Προσοχή! Οι Παμμακεδονικές στήνουν Συλλαλητήριο στις 20/1 έξω από κλειστή Βουλή!

Κάποιοι νεοφώτιστοι «υπερ-πατριώτες» επιχειρούν να σπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο ανακοινώνοντας συλλαλητήρια σε άσχετες ημερομηνίες από την ψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών στη Βουλή! Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δύο διαφορετικά συλλαλητήρια για τις 20 και 27 Γενάρη και τα δύο ημέρα Κυριακή!

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Παμμακεδονική ΗΠΑ, Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία, και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, καλούν σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ.!
Smiley face Smiley face

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός οτι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις καλούν τον κόσμο έξω απο τη Βουλή σε μέρα όπου θα είναι κλειστή και μάλιστα πριν καν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το κοινοβούλιο για την ημέρα της προδοτικής υπογραφής!

Στις 20 και 27 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχουν προδότες βουλευτές μέσα στη Βουλή να ψηφίζουν το ξεπούλημα της χώρας μας!

Το κάλεσμα τους δε, έχει τίτλο: ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ! Οι φρουροί της Δημοκρατίας των τοκογλύφων μίλησαν… Μάλλον οι κύριοι αυτοί ξεχνούν ότι η Δημοκρατία είναι αυτή που πρόδωσε την Μακεδονία και κανένας άλλος.

Μάλιστα μια από τις ομάδες που κάνουν κάλεσμα για τις 27 έχει την Ελληνική σημαία με μια καρδιά πάνω στο σταυρό και πολλά πολύχρωμα ανθρωπάκια από κάτω να κρατιούνται χέρι χέρι…

«LGBT Μακεδονία – ζήτω τα κορόιδα και η Δημοκρατία!»

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις επιχειρούν να στήσουν ακόμα ένα δημοκρατικό πανυγηράκι, κάτι μεταξύ κλαψογιορτής και χοροεσπερίδας, όπως έκαναν και πέρσυ τον Γενάρη!

Εαν νοιαζόντουσαν πραγματικά για αγώνα κατά της Προδοσίας της Μακεδονίας μας θα μιλούσαν για πραγματική αντίσταση και δεν θα αφήναν στους προδότες κανένα περιθώριο να ψηφίσουν την Συμφωνία κάποια άλλη μέρα, δίχως την μάζα του λαού έξω από τη βουλή και δίχως κανέναν φόβο!

Οι επικίνδυνοι αυτοί «ελληναράδες» που εμφανίζονται στον δρόμο μόνο όποτε υπάρχει κάτι να κερδίσουν, είτε αυτό είναι ζεστό χρήμα από τους Έλληνες της ομογένειας, είτε κόσμο για το νέος τους κόμμα, κομπάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το περσινό συλλαλητήριο κατάφερε να καθυστερήσει την επικύρωση την Συμφωνίας των Πρεσπών για έναν ολόκληρο χρόνο και ότι το φετινό θα την ακυρώσει!

Υπάρχουν στ’ αλήθεια Έλληνες που πιστεύουν ότι η περσινή δημοκρατική φιέστα του Συντάγματος, με τη συμμετοχή του Μίκι Θεοδωράκη και guest εμφανίσεις από τον Βασίλη Λεβέντη μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά και άλλους πολιτικάντηδες, πέτυχε κάτι εκτός απ’ το να δείξει σε ολόκληρο το σύστημα ότι οι Έλληνες δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αντισταθούν πραγματικά στις προδοσίες;

Που ήταν όλοι αυτοί οι υπερ-πατριωτες στα μικρότερης κλίμακας συλλαλητήρια που έγιναν το καλοκαίρι έξω απ’ τη Βουλή; Πουθενά!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας το «σκεπτικό» τους πίσω από την επιλογή της 20ης Ιανουαρίου για το μεγάλο συλλαλητήριο.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥΕίναι προβληματισμός όλων μας με ποιον τρόπο μπορεί να αποτραπεί η ψήφιση την προδοσίας….

Gepostet von Tatsios Giorgos am Samstag, 12. Januar 2019

Επιχείρημα 1ο: Ο μεγάλος όγκος του περσινού συλλαλητηρίου κατάφερε να καθυστερήσει την Συμφωνία κατά ένα χρόνο.

Απάντηση: ο μόνος υπαίτιος για την καθυστέρηση είναι η Βουλή των Σκοπίων, οι εσωτερικές υποθέσεις του κράτους τους και οι επιλογές του Ζόραν Ζάεφ. Αμέσως μετά το περσινό μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος, που τόσο «τρόμαξε» το σύστημα, ακολούθησε η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες, κατά την οποία τα ελληνικότητα ΜΑΤ (και όχι κάποια φανταστικά, αλλοδαπά ή εξωγήινα, όπως θέλουν να προπαγανδίζουν πολλοί) ξυλοφόρτωσαν τους Έλληνες που αντιστάθηκαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο! Το μέγεθος από μόνο του δεν κάνει κάτι, αν δεν αλλάξει ύφος και στόχευση το συλλαλητήριο.

Επιχείρημα 2ο: Δεν γίνεται να οριστεί συλλαλητήριο για την ημέρα της ψήφισης της Συνθήκης των Πρεσπών γιατί οι πολιτικοί θα φροντίσουν να το ανακοινώσουν τελευταία στιγμή και δεν θα πάει πολύς κόσμος.

Απάντηση: αντί να σπαταλάτε τόσο σάλιο και προπαγάνδα ξεσηκώνοντας τον κόσμο για ένα συλλαλητήριο χωρίς νόημα έξω από μια κλειστή Βουλή, ενημερώστε τον και κρατήστε τον σε ετοιμότητα για τις επόμενες 20 μέρες έτσι ώστε με το που ανακοινωθεί η ημερομηνία της ψήφισης να κανονίσει το πώς θα έρθει. Είναι αδιανόητο με μια τόσο φτηνή δικαιολογία, να καλούμε τον κόσμο να διαδηλώσει μια άσχετη με τον σκοπό μέρα.

Επιχείρημα 3ο: Την Κυριακή που είναι αργία θα μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος, όπως και ηλικιωμένοι και παιδιά.

Απάντηση: με επίσημη ανακοίνωση του ο ΣΕΛΠΕ δήλωσε ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα. Συνεπώς για το κράτος εκείνη η Κυριακή θα είναι σαν μια άλλη εργάσιμη, μόνο που η Βουλή θα παραμείνει κλειστή. Οσον αφορά τους γέρους και τα παιδιά, η άποψη μας είναι οτι πρέπει και οι δύο αυτές ομάδες να κάτσουν στο σπίτι. Οι μεν για να προστατευτούν ως ανήλικοι και οι δεν γιατί δεν είναι σε θέση να προσφέρουν κάτι σε ένα μαχητικό συλλαλητήριο.

Επιχείρημα 4ο: Εμείς πρέπει να επιλέξουμε πότε θα δώσουμε την «μάχη» και όχι ο αντίπαλος (κράτος).

Απάντηση: η μόνη πιθανότητα Νίκης του ελληνικού λαού είναι το να συγκεντρώσει όλες του τις δυνάμεις σε ΕΝΑ μαζικό συλλαλητήριο την ημέρα και ώρα που μέσα στη Βουλή θα συντελείται η Προδοσία. Όσο ανακοινώνονται 2-3-4 και 14 διαφορετικά συλλαλητήρια για διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες, ο κόσμος θα κουραστεί, θα απογοητευτεί και δεν θα υπάρξει πλήρης κινητοποίηση την κρίσιμη ημέρα της ψήφισης. Καλώς ή κακώς, την ημέρα της «μάχης» θα την επιλέξει το σύστημα, γιατί αυτοί είναι που απεργάζονται την Προδοσία και όχι εμείς. Κι αν δεν υπάρχουν αυτοί εκεί, τότε καμία «μάχη» δεν μπορεί να δωθεί. Όσο μεγάλο και μαζικό κι αν είναι ένα συλλαλητήριο πριν την ψήφιση, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα αποτρέψει την επικύρωση της Συμφωνίας, απλά θα εκτονώσει με ασφάλεια (για αυτούς) την οργή του κόσμου και μετά από λίγες μέρες θα την επικυρώσουν με άνεση.

Επιχείρημα 5ο: Αν δεν φοβίσει την κυβέρνηση το μεγάλο συλλαλητήριο της 20ης Γενάρη και φέρουν τελικά τη Συμφωνία στη Βουλή, μετά από λίγες μέρες, τότε θα είμαστε και πάλι εκεί!

Απάντηση: Αν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου συγκεντρωθεί 1 εκατομμύριο κόσμος ή περισσότεροι στο Σύνταγμα, την Δεύτερη και την Τρίτη (αν επιλέξουν τότε να φέρουν την Συμφωνία στη Βουλή) έξω απ’ τη Βουλή θα είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων 1000 άτομα… Είναι προφανές ότι οι μόνοι Έλληνες που μπορούν να συμμετέχουν σε πέραν της μιας συγκέντρωσης, είναι οι Έλληνες της Αττικής. Δεν είναι λογικό να πιστεύει κάποιος ότι οι Έλληνες της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, των νησιών και της Κρήτης, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να συγκεντρωθούν στην Αθήνα πάνω από 1 φορά μέσα σε ένα μήνα.

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουν μια πολύ ύποπτη απόφαση! Πρόσφατα, με έναν πολύ κακό, ερασιτεχνικό και πρόχειρο χειρισμό τους, κατάφεραν μετά από προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας να κατοχυρωθεί νομικά η Συνθήκη των Πρεσπών, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα τους για ακύρωση της (όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο) και δημιουργήθηκε δεδικασμένο.

Στο περσινό μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είχαν προσκαλέσει σαν ομιλητή τον Φράγκο Φραγκούλη, έναν άνθρωπο του κράτους, πρώην υπουργό της μνημονιακής κυβέρνησης Πικραμένου, προπαγανδιστή του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μένουμε Ευρώπη, ένας άνθρωπος που κάνει ομιλίες σε μασονικούς συλλόγους, όπως οι Ρόταρυ, βραβεύεται από τον αριστερό υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη, ενώ η κόρη του κάνει προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών στην ΕΡΤ!

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ήταν, επίσης, αυτές που είχαν οργανώσει συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο περσινό συλλαλητήριο της Αθήνας… Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Θεοδωράκη παρέα με τον οραματιστή της Σκοπιανής Μακεδονίας και κομμουνιστή Τίτο. Και εδώ το 1997 να λέει για το Σκοπιανό ότι «πρέπει να βρεθεί μια λύση αποδεκτή και απ’ τις δυο χώρες».

Ο Μίκης ανάβει το τσιγάρο του Τίτο


Ο διοργανωτής του περσινού και του επικείμενου συλλαλητηρίου της 20 Γενάρη, Μιχαήλ Πατσίκας, βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του αριστερού κόμματος του «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» το 2010. Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα στο πλευρό του συνθέτη. Ενώ σήμερα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σκοπεύει να μετατρέψει τις Παμμακεδονικές Ενώσεις σε κόμμα!

 

Οι οργανωτές του Συλλαλητηρίου όπως βλέπουμε όλοι απολαμβάνουν την εύνοια του συστήματος και των ΜΜΕ. Κάθε τους κίνηση υπερπροβάλεται αμέσως από τα κανάλια και γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι όπως ο Αυτιάς καλούν τον κόσμο να πάει στις συγκεντρώσεις τους. Είναι «απορίας» άξιο πως όλοι εμείς ή ακόμα και οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, όποτε διοργανώνουμε κάτι ή κάνουμε μια πορεία να δεχόμαστε τα πυρά του συστήματος και τους γνωστούς χαρακτηρισμούς όπως «φασίστες», «ρατσιστές» κλπ, ενώ αυτοί να προμοτάρονται και παίρνουν ελεύθερο βήμα για να εκφράσουν τις θέσεις τους.

Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε κάθε τι συστημικό, υποκινούμενο και βρώμικο. Χρέος όλων μας είναι να διαδηλώσουμε μαζικά και δυναμικά, πιο δυναμικά από ποτέ, έξω από την Βουλή την ώρα που εντός της θα συντελείται η Προδοσία της Μακεδονίας μας.

Όλη η Ελλάδα μια γροθιά, μακριά από κόμματα, τηλεπερσόνες και φιλόδοξους πολιτικάντηδες, πρέπει να δείξει στο σύστημα την πραγματική δύναμη του. Να δείξει ότι αντιστέκεται στο ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό και προδοτικό σύστημα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου 150 λαμόγια αποφασίζουν για τις τύχες και την ιστορία εκατομμυρίων Ελλήνων.

Έχουμε χρέος απέναντι στους Αγέννητους και τους Νεκρούς να γράψουμε Εμείς την Ιστορία!

Αλήτες προδότες πολιτικοί – Η Μακεδονία είναι Ελληνική

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/events/788215464853541/

grothia


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 thoughts on “Προσοχή! Οι Παμμακεδονικές στήνουν Συλλαλητήριο στις 20/1 έξω από κλειστή Βουλή!

 1. ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΑΤΡΕΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ says:

  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΎΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΊΚΗ ..Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ .. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ …ΟΜΩΣ,
  ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ
  ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ..
  ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΡΥΑΚΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ..
  Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ . .ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΓΑ ΈΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΊΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΉΘΗΚΕ ΓΡΉΓΟΡΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΝΑΙ .ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΣΑΝ ;ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ  ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΉΘΗΚΕ ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ Η ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ …
  Η ΛΎΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ .ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ….ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …
  ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ..…ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ..

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Συμφωνώ μαζι σου 1000%. Μονο με γενική απεργία διαρκείας μπορουμε να κανουμε κατι αναίμακτα. Αλλιως ας πάρουμε απόφαση πως εχουμε πολεμο κι ας πολεμήσουμε. Όλες αυτες οι ηλίθιες διαδηλώσεις ειναι ξενέρωμα. Παρόλο που πηγαίνω, το κανω για να φανεί πως υπάρχει καααποια αντίσταση, αλλα δεν τις πιςτευω. Οταν εχεις πολεμο δεν κανεις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
   Οςο για το αρθρο, Συμφωνω. Ετςι ακριβως ειναι. Εχει πεσει πολυ χρήμα σε πολιτικους κλπ θα άφηναν κατι να τους ξεφύγει;;; Απ´οτι φαίνεται ειναι πολυ σημαντικό, ειναι τεράστιας σημασίας να πάρουν οι γυφτοι την Μακεδονία. Και φυσικα δεν την θελουν για ρους γυφτοσκοπιανους. Σιγα μη καίγονται γι αυτους τους βλακες. Αυτοι ειναι απλως οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Ηια αλλους σκοπούς την θελουν ρην Μακεδονία.

  • ΑΝΤ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ says:

   Ο τίτλος του άρθρου σου λάθος
   Δεν μπορεί να είναι καναπεδολατρες αυτοί που σχήμα
   τιζουν ποτάμια διαμαρτυρίας.
   Στα υπόλοιπα συμφωνώ ιδίως
   στο ότι η αντίδραση πρέπει να μια
   καθολική και έως τελικής πτώσεως των κυβερνωμενων

 2. eis says:

  ολα σωστα αυτα που εγραψες , συμφωνω κα επαυξανω παρτε και τιποτε χρησιμο μαζι οταν ερθει η καταραμενη ωρα γιατι ν ο μ ι μ ο ι υπερασπιστες της ελλαδας και του συνταγματος ειστε πλεον οχι ενα ματσο αλητεςκαι ο νοον νοητο.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Θα συμφωνησω με το αρθρο, ΑΛΛΑ. Το ιδανικο ειναι ο κοσμος να κανει συλλαλητηριο την ημερα της ψηφοφοριας. ΟΜΩΣ αυτο δεν ειναι και τοσο ευκολο, πρεπει να διαδωθει κ καθε ενας να ειναι με το “πιστολι” στην σκανδαλη για μεταβαση στην αθηνα. Το θεωρω λιγο δυσκολο να υπαρξει συγχρονισμος κ μαζικη μεταβαση, συν του οτι εφοσον οι παμακεδονικες εδωσαν 20.1.19 το συλαλήτηριο οποτε εκ των πραγματων θα υπαρξει διασπαση εαν πολλοι πεισθουν με τη δικια σας προτροπη. Επισης την ημερα της ψηφοφοριας η χουντα των κομμουνιστων θα εχουν αποκλεισει τη βουλη σε εκατονταδες μετρα περιξ, ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ προσκωλυσει τη μαζικη μεταφορα (διοδια, ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΚΙΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ κλπ) οποτε οταΝ θα εχουμε φτασει θα ειναι αργα.Η ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!! ΣΥΝΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20.1.19 ΤΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ – ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ή ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤιΣΜΕΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ολοι λιγο πολυ εχουν γνωστους στην αθηνα για τις πρωτες αναγκες, να στησουμε και χημικες τουαλετες οπως τοτε, για σουβλατζιδικα θα εμφανιστουν σαν μανιταρια. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ , ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΥΣΙΑ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!! ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ , ΟΛΟΙ!!
  ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
  ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ , ΘΑ ΚΙΟΤΕΨΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ.
  ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

 4. Τ( says:

  Την ώρα της ψηφοφορίας θα είναι πλέον άνευ ουσίας το συλλαλητήριο αφού οι βολευτές μέσα θα ψηφίζουν ήδη. Καλώς να γίνει τώρα… Να είναι ισχυρό και με τεράστιο όγκο και να ηχεί σαν μήνυμα στα αυτιά των Ελλήνων. Δεν έχει σημασία ποιοι και γιατί το διοργανώνουν. Έλληνες να πάνε με αγάπη για την χώρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τις γκρίνιες και τις εμφύλιες κόντρες! Βαρέθηκα να διαβάζω απόψεις σαν αυτές του άρθρου! Πάμε όλοι να διαδηλώσουμε για την Μακεδονία που είναι μόνο δική μας! Μην κάνουμε την χάρη στους διεθνιστο-αριστερούς-και-δεξιούς να κάνουν ότι θα κάνουν εύκολα.

 5. art ant says:

  Όσα λάθη & να έχουν κάνει οι διοργανωτές δεν είναι λόγος για μια τέτοια ανάρτηση που μόνο την αμφιβολία γεννά & μου φαίνεται διασπαστική, βλαπτική έως &… ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *