Το Seajet 2 προσέκρουσε στον προβλήτα της Σίφνου

Υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες – Οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί – Η Σίφνος ήταν μόλις το δεύτερο νησί του δρομολογίου, το πλοίο θα έδενε σε άλλα εφτά λιμάνια
Περιπέτεια για 196 επιβάτες του SeaJet 2 στο λιμάνι της Σίφνου, καθώς προσέκρουσε στον προβλήτα της Σίφνου, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες, ο ένας με εκδορές στο μέτωπο και ο άλλος με πόνο στον αυχένα. Όλοι οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί από το πλοίο, στο οποίο έχει απαγορευθεί ο απόπλους.

Η ταλαιπωρία αναμένεται να είναι μεγάλη για τους επιβάτες, καθώς το πλοίο είχε φτάσει μόλις στο δεύτερο προορισμό του, στη Σίφνο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ξεκινά στις 7 το πρωί από Πειραιά και η διαδρομή του είναι Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος-Φολέγανδρος-Σαντορίνη-Κατάπολα-Κουφονήσια-Νάξος-Μύκονος και μετά κάνει την αντίστροφη διαδρομή και επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά, δηλαδή Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά.

Οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Το πλοίο έχει υλικές ζημιές, στο πρωραίο τμήμα στην πλώρη δεξιά.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *