«Σφραγίζουν» τα σύνορα στους Βορειοηπειρώτες οι Αλβανοί – Τα Τίρανα επαναφέρουν τα «ερυθρά δελτία» – Μας ταπεινώνουν & οΤσίπρας κρύβεται

Ο Ε. Ράμα και το καθεστώς των Τιράνων έχει βαλθεί να κάνει εθνοκάθαρση στον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου. Η Εθνική μεινότητα είαι εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Αλβανίας.

Πέρα από το φυλετικό μίσος κατά των Ελλήνων, τα Τίρανα έχουν ένα μακρόπνοο σχέδιο, αυτό της Μ. Αλβανίας. Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχθούν, οι κινήσεις τους και οι δηλώσεις τους αυτό δείχνουν.

Το μόνο εμπόδιο οι Βορειοηπειρώτες. Θέλουν μία… καθαρή Αλβανία, χωρίς άλλες μειονότητες στα ενδότερα. Εξάλλου, όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σας έχει αποκαλύψει πολλάκις, η εκτέλεση Κατσίφα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο εκφοβισμός της μειονότητας ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους.

Δεν τα έχουν καταφέρει, καθώς η υπόθεση τους γύρισε μπόυμεραγνκ, διότι η δολοφονία του εθνομάρτυρα, χαλύβδωσε τους Έλληνες της Β. Ηπείρου. Τα Τίρανα όμως είναι αποφασισμένα για όλα όμως.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ τα λέει όλα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά τίς ἀπειλές ἀπολύσεων καί τίς πολύωρες διακοπές τῆς ἠλεκτροδοτήσεως στά ἑλληνικά χωριά ἡ ἀλβανική κυβέρνησις εἶναι ἕτοιμη νά ἐπαναφέρει τά «ἐρυθρά δελτία», διά τῶν ὁποίων θά ἐπιβληθεῖ στούς Βορειοηπειρῶτες ἀπαγόρευσις εἰσόδου στήν χώρα καί ἄλλων μετακινήσεων.

Σύσσωμο τό πολιτικό σύστημα τῆς γείτονος ἔχει ἐπιστρατευθεῖ σέ ἕναν ἀγῶνα ἐξοντώσεως τῶν Ὁμογενῶν μας, ὁ ὁποῖος καλλιεργεῖται μέ ἐπιθετικές δηλώσεις καί ἀπειλές προερχόμενες ἀπό ὅλες τίς πτέρυγες τῆς Βουλῆς.

Ἀκόμη καί ὁ ἐπιχειρησιακά ἀνύπαρκτος ἀλβανικός στρατός βγῆκε ἀπό τόν λήθαργο καί ἀπειλεῖ ὅτι μπορεῖ νά ἰσοπεδώσει τήν Ἑλλάδα. Καί ὁμιλοῦμε γιά ἕναν στρατό πού δέν διαθέτει ἐπαρκῆ ἀεροπορία γιά νά ἐλέγχει τόν ἐναέριο χῶρο του. Καί τό ἔργο αὐτό ἀσκεῖται ἐναλλάξ ἀπό τήν Ἑλλάδα καί τήν Ἰταλία, πού ἐπιβαρύνονται καί τό σχετικό κόστος.

Παρ’ ὅλα ταῦτα οἱ Ἀλβανοί προκαλοῦν καί ἐμεῖς σιωποῦμε. Αὐτή εἶναι ἡ «ἰσχυρή Ἑλλάς» τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα. Τό μόνο βέβαιον εἶναι ὅτι τά πράγματα θά ὀξυνθοῦν περαιτέρω. Καί ὅσο ἡ Ἀθήνα ἀδρανεῖ οἱ κίνδυνοι ἐντείνονται. Ἀκόμη καί γιά νέα θύματα στά Βορειοηπειρωτικά χωριά προειδοποιοῦν οἱ γνῶστες τῆς καταστάσεως.

Δηλαδή με λίγα λόγια, όπως αποκαλύπτει η αξιόλογη εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, οι Αλβανοί θα σφραγίσουν τα σύνορα σε όσους Βορειοηπειρώτες θέλουν να μπουν στην Αλβανία, ενώ θα απαγορεύσει και τις μετακινήσεις εντός αυτής. Η Αθήνα που είναι; Τι θα κάνει εάν τελικά μπει σε εφαρμογη το σχέδιο των Τιράνων;

Τα Τίρανα που απροκάλυπτα όπως θα σας αποκαλύψουμε θέλουν την Μ. Αλβανία.

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας μετέβη στα Σκόπια και στην «οικογενειακή φωτογραφία» με τους πολιτικούς της αλβανικής μειονότητας στην ΠΓΔΜ σχημάτισαν άπαντες με τα χέρια τους τον δικέφαλο αετό.

Με λίγα λόγια το αλυτρωτικό σύμβολο της Μ. Αλβανίας.

Ο Ιλίρ Μέτα με τον πρόεδρο του σκοπιανού DUI Αλί Αχμέτι, τον πρόεδρο του σκοπιανού κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Έλληνα ρωμηού άρχοντα Γεωργίου Καστριώτη, που οι Αλβανοί ισχυρίζονται ψευδώς ότι ήταν Αλβανός.

Δηλώσεις Ιλίρ Μέτα

«Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Αλβανός πρόεδρος, που βρίσκομαι στα Σκόπια, μαζί με τον αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση –DUI, Αλί Αχμέτι, το πρόεδρο του κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας», Ταλάτ Τζαφέρι και πολλές άλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στον εορτασμό της 110ης επετείου του Συνεδρίου του Μοναστηριού, αυτό το σημαντικό γεγονός για ολόκληρο το αλβανικό έθνος, στο οποίο εντάχθηκαν όλοι οι Αλβανοί με την αλβανική γλώσσα και αλφάβητο που προηγήθηκε της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, και της δημιουργίας του αλβανικού κράτους».

Πρόσθεσε ακόμη:

«Η τιμή σήμερα είναι τους Γκέργκι Φίστα, Λουίτζι Γκουρακούκι, Μιδάτ Φράσερι και όλες τις διακεκριμένες προσωπικότητες εκπροσώπους της οικογένειας Κυριαζή, οι οποίοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατόρθωσαν να δώσουν στο λαό μας μια εξαιρετική δυναμική ενότητας και ηγεσίας για το μέλλον του έθνους μας», είπε ο πρόεδρος Ιλίρ Μέτα.

Loading...

3 thoughts on “«Σφραγίζουν» τα σύνορα στους Βορειοηπειρώτες οι Αλβανοί – Τα Τίρανα επαναφέρουν τα «ερυθρά δελτία» – Μας ταπεινώνουν & οΤσίπρας κρύβεται

 1. ριτα says:

  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΜΑ;ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΑΝ;

  Ο ΠΑΠΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛ ΜΠΑΤΙΚΑΝΟ!ΕΣΕΙΣ;ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ;ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΦΩΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΎΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΣΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ;ΕΛΑ;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΥΑΛΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ;ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥΠΑΝΑΡΑ;ΜΗΝ ΜΕ ΣΚΑΤΕ;

  ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΒΡΕ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ;
  ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟΥ ΠΆΠΑ ΗΤΑΝ;ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥ;
  ΣΑΣ ΕΊΠΑ.Ο ΤΣΙΓΚΙ ΑΛΜΠΑΝΙ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΒΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΧΜΜΜ! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΝΤΡΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ,ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
  ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΊ ΚΑΙ ΟΣΩΝΟΥΠΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…..

  ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΔΑΝΤΕΛΛΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΩΝΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΣΟΥΜΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΙΒΆΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΩΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.

  ΕΣΥ;ΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΕΡΠΕΤΟ,ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΘΑ ΒΙΑΖΕΙΣ/ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΣΚΕΣΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΙΝΤΖΙΠΕ ΑΛΜΠΑΝΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΚΟΜΑ;;;;

  ΠΑΝΤΡΟΝΙΤΟ ΝΤΕΣΠΑΣΙΤΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΕΟΝ…..

  ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…

  ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;

  ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΛΛΥΡΊΑ.ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΑ ΣΟΥ=ΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΧΑΊΒΑΝΗΔΕΣ ΣΟΥ;ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΣΥ;ΟΧΙ ΜΑΖΙ.

  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ «ΠΑΚΕΤΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» ΠΙΟ ΜΑΎΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

  ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΝΕ ΚΙ ΕΣΥ;ΤΙ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ;
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑΝΕ.ΤΩΡΑ;ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

  ΓΚΡΑΤΣΙΕ ΤΑΝΤΟ ΠΑΝΤΡΕ.
  ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΡΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΤΟΝ «ΚΑΙΣΑΡΑ»,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΙΑ Ω! ΣΈΖΑΡ!👎👎👎
  ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟΝ….

  «UNA FURTIVA LACRIMAAAAAA!» MASSENET ΠΑΙΖΕΙ….ΚΑΛΟ;;

 2. Πέτρος Μ. says:

  Η συμφωνία της ίδρυσης της Αλβανίας το 1913, αναφέρονταν σε αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Oι Βορειοηπειρώτες δεν αναγνωρίζονταν ως …αλβανική μειονότητα, αλλά ως Έλληνες.
  Η αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου επικυρώθηκε με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, στις 17 Μαΐου 1914.
  Με το Πρωτόλολλο της Κέρκυρας αναγνωρίζονταν το ειδικό καθεστώς των Ηπειρωτών και το δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση.
  Η αποδοχή εκείνης της συμφωνίας, εκείνου του Πρωτοκόλλου, ανακοινώθηκε λίγες μέρες αργότερα στην Διεθνή Επιτροπή Ελέγχου και άρα απέκτησε ισχύ.
  Μπορεί το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας τα μην τέθηκε ποτέ σε εφαρμογή αφού κηρύχθηκε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά παρόλα αυτά ισχύει και στις μέρες μας, μιας και δεν αναιρέθηκε ποτέ από κάποια μεταγενέστερη συνθήκη.
  Αφού λοιπόν ισχύει η αυτονομία και το δικαίωμα των Βορειοηπειρωτών για αυτοδιάθεση, αλλά δεν τηρούνται από το αλβανικό κράτος, έχει κάθε δικαίωμα το ελληνικό κράτος να παρέμβει και να προστατέψει την ελληνική μειονότητα, επιβάλλοντας την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. Με την προοπτική ένα δημοψήφισμα για την Ένωση με την Ελλάδα.
  Αυτό βέβαια δεν το περιμένω από τον Τσίπρα ή από τους γαλαζοπράσινους και γενικώς από ολόκληρη τη …μεταπολίστευση, αλλά από την μελλοντική πατριωτική μας κυβέρνηση.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *