20:31 - 08/10/2017

Στην περιοχή Irkutsk, ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε καφέ υπάρχουν μόνο τραυματίες.

Το βράδυ του Σαββάτου στην εθνική Οδό Ρ 255 εγινε σύγκρουση μεταξύ ενός επιβατικου με ένα φορτηγό το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το να πέσει επάνω σε ένα καφέ.

Το αποτέλεσμα από την πρόσκρουση ηταν να τραυματιστούν 6 άτομα που βρισκόντουσαν εκεινη τη στιγμή στο καφέ καθώς και ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου μάρκας Man.

Όλα τα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Taishet. Ανθρωποι της αστυνομίας πρόσθεσαν ότι ένα από τα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    crashonline.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%ce%be%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί