Φονική επιδημία απειλεί και την Ελλάδα

Σύμφωνα με τη μελέτη ομάδας ερευνητών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (Davis), η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει από την εμφάνιση της Ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας και η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των χωρών στις οποίες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα «έκρηξης» του ιού.

Τα ευρήματα της επιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια προκύπτουν από την έρευνα στις κύριες πηγές μετάδοσης, όπως: κουνούπια, 10.400 είδη πουλιών και 5.400 θηλαστικά.

Πρόκειται για μια λοίμωξη που μεταδίδεται με το δήγμα κουνουπιών του είδους Culex και μπορεί να προκαλέσει πυρετό, πονοκεφάλους, στομαχικές διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές (ακόμη και πρόβλημα στην κίνηση), καθώς και σπασμούς.

Η Ιαπωνική Εγκεφαλίτιδα είναι ένας RNA ιός που ανήκει στην οικογένεια των φλαβοϊών (flavivirus της οικογενείας flaviviridae). Στην οικογένεια αυτή ανήκουν επίσης ο ιός του Δάγκειου πυρετού, του Δυτικού Νείλου, του κίτρινου πυρετού, της κροτωγενούς εγκεφαλίτιδας κλπ.

Το ποσοστό της θνησιμότητας, σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμώξεων, κυμαίνεται ανάμεσα στο 20% και το 30%.

Η ίδια έρευνα χτυπά «καμπανάκι» για τον ιό του Δυτικού Νείλου σε ΗΠΑ και Καναδά, για τον ιό Ρίο Μπράβο και του Δάγκειου Πυρετού σε Λατινική Αμερική (κυρίως Βραζιλία), και για Κίτρινο Πυρετό και τον ιό Ζίκα στην Ινδονησία.

«Χρειαζόμασταν αυτήν την τεχνική μοντελοποίησης προκειμένου να αποτυπώσουμε τις πιθανές χώρες γι’ αυτούς τους ιούς. Αυτό είναι σημαντικά τα δεδομένα, τόσο για την παγκόσμια Υγεία όσο και για τη διατήρηση της άγριας πανίδας».

e-radio.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “Φονική επιδημία απειλεί και την Ελλάδα

  1. Θεόκτητος says:

    Οι κάτοικοι στην Ελλάδα είναι λίγα εκατομμύρια, έτσι αν θέλουν με πλάγιο τρόπο να εξαφανίσουν τους Έλληνες θα σκεφτούν να ρίξουν μια τεχνιτή βιολογική απειλή. Στις μεγάλες πόλεις αν γίνει η διασπορά ενός γενετικά μεταλλαγμένου φονικού ιού, τότε κέρδισαν με τη μια και η Ελλάδα θα γίνει ένας τόπος που για ένα διάστημα θα έχει μόνο σκυλιά και γατιά να ζούνε στις βομβαρδισμένες από τον ιό πόλεις. Βέβαια να ξέρουν ότι τον Ελληνικό, όπως και κάθε άλλο, λαό μπορεί να το σκοτώσουν, όμως ο ελληνισμός είναι ιδέα και δεν πεθαίνει, θα ζει όσο υπάρχουν και διατηρούνται τα βιβλία και οι μορφές τέχνης που προβάλουν τον ελληνισμό, συν ότι υπάρχουν σε όλη τη Γη 100 εκατομμύρια Έλληνες και ελληνογενείς που φέρουν κομμάτια του ελληνικού DNA.

  2. Μακαβαιοτης τα παντα μακαβαιοτητα[μακα=φαγητο τσαμπα , βαιος=βιος] says:

    Η κιβωτος της διαθηκης γεματη με γηινα δηλητηριομικροβια αιωνες τωρα και οποιο χωριο μενει εξω απο την πιστη της κιβωτου , αμεσως μικροβια στις πηγες νερου του χωριου και ολοι ”’τιμωρουνται” για την απιστια τους δηλητηριαζο’μενοι. Σημερα οποιους δεν χρειαζονται τους καθαριζουν με μικροβια η” με αμεσοτητα , τη βοηθεια του φυσιγγιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *