Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το περασμένο Σεπτέμβριο του 2016 μια αμερικανική ιστοσελίδα ονόματι Deagel.com που ασχολείται με θέματα στρατηγικής, γεωπολιτικής και διεθνών σχέσεων, δημοσίευσε μια πραγματικά καταπληκτική στατιστική έρευνα. Η έρευνα αυτή προέβλεπε για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2025, δηλαδή ουσιαστικά τα επόμενα 8 χρόνια, μια έξοχος σημαντική μείωση του πληθυσμού ορισμένων σημαντικών χωρών και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα άλλα, η εταιρία Deagel, κάνει αναφορές και για στρατιωτική αεροπορία, ναυτική δύναμη, διάστημα, εμπορική αεροπορία, εργοστάσια ηλεκτρισμού, εργαλεία ταχύτητας και ηλεκτρονικά εργαλεία, πυραύλους, κα.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι επειδή αυτή η ιστοσελίδα με αυτήν της την αποκαλυπτική δημοσίευση προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο διαδίκτυο, η δημοσίευση εξαφανίστηκε πάραυτα. Το ερώτημα που τίθεται αυτόματα από την ερεύνα αυτή είναι ποιοι θα είναι οι λόγοι στους οποίους θα οφείλεται η εσχατολογική αυτή εξέλιξη.

Με φυσιολογικές συνθήκες είναι αδύνατον να εξηγήσει κανείς αυτές τις εντυπωσιακές μειώσεις του πληθυσμού των χωρών αυτών. Ποιο γεγονός θα είναι άραγε αυτό που θα έχει σαν συνέπεια τον αφανισμό του πληθυσμού, δηλαδή εκατομμυρίων ανθρώπων;

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η - Εικόνα1

Εδώ η εταιρία Deagel παρουσιάζει ένα χάρτη του 2015 με την πληθυσμιακή πυκνότητα κάθε χώρας. Οι περιοχές με το πιο σκούρο χρώμα αποτελούν τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη πυκνότητα ενώ με το πιο ανοιχτό αυτές που έχουν τη μικρότερη.

Όπως προβλέπεται, προσθέτοντας το ποσοστό απώλειας πληθυσμού κάθε χώρας, έχουμε 168 εκατομμύρια λιγότερους ανθρώπους από το 2013. Τα συγκεκριμένα ποσοστά για κάθε χώρα όπως παρουσιάζονται είναι τα εξής:

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής -78.17% Ελλάδα -72.62% Ελβετία -65.14% Σουηδία -64.00% Νορβηγία -61.66% Ισλανδία -61.66% Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα -59.78% Λουξεμβούργο -54.63% Ηνωμένο Βασίλειο -49.35% Αυστραλία-47.25% Ολλανδία -45.90% Ισπανία -44.94% Ιρλανδία -43.44% Ισραήλ -42.58% Κατάρ -39.12% Πορτογαλία -36.74%

Οι χώρες που πλήττονται κυρίως από την μείωση του πληθυσμού, είναι αυτές που έχουν πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου. Η μείωση αναμένεται να είναι σχεδόν 500 εκατομμύρια ανθρώπων ως το 2025. Η Ινδία και τα περισσότερα τμήματα της Ασίας δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τη μείωση του πληθυσμού. Η πλειοψηφία των οικονομικών και δημογραφικών αυτών δεδομένων είναι ευρέως διαθέσιμη σε ιδρύματα όπως CIA, IMF, UN, USG κλπ.

Σκεπτόμενοι λογικά θα πρέπει να υποθέσουμε 2 τινά: ή ότι η ιστοσελίδα αυτή γράφει φανταστικά πράγματα για να προκαλέσει εντυπώσεις και αυξήσεις της επισκεψιμότητας της ή ότι γνωρίζει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία αγνοεί το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, πώς είναι δυνατόν οι Ηνωμένες Πολιτείες να χάσουν τα επόμενα 8 χρόνια μέχρι το 2025 περίπου πάνω από 150 εκατομμύρια κάτοικους. Θα πρέπει δηλαδή για να γίνει αυτό, σαν μια πιθανή εκδοχή να έχουν δημιουργηθεί ειδικά στρατόπεδα οπού θα γίνουν μαζικές εκτελέσεις πολιτών. Οι ανάλογοι αριθμοί αφανισμού τμημάτων πληθυσμού στην Γαλλία και στην Γερμανία είναι επίσης ιδιαίτερα υψηλοί, δηλαδή μιλάμε για πολλά εκατομμύρια κατοίκων.

Αυτό σημαίνει συστηματική μαζική εξόντωση. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε το εξής στοιχείο: σχετικά με όλες αυτές τις πραγματικά φρικιαστικές προβλέψεις, συνδέεται ίσως το γεγονός ότι στις ΗΠΑ έχουν οργανώσει τα λεγόμενα FEMA-camps στα οποία έχουν συγκεντρώσει και αποθηκεύσει εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα. Οι πληροφορίες που διαρρέουν για αυτά τα FEMA-camps που καλύπτονται και από ένα πέπλο μυστηρίου κάνουν λόγο για περίεργα πειράματα πάνω στην ανθρώπινη σωματική ύπαρξη.

Προσπαθώντας να δώσουμε μια εξήγηση για τις αιτίες που μπορούν να συμβούν όλα αυτά καταλήγουμε σε κάποιες ευλογοφανείς υποθέσεις: Σαν πρώτη αιτία για την εντυπωσιακή αυτή εξαφάνιση του πληθυσμού θα μπορούσε να είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος. Εδώ παρουσιάζεται το εξής σημαντικό στοιχείο που ίσως έχει μεγάλη αξία, ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, οι πληθυσμοί της Ρωσίας και της Κίνας σε αντίθεση με αυτούς των δυτικών χωρών και των ΗΠΑ θα έχουν ελάχιστες απώλειες. Τι συμπέρασμα μπορεί να βγαίνει από αυτό;

Εκτός από τον πόλεμο, ένας δεύτερος λόγος στον όποιο θα οφείλονταν μαζικές εξοντώσεις πληθυσμού μπορεί να είναι καινούργιες εργαστηριακές επιδημίες. Εδώ έχουμε τα σχετικά προηγούμενα παραδείγματα του Έιτζ και του έμπολα και άλλα που έχουν θανατώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *