in

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών

Γράφει η Ε. Αχαιού.

Ο Αντισθένης, ο Έλληνας φιλόσοφος και ιδρυτής της σχολής των Κυνικών φιλοσόφων, 400 χρόνια π.Χ. είχε πει πως τα κράτη καταστρέφονται, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

Από ιδρύσεως της …Δημοκρατίας, δυστυχώς, δεν καταφέραμε ποτές μας σαν λαός να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

Αποδεχτήκαμε, (αφού ήταν εκτός από διακαής μας πόθος και το φανερό και το κρυφό όνειρο του κάθε ενός από μας η πρόσληψη και το βόλεμα στη δημόσια υπηρεσία), το κάθε ασήμαντο τσοπανόσκυλο και ο κάθε …κομματικός σαλίγκαρος να στρογγυλοκαθίσει σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής.

Να βολευτεί και να εξασφαλίσει, χωρίς να αξίζει, σίγουρο…μηνιαίο εισόδημα για να μπορεί να κάνει το κομμάτι του, αφού η ηλιθιότητά μας ανέχτηκε την εξαργύρωση της δουλοπρεπούς κομματικής του υποταγής σε βάρος της αξιοκρατίας και του καλώς νοούμενου συμφέροντος του τόπου.

Η νοσηρή αυτή νοοτροπία που μας διακατέχει ευνόησε την υπό των εκάστοτε κυβερνώντων, ειδικά από τους σημερινούς κομμουνιστές της εξουσίας…αναγωγή της ρουσφετολογίας σε επιστήμη υψηλών ταχυτήτων για βόλεμα και προώθηση των…ανίδεων στις υψηλότερες βαθμίδες της…κρατικής μηχανής.

Αν καταφέρναμε να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους, δεν θα δίναμε καμιά ευκαιρία στον κομμουνιστή να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Το κράτος νοσεί εκ βάθους και όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην ολική καταστροφή κοιμάται ύπνο βαθύ !

Δυστυχώς για τον τόπο, η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης στα γεγονότα, των εκάστοτε ασήμαντων…κυβερνώντων, σε συνδυασμό με τις διάφορες ανίδεες κομματικές μαριονέτες δεν μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια αλλά με λήψη πολύ δραστικών μέτρων…

Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διάφορων κυβερνητικών γραφείων αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.

Αυτοί δεν πρόλαβαν και ουδέποτε θα προλάβουν γεγονότα. Τα γεγονότα προλαμβάνονται όταν στις θέσεις λήψης των αποφάσεων δεν υπάρχουν άτιμα και ανίδεα ασήμαντα κομματικά ανθρωπάκια αλλά άνθρωποι πατριώτες, σπουδαίοι και τίμιοι, που βάζουν πάνω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα την αγάπη προς την πατρίδα και έχουν μόρφωση, γνώση του αντικειμένου που χειρίζονται και διορατικότητα.

Τα κομματικά σκουλήκια, οι γλύφτες και οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας ουδέποτε τα προλαμβάνουν. Μόνο τα ακολουθούν !

Η ασχετοσύνη και η ανευθυνότητα όλων αυτών των ασήμαντων που κατέχουν πολιτειακά αξιώματα και αδιαφορούν εγκληματικά σε βάρος του τόπου και του λαού για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα τους, θα φέρει τελικά την ολική καταστροφή του κράτους.

Ε. Αχαιού.

Η μεταπολίτευσις παραμένει η πιο βρωμερή περίοδος της ελληνικής ιστορίας.

Όταν μετά από χρόνια, ίσως μετά τον επερχόμενο πόλεμο, αποκαλυφθούν πρόσωπα, πράγματα, συμφωνίες προδοσιών, διεθνή «σενάρια» συνομωσιών, πρόστυχα σκάνδαλα, οικονομικές «κομπίνες», μία σαπίλα που δηλητηρίαζε επί χρόνια τον κρατικό και εθνικό μας οργανισμό, αυτός ο δυστυχής, προδομένος αλλά και αυτόχειρ λαός, δε θα μπορεί να πιστεύση ότι θα ακούει και θα μαθαίνει.

Σε μία χώρα που, κυριολεκτικώς, κολυμπάει στα πολιτικά σκάνδαλα, είναι ανήκουστα γελοίο, συνεχώς οι βρωμεροί πολιτικοί, οι αποκλειστικώς και μόνοι υπεύθυνοι του τρομερού σημερινού μας καταντήματος, να παραμένουν αλώβητοι, απυρόβλητοι, αμάχητοι από κάθε ευθύνη των εις το προσγεννηθεν εθνικό έγκλημα.

Και η τιμωρία (μία αμφίβολη, πάντα, τιμωρία ντροπής για τους επιβάλλοντες) να διώκει τάξεις ανθρώπων-συμβόλων, που παραδοσιακώς αποτελούν το ανάχωμα στην προδοτική καμαρίλα του αισχρουργηματικού, κακοποιού πολιτικού κόσμου.

Και τις μισούν αυτές τις τάξεις οι λαομίσητοι πολιτικοί.
Τον στρατό και την εκκλησία.

Κ.Ν

oimos-athina

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 Comments

Leave a Reply
 1. Για την ΕΛλάδα ψηφίζουμε άλλο όμως που κάτι εκλογομάγειρες (κοίτα singular logic) την ψήφο μας την εκλαμβάνουν σαν κωλόχαρτο για να σκουπίζουνε τον πισινό τους που βιτσα χρειάζεται επειγόντως μάλιστα.

 2. πρεπει να δουμε και να καταλαβουμε οτι το συστημα των πελετειακων σχεσεων εγκαθετων εχει δουλεψει ικανοποιητικοτατα
  γιατι ομως???
  πισω απο την δολια σκοπιμοτητα αυτης της νωοτροπειας που λεγεται βολεμα σε μια θεση στο δημοσιο υπαρχει μια αληθεια [που ειναι και δικαιωμα του καθε ανθρωπου]
  να μπορει να ζησει αξιοπρεπως και να ανελισεται πνευματικα
  βεβαια τιποτα απο ολα αυτα δεν γινεται με μια θεση στο δημοσιο
  αλλα η βαθεια επιθυμια δεν παυει ενδομιχα να σπρωχνει τους ελληνες προς αυτην την ροτα
  αλλο αν δεν [παρα τον αρκετο ελευθερο χρονο τους οι βολεμενοι] δεν ανελισονται πνευματικα
  στις περισοτερες δε περιπτωσεις ειναι ακομα επιπεδου μανηταριου
  ισως απο επιλογη του συστηματος οι ανθρωποι που ειναι σε δημοσιες θεσεις δεν εχουν την δυνατοτητα πνευματικης διεργασιας λογω υπνωσης
  ωστε να υπηρετουν το ιδιο το συστημα [τον λογο για τον οποιον βρησκονται σε αυτες τις θεσεις
  απο την αλλη εχουμε ενα ιδιωτικο τομεα με μυαλα [μεγαλα] αλλα λογω του οτι ο τομεας αυτος χτυπιεται [τεχνιτως] αλυπητα απο ολες τις πλευρες δεν δινει την παραμικρη εστω δυνατοτητα αυτα τα μυαλα να ελιχθουν πνευματικα πραγμα που θα [αν και γινονται αρκετα δυναμικες παρεμβασεις] αλλαζε αυτο το αισχρουργηματικο κατασκευασμενο συστημα στην ελλαδα
  αν θελουμε δομες που να βοηθησουν εμας να ανελιχθουμε πνευματικα και να ζουμε αξιοπρεπως στο τωρα τοτε αναζητουμε πολιτικα κοματα με ροτα την αλλαγη προς την κατευθυνση της πνευματικης ανελιξης των ελληνων κοματα πατριωτικαι-εθνικα και τα ψηφηζουμε δαγκωτο….

 3. εδώ έχουν χαθεί οι σάκοι με τους ψήφους από κάποια εκλογικά κέντρα…. και όλοι να ψηφίσουν για το καλό της Ελλάδας οι κοπρίτες θα κάνουν πάλι νοθεία στις εκλογές….πλεον ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟς ΑΚΡΑΤΟ…. ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΩΡΙς ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελβετία: Υποψήφια των Πρασίνων θεωρεί ότι το αίμα των vegan μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύταρρα

Προμήθεια-φωτιά για αναλήψεις μετρητών μέσω ΑΤΜ