ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ελβετία: Υποψήφια των Πρασίνων θεωρεί ότι το αίμα των vegan μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύταρρα

· Κατοχικά Νέα

Ενώ μιλούσε για τη διατροφή Vegan, ένα μοντέλο και υποψήφια των Πρασίνων για τις γενικές εκλογές στην Ελβετία, η Tamy Glauser είπε στο Instagram, ότι το αίμα vegan είναι σε θέση να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.

Είναι πεπεισμένη ότι προστατεύεται καλύτερα από τον καρκίνο από ό, τι οι μη βέγκαν. Τα μηνύματά της Instagram αναφέρουν μια ανακριβή μελέτη των ΗΠΑ και λένε: “Η φύση θεραπεύει τα πάντα. Για παράδειγμα, το vegan αίμα μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα”.

Η μελέτη στην οποία αναφερόταν μιλούσε μόνο για πιθανό αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου μέσω κατανάλωσης κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων. Πουθενά δεν αναφέρονταν οι βέγκαν.

Μετά τη δημοσίευση της κατηγορήθηκε αυστηρά, καθώς πολλοί χρήστες του Instagram κατήγγειλαν την ψευδοεπιστήμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χρήστης έγραψε: “Ένα μελλοντικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο διαχέει τέτοιες αντιεπιστημονικές ανοησίες. Δεν είσαι σοβαρή, έτσι;”

Ο Ori Schipper της Έρευνας για τον Καρκίνο της Ελβετίας δεν χάρηκε από τις δηλώσεις, λέγοντας: “Δυστυχώς, ο καρκίνος είναι μια συχνά απρόβλεπτη ασθένεια που προκύπτει από τυχαίες μεταλλάξεις και μπορεί συνεπώς να επηρεάσει ανθρώπους που πάντα πρόσεχαν την υγεία τους”.

Σύμφωνα με την έρευνα, μια δίαιτα Vegan μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου, ωστόσο σε ορισμένους κύκλους των Vegan αυτό λαμβάνεται ως εγγύηση.

Πιστεύουν επίσης ότι οι άνθρωποι που δεν ακολουθούν αυτόν τον τρόπο ζωής είναι περίπου οκτώ φορές πιο πιθανό να πάθουν καρκίνο.

Η Glauser αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ελβετικής εφημερίδας 20 Minuten. Το μόνο που απάντησε ήταν για το τι σκέφτεται για τους μη-βέγκαν: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ενημερώνονται οι άνθρωποι και ο καθένας πρέπει να αποφασίσει για τον εαυτό του».

ΚΟ / από εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Tech

HELIX: Το νέο σύστημα της Secret Service ενώνει κάμερες, αναγνώριση προσώπου και πινακίδες σε μία οθόνη

Tech

Οι «ανιχνευτές κατασκοπείας» απέτυχαν να βρουν το 59% των κρυφών συσκευών – Η αγορά των καμερών που μοιάζουν με φορτιστές και ρολόγια

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ; Η «αίθουσα χορού» έκρυβε από κάτω στρατιωτικό συγκρότημα και καταφύγιο

Μία απάντηση στο “Ελβετία: Υποψήφια των Πρασίνων θεωρεί ότι το αίμα των vegan μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύταρρα”

  1. Με τοσα φυτοφαρμακα των μεγαλοεταιριων πανω σε υβριδικα φυτα πες στη τυπισα που το ειπε οτι οι Βεγκανωμαλοι τον εχουν στο τσεπακι το καρκινο….ουυυστ ανωμαλοι !!!χαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά