Χορήγηση ορμόνης σε όσους δεν δέχονται τους μετανάστες – Δεν είναι αστείο, διαβάστε

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Αγαπητοί αναγνώστες, αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι πρωτόγνωρα! Ο χρόνος πιέζει τους «μεγάλους» και ως εκ τούτου η Νέα Τάξη αποφάσισε να προχωρήσει πάραυτα στην πλήρη αποδοχή των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, στον δρόμο για μία πολυπολιτισμική κοινωνία ισλαμικής απόχρωσης. Ακόμα και αν χρειαστεί να μας χορηγηθούν φάρμακα!

Όχι δεν διαβάσατε λάθος!

Νέα ψυχολογική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην τελευταία έκδοση του περιοδικού της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS) κατέληξε στο συμπέρασμα πως η αναγκαστική χορήγηση οξυτοκίνης σε ξενοφοβικούς ανθρώπους, σε όσους δηλαδή διαμαρτύρονται για την συνεχή έλευση μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, μπορεί να τους κάνει πιο φιλικούς στους πρόσφυγες.

Η οξυτοκίνη περιγράφεται ως η «ορμόνη της αγάπης»!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Σύμφωνα με ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η οξυτοκίνη βοηθά στη θεμελίωση μόνιμων δεσμών μεταξύ ερωτευμένων, μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό που παρατηρείται σε μια νέα ερωτική σχέση.

Την έρευνα της PNAS μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ σε μορφή Pdf! Έχει τίτλο «Η συμμόρφωση με υποχρεωτική χορήγηση οξυτοκίνης μειώνει την ξενοφοβική απόρριψη εξωτερικής ομάδας».

Σε αυτήν περιγράφεται μια επιτυχής απόπειρα χειραγώγησης του ανθρώπινου μυαλού μέσω χημικής παρέμβασης. Στόχος φυσικά το να γίνουν οι άνθρωποι πιο ανεκτικοί στην μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη, μέσω παρέμβασης στις ορμόνες τους!

Όπως αναφέρεται, οι επιστήμονες εξέτασαν 183 λευκούς Καυκάσιους που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να κάνουν δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη, τα μισά από τα οποία ήταν πρόσφυγες (εξωτερική ομάδα) και τα μισά από τα οποία ήταν ντόπιοι (εσωτερική ​​ομάδα).

Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας ήταν φιλικά προσκείμενοι στην εξωτερική ομάδα!

«Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών προυποθέτει μια βαθύτερη κατανόηση των δυνάμεων που επιβάλλουν την κοινωνική (θετική) συμπεριφορά και την απόρριψη της ξενοφοβίας.

(…)

Η ενισχυμένη δραστηριότητα του συστήματος οξυτοκίνης συνδυασμένη με φιλανθρωπικούς κοινωνικούς δείκτες μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ξενοφοβίας ενισχύοντας τον αλτρουισμό προς τους πρόσφυγες», αναφέρει μεταξύ άλλων η έρευνα και στην συνέχεια αναφέρεται σε μια σειρά πειραμάτων όπου:

«Δοκιμάσαμε την τάση 183 Καυκάσιων συμμετεχόντων να κάνουν δωρεές σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι μισοί από τους οποίους ήταν πρόσφυγες και οι μισοί από τους οποίους ήταν ντόπιοι. Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας έδειξαν αλτρουιστική προτίμηση για την εξωτερική ομάδα, η οποία αυξήθηκε περαιτέρω μετά τη ρινική απελευθέρωση της νευροπεπτιδικής οξυτοκίνης. Αντίθετα, οι συμμετέχοντες με υψηλότερα επίπεδα ξενοφοβίας γενικά απέτυχαν να παρουσιάσουν ενισχυμένο αλτρουισμό προς την εξωτερική ομάδα. Αυτή η τάση αντισταθμίστηκε μόνο με την αντιστοίχιση της οξυτοκίνης με ομότιμα προερχόμενους αλτρουιστικούς κανόνες, με αποτέλεσμα την αύξηση κατά 74% των δωρεών που απευθύνονται σε πρόσφυγες».

Συγκλονιστικά πράγματα! Χορήγηση οξυτοκίνης, προκειμένου να αποδεχτούμε το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης!

Την ίδια ώρα, στις 20 Σεπτεμβρίου, σε 60 χώρες και 300 πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί μία παγκόσμια συναυλία για την στήριξη των μουσουλμάνων μεταναστών-προσφύγων.

Πάνω από 1.000 γνωστοί, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στις μυστικές συναυλίες προκειμένου να στείλουν ένα… ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Λέτε να παρουσιάσουν εκεί την οξυτοκίνη;

Όπως αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία για την συναυλία: «Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν σαν ανθρώπους, από όσα μας χωρίζουν», Όποιος δεν συμφωνεί, θα του χορηγούνται πλέον φάρμακα!!!

el.gr

18 thoughts on “Χορήγηση ορμόνης σε όσους δεν δέχονται τους μετανάστες – Δεν είναι αστείο, διαβάστε

 1. Νικολαος says:

  Για χορηγηση ουσιων στους μεταναστες που θα τους κανουν πιο δεκτικους απεναντι στον δυτικο πολιτισμο… ουτε λογος.

 2. Vigilant Watcher says:

  Φυσικά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, μέσω των μηχανισμών προπαγάνδας, βλέπε Hollywood, video games κ.λ.π. Ήδη μας τα παρουσιάζουν.
  Δες τε πιο κάτω σχετικό video game που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό:

  https://en.wikipedia.org/wiki/We_Happy_Few

  https://www.youtube.com/watch?v=rp0M5Y6JMbQ

 3. ΟΥΣΤ ΡΕ says:

  Και μια σφαίρα στο κεφάλι σε όσους τους δέχονται.
  Τα έχουμε πει πολλές φορές, ή πούστης είσαι ή προδότης, δεν βρίσκω το λόγο άντρας να τους θέλει στην χώρα του. Χάνεις την ηρεμία σου, αυξάνουν την εγκληματικότητα, βιασμούς, παιδεραστία, αύξηση της ανεργίας, βιολογική βόμβα από τις ασθένειές τους και βαρέθηκα να γράφω τις βρωμιές τους. Λοιπόν μια σφαίρα στο κεφάλι.

 4. πρωην μισθοφορος says:

  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!! Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Κ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΠΗΓΕ!! ΟΕΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

 5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  φέρτε και άλλα εκατομμυρια γύφτοπακιστανα τζιφρα και επειτα κουλη! δεν θα περάσει ο εθνικισμός-ναζισμος! πρωτα ο τραπεζίτης και έπειτα ο μετανάστης!

 6. ΠΕΛΟΠΣ says:

  ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΩΣ ΤΟ 2023 Η ΑΝΟΙΧΤΟΠΡΩΚΤΙΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΘΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΗΜΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΘΑ ΤΑΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΕ 1776 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ.

 7. ΣΙΓΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΟΥΝ says:

  ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

 8. ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ says:

  Δεν τους δεχομαι που δεν τους δεχομαι. Δεν αφομοιώνονται αυτοι οι ανθρωποι εδω κατάλαβετε το. Φέρνουν απολιτιστες νοοτροπίες μαζι τους. Οπως καποιος ειπε πιο πανω παιδεραστία βιασμοί κτλ. Λοιπον για να ξεκαθαρίζουμε. Ουτε τους δεχομαι κ οποιος θελει ας κοπιάσει να μου κανει εμενα κ του καθενός που διαφωνει την ενεσουλα που γραφει το αρθρο. Μήπως να τους την χώσουμε στον πισινό όσων θελουν να μας την κανουν να τους την φορμαρουν οι λαθρο ανενόχλητοι? Θα τους αρεσει στους “λεβέντες” ετσι που υποστηρίζουν τα λαθροσκουπιδια. Εμας να μας αφήσουν στην απέξω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *