Πῶς μποροῦμε νά πάρουμε πίσω τήν κατοικία μας ἐάν κατελήφθη παρανόμως;

Κοινοποιεῖστε το!

Γιὰ νὰ μάθουν ὅλοι ὅτια τὰ βαθειὰ νομικὰ εἶναι ἁπλᾶ!!!!!!!!!!!
Μόλις διαπιστώσετε κατάληψη σὲ σπιτικό σας, δὲν πηγαίνετε στὴν ἀστυνομία! Δὲν θὰ ἐνοχλήσετε κἂν τοὺς καταληψίες.
Καλεῖτε δύο – τρεῖς δυνατοὺς φίλους σας καὶ τοὺς πετᾶτε (ἔξω ἀπὸ τὴν κατοικία σας) μὲ τὶς κλωτσιές!
Αὐτὸ λέγεται «ἀνακατάληψις νομῆς μὲ ἴδιες δυνάμεις», ἐπιτρέπεται ῥητῶς ἀπὸ τὸν νόμο καὶ εἶναι ἀτιμώρητος, λόγῳ ἐλλείψεως δόλου!!!!!!!!!!!!
Ἐὰν εἰδοποιήσετε τὴν ἀστυνομία θὰ καταγραφῆ τὸ συμβὰν καὶ θὰ στοχοποιηθεῖτε ἐσεῖς!
Ἀπολύτως νόμιμα! Ἄρθρον 985 Ἀστικοῦ Κώδικος, παράγραμος 1, λέμε καὶ ὁρίζεται ῥητῶς!

«Ὁ νομέας ἔχει δικαίωμα νὰ ἀποκρούσῃ μὲ τὴν βία κάθε διατάραξη ἢ ἀπειλουμένη ἀποβολὴ ἀπὸ τὴν νομή»
Στὴν Ἄμεσο, Ἀδήριτο (μὲ ἐνδεχομένη τῆς ὁποιασδήποτε ἀναβολῆς), Αὐτοδύναμο ἀνακατάληψη, ἐπιτρέπεται καὶ προβλέπεται ἀπὸ τὸν Ἀστικὸ Κώδικα (καί) βοηθὸς νομῆς!

Γιατὶ τὰ νομικὰ γιὰ τοὺς ἀληθεῖς δικηγόρους καὶ Ἕλληνς στὴν ψυχή, δὲν εἶναι παπαριὲς καὶ χιλιάδες σελίδες, μὲ πανηλίθιες βρεφονηπιακὲς μπουρδολογίες, ἀλλὰ δύο λόγια καὶ σταράτα!

Κωσταρέλλος Γεώργιος

Σημείωσις
Τὸ ὅ,τι ἡ αὐτοδύναμος προστασία τῆς νομῆς δὲν πρέπει νὰ φθάνῃ σὲ ὑπέρβαση τῆς «ἀμύνης» (κατάστασις ἀνάγκης λέγεται νομικῶς), τὴν ὁποίαν ἐπιχειρεῖ ὁ ἐξωσθεὶς νομεύς, ὄχι ἁπλᾶ προβλέπεται (κι αὐτὸ ἀπὸ τὸν Νόμο) ἀλλὰ εἶναι καὶ σύμφυτον μὲ τὴν ἁπλῆ Λογική!
Π.χ. δὲν μπορεῖς δηλαδὴ νὰ πᾷς μὲ τὸ ὅπλο καὶ νὰ τραυματίσῃς τὸν καταληψία, ἐὰν αὐτὸς δὲν ἔχῃ ὅπλο… κλπ…
Γιὰ νὰ τὸ κάνω «λιανά».
Τὸ «Ἀμέσως», συμφώνως μὲ τὸν νομολογία, σημαίνει ὅτι «ἀμέσως ἔλαβες γνώση (εἶδες, διεπίστωσες τὴν κατάληψη τοῦ ἀκινήτου σου», «μπουκάρισες μόνος σου -ἢ μὲ φίλους, συγγενεῖς κλπ, ποὺ σὲ ἐσυνόδευαν, οἱ ὁποῖοι εἶδαν καὶ αὐτοὶ τὴν κατάσταση καὶ σὲ ἐβοήθησαν νὰ ἀνακαταλάβῃς τὴν νομή σου καί, τελικῶς τὴν ἀνακατέλαβες).
«Αὐθωρεῖ καὶ παραχρῆμα» δηλαδή.
Δὲν σημαίνει ὅτι καθόσουν καὶ σκεπτόσουν ἐὰν θὰ ἔπρεπε νὰ μπῇς, ἐὰν θὰ ἔπρεπε νὰ καταθέσῃς αἴτηση ἀσφαλιστικῶν μέτρων, ἐὰν θὰ ἔπρεπε νὰ πᾷς ἢ πῆγες στὸ ἀστυνομικὸ τμῆμα…
Ἐὰν δράσῃς «ἀμέσως», ὅπως ἀναφέρεται παραπάνω, μπορεῖ μὲν νὰ καταθέσῃ κάποιος (ἐκ τῶν καταληψιῶν) μήνυση ἐναντίον σου, ἀλλὰ θὰ ἀπαλλαγῆς «ἐλλείψει δολίου προαιρέσεως».
Ἐὰν δὲν δράσῃς «ἀμέσως» τότε μόνον ἡ ἄχρηστη δικαστικὴ ὁδὸς σοῦ ἀπομένει!!!

εἰκόνα

filonoi.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

11 thoughts on “Πῶς μποροῦμε νά πάρουμε πίσω τήν κατοικία μας ἐάν κατελήφθη παρανόμως;

 1. Ανώνυμος says:

  Έτσι μπράβο ο καθένας να προστατέψει την περιουσια του με ίδια μέσα εφ οσον δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση που να προστατεύει τους πολίτες της.

 2. jordan says:

  Sorry μάγκες αλλά ο τύπος δίδει επικύνδινα λανθασμένες πλεροφορίες .Για να κάνεις ανακατάληψη της καβατζομένης κατοικίας σου μπορείς να το πράξεις σε τρεία βήματα :
  1ο βήμα : αγοράζεις 2-3 κιλά μπριζολίτσες και 2-3 κιλά κρασί.
  2. βήμα : ανάβεις ψησταριά κάτω από το εν λόγω ακίνητο και καλείς τους περίοικους σε επιτόπιο γλεντάκι , τσιμπάνε οι ξεφτίλες που σου κάνανε κατάληψη.
  3. βήμα : σε ανύποπτο χρόνο αλλάζεις κλειδαριά .

  και τσούπ έγινες κύριος ξανά της περιουσία σου. Άμα διαβάζανε οι δικηγόροι λίγο παραπάνω Αίσωπο θα ξε΄΄υρανε ότι με τοκαλό και με το γλυκό κάνεις τη δουλίτσα σου.Τα νταηλίκια και μαγκιές 7 φορές στις 10 βγαίνουν σε κακό, όπως λέει και ο Μέρφυ στον περίφημο 7ο νόμο του.

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ.
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ..

  • Ανώνυμος says:

   ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΑΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…….ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ….ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

 3. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

  Πολύ σωστά δίχως ίχνος υπερβολής. Το κάνετε, δίχως ν απευθυνθείτε στις αρχές, διότι οι αρχές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν κάνετε το λάθος και απευθυνθείτε πρώτα στις αρχές η κάποιος άλλος το καταγγείλει και καταχωρηθεί, πως κάναν κατάληψη, μετά απλά ξεχάστε το… Δεν τους βγάζετε με τίποτα. Θα χουν μέχρι και προστασία απ το κράτος. Οπότε, απλά τους διώχνεται οι ίδιοι και τέλος, δεν πιστεύω να χρειαστεί και βια εξ άλλου, διότι έτσι και δεχθείς βια μές το σπίτι σου, έχεις κάθε δικαίωμα να ασκήσεις ανάλογη. Έχετε και για ληστές, την καραμπίνα και μια γεμιστήρα με δράμια έτοιμη, η έστω δίπλα δίπλα για να γεμίσετε σε περιπτωση που εισβάλει ένοπλος στο σπίτι σας και απλά απαντήστε στα πυρά του. (Ποτέ μονόβολα όμως, γιατί τρυπάει τοίχο και μπορεί να προκαλλέσεται φθορές η και τραυματισμό σε γείτονά σας, οπότε θα θεωρηθεί κακή χρήση του όπλου και θα χετε θέμα). Κανονικά θα πρέπε να υπάρχουν σεμινάρια αυτοάμυνας και μ αυτά, όπως στην Αμερική και όχι μόνο λαβές, λαβές και όλο λαβές αλλά τέλοσπάντων…

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Στην τελική, υπάρχουν και από καουστούκ βολίδες, κατάλληλες, ειδανικές για λειόκαννα, που κάνουν εξαιρετική δουλειά.
   Όμως, δεν είναι καλή ιδέα για αυτογεμή όπλα, μπορεί να κάνουν και εμπλοκή, λόγω χαμηλής πίεσης. Για επαναληπτική καραμπίνα είναι εξαιρετικά.

 4. stanley says:

  ΧΑΧΑΧΑ…Το πραγμα ειναι πολυ απλο…..Τηλεφωνακι σε εναν κολητο της Χ.Α ,και το σπιτακι σου αδαιζει σε χρονο dt

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  Π.χ. δὲν μπορεῖς δηλαδὴ νὰ πᾷς μὲ τὸ ὅπλο καὶ νὰ τραυματίσῃς τὸν καταληψία, ἐὰν αὐτὸς δὲν ἔχῃ ὅπλο… κλπ……………..
  ΜΑΛΙΣΤΑ…. ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΙ ΟΠΛΑ Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ, Η ΡΟΠΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ; ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΟ-ΜΑΟ; ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΗ. ΚΑΙ [ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ], ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ Η ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ, ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΖΑΜΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *