Penzias. 10δες οι θεωριες και τα αναπαντητα ερωτηματα. Αναμεσα σε αυτες τις θεωριες η εβραικη Κοσμογονια δεν εχει θεση. Η πραγματικοτητα ειναι οτι η Κοσμογονια της Γενεσης δεν γραφτηκε απο τον Μωυση αλλα απο ραβινους κατα την βαβυλωνια αιχμαλωσια. Γιατι το τετραγραμματο απουσιαζει απο την Ιερατική πηγή ΄P΄ ;
 67. 3
  1
  “Κατ’ αρχάς, για να κατασκευάσουν την ιστορία της παρθενογένεσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι χριστιανοί έχουν χρησιμοποιήσει τους ελληνικούς μύθους της Δανάης και Μελανίππης ή της Αύγης και της Αντιόπης.” Κελσος.
 68. 2
  2
  “Η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκείαν των μυστηρίων της Ελλάδος -τα Ελευσίνια και τα Ορφικά- από τα Ελληνικά δόγματα τού θείου Υιού (Ιάκχου), πού αποθνήσκει διά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών.” Will Durant.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 16:37
   3
   2
   Ο Will Durant άνηκε στην προηγούμενη γενιά ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΩΝ που γνώριζαν τουλάχιστον τα ΒΑΣΙΚΑ για την ιστορική συνέχεια στις ιδέες του ελληνισμού και φυσικά έγραφε τη ΓΝΩΜΗ του ως ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ με ΣΕΒΑΣΜΟ στις πηγές. Κατάλαβες τη διαφορά τώρα; Η νέα γενιά “ειδικών” (Ehrman και λοιποί) είναι τελείως ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ προπαγανδιστές. Ο Durant μεταξύ άλλων έγραψε “Το κράτος και η Εκκλησία εργάζονταν από κοινού για τη μείωση της δουλειάς”… Συμφωνείς λοιπόν γιατρέ με τον Will Durant; Ή ξεροβήχουμε πάλι;
   • 2
    2
    ΕΡΩΤΗΣΗ, dedale συμφωνεις με τον Durant οτι η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκεία των μυστηρίων της Ελλάδας οπως ο Ιακχος πού αποθνήσκει γιά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών; Και κοιτα, μην ξεροβηχεις πολυ γιατι θα σε πιασει ο λαιμος σου.
    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 18:16
     3
     2
     Δεν μου λες, ο Ehrman συμφωνεί; Ο Crossan συμφωνεί; Γιατί ο κάθε “ειδικός” που επικαλείσαι γράφει άλλα! Τι σοι επιστήμονες είναι; Δεν συμφωνούν ούτε στα βασικά. Σου έχω ήδη απανήσει σε προηγοόυμενο σχόλιο, συνφωνώ πως ο χριστιανισμός είναι ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ διότι ο Χριστός ΥΛΟΠΟΙΕΙ το ΑΡΧΕΤΥΠΟ του Λόγου που διατυπώθηκε με μορφή σπερματικού λόγου στην ελληνική γλώσσα, και με μορφή ΠΙΣΤΗΣ στους Ιουδαίους. Λόγος (λογική) + Πίστη = το πιο δυνατό όπλο της ανθρωπότητας.
     • 2
      1
      dedale, Ενα ενα τα θεματα. Πες μου, συμφωνεις με τα λεγομενα του Durant για την χριστιανικη Θεολογια;
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 20:30
      1
      2
      O Will Durant υπέπεσε σε λογικα σφάλματα όχι μόνο θεολογίας, αλλά και κοινωνιολογίας και ψυχολογίας. Πίστευε πως οι πλούσιοι είνα “κακοί” και οι φτωχοί “καλοί” που τους καταπιέζει η θεολογία. Έχει τεκμηριωθεί το ανάποδο: εργατικοί/καινοτόμοι με ισχυρό κοινωνικό κεφάλαιο (βλ. θρησκευτικοί θεσμοί, εκκλησία) αποκτούν μεγαλύτερο πλούτο, που γεννά ισχυρότερους θεσμούς (πχ. πλούτο στην εκκλησία). Ο Will Durant είχε ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΑΠΟΨΗ , γενικά δεν ήταν αγράμματος. Τώρα απάντησέ μου εσύ στα προηγούμενα.
     • 1
      1
      dedale, βλεπω οτι αποφευγεις να απαντησεις. Συμφωνεις με τα λογια του Durant; “η Χριστιανική θεολογία και πράξις κατάγονται κατά μέγα μέρος από την θρησκεία των μυστηρίων της Ελλάδας οπως ο Ιακχος πού αποθνήσκει γιά την ανθρωπότητα και ανίσταται εκ νεκρών.” ΝΑΙ η ΟΧΙ ;
 69. 2
  2
  Η χριστιανικη διδασκαλια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους, ως αποτελεσμα την διαιώνιση των μυθων μεσα απο μια αλλη οπτικη. Great Lizard.
 70. 2
  3
  Καποτε ηταν ενας Θεος (Μαρντουκ) ο οποιος θανατωθηκε παρεα με εναν ληστη, τα ρουχα του κλαπηκαν, ο ουρανος σκοτεινιασε, και αλλα τετοια, και μετα αναστηθηκε. Αυτος ο μυθος πραγματικα συγκλονισε τον Ιησου Χριστο και ετσι αποφασισε να ερθει να σταυρωθει αλλαζοντας μονο καποιες λεπτομερειες ετσι για να προσθεσει και αυτος κατιτις στον Μυθο. Συνεχιζεται..
 71. 2
  3
  Τι Θεος θα ηταν αλλωστε αν δεν μπορουσε να κανει ουτε αυτο ? Απο τοτε ο Μυθος απεκτησε οπαδους τους λεγομενους χριστιανους – οπα συγνωμη παραμυθαδες ηθελα να πω οι οποιοι παραγουν τις αλκοολικες φαντασιωσεις του μυθου Χριστου μεχρι και σημερα μεθωντας με τα παραμυθια τους χαχαχα Που πατε ρε μεθυσμενοι ξυπολυτοι στα αγκαθια ?
 72. 2
  2
  Ρε Κατοχικα, δωσε στους φιλους μου καμια 100στη γραμμες στα σχολια να ανεβασουν κανα σεντονι της οοδε γιατι δεν την παλευουν. Εχουν γινει ολοι τους και προπαντων ο dedalos αλοιφή. Δωστους κατι, χαλια ειναι. Εγω τους ειχα πει, οτι οταν αποδομησω ολα τα σεντονια της οοδε και του Απολογητη θα μεινουν με το πληκτρολογιο στο χερι. Ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλο τα λογια μου βγηκαν αληθινα και οχι μουσαντενια σαν του Χριστου. Ειμαι ο προφητης με την πυρηνικη κεφαλή.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 16:57
   3
   2
   Αυτή τη στιγμή έχεις ανεβάσει ακριβώς 150 σχόλια. 150! Και επικαλείσαι “προκάτ” πηγές από ένα ολόκληρο οπλοστάσιο “ειδικών” που μεταδίδεται σαν ιός στην ακαδημία με επιθετικό μάρκετιν. Από ένα κεντρικό σύστημα προπαγάνδας (ντοκιμαντέρ, “ειδικοί” στην ακαδημία, ΜΜΕ κλπ). Τα δικά μου είναι 15 σχόλια και του ΑΔΑΗ είναι 25 και των λοιπών που σου απαντούν εξίσου λίγα. Και με μια χούφτα προτάσεις σας στέλνουμε πακέτο από εκεί που ήρθατε, γιατί είστε αγράμματοι και εμπαθείς.
   • 3
    3
    Ταχογραφε dedale καθεσε και μετρας τα χιλιομετρα σχολια με τα οποια κατακεραυνωσα την βλακεια σας; Μπραβο καλο θα σου κανει. Μετρα εσυ μετρα. Το πακετο φιλε μου dedale ηρθε συστημενο απο ανωθεν και αφου ηνοίχθη αναμεσα σας, εξηλθε απο μεσα ο Μεγαλοσαυρος και σας εκοψε κρυος ιδρωτας. Θα σας κανει ολους πακετο και θα σας στειλει στο ψυχιατρειο.
  • 3
   0
   Χαχαχα, νομίζεις ότι μείναμε με το πληκτρολόγιο στο χέρι. Έχε το νου σου. Κατήργησα το laptop στο σπίτι, για τα κοπέλια, λίγες φορές το ανοίγω γιατί βαριέμαι να το συνδέω, το κινητό είναι κουραστικό… Ε, θα σε ταράξω, που θα πάει! Ακόμη δεν θύμωσα. Την καλησπέρα μου.
   • 2
    0
    Ρωμηοσυνη καλημερα. Παλι τις δικαιολογιες αρχισες; Τελος παντων θα το υποστω και αυτο. Δε μου λες, να ριξω την χαριστικη βολη (απερκατ) στον dedalo η να συνεχισω την προπονηση;
 73. 3
  1
  Ρωμιοσυνη, αντε για σενα φροντιζω παλι. ΠΔ αν παρακολουθεις, πες μια καλημερα μια καλησπερα οτιδηποτε για να βεβαιωθω οτι εισαι καλα.
 74. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 11:02
  4
  0
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ Ο ‘’ΓΙΑΤΡΟΣ’’,ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ 17/2/2017 ΣΤΑ ΚΑΤΟΗΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΧΟΛΙΑ DEDALOS,ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ,Π.Δ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ KAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΣTA KATOHIKA,ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
  • 3
   1
   Εγω για σας φροντιζω. Θα σας κανω ολους ορθοδοξους. Οι Αιρετικοι croif 101 fm stereo και dedalos θα μαρτυρησουν κατω απο το μαστιγιο της αληθειας και θα μεταστραφουν πριν τους παρει ο Διαολος. Ο μονος που με δυσκολευει ειναι ο Σατανιστης chaoskampf και απ`οτι φαινεται θα το φαει το κεφαλι του. Θα τον παρει ο Διαολος και θα τον σηκωσει. Ειμαι ο απεσταλμενος του Θεου με μορφη Μεγαλοσαυρου, διοτι και ο Αγιος φοβερα θελει. γρρρ γρρρ
   • 5
    2
    Ο DEDALOS δεν είναι αιρετικός. Είναι ΡΩΜΗΟΣ, όπως ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ο ΠΔ, ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ, ο ΧΟ και όλοι οι άλλοι γνήσιοι Έλληνες.
    • 1
     2
     Ρωμηοσυνη, ο dedalos παραπανω εγραψε αυτο. “Ο Ιησούς αποτελεί την ΥΛΟ-ΠΟΙΗΣΗ του αρχέτυπου Λόγου που έχει ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ χαρακτήρα.” Και δεν ειναι Αιρετικος;
    • 1
     3
     Ρωμηοσυνη, Γνησιοι ελληνες ειναι μονο οι ορθοδοξοι Ρωμιοι; Και ο croif 101 fm stereo τι ειναι; Μπασταρδος η ραδιοφωνικος σταθμος; Εγω ο μασονος τι ειμαι;
 75. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 12:20
  5
  2
  Ο ΚΕΛΣΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ Η ΑΓΑΠΗ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΘΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ‘’ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ’’ ?ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ! ΤΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ .ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ? ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
  • 2
   4
   Ασχετε Αδαη «Ισχυρίζονται (οι χριστιανοι) ότι η σοφία των ανθρώπων είναι αφροσύνη για τον θεό. Επιδιώκουν με τον τρόπο αυτό να προσελκύσουν μόνο τους αμόρφωτους και τους ηλίθιους. Οι χριστιανοί δεν είναι παρά απατεώνες που παίρνουν δρόμο όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους ευφυείς που δύσκολα εξαπατώνται, ενώ καταπιάνονται με ζήλο με τους αμόρφωτους.» Κελσος δικε μου χα χα χα
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 19:15
    5
    1
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ. ΟΙ ”ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ΄΄ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΗΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ.ΑΝΤΕ ΠΕΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ!
    • 1
     2
     Ασχετε Αδαη, η Πιστη σου ξεγυμνωθηκε ενωπιον μου. Δεν εισαι σε θεση να μου μιλησεις για τον Θεο. Εχθρος του χριστιανισμου ειναι η Γνωση και η ευφυια. Η νεα γενια σε λιγο θα κλεισει στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας την ανοητη εβραιοχριστιανικη θεολογια, και οταν η γενια σας παρελθει οι εκκλησιες θα ερημωσουν.
 76. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 12:47
  5
  2
  Ο ΚΕΛΣΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΩΛΑ Η ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ.
  • 2
   2
   Παιδια του Χριστου αρκετα σας αφησα να παιξετε. Για πες μου τωρα για την παρθενογένεση του Χριστου. Ωραιο παραμυθι ετσι;
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 18:28
    4
    2
    Ο Ηράκλειτος έλεγε πρώτα πήγαινε να σβήσεις την ΥΒΡΗ, και μετά τη φωτιά στο σπίτι σου. Η Συναγωγή του Λονδίνου (ή “Συναγωγή του Σατανά” κατά τον Ιωάννη) και οι συγγραφείς π επικαλείσαι, προκαλούν ΥΒΡΗ σε τόσο μεγάλο επίπεδο, που είμαστε διαθετημένοι να πιστέψουμε (και να οργανωθούμε) γύρω απ’το μεγαλύτερο θαύμα. Η παρθενία εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αθωότητας και αγνότητας… όσο οι “σκεπτικιστές” ΞΕΠΟΥΤΑΝΕΥΤΕΤΕ τα πάντα. Ναι, πιστεύουμε στην παρθενογένεση και γενικά στον πολιτισμό.
    • 2
     3
     dedale η μονη ΥΒΡΗ που υπαρχει ειναι Ανθρωποι με την νοοτροπία σας. Και οπως ειπε ο Κελσος Οι χριστιανοί δεν είναι παρά απατεώνες που παίρνουν δρόμο όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους ευφυείς που δύσκολα εξαπατώνται, ενώ καταπιάνονται με ζήλο με τους αμόρφωτους.
    • 3
     2
     dedale, ο Ανωνυμος παραπανω σας προτεινε να μην ασχολειστε μαζι μου επαληθευοντας τα λογια του Κελσου. Δεδομενου ομως οτι συνεχιζετε να ασχολειστε μαζι μου δυο κοινα υπαρχουν. Ειτε ειμαι βλακας σαν τον ΧΟ, ειτε θίχτηκε ο εγωισμος σας. Τι απο τα δυο ισχυει;
     • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 20:00
      4
      2
      Αυτά που γράφεις από μόνα τους δεν είναι άξια λόγου. Όμως τυχαίνει να αναμασάς (σαν μυρικαστικό ζώο) την επικρατούσα προπαγάνδα στα διάφορα ντοκιμαντέρ (σαν αυτά που δείχνει πχ. ο ΣΚΑΙ). Κάθεσαι όλη μέρα, κάθε μέρα, και αναπαράγεις στο ιντερνετ την ιδεολογία / θρησκεία που αναπαράγουν τα ΜΜΕ. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί επιλέγεις να γίνεις σάκος του μποξ; Γιατί να γίνεσαι κλωτσοσκούφι του κάθε προπαγανδιστή; Όσα και να παίρνεις είναι λίγα, πούλησες τη ψυχή σου για λίγα…
     • 1
      1
      dedale εγω δεν αναμασω τα παραμυθια σας. Ο Μεγαλοσαυρος ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ, αλλα παιζει μποξ. Εχει Μαστερ στο εικονικο μποξ. Παιζει χωρις χερια μονο με την δυναμη του μυαλου του. Δεν εχει Θρησκεια, δεν κανει προπαγανδα, Δεν ειναι δουλος κανενος.
 77. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 18:25
  4
  3
  Καλησπέρα,το παρόν απέδειξε ότι είναι αλήθεια, εδώ ο άνθρωπος Σήμερα Γεννιέται χωρίς επαφή των 2 συζύγων -εξωσωματική- και με κλωνοποίηση.Μια που το έφερε η κουβέντα ,αυτό είναι σημείο των εσχάτων ημερών Όπως και Η ανάσταση νεκρών…Ισως άσχετο, συμφωνώ με τον Αλέξανδρο ότι Ο αντίχριστος θα έχει σχέση με την τεχνητή νοημοσύνη.
  • 3
   4
   Ασχετε Αδαη, Στην προϋπάρχουσα του Χριστιανισμού παγανιστική θεωρία, η παρθενογένεση ήταν ο πιο συνηθισμένος τρόπος γέννησης ημίθεων. ΕΡΩΤΗΣΗ Αν, όμως, οι ιστορίες του Ηρακλή, του Περσέα, του Διονύσου και του μεταγενέστερου Μίθρα θεωρηθούν αναξιόπιστες ως προϊόν μυθολογίας, γιατί να μην θεωρηθεί και η παρθενογένεση του Ιησού μυθοπλασία;
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 20:11
    3
    2
    Τι βλακείες γράφεις άνθρωπέ μου; Ο ΘΗΣΕΑΣ ήταν υιός του Αιγέα και της Αίθρας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν γιος του Δία και της Αλκμήνης. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, γιος του Πηλέα. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ήταν γιος του Ιαπετού και της Ασίας. Ποιος ημίθεος γεννήθηκε από παρθένο… χωρίς πατέρα; Σου έχουν κάνει το μυαλό ζελεδάκι. Κατάλαβες γιατί μιλάω για ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ακαδημαϊκούς; Επιτέλους, πέτα τα ξένα βιβλία στα σκουπίδια! Ξεκίνα να διαβάζεις τα αυθενικά κείμενα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
 78. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 20:37
  3
  2
  ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ… Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΑΥΛΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ Η ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΛΑΒΕ ΜΥΘΙΚΗ ΣΑΡΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟ.
  • 1
   1
   Ασχετε Αδαη, ισα ισα επειδη η παρθενογένεση αναφέρεται σε πολλούς προχριστιανικους μύθους ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι η χριστιανικη θεολογια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους. Οι συγχρονοι μελετητες στο πεδιο της Ιστορικοτητας του Χριστου απορριπτουν τους Μυθους και ως εκ τουτου και την Θεοτητα του.
  • 1
   2
   “ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΛΑΒΕ ΜΥΘΙΚΗ ΣΑΡΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” Ασχετε Αδαη βρισκεσαι σε πολυ δυσκολη θεση και ζοριζεσαι. Την αλλη φορα μου ειπες οτι απο την πολυ σκεψη σου πεταχτηκε το ενα ματι οξω. Προσεχε μην σου πεταχτει και το αλλο. Για πες μου λοιπον με απλα λογια τι εννοεις με το παραπανω;
 79. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 21 Οκτωβρίου 2017 @ 21:44
  4
  1
  http://www.pragmatikotita.gr/article/1419-parthenogenesi-iisoy-mythos-i-alitheia ΝΑ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 21 Οκτωβρίου 2017 @ 23:29
   3
   1
   Δηλαδή για να καταλάβω: οι σεξουαλικές περιπέτειες του Δία… λένε σήμερα ότι επειδή πήγαινε με κορίτσια… άρα ήταν η διδασκαλία της “αειπαρθένου Δανάης”; Ρε τι σκαρφίστηκαν οι τύποι!!!! Αυτό λέγεται ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΜΑΝΙΑ (parallelomania). Μπορείς έτσι να αποδείξεις τα πάντα! Για παράδειγμα ο Κένεντι δεν υπήρξε ποτέ!! Ήταν αστικός μύθος αντιγραφή του “μύθου” του Λινκολιν. http://moriasnow.gr/content/paraksenes-omoiotites-metaksy-abraam-linkoln-tz-kenenty
  • 1
   1
   Ασχετε Αδαη, Χρησιμοποιω μια τεχνικη παρομοια με αυτην του Μοχαμεντ αλι. Ζαλιζω το θυμα με την παπαρολογια μου, και σε ανυποπτο χρονο καταφερνω ενα απερκατ στο σαγονι του και μην τον ειδατε τον παναη. Ολα ειναι ενα εικονικο παιχνιδι μποξ, και εσεις ειστε οι σακοι προπονησης μου. Πρωτα σπαω την ψυχολογια σας και κουρελιαζω το εγω σας, επειτα ανεβαζω μια παπαρα απο μια χαζοπηγη ωστε να παρετε λιγο τα πανω σας, και μετα τρωτε ενα απερκατ και ξαπλωνετε κατω σαν ψεκασμενες κατσαριδες.
 80. 2
  2
  Η παρθενογένεση αναφέρεται σε πολλούς μύθους στην Ελληνική μυθολογία, απαντάται επίσης στην Αιγυπτιακή και την αρχαία Ινδική μυθολογία. Η χριστιανικη διδασκαλια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους, ως αποτελεσμα την διαιώνιση των μυθων μεσα απο μια αλλη οπτικη.
 81. ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ 22 Οκτωβρίου 2017 @ 07:29
  1
  2
  Οι συντριπτικές ομοιότητες της ζωής και της διδασκαλίας του Ιησού με παλιότερους θεούς, ημίθεους, προφήτες και λοιπούς σωτήρες της οικουμένης, ειναι αποδειξη οτι η χριστιανικη θεολογια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 22 Οκτωβρίου 2017 @ 14:59
   4
   1
   Οι συντριπτικές ομοιότητες της ζωής του Κένεντι με τον Λινκολιν είναι απόδειξη ότι κανένας τους δεν υπήρξε στην πραγματικότητα. Σωστά; http://moriasnow.gr/content/paraksenes-omoiotites-metaksy-abraam-linkoln-tz-kenenty Από τον αρχαίο Κέλσο (που έγραφε αυτές τις μ@λ@κίες) μέχρι σήμερα μόνο δογματικοί αντιχριστιανοί γράφουν τέτοια στολίδια.
   • 1
    1
    dedale, ομοιότητες ενος ψευτικου θεου εργο των χειρων του ανθρωπου, μεταξυ του αληθινου Θεου θα ηταν αδυνατον να υπαρξουν. Το επιχείρημα σου ειναι ατοπο καθως το θεμα εγκειται στον παραγοντα των ειδωλολατρων βαβυλωνιων και αλλων. Δεδομενου οτι ο Χριστος δεν εχει καμια μετοχη με τον Διαβολο και τους ειδωλολάτρες βαβυλωνιους κτλ η θεση σου ειναι πολυ δυσκολη, και μετα βιας καταφερνεις να αρθρωσεις λεξη.
 82. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΜΑΝΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ 22 Οκτωβρίου 2017 @ 07:40
  1
  2
  Καποτε ηταν ενας Θεος (Μαρντουκ) ο οποιος θανατωθηκε παρεα με εναν ληστη, τα ρουχα του κλαπηκαν, ο ουρανος σκοτεινιασε, ο ταφος αδειος και αλλα τετοια, και μετα αναστηθηκε. Αυτος ο μυθος πραγματικα συγκλονισε τον Ιησου Χριστο και ετσι αποφασισε να ερθει να σταυρωθει αλλαζοντας μονο καποιες λεπτομερειες ετσι για να προσθεσει και αυτος κατιτις στον Μυθο.
 83. 0
  2
  Κελσος «η μεγάλη Εκκλησία το παραδέχεται ανοιχτά και δέχεται ως αληθινή την υποτιθέμενη κοσμογονία των Ιουδαίων. Και φυσικά, ως πρώτο άνθρωπο θεωρούν τον ίδιο που πιστεύουν οι Ιουδαίοι, και όσον αφορά στους απογόνους του ισχύει και για τους χριστιανούς η ίδια γενεαλογία. Εξιστορούν κι αυτοί τις ίδιες εχθροπραξίες μεταξύ αδελφών, την αποδημία στην Αίγυπτο και την φυγή από εκεί.» Εβραιοελληνες Αλληλουια.
 84. 0
  2
  Αν ειχατε γεννηθει στην Αρχαια ελλαδα θα πιστευατε στο 12θεο. Αν γεννιοσασταν στην Τουρκια κατα 98% θα πιστευατε Αλλαχ. Αν dedale γεννιοσουν στην Κινα θα ησουν Κινεζος, και εγω Μπρους Λι. Η “αληθεια” σας εχει γεωγραφικο και χρονικο προσδιορισμο. Κατα ποσο η θρησκευτικη Πιστη αποτελει τεκμηριο πραγματικοτητας;
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 22 Οκτωβρίου 2017 @ 14:27
   5
   2
   Επειδή γεννήθηκες σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ μπορείς να λες δημόσια κάθε μορφή ΥΒΡΗΣ χωρίς καμία επίπτωση, λόγω της ιστορίας του ελληνοχριστιανικού δυτικού ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. Αν είχες γεννηθεί στην Τουρκια κατα 98% θα ήσουν γιουσουφάκι του κάθε πασά, όπως είσαι σήμερα για τν ΣΚΑΙ και τον Denton Ehrman. Αν είχες γεννηθει στην Αρχαια Αθήνα με τα δυο σου χέρια θα ψήφιζες τον Σωκράτη ως ΑΙΡΕΤΙΚΟ γιατί αυτός σας έκανε τη μεγάλη ζημιά. Επί Ρώμης, κολλητάρι τ Κέλσου, θα έστελνες τους Χριστιανους στις αρένες. Σωστά;
   • 2
    2
    dedale για σενα η Γνωση και η λογικη ειναι ΥΒΡΗΣ. Υπαγε με τους βαρβαρους ψευτοδιανοουμενε dedale. Αν γεννιομουν στην Αρχαια ελλαδα θα ημουν ο Σωκρατης και εσυ μελος του Ιερατειου και θα ζηταγες το κεφαλι μου στο πιατο. Ειμαι ο συγχρονος Σωκρατης και εσεις το Ιερατειο της συμφορας. Η πυθια ΑΘΗΝΑ χρησμοδοτησε οτι ειμαι ο Σοφοτερος ολων, και ζητατε να καταστρεψετε την ψυχη μου απο φθονο. Και επειδη η Ιστορια επαναλαμβανεται αντι για κώνειο εχω ενα καλασνικοφ σαν του Γιδοβοσκου και θα σας γαζωσω
    • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 00:25
     3
     1
     Το ότι μας γράφεις από άσυλο φαίνεται πλέον λογικό. Τώρα το αν είσαι ο γιατρός εκεί μέσα, επέτρεψέ μας να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις.
     • 2
      2
      dedale, ο Αβαταρας της Σοφιας (Great Lizard) ενσαρκώθηκε στο Ασυλο του Γιαχβε, και εχοντας μεσα του μνημες απο το παρελθον δεν προκειτε να παραδωσει τα οπλα και να τον σταυρωσετε η να τον αυτοκτονησετε. Ειναι ενας Σωκρατης στο πνευμα, Ενας Σπαρτιατης στην ψυχη, και ενας Μοχαμεντ Αλι με λιγο απο Μπρους Λι στο Μποξ. Θα καταρρευσετε ολοι σας ενωπιον του σε ολα τα επιπεδα και η βλακεια σας θα αποδημησει εις κυριον Γιαχβε. Ε, ετσι κι αλλιως δικα του ειναι η βλακεια σας.
    • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 23 Οκτωβρίου 2017 @ 09:59
     5
     2
     ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ Η ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΜΗΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΙΣΕΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΦΟ ΟΛΩΝ!
 85. 1
  3
  Αν η θρησκεια σας δεν υποσχονταν Αιωνια Ζωη, θα δινατε την Ζωη σας για την Πιστη σας;
  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 22 Οκτωβρίου 2017 @ 11:44
   3
   1
   Εχει απαντηθει
   • 2
    3
    Γιδοβοσκε οι μονες ερωτησεις που εχουν απαντηθει ειναι οι δικες σας. Ο Μεγαλοσαυρος δεν Μασαει. Ειναι ο Συγχρονος Σωκρατης εφοδιασμενος με ερπετικη πανοπλια και οπλα ασύλληπτης τεχνολογιας ωστε να μην πεσει θυμα των αλλητιριων χριστιανοταλιμπαν τυπου dedalos και Χ.Ο. Ο θεος τον εχρισε με απειρη Σοφια και η πυθια ΑΘΗΝΑ (του οεα) χρησμοδοτησε οτι Σοφοτερος απο τον Μεγαλοσαυρο ΟΥΔΕΙΣ.
    • ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ... 23 Οκτωβρίου 2017 @ 11:57
     3
     2
     Συγχρονος “Σωκράτης” λέει το μασονικό βλήμα με τα copy paste…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Η τρέλα και η παράνοια στο απόγειο της…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…Aχαχαχαχα…
 86. 0
  1
  Αφιερωμενο στον chaoskampf. Αν πάρει κανείς τη Βίβλο στα σοβαρά θα τρελαθεί. Αλλά για να πάρεις τη Βίβλο στα σοβαρά, πρέπει να είσαι ήδη τρελός. Aleister Crowley
 87. 1
  3
  Για τον dedalo «Οι φάροι είναι πιο χρήσιμα κτίσματα από τις εκκλησίες.» Βενιαμίν Φραγκλίνος
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 22 Οκτωβρίου 2017 @ 20:46
   5
   1
   Λοιπόν, επειδη μας έχεις πρήξει με την προπαγάνδα που γράφουν οι Μασόνοι για τον Φραγκλίνο, εδώ είναι η αυτοβιογραφία του για όποιον ενδιαφέρεται http://www.gutenberg.org/files/20203/20203-h/20203-h.htm Η εκκλησία των Quakers αναφέρεται 18 φορές καθώς ήταν ΣΤΑΘΜΟΣ για τη ζωή του και τη δράση του. Η λέξη “god” (θεός) αναφέρεται 30 φορές και η λεξη Jesus ως εξής: Imitate Jesus and Socrates (“ΜΙΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ”). ~ B E N J A M I N F R A N K L I N
 88. 2
  4
  H.P. Lovecraft. Μάζεψε μια ομάδα ανθρώπων με κριτήριο τα ισχυρά θρησκευτικά τους φρονήματα,(Χ.Ο, dedalos, Ασχετος Αδαης, Ρωμηοσυνη, chaoskampf, croif, Γιδοβοσκος) και θα έχεις εγγυημένα μια νοσηρή κατάσταση, εκφρασμένη με εγκλήματα, ανωμαλία, παράνοια.
  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 22 Οκτωβρίου 2017 @ 11:40
   4
   2
   Βρηκε ανθρωπος να μιλησει για ανωμαλια κ παρανοια
  • 4
   2
   Ο H.P. Lovecraft σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα του λόγω παραλυτικής ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ, έτσι μεγάλωσε με τον παππού του, τις θείες του και την ΜΗΤΕΡΑ του που κι αυτή ύστερα από μερικά χρόνια ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και πέθανε. Εάν μεγαλώσεις με τρελούς λογικό να νομίζεις ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι τρελοί. Το μόνο σίγουρο,ότι δεν ξέρει την ελληνική παροιμία με τον γάιδαρο και τον πετεινό.
   • 2
    1
    Ανωνυμε, “Η θρησκεία θεωρείται από το λαό αληθινή, από τους σοφούς ψεύτικη και από τους ηγεμόνες χρήσιμη.” Σενέκας Ρωμαίος φιλόσοφος
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 22 Οκτωβρίου 2017 @ 14:41
   6
   2
   Πέρα απ’την πλάκα, αν είσαι ψυχίατρος και λες τέτοια στους ασθενείς σου, είσαι [νομικά] επικίνδυνος. Άλλο να αλλοιώνεις ιστορικές πηγές για την πλάκα σου, άλλο να δηλώνεις δημόσια ΓΙΑΤΡΟΣ και να διαδίδεις ψευδή κλινικά στοιχεία. Η θρησκευτική πίστη είναι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ για ψυχοπαθολογίες και η APA έχει φτιάξει ολοκληρο manual για το ζήτημα. http://www.apa.org/pubs/books/4311506.aspx Για την απεξάρτηση στα 12 βήματα το σημαντικότερο βήμα είναι η ΠΙΣΤΗ στον ΘΕΟ. Σοβαρέψου.
   • 2
    2
    Εγω ως ψυχιατρος χρησιμοποιω θεραπευτικα παραμυθια για να καταλαβει καλυτερα ενα παιδι τις εννοιες και τις αξιες που πρεπει να διδαχθει για να ξεπερασει το προβλημα του.Τις προαλλες χρησιμοποιησα το βιβλιο του Ιωβ σε μια περιπτωση ενος παιδιου με δυσκολια προσαρμογης και την επομενη μερα το παιδι εξαφανιστηκε. Ακομα το ψαχνει η Νικολουλη.
   • 2
    3
    Σε μια αλλη περιπτωση ενος παιδιου που επασχε απο αιματοφοβια χρησιμοποιησα το βιβλιο Λευιτικον και την αλλη μερα βρηκαν τον σκυλο και την γατα σφαγμενα πανω σε εναν αυτοσχεδιο βωμο και με το αιμα τους αποτυπωμενο σε ολους τους τοιχους το τετραγραμματο.
   • 2
    3
    Αλλη μια περιπτωση που κατεληξε σε τραγωδια ηταν αυτη ενος βιαιου παιδιου που εστειλε στο νοσοκομειο 12 συμμαθητες του σε μια μερα. Ετσι αρχισα να του διαβαζω μεσα απο την Αγια Γραφη και συγκεκριμενα τα λογια του Χριστου αγαπατε αλληλους και αν καποιος σε χαστουκισει γυρνα και το αλλο μαγουλο. Την επομενη μερα δεχτηκε αλλεπαλληλα χαστουκια απο την συμμορια των 12 με αποτελεσμα να περιελθει σε βαρυ κωμα. Συμπερασμα η Αγια Γραφη ειναι ακαταλληλο παραμυθι για ανηλικους.
   • 2
    3
    Ο Μεγαλοσαυρος ειναι η υψιστη απειλη για τα Ιερατεια της συμφορας. Ειναι μια πυρηνικη βομβα στα θεμελια τους, και το φυτίλι το αναψε ο Αρχοντας της Αρχαιας Σοφιας chaos πριν 1,5 χρονο. Απο τοτε σιγοκαιει και ολο κοντοζυγώνει η φλογα να καψει τα @ρχ@ του και να εκραγει με αγνωστες συνεπειες για το συμπαν προκαλώντας το big bang καθοτι τα εντερα του ειναι ενας τεραστιος επιταχυντης Αδρονίων (LHC).
   • 2
    3
    dedale, τα Ιερατεια σας ταιζουν με ψευτικες ελπιδες γιατι ειστε οι ξελιγομενες μπαταριες τους μεσα στο Ματριξ του Γιαχβε και εγω ο Φορτιστης, οπου με αντιθετη πολωση και τερμα τα αμπερ θα βρασετε μεσα στα ζουμια σας και θα ξερασετε ολη την ανοησια σας. dedalako εχετε αρρωστο μυαλο και αρρωστο σωμα. Δεν μπορειτε να ξεγελασετε το μυαλο σας με την χαζοανοητη θεολογια του Ιερατειου.
   • 2
    3
    dedale, το μυαλο σας συνειδητα και ασυνειδητα βρισκεται σε μια μονιμη συγκρουση με τους φοβους σας. Η θρησκευτικη Πιστη ειναι ενα υποκαταστατο placebo και οχι η λυση, με αποτελεσμα να σας θεριζουν οι αρρωστιες και να ειστε υποτακτικοι δουλοι. Το μονο φαρμακο κατα του μεγαλυτερου φοβου του ανθρωπου ειναι η Αυτογνωσια. «Γνώθι σαυτόν» Σωκράτης.
   • 2
    3
    Σας εκανα την ερωτηση. Πως εξηγειτε τις συντριπτικές ομοιότητες της ζωής και της διδασκαλίας του Ιησού με παλιότερους θεούς; κτλ, και σας εκοψε κρυος ιδρωτας. Μετα σας απεδειξα πως κατασκευαζονται οι προφητειες και δαγκωσατε την γλωσσα σας. Ποιον πατε να γελασετε; Εμενα; Μηπως τον εαυτό σας; Ειστε αρρωστοι. Νους υγιής εν σώματι υγιεί.
 89. 2
  5
  Καλησπέρα,Τεθλασμένη νόηση μεταφράζει εντολή Κυρίου ερευνάτε κατά τας γραφάς,Σε ερευνάτε εναντίον των γραφών και της λογικής. Παλαιόθεν χωροχρονικά υπήρχε ο σπόρος- προσδοκία στον ιπτάμενο άνθρωπο ,Με την αλλογία μονοληθικής οπτικής σας π.χ όποιος σήμερα κάνει παρά πέντε Είναι αλκοολικός φαντασιομανής αφου βασίζεται σε παρελθούσα μυθολογία.Και συνεπώς ανύπαρκτος!Κατ’ επέκταση Επιβάτες αεροπλάνου είναι απατεώνες με ψευδαισθήσεις!
  • 2
   5
   Αγια Γραφη και Λογικη; Ωραιο ανεκδοτο αυτο ρε μεγαλε. Ανωνυμε ΕΞΗΓΗΣΟΥ. Ποια ειναι αυτη η προσδοκια για την οποια μιλας παραβολικα λες και εισαι Χριστος; Μη κολωνεις, πες το με απλα λογια για να καταλαβουν και τα βοδια του Γιδοβοσκου.
 90. 4
  7
  Καλησπέρα Αλέξανδρε ,η άγνοια έλλειψης γνώσεων,όταν καλύπτεται με περίσσιο εγωισμό Και συνοδεύεται από πτωχή λογική οδηγούν σε ψυχωσικά σύνδρομα,Εμμονές, που οδηγούν τον παθώντα ,το Μηρύκασμα ακατάλληλης πνευματικά τροφής ,απόληξης αποχετεύσεων, Να χωνεύεται ως απόλαυση ,αρκεί,που τον ξεχωρίζει από άλλους, χωρίς να τον ενοχλεί διόλου η βρώμα και η δυσωδία των περιττωμάτων.
  • 2
   4
   Ασε τις ιατρικη γνωματευση για μενα τον Ιατρο. Να εισαι σιγουρος οτι στο τελος θα σου χαρισω ενα πιστοποιητικο νοσηλειας (γλιτωνωντας την Υποβολή αίτησης) για το Δρομοκαΐτειο. Η νοημοσυνη σας ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη. Στερουμενοι το βασικοτερο αγαθο το Μυαλο, προσπαθειτε να ταισετε το «εκεινο» που αντιπροσωπεύει τα κινητρα, τα ενστικτα και τις βιολογικες αναγκες του ατομου, εις βαρος του «Εγώ» που αποτελει το λογικο μερος.
  • 2
   4
   Ετσι αναζητατε λογια που αντηχούν ωραια στα αυτια σας, για να πνιξετε την ματαιοδοξια του συναισθηματικου σας κοσμου. Οι αλκοολικες φαντασιωσεις του χριστιανισμου ειναι η αρρωστια σας, και εγω ο Γιατρος σας.
  • 2
   4
   Οσον αφορα τον dedalo με το Αγιασμενο πληκτρολογιο και την αξιωματικη λογικη απο τα αξιωματα της Θεολογιας του χριστιανισμου, θα πεσει απο μεγαλο υψος σαν τον Ικαρο και θα τον μαζευετε με τα κουταλακια.
 91. 2
  7
  Για να πουμε λοιπον και δυο πραγματα για την Ψυχη που εθιξε ο Γιδοβοσκος. Ερωτηση, Η ψυχη ειναι μια απροσωπη δυναμη που εξερχεται απο το σωμα μετα τον θανατο του; Ειναι φορεας της προσωπικοτητας του ανθρωπου; (συναισθημα μνημη κτλ)
 92. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 23 Οκτωβρίου 2017 @ 09:21
  14
  2
  Β Πε. 3,4 Θα λέγουν σε σας• “που είναι η υπόσχεσις του Χριστού, περί Δευτέρας Παρουσίας; Τιποτε δεν έγινεν ακόμη. Β Πε. 3,5 Τυφλωμένοι όμως αυτοί από τα αμαρτωλά τους πάθη λησμονούν. Β Πε. 3,7 Οι ουρανοί και η γη με τον παντοδύναμον λόγον του Θεού φυλάσσονται δια το πυρ και διατηρούνται δια την μεγάλην ημέραν της Κρίσεως. Β Πε. 3,8 Ενα πράγμα ας μη διαφεύγη την προσοχήν σας, αγαπητοί, ότι μία ημέρα Θεό είναι όσον για μας τα χίλια έτη• και χίλια έτη δικά μας είναι σαν μια ημέρα ενώπιον του .
  • 11
   2
   Φίλε Άσχετε Αδαή, μαζί με τον Δέδαλο αυτή την Μασονική κατσαρίδα την έχετε πατήσει και της βγάλατε τα έντερα για τα ίδια θέματα σε κάθε άρθρο…δεν απαντάει ποτέ και συνεχώς μόνο κάνει ερωτήσεις (ρίχνοντας και τα αυτάρεσκα σχόλια του πού και πού)…γιατί ασχολείστε μαζί του ειλικρινά; Το άτομο χρήζει Ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πληρώνεται για να γράφει τις ίδιες και τις ‘ιδιες Μαλακίες… Γιατί του δίνεται βήμα;
   • 2
    2
    Ανωνυμε επιβεβαιωνεις τα λογια του Κελσου. «Οι χριστιανοί δεν είναι παρά απατεώνες που παίρνουν δρόμο όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους ευφυείς που δύσκολα εξαπατώνται, ενώ καταπιάνονται με ζήλο με τους αμόρφωτους.»
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 17:04
    6
    2
    Απαντούμε διότι τα επιχειρήματα του Γιατρού τα έχουν κατασκευάσει η Αμερικανική Ακαδημία, και τα πιο προβεβλημένα Πανεπιστημιακά Textbooks κ ντοκιμαντέρ. Δυστυχώς ζούμε σε εποχές σκοταδισμού. Καθηγήτρια στην Έδρα Κλασσικών Σπουδών του Cambridge γράφει ότι είναι “μύθος” ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα http://www.npr.org/2013/09/12/221387410/mary-beard-confronts-the-classics-with-wit-and-style Ο Γιατρός είναι ο σάκος του μποξ, για εξάσκηση.
    • 0
     0
     dedale, στο Εργο “Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη” τα συμπερασματα ειναι προιον της Αμερικανικης Ακαδημιας; Αντι να καταληξεις σε λογικα συμπερασματα αντιπαραθετοντας την ερευνα στο πεδιο της Ιστορικοτητας του Χριστου με την Αγια Γραφη, ασκεις το διαιρει και βασιλευε τσουβαλιαζοντας τα παντα ολα. Ακολουθεις τον δρομο του Πιστευε και μη ψαχουλευεις.
   • 1
    4
    Συνεχισε φιλε μου Ανωνυμε σταθερα. Μην πτοεισαι απο το φοβερο μαστιγιο του Μεγαλοσαυρου. Ο Χριστος θα θεραπευσει τις πληγες σου, λουζοντας τις με το γαργαρο και αγιασμενο νερο της “αληθειας” (ειναι αυτο που καιει και τους βρυκολακες) αν αποδειχθείς Πιστος σε αυτον σαν τον Ιωβ. Και αυτη ειναι η δοκιμασια που επεβαλε για σενα ο Χριστος. Να γελοιοποιηθεις και να συρθεις ταπεινωμένος ως αλλος χριστος, βιωνοντας τα παθη του εως οτου μαρτυρήσεις και σου πεταχτουν τα ματια οξω γουρλοματη μου.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 12:08
   12
   2
   ΑΔΑΗ τι διαβάζεις εκεί; Επιστολή το Πέτρου; Μα.. ο Ehrman που είναι προφέσορας στο North Carolina λέει πως ο Πέτρος πίστευε άλλα. Το βεβαιώνει ο πιο γνωστός μελετητής του στο κατοχικό κοινό, ο Γιατρός. Θα ανοίγουμε τώρα την επιστολή του Πέτρου να μάθουμε τι πίστευε ο Πέτρος; Ο κύριος καθηγητής έχει γράψει 30 βιβλία, πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι σπουδαίος ακαδημαϊκός. Όπως και ο Γιατρός, εκτός από επιστήμων έχει γράψει 30 τόμους σε σχόλια, φαινόμενο που προσδίδει κάποια επιπλέον εγκυρότητα.
   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 23 Οκτωβρίου 2017 @ 15:04
    14
    1
    ΑΛΕΞΑΝΡΕ ,Ο ΕΡΜΑΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ TΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ (ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ). ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ POWERBALL ΜΕ ΤΟ ZEITGEIST ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ!ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ!
    • 1
     2
     Για σας ο Γιββων ηταν Μασονος, ο παπαρρηγοπουλος ηταν illuminati, η Αρβελερ κρανιο και οστα, ο Mac Mullen πουστης, η εγκυκλοπαιδεια Δομη νεοπαγανιστικη, η βικιπαιδεια αχταρμας, η Παγκόσμια Ιστορία της Ακαδημίας Επιστημών της ΕΣΣΔ ιδεολογικα ακαταλληλη, και ο Bart Denton Ehrman κομαντο αυτοκτονιας και συγχρονος Ιουδας. Οσα δεν φτανουν η αλεπουδες χριστιανοι τα κανουν κρεμασταρια.
    • 1
     2
     «Tα συμπεράσματα του Mάρκου (16 9-20) είναι πράγματι πλαστά. Σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880» Στο jesus interrupted ο Ehrman υπογραμμίζει την ύπαρξη πλαστών βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.
    • 1
     2
     Ασχετε Αδαη, (Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη) Η νεώτερη κριτική υποστήριξε την ΜΗ γνησιότητα της Β Πετρου επιστολης. Ειναι ψευδεπιγραφο εργο, το οποίο προέκυψε από κάποιον άγνωστο ιουδαιοχριστιανό στα μέσα του 2ου αιώνα και που το απέδωσε στον απόστολο Πέτρο για μεγαλύτερο κύρος. Περιμενω τις χριστιανικες δικαιολογιες σας.
   • 2
    2
    dedale, Οσοι παρακολουθουν εχουν εκστασιαστει απο τον ξυλοδαρμο σου. Η ορθοδοξια ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Χριστο, το Ισλαμ ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρει ο ανθρωπος τον Αλλαχ, και το ιατρειο μου ειναι ο μοναδικος δρομος για να βρεις μυαλα.
  • 2
   2
   Ασχετε Αδαη, Η νεώτερη κριτική υποστήριξε την ΜΗ γνησιότητα της Β Πετρου επιστολης. Ειναι ψευδεπιγραφο εργο, το οποίο προέκυψε από κάποιον άγνωστο ιουδαιοχριστιανό στα μέσα του 2ου αιώνα και που το απέδωσε στον απόστολο Πέτρο για μεγαλύτερο κύρος. Για αυτον τον λογο (και παρα πολλους αλλους ακομα) ενω στην Α’ Πετρου η Παρουσια του Ιησού πλησιαζει, στην Β’ Πετρου η Δευτερα παρουσια καθυστερεί.
  • 2
   4
   Η Αγια Γραφη βριθει απο πλαστογραφιες. «Tα συμπεράσματα του Mάρκου είναι πράγματι πλαστά… σχεδόν όλο το χωρίο αποτελεί μεταγενέστερη προσθήκη» (Encyclopedia Biblica, vol ii, p.1880) ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφάλαιο 16ο. Απο τους αρχαιοτερους κωδικες απουσιαζουν τα εδαφια 9 ως 20 που κανουν αναφορα στην νεκρανασταση του Χριστου. ΕΔΩ http://codexsinaiticus.org/en/manuscript.aspx?book=34&chapter=16&lid=en&side=r&verse=8&zoomSlider=0 ΣΙΝΑΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 19:19
    6
    2
    Θα στο πω λιανά να το καταλάβεις. Για να αποδείξεις ότι υπάρχει σημαντική αλλοίωση σε ένα κείμενο θα πρέπει να απουσιάζει ένα ΝΟΗΜΑ από ΟΛΑ τα σημεία που αναφέρεται. Η ανάσταση αναφέρεται ΠΑΝΤΟΥ στην ΚΔ όχι μόνο σε ένα σημείο. Ο πρώτος διωγμός γίνεται το 64 μΧ. Το γεγονός ότι κάποιοι ΠΕΘΑΝΑΝ στο όνομα του Ιησού σημαίνει πως όχι μόνο το έγραφαν χειρόγραφα (πχ. επιστολές Παύλου) αλλά ότι ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΝΕΡΓΑ στον Ιησού πολλοί άνθρωποι. Δεν πιστεύεις σε έναν νεκρό, αλλά σε έναν ανεστημένο.
    • 1
     0
     dedale, αυτο που αποδεικνύεται περιτρανα ειναι η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ η οποια εξυπηρετει την εξαπατηση. Οπως η 2η ΠΛΑΣΤΗ επιστολη του Πετρου που γραφτηκε απο καποιο αλλο προσωπο μεταγενεστερα που την απέδωσε στον απόστολο Πέτρο οταν η Γενια ειχε παρελθει και ο Χριστος ηταν αφαντος. Η Ανασταση, η παρθενογενεση, ο Θεος που θανατωνεται και ανασταίνεται κτλ ειναι Μυθοι που τους πιστεψαν κι αλλοι εκτος απο τους χριστιανους.
  • 2
   3
   Ασχετε Αδαη, στο jesus interrupted ο Κομαντο Ehrman υπογραμμίζει την ύπαρξη πλαστών βιβλίων στην Καινή Διαθήκη που γράφτηκαν στα ονόματα των αποστόλων από χριστιανούς συγγραφείς που έζησαν δεκαετίες αργότερα.
  • 2
   3
   Ασχετε Αδαη θα σε μορφωσω, η μαλλον θα σε παραμορφωσω, και απο Ασχετος που εισαι θα γινεις Σχετικος με ολα και απ`ολα. «Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη, σελίδες 369–370, 374–377, 375, 377. Ω ρε πράμα που σαλεύει.. (εκλεκτή πραμάτεια για εκλεκτούς πελάτας που την φωνάζει πλανόδιος πραματευτής.) χα χα χα
  • 2
   2
   Ασχετε Αδαη, Ο Χριστος (οπως γραφουν τα ευαγγελια) αφου τους υποσχεθηκε οτι ΟΛΑ θα γινουν στην διαρκεια της Γενιας τους Ματθ 24.34 δεν τους αποκαλυψε την ΗΜΕΡΑ και την ΩΡΑ (εδαφιο 36) αλλα τους προετρεψε να ειναι Αγρυπνοι. (εδαφιο 42) Οι επιτήδειοι βλεποντας οτι δεν εκπληρώνεται η “προφητεια” επιασαν δουλεια ως πλαστογραφοι για να σωσουν την κατασταση.
  • 2
   2
   Ασχετε Αδαη, Ο Χριστος Υποσχέθηκε ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Μεσα σου γινεται ενας πολεμος. Απο την μια σε τραβαει η Πιστη και απο την αλλη η Αληθεια. Οταν ξεχείλωσεις θα εισαι πλεον Τρελος, και μεσα απο τον ζουρλομανδύα θα τραγουδας, Τρια πουλακια καθονταν.
 93. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 23 Οκτωβρίου 2017 @ 12:26
  15
  2
  1) αν υπάρχει φιλόσοΦΟς που λέγεται Σωκράτης 2) αν έχει μαθητές 3) αν ζούσε στην αρχαία Ελλάδα 4) αν δίδασκε σε νέους διαφθείροντάς τους 5) αν καταδικάστηκε από δικαστήριο για ασέβεια τότΕ η ιστορία του είναι «ψέμα» γιατί μοιάζει με την ιστορία του Πρόδικου που 1) ήταν φιλόσοφος 2) είχε μαθητές 3) ζούσε στην αρχαία Ελλάδα 4) δίδασκε σε νέους διαφθείροντάς τους 5) καταδικάστηκε σε δικαστήριο για ασέβεια
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 16:42
   10
   2
   Σωστός! Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη κ Παρασκευή, ο Ιησούς μοιάζει με Βαβυλωνιακό μύθο. Κάθε Τρίτη,Πέμπτη, Σάββατο ο Ιησούς μοιάζει με τον Καίσαρα! Ήδη ο Francesco Carotta έχει “προφανώς” αποδείξει πως ο Ιησούς ήταν ο Καίσαρας. Οι “συντριπτικές ομοιότητες της ζωής” (που γράφει και ο Γιατρός) είναι ακράδαντες λογικές αποδείξεις! Τα επιχειρήματα εδώ https://www.carotta.de/subseite/texte/jwc_e/vp.html και το βιβλίο του εδώ https://www.amazon.com/Jesus-Was-Caesar-Christianity-Investigative/dp/9059113969
   • 3
    4
    dedale, Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ειναι οι προγραμματισμενες συνεδρίες σου με τον Ψυχιατρο. Αφου δεν μπορεσες να δωσεις μια λογικη και πειστικη απαντηση στο ερωτημα μου, ξεσπασες στον Francesco Carotta. Ασε τον Carotta και ελα να λογαριαστουμε χωρις να βαζεις λογια αλλων στο στομα μου.
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 16:51
   8
   2
   Πρώτος ο Dupuis (1742-1809) έλεγε ο χριστιανισμός είναι μορφή της παλιάς λατρείας του Ήλιου. Ο Χριστός είναι προσωποποίηση του Ήλιου και οι δώδεκα απόστολοι είναι οι δώδεκα αστερισμοί. O Jean-Baptiste Pérès (1752–1840) απάντησε στον Dupuis ότι ο Ναπολέων είναι η μυθική προσωποποίηση του ήλιου. Έχει όνομα (νη-απόλλων), γεννήθηκε σε νησί της μεσογείου (όπως κ ο Απόλλωνας) και στο όνομα της μητέρας του Latet (δίνει χαρά στο κόσμο η Ηώς που γέννησε τον Ήλιο) και είχε 4 αδελφούς ( 4 εποχές έτους).
   • 2
    3
    dedale, Από τους πανάρχαιους χρόνους αποδίδονταν στους αριθμούς μια μυστηριακή και συμβολική σημασία. Στον Χριστιανισμο (Δώδεκα άρτοι της προθέσεως , βωμοί εκ 12 λίθων , 12 πύλες της ουράνιας Ιερουσαλήμ, 12 κόφινοι πλήρεις περισσευμάτων από τη διατροφή των 5.000 , και 12Χ12.000 = 144.000 οι «σεσωμένοι» στην Αποκάλυψη.) Αν συνεχισεις να πινεις απο τις αλκοολικες φαντασιωσεις του χριστιανισμου θα καταληξεις ΦΥΤΟ
  • ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ... 23 Οκτωβρίου 2017 @ 17:02
   10
   2
   Ακριβώς… Εδώ δεν γνωρίζουμε ΑΝ υπήρξε ο Όμηρος και όσα έργα του καταλογίζονται…αλλά ο doctor θα μιλήσει με τον καλύτερο τρόπο επειδή του διδάξανε οτι έτσι είναι. Αμφισβητεί κάθετί που έχει σχέση με τον Χριστιανισμό, αλλά δέχεται ΚΑΘΕΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ απο ολόκληρο τον κόσμο!!! Δεν μπορεί να πεί κανείς…”αντικειμενικός” μέχρι μακακίας… Ο Άνθρωπος έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Γιατί τον ταλαιπωρείται ρε παιδιά και χειροτερέυει κάθε μέρα η κατάστασή του!!!?
   • 2
    6
    17:02 αν θελεις να μιλησουμε για τον Ομηρο πολυ ευχαριστως. Αμφισβητώ καθε τι που εχει σχεση με Μυθους και πλαστογραφιες.
    • 20
     1
     https://el.wikipedia.org/wiki/Όμηρος Η Ζωή του “θρυλείται”…ούτε κάν ιστορικές και έγκυρες πηγές για την ζωή του, τα παιδικά του χρόνια και το έργο του. Για πές μας εσύ τί Ιστορικά αποδεικτικά στοιχεία αδιάψευστα έχεις για τα παραπάνω ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
  • 2
   7
   Ασχετε Αδαη, ομοιότητες ενος ψευτικου θεου εργο των χειρων του ανθρωπου, μεταξυ του αληθινου Θεου θα ηταν αδυνατον να υπαρξουν. Το επιχείρημα σου ειναι ατοπο καθως το θεμα εγκειται στον παραγοντα Φαντασια των ειδωλολατρων βαβυλωνιων και αλλων. Δεδομενου οτι ο Χριστος δεν εχει καμια μετοχη με τον Διαβολο και τους ειδωλολάτρες βαβυλωνιους κτλ η θεση σου ειναι πολυ δυσκολη, και μετα βιας καταφερνεις να αρθρωσεις λεξη.
  • 2
   7
   Μαρντουκ, θανατωθηκε παρεα με εναν ληστη, τα ρουχα του κλαπηκαν, ο ουρανος σκοτεινιασε, ο ταφος αδειος, και μετα αναστηθηκε. Η παρθενογένεση αναφέρεται σε πολλούς μύθους στην Ελληνική μυθολογία, απαντάται επίσης στην Αιγυπτιακή και την αρχαία Ινδική μυθολογία. Η χριστιανικη διδασκαλια συγκροτηθηκε απο προυπαρχουσας Μυθους, ως αποτελεσμα την διαιώνιση των μυθων μεσα απο μια αλλη οπτικη.
   • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 23 Οκτωβρίου 2017 @ 18:54
    9
    1
    YOU ARE FAKE NEWS. Αν υπήρχε έστω μία σοβαρή ιστορική πηγή που να υποστηρίζει αυτά που γράφεις οι ενώσεις άθεων ανά τον κόσμο θα το είχαν στην κεντρική τους σελίδα και ο ΣΚΑΙ θα πρόβαλε σχετικό ντοκιμαντέρ κάθε Μ. Παρασκευή. Στο Cambridge για να γίνεις θεολόγος θα έπρεπε να είσαι “Μαρδουκολόγος”. Ούτε καν Υιός-Θεού δεν είχε ως “τίτλο” ο Μαρδουκ, είχε άλλα παρατσούκλια. Δοκίμασε άλλο παραμύθι.
   • 37
    1
    http://o-nekros.blogspot.gr/2011/12/blog-post_28.html [Αρχαίοι θεοί & ήρωες που “μοιάζουν με το Χριστό”]. Θα σου δώσει αμέτρητες απαντήσεις σε ΟΛΑ. Γενικά έχει τα πάντα, όσα λές και σε απασχολούνε.
    • 1
     11
     ΣΧΟΛΙΟ της πλακας Νο 1, Ο Νεκρος blog-post πασχει απο νεκρωση εγκεφαλικων κυτταρων, απο την ιδια ασθενεια που πασχεις και εσυ. Το εγκεφαλογραφημα σου ειναι μια ευθεια γραμμη. Η υπερασπιση του στηριζεται στην υποθεση οτι οι 12 ψαραδες που ξεκίνησαν την διάδοση του Χριστιανισμού δεν θα μπορουσαν να γνωριζουν τους Μυθους αυτους. Μαλιστα μαλιστα. Αυτος ο Νεκρος blog-post ειναι το κλειδι και εσυ η κλειδαροτρυπα. Στο εχωσε στην κλειδοτρυπα σου, το γυρισε και σου εκανε τα μυαλα κιμα.
     • 3
      0
      Μόλις περιέγραψες απο τί πάσχεις εσύ… Δεν θα μπορούσες καλύτερα. Εκατοντάδες αυτάρεσκα σχόλια δίχως ουσία και περιεχόμενο. Μπορείς να δεχτείς ή όχι μία απάντηση, όπως κανείς δεβ δέχεται τις μπούρδες που λές εσύ, αλλά η άποψη του καθενός έγκειται στην κρίση των αναγνωστών και όχι σε εσένα. Ο Nekrosblogspot έχει ΤΟΝΟΥΣ ΑΡΘΡΑ με απίστευτο περιέχόμενο και μελέτη. Όταν κάνεις ένα ίδιο blog τα ξαναλέμε… Περαστικά σου…συμπάσχω μαζί σου.
     • 4
      0
      Ο Ψευτογιατρούλης αρνείται όπως όλους τους ασθενείς να πάει σε πραγματικό γιατρό. Η γνωστή συμπεριφορά όλων των τρελών που κανείς δεν παραδέχεται την ασθένεια του! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ στηρίζεται σε μύθους και θρύλους! Και έρχεται να μας πεί για την Αγία Αικατερίνη…άχαχαχαχα…άχαχαχαχα…τα μεγαλύτερα ψέματα τα δέχεται επειδή του είπανε οτι είναι “Ελληνικά” αλλά την Αγία Αικατερίνη δεν την δέχεται επειδή δεν τον συμφέρει…”αντικειμενικότητα”. Δεν μπορεί να πεί κανείς.
     • 0
      1
      Ανωνυμε, Ποιος σου ειπε οτι εγω πιστευω στους μυθους της Αρχαιοελληνικης Γραμματειας; Ειπα εγω κατι τετοιο; Η χριστιανικη παραδοση ηταν ενα γονιμο εδαφος για καθε ειδους μυθων και θρυλων, και τα σχολια περιττευουν.
    • 1
     6
     Ο Βιος του Χριστου και των μαθητων του γνωστοποιείται απο ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ συγγραφεις που εζησαν 10ετιες μετα Χριστον και κατεγραψαν την υπαρχουσα προφορικη παραδοση γεματη Μυθους και θρυλους, πολλους απο τους οποιους συναντωνται στην προχριστιανικη εποχη. Η Μυθοπλασια και η πλαστογραφια βρηκαν προσφορο εδαφος εκεινη την εποχη. Τα αποκρυφα ευαγγελια ειναι μια απο τις πολλες γραμμες αποδειξεων. Η συγκρότηση της χριστιανικης διδασκαλιας οφειλεται στον Κανονα την Αγ Γραφης. (Επιλογη Μυθων και Θρυλων.)
     • ΠΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ. 24 Οκτωβρίου 2017 @ 13:18
      3
      1
      Έτσιπου τα λές (με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω), τότε και εμείς δεν πρέπει να λεγόμαστε Έλληνες και όλη την Αρχαία Γραμματεία να την καταργήσουμε. Μύθοι κυρίως και θρύλοι! Ιδιαίτερα άν αρχίσουμε μα εμβανθύνουμε σε κάθε γεγονός θα βρούμε την υπερβολή της Υπερβολής, όπως και πολλές και αμέτρητες ανακρίβειες. Δεν βλέπω όμως να λές τα ίδια. Βολικό; Πολύ θα έλεγα…
    • 1
     5
     Εξιστόρηση θρύλων Αγιας Αικατερινης. Ο θρύλος αναφέρει πως τα καρφιά του τροχού όταν πλησίασαν το σώμα της Αγίας αυτά ένα-ένα αποσπόταν ή θραυόταν. Κατ΄ άλλο θρύλο ο εν λόγω τροχός πριν πλησιάσει το σώμα της Αγίας διαλύθηκε. Έτσι και αποφασίσθηκε τελικά ο αποκεφαλισμός της Αγίας που όταν συνέβη αυτός οι παριστάμενοι αντιλήφθηκαν να ρέει γάλα αντί αίμα.
    • 2
     5
     Σύμφωνα με μια άλλη ακόμη εκδοχή του θρύλου, έχοντας απορρίψει η Αικατερίνη πολλές γαμήλιες προτάσεις, ανέβηκε στους ουρανούς κατά τη διάρκεια οράματος και μνηστεύθηκε τον Χριστό από την Παρθένο Μαρία —το αρχαίο θέμα του μυστικού γάμου με μια θεότητα που είναι σύνηθες στην εκστατική μυθολογία της ανατολικής Μεσογείου και της Μικράς Ασίας.
    • 4
     1
     ΑΠλά…Ω~ΡΑΙ~Ο~Σ…!!! Έψαχνα τέτοια ανάλυση εδώ και πάρα πολύ καιρό. φΟΒΕΡΌ και δυνατό το Blog του φίλου.
   • 13
    1
    Κι εμένα τα χαρακτηριστικά μου άν τα δείς, μοιάζουν με εκατομμύρια άλλων, όπως και η ζωή μου…στις λεπτομέρειες έγκειται η αλήθεια και η αντικειμενικότητα. Δές αυτές και θα καταλάβεις οτι δεν έχουν καμια σχεση. Ο Νώε χρονολογείται το 2700 π.χ και κάτι ,όπου ΗΔΗ έχουμε την Παρουσία του Θεού στα χρόνια της Π.Δ. Η Παλαιά Διαθήκη αναφέρει πρωτίστως την έλευση του Χριστού και στο πρόσωπο του οποίου αναγνωρίζεται ως ο Πραγματικός Μεσσίας. Ο Χριστός μίλησε για τους προφήτες πάμπολες φορές.
    • 1
     1
     ΣΧΟΛΙΟ της πλακας Νο 2, Ηρθες στον κοσμο με παρθενογενεση; Θανατωθηκες πανω σε εναν λοφο παρεα με εναν ληστη; Σκοτεινιασε ο ουρανος; Αναστηθηκες και το σωμα σου εξαφανιστηκε απο τον ταφο; Εισαι Θεος; Ο Νώε χρονολογείται το 2700 π.χ συμφωνα με την μεταφραση των Εβδομηκοντα, η με το Μασοριτικο;
    • 1
     2
     Ο Χριστος μπορει υπενιχθηκε οτι ηταν ο προφητευομενος Μεσσιας, αλλα οι ανωνυμοι συγγραφεις (μυθομανεις) των ευαγγελιων εκπληρωσαν πανω του τις Μεσσιανικες προφητειες φτιαχνοντας ψευτικες Ιστοριες. Ετσι λοιπον ο γιαλαντζι Μεσσιας απετυχε να εκπληρωσει τις υποσχεσεις του για την 2η παρουσια μεσα στην Γενια τους και ως εκ τουτου κατέστη αναγκαια η η πλαστη β Πετρου επιστολη.
    • 1
     2
     Προφητεια «Ο Μεσσίας θα προδινόταν για 30 αργύρια» Ζαχαριας 11.12 Ματθαιος 26.15. Οι σύγχρονοι ιστορικοί υποστηριζουν ότι η περιγραφή του Ματθαίου είναι μια μιδρασική έκθεση που επιτρέπει στο συγγραφέα να παρουσιάσει το γεγονός ως επαλήθευση προφητικών αποσπασμάτων της Παλαιάς Διαθήκης. Επισης ο συγγραφέας προσέθεσε φανταστικές λεπτομέρειες, όπως τα τριάντα αργύρια και το κρέμασμα του Ιούδα.
   • 15
    2
    Υπάρχει δηλαδή συνέχεια και άρρηκτη σύνδεση των 2 βιβλίων. Γενικά επικαλείσαι το συγκεκριμένο θέμα ανούσια όπου έχεις πάρει απάντηση δεκάδες φορές. Το ομοιάζω με το ποιός ειμαι πραγματικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Όλοι οι λαοί περιμένουν τον ΑντίΧριστό! Τυχαίο; https://www.pentapostagma.gr/2017/03/ο-μεσσίας-χριστός-και-ο-αναμενόμενος-μ.html https://www.impantokratoros.gr/palaia-diathikh-ihso Μόνο στην Αγία Γραφή υπάρχει η Αλήθεια. Όλες οι άλλες “θεότητες” ήταν Μυθικά Πρόσωπα Πολυθειστικών Θρησκειών.
    • 1
     2
     Η άρρηκτη σύνδεση μεταξυ των 2 βιβλίων ειναι επιτηδευμένη. Ο Χριστιανισμός, όπως και όλες οι θρησκείες γενικότερα, δεν εμφανίστηκε από το μηδέν, αλλά θεμελίωσε τη διδασκαλία και τη μυθολογία του πάνω στις υπάρχουσες, δοκιμασμένες βάσεις των αρχαιότερων θρησκειών. Η Μέση Ανατολή αποτέλεσε ένα πραγματικό χωνευτήρι λαών, πολιτισμών, παραδόσεων και θρησκειών, από την οποία ξεπήδησαν, όχι τυχαία, οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες.
   • 16
    1
    Σε καμία Θρησκεία του κόσμου ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ περί Ερχομού του Μεσσία Όπως στην ΠΔ και η εκπλήρωση αυτών ΜΕΤΑ χιλιάδων χρόνων στην ΚΔ. Η Ορθοδοξία είναι η μόνη Ζωντανή Πίστη στον κόσμο με Πραγματική Θεολογία, Ουσία και Μέλλον. Όλοι οι άλλοι μας ψοφήσανε στον δρόμο… Το πνεύμα της Πλάνης και της Αποστασίας πάντα κορόιδευε και παραπλανούσε την Ανθρωπότητα. Το ίδιο που γονάτισε μπροστά στον Χριστό!
    • 1
     3
     ΣΧΟΛΙΟ της πλακας Νο 4, Συμφωνω απολυτα. Πλαστογραφοι και Μυθολογοι σαν τους χριστιανους δεν υπαρχουν. Ο ανωνυμος συγγραφεας του ευαγγελιου που αποδόθηκε στον Ματθαιο, κατασκευασε απο το πουθενα την μεσσιανικη προφητεια «εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου» (Ωσηέ, 11: 1-2) (Κατά Ματθαίον, 2: 15) ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! Η αληθεια σας εγινε αγγουρι σας, που το τρωτε και ζοριζεστε.
    • 1
     3
     Αν γεννιοσουν στην Τουρκια κατα 98% θα μας ελεγες οτι το Ισλαμ είναι η μόνη Ζωντανή Πίστη στον κόσμο. Περαν αυτου η Πιστη, σας γελοιοποιησε. Καθολικισμός 1,2 δισ. πιστοί, Προτεσταντισμός 800 εκατ, Ορθόδοξοι 225-300 εκατ, και χιλιαδες ακομα αιρεσεις ολοκληρωνουν το μεγεθος της απατης, και της ανοησιας σας.
    • 1
     4
     Ισλάμ 1,6 δισ πιστοί, Ινδουισμός 1 δισ πιστοί, Παραδοσιακή κινέζικη θρησκεία 394 εκατ πιστοί, Βουδισμός 300 εκατ πιστοί, Παραδοσιακές αφρικανικές θρησκείες 100 εκατ πιστοί, Ιουδαϊσμός 14 εκατ πιστοί. ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΑΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ; Απαντησε απιθανε ανθρωπε για να προκαλεσεις για αλλη μια φορα τον γελωτα και να αποδειξεις οτι εχεις πολλα κοινα με τους πιθηκους.
    • 0
     3
     Οταν το καλπικο και το εικονικο εμφανίζονται ως γνήσιο και πραγματικό, τότε το σκοτάδι γίνεται το θαμπό φως της αγίας άγνοιας, τη θεία φώτιση που τυφλώνει.
  • 2
   8
   Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν.
  • 2
   10
   Ασχετε Αδαη, Η Θεοτητα του Χριστου πλαισιωνεται απο προχριστιανικους ειδωλολατρικους Μυθους οι οποιοι δεν γινονται αποδεκτοι απο τους συγχρονους Μελετητες για τους ευνοητους λογους, και ως εκ τουτου ουτε και η Θεοτητα του.
 94. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 23 Οκτωβρίου 2017 @ 20:00
  11
  1
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΣ ΣΚΟΤΟΣ ΔΕΝ ΖΥΓΩΝΕΙ. Η Β ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΛΑΣΤΗ? ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Α Πε. 5,11 Εις τον Θεό ανήκει η δόξα και η εξουσία και η κυριαρχία στους ΑΙΩΝΑΣ των ΑΙΩΝΩΝ αμήν.
  • 8
   1
   Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω καθόλου με την λογική σου για τον υποτιθέμενο γιατρούλη-ασθενούλη. Αυτός βρίσκεται στο σκότος και καταγγέλει ή κατηγορεί όλους τους Χριστιανούς για το Φώς που βρίσκουν στον Χριστό. Όλοι οι Απόστολοι κατά την λογική του είναι “κάλπικοι” Αλλά η Αθειστική και Νεοπαγανιστική παραφιλολογία και το ψεύδος είναι “εγκυρότατα”… Πόσο βολικό ε; Το παιδί βρίσκεται σε πλάνη και σε χωράφια που μόνο με την Ελέυθερη Βούληση του άν επιτρέψει στον Άγιο Πνεύμα να τον φωτίσει.
   • 1
    2
    ΣΧΟΛΙΟ της κακιας ωρας Νο 1, Δεν εχετε βρει κανενα Φως. Το ιερο βόλεμα, σας τροφοδοτει με Placebo ελπιδες, και οτι αντηχει ωραια στα αυτια σας για να πνιξετε τον φοβο σας και την μιζερια σας.
  • 8
   0
   Μία προσευχούλα για αυτή την χαμένη ψυχή παραπανω και για όλες τις όμοιες με αυτόν σε όλον τον κόσμο. Ειλικρινά πονάει η ψυχή μου να τον βλέπω τόσο να τυρανιέται μέσα στην πλάνες του Εωσφόρου. Του έχει κάνει την ψυχή κιμά… Παντού συνωμοσίες και ψέματα βλέπει απο Ανθρώπους που δώσανε κυριολεκτικά την Ζωή τους για αυτόν που είδανε, ζήσανε, αγγίξανε και επιβεβαίωθηκαν οι γραφές στο πρόσωπό του. Ίσως πρέπει να τον αφήσουμε λίγο στην ησυχία του, και αντί για καλό να του κάνουμε κακό.
   • 1
    3
    ΣΧΟΛΙΟ της κακιας ωρας Νο 2, Η εκπλήρωση των Μεσσιανικων προφητειων στο προσωπο του Χριστου ηταν καθαρα εργο των Ανωνυμων συγγραφεων των Ευαγγελιων. ΠΧ (Ωσηέ, 11: 1-2) (Ματθαίον, 2: 15) Οι συντριπτικές ομοιότητες της ζωής και της διδασκαλίας του με παλιότερους θεούς, οι αποτυχημενες υποσχεσεις για την 2η ελευση και οι μετεπειτα πλαστογραφιες, ΔΕΝ βεβαιωνουν την Θεοτητα του.
  • 8
   0
   Άλλωστε δεν λέει και τίποτε μεμπτό και αληθινό που δεν έχουμε ξαναδεί μέσα στα Αθειστικά και Νεοπαγανιστικά blogs και sites. Όλα αυτά έχουν απαντηθεί εδώ και χρόνια. Ακόμη και να σου απαντάει ο άλλος άν επιλέγεις το ψέμα και τον εγωισμό σου πάλι στο ίδιο σημείο θα είσαι. Αυτός θέλει την στασιμότητα και την άρνηση. Δικαίωμα του…πραγματικά. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βρίσκεται σε βαθειά σκοτάδια. Εδώ διώκτες του Χριστιανισμού προσκύνησαν τον Χριστό!!! Θα έρθει και η δική του ώρα…
   • 1
    4
    Το μεμπτο και αληθινο για σενα ειναι η θρησκευτικη σου Πιστη. Όλα τα δόγματα και όλοι οι –ισμοί είναι ακίνητα και άρα νεκρά.
  • 8
   1
   Απλά αυτού ακόμη δεν ήρθε. Για να πέσει ένα φρούτο απο το δέντρο, πρέπει να ωριμάσει. Αυτός ακόμη είναι μικρός και άγουρος… Θα ωριμάσει μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο Χριστός βλέπει στην καρδιά του κάθε Ανθρώπου. Θα βιώσει και αυτός το δικό του θαύμα και θα καταλάβει. Καλό βράδυ. Ο Χριστός να μας έχει όλους καλά, αγαπημένους και ενωμένους.
   • 1
    4
    Μηπως η βεβαιωση σου για την αληθεια του ισχυρισμου σου (πιστη) αποτελει τεκμηριο πραγματικοτητας στην οποια θα πρεπει να υποταξουμε την λογικη μας; Η αληθεια σου ειναι η θρησκευτικη σου Πιστη. Παρομοιες αληθειες συναντουμε σε ολα τα θρησκευτικα συστηματα.
  • 1
   4
   Ασχετε Αδαη, η διαφορα μεταξυ εσενα και εμενα ειναι οτι εσυ βλεπεις τον κοσμο μεσα απο τα ματια της Πιστης σου, ενω εγω εξω απο τα Δογματα εχω πανοραμικο οπτικο πεδιο. Αν γεννιοσουν στην Τουρκια θα εβλεπες με τα ματια αυτου που αποκαλεις Σκοτος τωρα. Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας. «Η Δόξα ανήκει στον Αλλάχ, τον Κύριο όλων των κόσμων Τον Παντελεήμονα, τον Πολυεύσπλαχνο» αλ Φάτιχα
 95. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 24 Οκτωβρίου 2017 @ 13:06
  7
  1
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,OK,MHNN ΠΙΣΤΕYEIΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ‘’ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ’’ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ,Η ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ?ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΚΔ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?Η ΝΟΗΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ! ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ FOREVER AND EVER.https://youtu.be/F3vCB3YBMUo,
  • 3
   2
   Το άτομο έχει υπαρξιακό πρόβλημα, δεν το βλέπεις; Πιστέυει σε κάθε Μύθο και Θρύλο της Ελληνικής Γραμματείας, αλλά τον πείραξε η Αγία Αικατερίνη…σε λίγο θας μας πεί οτι έκανε Τουρισμό στα νησιά μπαχάμες και μετά οτι δεν υπήρξε ποτέ. Ποστάρει κάθε Αμερικάνικη και ξενόφερτη βλακεία (ψευδέστατα συνεχώς και όπως τον βολέυει) ώς δήθεν “τεκμήριο” της βλακείας του. Κανείς δεν ασχολείται μαζί του, απλά θέλει να σας κάνει να μην γράφετε άλλο και να πεί τα αυτάρεσκα σχόλια του, οτι σας αποστόμωσε. Σ2
   • 1
    1
    Σ1, το οτι σας εχω αποστομοσει ειναι Γεγονος Αδιαμφισβητητο. Εγω ποτε δεν ειπα οτι πιστευω σε κάθε Μύθο και Θρύλο της Ελληνικής Γραμματείας. Και οταν παραθετω απο τις ερευνες των μελετητων στο πεδιο της Ιστορικοτητας του Χριστου, το κανω αφου εχω δημιουργησει πρωτα το καταλληλο θεολογικο υποβαθρο. Η αναφορα μου σε αυτους ειναι δευτερευουσας σημασιας.
  • 5
   2
   Είναι ένας βλάκας, εγωιστής, αυτάρεσκος και καλοπληρωμένος Μασόνος. Μόνο αυτοί έχουν iq ποντικιού.(παίζει και μικρότερο). Έχει πρόβλημα στον εγκέφαλό. Ποιός δεν το κατάλαβε εδώ μέσα; Άν δείς τις φάτσες των Μασόνων μέσα στις στοές, όλοι σαν καθυστερημένα είναι με τις ποδίτσες! Ο Διάολος κάνει πάρτυ στο μυαλό τους. Μόνο η λέξη Πονηριά είναι μέσα στο λεξικό τους.
  • 1
   2
   Ασχετε Αδαη, Οι πλαστογραφιες ειναι ενα Αδιαμφισβήτητο Γεγονος. Οταν η Γενια εφτασε στο τελος της, εμφανιστηκε μια πλαστη επιστολη που χρεωθηκε στον Πετρο (β πετρου) λεγοντας οτι ο Θεος δεν μακρηγορει και οτι στις Εσχατες Ημερες πολλοι εμπεχτες θα πουν, Που ειναι η υποσχεση του; κτλ Και ολα αυτα μαλιστα αντιθετα απο τα λογια του Χριστου, και της Α Πετρου επιστολης. Και τι πιστευεις εσυ; Οτι ο πλαστογραφος εδωσε την ζωη του για τον Χριστο;
 96. 5
  2
  Τέλος είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, ότι άν τους ζητούσες να πεθάνει για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ, απλά θα την έκανε δια του στρίβειν… Ε, αυτό το άτομο βάζει στο στόμα του, τους Αποστόλους που θυσιαστήκανε κυριολεκτικά σε μία εποχή που άνοιγες στόμα και σε σταυρώνανε! Καλό το πληκτρολόγιο…και τα χρήματα, αλλά με μέτρο η μπούρδα και το συνονθύλευμα της Μασονικής βλακείας.
  • 1
   2
   Σ3 Εγω δεν ασκω Πιστη σε καποιο θρησκευτικο Δογμα. Η προκαταληψη γεννιεται από την τυφλη προσηλωση στα δογματα, από την ημιμαθεια, και από τη μονομερή πνευματικη καλλιεργεια. Οσον αφορα αυτους που εδωσαν την ζωη τους για την Πιστη τους, πραγματικα Λυπαμαι.
 97. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) 24 Οκτωβρίου 2017 @ 17:08
  5
  1
  Πράγματι πολύ καλό το άρθρο που προτείνει ο φίλος. “Ιησούς Χριστός και μυθικά αρχέτυπα” o-nekros.blogspot.fr/2011/12/blog-post_28.html Εντυπωσιακή και η λίστα 22 κριτηρίων (κλίμακα τού Λόρδου Raglan ) που αν θέλει βρίσκει κάποιος ομοιότητες Ιησού …. ακόμα και με τον Ρομπέν των Δασών! Καλό.