ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ : «Ελληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό» !

Σε αφύπνιση καλεί τον Ελληνικό λαό και τους Ελληνες του εξωτερικού ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, τους οποίους και παρακινεί να αγοράσουν δημόσια περιουσία διότι η Ελλάδα όπως αναφέρει «κινδυνεύει με αφανισμό»!

Δεν είναι σχήμα λόγου – προειδοποιεί Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Η χώρα μας κινδυνεύει  και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων.

«Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών», προειδοποιεί ο στρατηγός,  στο συγκλονιστικό  κάλεσμά του στο, στο οποίο παράλληλα γνωστοποιεί την προσφυγή του στο ΣτΕ, για το θέμα της ψήφου του απόδημου Ελληνισμού.

Ολόκληρο το Εθνικό προσκλητήριο του κ. Φραγκούλη Φράγκου από το blog «Το κοινό των Απανταχού Ελλήνων»:

Ελληνίδες και Έλληνες,

Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της,  επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα. Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη  Χριστιανική Εκκλησία  να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση.

Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων. Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 – 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιέςτην Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί  14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία,  το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία,  το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και, σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης ,  το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου,  σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ Βενιζέλος. Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική  απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς…..

Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ’ ενός μία άλλη άποψη  για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας   και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό – Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.

Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.

Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

«Λίγοι  Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….

Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος

Στρατηγός εα

Τα Μέλη

Μαρία Τσίπρα                             Δημήτριος Ζακοντίνος

Δικηγόρος                                   Οικονομολόγος

Με πληροφορίες από militaire.gr

 
crashonline.gr

Loading...

7 thoughts on “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ : «Ελληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό» !

 1. GLADIATOR says:

  Θα σε ειχα ικανό Στρατηγε οταν κατείχες τη θεση του αρχηγού να τα ελεγες εν ενεργεια τότε και να εκανες το καθηκον σου τότε και οχι τωρα….μετά την απομάκρυνση του Ταμείου ουδεν λάθος αναγνωρίζεται…λιγοι πραγματικοί Έλληνες δυνανται να πετύχουν τα πάντα.

  • Geo says:

   ακριβως τωρα τα λεει
   κανενας πολιτικος δεν θα τολμουσε να κανει τιποτα ουτε στα εθνικα θεματα ουτε μνημινια ουτε εξοπλιστικα αν οι αρχηγοι των ενοπλων δηναμεων ηταν πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΩΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και οοχι λακεδες στοων και αλλων.

 2. Ανώνυμος says:

  Μας δουλεύει ο κύριος;
  Δεν κανει μια βολτούλα έξω απ το μαξίμου και την βουλή να τα πει κατ ιδίαν;;;
  η κορη του συμφωνεί;;
  ο στρατηγος εχει κανει ποτέ καποια δηλωση για οσα λεει η θυγατερα του στο παρακατω βιντεο ;;; παρακαλώ αν υπάρχει να την αναρτήσετε!
  οι κασσάνδρες και ΄΄σωτήρες ΄΄ του ίντερνετ και των διαλέξεων δεν πείθουν πλέον, καιρός να το εννοήσουν όλοι και να στηρίξουν τις ελπίδες τους στον Θεό και όχι στους ανθρώπους όπως έκαναν πάντα και μας έφεραν σ αυτήν την επικίνδυνη πλέον κατάσταση για το ορθόδοξο ελληνικό έθνος, επειδή τους ένοιαζε το βόλεμα ή είχαν iq ραδικιού, δεν χρωστούν οι υπόλοιποι να πληρώνουν αυτό το εγκλημα που συντελείται σε καθημερινή βάση στους συνανθρώπους μας
  ας κάνει ο κύριος στρατηγός την ένωση που επιθυμεί με την οικογένεια του και με τους φίλους του και με τους συναδέλφους του και μετά ας κάνει δημόσιες δηλώσεις, δεν μας λέει τίποτα καινούριο που δεν γνωρίζουμε χρόνια τώρα..
  τι λεει η κόρη του στρατηγού για την ελληνικη ιθαγένεια των μεταναστών;;; παρακολουθήστε το βίντεο:
  μερικά από όσα λέει: ΄΄σιγά σιγά η ελληνική κοινωνία ανοίγει σαν βεντάλια για να υποδεχθεί την πρώτη γενιά των νέων Ελλήνων΄΄!!
  Οι παλειοί Έλληνες ποιοι είναι κορίτσι μου;;;
  Μέθοδος μαστίγιο και καρότο…
  Σσσσσσσσσς η πατρίδα κοιμάται…

  https://www.youtube.com/watch?v=vcXGwqhf-l0

  • Ανώνυμος says:

   Εύγε! Έχεις καταλάβει το θέατρο που παίζουν! Πολλοί ανώτατοι αξιωματούχοι του «Ελληνικού» κράτους θα αρχίζουν να μας παραμυθιάζουν με λόγια πατριωτικά… μόνο και μόνο για να μας υπνωτίσουν, να μας στείλουν για την αναμενόμενη θυσία… και αφού θυσιαστούμε εμείς αντί για αυτούς… σε όσους θα μείνουν πίσω θα τους πουν: Τη να κάνουμε ηττηθήκαμε! Τη θέλετε; Να κάνουμε πόλεμο; Η να συνεχίσουμε τον ήδη υπάρχον πόλεμο; Μας μιλάνε για πατρίδα οι ναιναίκοι… όλοι αυτοί που όταν τους δόθηκε ευκαιρία δεν τόλμησαν να πούνε στην ζωή τους ένα ΟΧΙ! Ένα Μολών Λαβέ!…. ο Φραγκούλης δεν ήταν όπου το καλοκαίρι του 2015 στο δημοψήφισμα ήταν υπέρ του ναι;! Σε ένα μόνο συμφωνώ με τον Φραγκούλη, εκεί που αναφέρεται: …»Η χώρα μας κινδυνεύει και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων»… Ο γράφων από αυτό το ηλεκτρονικό δημόσιο βήμα, έχει κάνει πολλές αναφορές και στον πολιτικό τρόπο, αλλά έχω κατονομάσει και τα ξένα κέντρα. Αυτά.

   • ΥΠΟΚΡΙΤΗ says:

    Έλα ντε! Είδες τι… καραγκιόζηδες που είναι; Εσύ ποδίτσα μου θυμάσαι τι έλεγες; Ανώνυμος 2 Δεκεμβρίου 2016 @ 19:44
    …….. ‘’ Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι από την συντακτική ομάδα των Κατοχικών.. λαμβάνουν στο παρασκήνιο, ηλεκτρονικά μηνύματα πολλών συνανθρώπων μας, όπου ζητούν μετά μεγάλης επιθυμίας έναν πόλεμο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας… βεβαίως το μεγαλύτερο τμήμα από αυτούς τους συνανθρώπους μας είναι επηρεασμένο σε μέγιστο βαθμό από «προφητείες» αγίων…. των τελευταίων 20 – 25 ετών, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία εάν και εφόσον έχουν αποφασίσει να θυσιαστούν με κάποιο τρόπο, νομίζοντας ότι ένας διακρατικός πόλεμος μεταξύ ενός χριστιανικού κράτους (ακόμα), και ενός μουσουλμανικού κράτους, θα τελειώσει έτσι απλά… όταν μέσα στο χριστιανικό κράτος, υπάρχει άγνωστος αριθμός μάχιμων μουσουλμάνων, που έχουν έλθει από διάφορες περιοχές με εμπόλεμες ζώνες. Όπως ποτέ δεν πίστεψαν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ότι όταν μπαίναμε στο €, αυτό το νόμισμα θα γίνονταν ο οικονομικός τάφος μας… έτσι και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν (κάποιοι), ότι μια διακρατική αναμέτρηση (έστω και στημένη), μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας, δεν είναι απλά ένα τέλος και μια νέα αρχή… αλλά ναι μεν μια νέα αρχή, με ένα φρικτό τέλος. Αν κάποιοι μπορούν να αντέξουν ένα φρικτό τέλος… τότε καλώς για αυτούς! Αν πάλι όχι… τότε καλύτερα για εμάς… και επειδή η κοινωνία στην νεότερη Ελλάδα εκτός από πνευματικά ανισόρροπη είναι και σε μεγάλο βαθμό καλομαθημένη, οι περισσότεροι δεν θα αντέξουν ένα φρικτό τέλος! Αυτά. ‘’ ……………. Πατριωτάρα μου !

 3. kostas says:

  Καλά αυτό για τους Έλληνες του εξωτερικού το σκέφτηκες καλά στρατηγέ μου;
  Σου είπε κανένας ότι οι Έλληνες του εξωτερικού κόπτωνται για την μητέρα Πατρίδα ; Για έλα μια βόλτα απο Γερμανία μεριά να ακούσεις απόψεις που εκφράζονται απο τους Ελληναράδες. Και εσύ μου λες να ψηφίζουν απο εδώ;
  Δηλαδή να αποφασίζουν για το μέλλον μίας χώρας που δεν ζούνε και που απο τις συνέπειες της ψήφου τους, δεν θα υποστούν καμμία;
  Εγώ θα έλεγα να τους αφαιρεθεί τελείως το δικαίωμα της ψήφου ακόμη και στην Ελλάδα απο την στιγμή που δεν ζουν εκεί, και μάλιστα είναι οι πρώτοι και καλύτεροι κατήγοροι της Ελλάδας αλλά και των Ελλήνων απλών πολιτών, δε χάνουν την ευκαιρία να δυσφημίζουν τους Έλληνες λέγοντας ότι είναι κλέφτες και απατεώνες όλοι. Και εσύ μου λες να φηφίζουν αυτοί ; Μάλλον κάπου αλλού το πας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *