in

Προς Anonymous Greece. Σταματήστε γιατί θα σας ¨ακυρώσουμε ¨

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

​Το συνονθύλευμα των διασυνδεδεμένων δομών που στηρίζουν ως ¨δυναμικό σύνολο ¨ την Ελληνική πραγματικότητα – με αυτά και αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνον – με τα βίας κρατιέται για να μην καταρρεύσει.

Η Ελλάδα στο όνομα της Ευρωπαϊκής της πορείας , έχει απολέσει προ πολλού την πρόθεσή της για κυριαρχία και διατίθεται – αδύναμη πλέον να αντιδράσει – ως χώρος στα κυρίαρχα εξωγενής συμφέροντα , που ισορροπούν στις δικές τους συμμαχίες επί Ελληνικού εδάφους .

Τα συμφέροντα αυτά κάνουν το δικό μας , δικό τους , στην συνέχεια το προστατευτούν και εμείς , υπερηφανευόμαστε τάχα μου ότι , εμείς παρέχουμε αυτήν την προστασία … σε εμάς .

Αυτή είναι και η καλύτερη αυτοδιαχείριση της ανικανότητά μας , που μπορούμε .

Κουτοπονηριά ολικής και στάχτη στα μάτια της κοινωνίας δηλαδή , που ενθαρρύνεται όμως από την διαπίστωση ότι, τούτη η κατάσταση στην χώρα , την καθιστά προς έκπληξη των πάντων ¨σημείο ισορροπίας ¨ στην ευρύτερη γεωπολιτική σκακιέρα .

Στην πραγματικότητα όμως την καθιστά σημείο ισορροπίας αλλότριων συμφερόντων .

Αυτό όμως έχει και ένα δυσμενές αποτέλεσμα. Οι νομοί βαρύτητας και οι κανόνες ¨του παιχνιδιού ¨, που ορίζουν και ισορροπούν στο εσωτερικό της το ¨νευρικό σύστημα ¨ των κοινωνικών δομών πρικειμένου να κρατήσουν τα προσχήματα , ανάγουν μια Ελληνική πραγματικότητα , εξαιρετικά εύθραυστη .

Οποιαδήποτε ρήξη – εσωτερικά ή εξωτερικά – μπορεί να προκαλέσει στην τεταμένη αυτή κατάσταση , την ΑΠΟΤΟΜΗ κατάρρευση των πάντων .

Αυτό την καθιστά στόχο , των εχθρών των συμφερόντων που ευδοκιμούν στο περιβάλλον της . Η επίθεση στο στόχο , δεν θα λαμβάνει υπόψη της πλέον τις παράπλευρες απώλειες – τον λαό δηλαδή – αφού τα συμφέροντα είναι τεράστια .

Μια ομοβροντία από ¨παρεμβάσεις σας ¨ σε αυτή την πραγματικότητα , είναι ικανές να γκρεμίσουν τα πάντα . Τα περισσότερα θύματα σε ένα τέτοιο σεισμό θα είναι αθώα . Οι ¨στόχοι σας ¨ θα έχουν σωθεί την τελευταία στιγμή … είναι προετοιμασμένοι γιαυτό .

Θα ακολουθήσει χάος , και διαχειριστές δεν θα βρίσκονται πουθενά . Τότε – προς έκπληξή σας – το ανάθεμα θα πέσει και σε εσάς .

Αυτό θέλετε ;

Θα σας το πούμε αλλιώς !!

Η δύναμή σας ,είναι η αποδοχή των ενεργειών σας από την κοινωνία . Το στήριγμά σας αυτό ¨σπάει ¨ πολύ εύκολα απ ότι οι αλγόριθμοι που κρύβουν τις Ip σας .

Η γραμμή μεταξύ του ¨σας γουστάρει η κοινωνία ¨ και του ¨σας απαξιώνει ¨ είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη ¨

Σε μια κοινωνία που σας θα σας έχει γυρίσει την πλάτη αφού , με τα δεδομένα αυτά θα την έχετε οδηγήσει στο χάος – ένα χάος που θα είναι ποιο οδυνηρό από την ¨κατάσταση κατοχής που ζει στο τώρα ¨ – , θα σας κάνει να νιώσετε το μάταιο στην μεγαλύτερή του κλίμακα .

¨Αργήσατε κάπως ¨ να επέμβετε και τώρα , άλλοι θα υποστούν τις συνέπειες των ενεργειών σας . Αυτοί , δεν φταίνε σε τίποτα , αυτοί είναι …εκείνοι που θα θέλατε να «προστατέψετε»

Η ελληνική πραγματικότητα είναι στην εντατική καιρό τώρα . Οι λόγοι και οι αιτίες δεν έχουν πλέον καμία σημασία αφού οι διαχειριστές της πραγματικότητάς της , έκαναν αυτό που ήθελαν .

Η κατάσταση είναι δεδομένη και – ίσως – μη αναστρέψιμη.

Σε μια τέτοια κατάσταση η κοινωνία στηρίζεται σε δομές που τρίζουν στα θεμέλια τους . Όλα είναι στο μεταίχμιο των μεταβολών τους , όλα είναι χωρίς πυξίδα , όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί , όλα είναι συνδεδεμένα σε ένα εύθραυστο πλέγμα .

Οι κοινωνία δημιουργεί πλέον την ουτοπία της και μέσα εκεί … ονειρεύεται και ελπίζει .

Ονειρεύεται και ελπίζει για να κρατηθεί από κάπου , για να μην καταρρεύσει όταν συνειδητοποιήσει το αδιέξοδο

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ , είναι αρκετό να το γκρεμίσει , είναι ικανό να προκαλέσει το απόλυτο χάος , είναι ικανό να σπάσει αυτό το πλέγμα και να σκορπίσουν τα πάντα

Θέλετε να είστε εσείς η αιτία ;

Οι έχοντες και κατέχοντες σε μια τέτοια περίπτωση , έχουν μεριμνήσει για την επιβίωσή τους . Έτσι και αλλιώς ¨δρουν ¨ εξ αποστάσεως , ενώ , τις όποιες απώλειές τις έχουν προσμετρήσει στις ¨δαπάνες κόστους ¨

Όλοι όμως οι υπόλοιποι που είναι εγκλωβισμένοι εδώ , ΟΧΙ !!

Αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες μιας απότομης κατάρρευσης του ¨μάταιου ¨ και πουλημένου κόσμου τους.

Αυτοί ¨θα την πληρώσουν ¨… άδικα , για να κάνετε εσείς το ¨καπρίτσιο σας ¨ και να νιώσετε το υπαρξιακό νόημα που ψάχνεται στην ιστορία που υποδύεστε .

Η επέμβασή σας στην Ελληνική πραγματικότητα είναι ΛΑΘΟΣ !!

Δεν θα σας αφήσουμε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. λεω και εγω υψηλη αστυνομευση αραγε απο ποια μερια????το λεει καθαρα ΥΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ,,,,ενω αν ηταν αλλιως δεν θα ειχε τον ορο αστυνομευση,,,,ισως παρεμβαση,,αστυνομευση λεει τι ειναι,,,,,,

 2. Αν δέχονταν τότε αυτό : “ωρε μην κανουμε επανάσταση κατα των Τουρκων… θα πληρώσουν με αίμα οι νέοι οι γέροι οι γυναίκες και τα παιδιά … ” Σήμερα θα τραγουδούσες αυτό: “Dans ettik Dostum dans ediyorum seni görmek istiyorum Tsefteteli türkye ninainai yabrum ninainai na

 3. Ασε μας και συ ρε ψηλε….Σε κυνηγουσε κανενας την ωρα που εγραφες και εχει τοσα λαθη το κειμενο????Ειστε και ομαδα…Δεν εχετε κανεναν να σας διορθωνει τα κειμενα????

 4. Τι είναι αυτό ρε? αααααααααχαχαχα τι να ακυρώσετε ρε κολόμπατσοι ; εσάς θα σας ακυρώσουν μαζί με το γαμοσυστημα που σας ξέρασε ναι ρε να μην φάνε τα μπασταρδάκια σας μια μέρα όπως κάνουμε όλοι μας δεν θα πάθουν τπτ

 5. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥΣ !!!……Γονατηστε τους προσκυνημενους !!! ”ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. !!!!… Αγνοηστε τα καλεσματα τους , για το ΔΗΘΕΝ ….ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!————ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ !!!————ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ανωνυμοι !!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Δηλαδη τι θελετε να μας πειτε ρε μαγκες …οτι αν γινουν οι ηλεκτρονικοι πληστιρασμοι η κοινωνια και το συστημα δεν θα καταρευσει ???? Μηπως εχετε βαλει στο ματι κανενα ακινητο και φοβαστε μην το χασετε ??? Σαν να μην μας τα λετε καλα….Και ποιοι ειστε εσεις που κανετε υψηλη αστυνομευση ,και ποιος σας εδωσε την αδεια ???? Αντε τελικα με τον καθε βλαμενο ανυπαρκτο….

 7. Ε βέβαια είπαν τα παλικάρια πως θα βγουν άπλυτα στη φορά και έχουν χεστει πάνω τους και κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα Μήπως και δεν τους κάνουν ρόμπα αλλα οοοχιι να τα βγάλουν όλα!!!!! Και κάτι ακόμα οι ανώνυμους μπαίνουν παντού και κλείνουν ότι γουστάρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το νου σας υψηλή αστυνόμευση γιατί μπορεί να κάθετε στον δίπλα υπολογιστή

 8. ΤΙ ΦΟΒΑΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΛΙΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΣΗ ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ .Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΝΤΑ << ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .. αραπιδεσ και αλλουσ λαλημενουσ

  • Χτυπησες φλεβα με αυτο που εγραψες !!!.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ , που ενημερωνουν τα κορακια , για φιλετα νοικοκυρια που βγαινουν σε πληστειριασμους !! …ΜΙΣΑ – ΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ‘ΜΠΙΖΝΑ’ !!!

 9. αυτό θέλουμε. χάος και καταστροφή. να διαλύσουμε το υπάρχον σύστημα. όχι να το διατηρήσουμε. να το κάψουμε, να μη μείνει τίποτα. και από τις στάχτες του παλιού να γεννηθεί η αναρχική κοινωνία του αύριο.

  • ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ Η’ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΟΣ. ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΟΒΟΡΟ. ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ).

 10. Όντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς.
  Το ότι όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί και η κατάσταση μη αναστρέψιμη, είναι γεγονός, το σύστημα αυτό που έχει διαλύσει τόσα κράτη – Έθνη πρέπει επιτέλους να διαλυθεί μαζί με όλους τους παρατρεχάμενους δοτούς, υπαλληλάκους σαπρόφυτα της όποιας πολιτικής προσπαθούν να εφαρμόσουν προκειμένου να λεηλατήσουν τους πάντες και τα πάντα, κατά συνέπεια πρέπει να σταματήσουν όλα τώρα.
  Η διαπιστώσεις και παρατηρήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα

  • ΜΑΡΙΕ…, δειχνεις νεαρος !!……ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ , ΚΟΒΕΤΑΙ !!!(Μεγας των Ελληνων Αλεξανδρος) !!!………Ο Ελληνας εχει στο αιμα του γραμμενο (DNA), να ανατρεπει τα παντα που ειναι εις βαρος του ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ – ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ εν αντιθεσει αλλων εθνων !!!…….ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !! ΚΑΝΕΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ !!!! γιαυτο μας πολεμανε με τετοια λυσσα !!!!!

 11. Kαλοδεχούμενοι οι Anonymoys Greese έστω και λίγο αργά αλλά απαραίτητη η παρέμβασή τους εύγε στα παλληκάρια , ερχόμαστε και εμείς σε λίγο και όχι όπως υποθέτουν όλοι, πολύ πιο οδυνηρά.

 12. αγαπητη ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ κάνεις λάθος, γιατι η “Ελληνική πραγματικότητα” είναι ΛΑΘΟΣ και εσυ το διαιωνίζεις στις πλατες αυτων των “εγκλωβισμενων” που θεωρείς οτι “προστατεύεις” μονο που το χάος που αναφέρεις ποιο πολύ για λύτρωση μοιάζει, σκεψου οτι εαν παει το ιδιο βιολι για 20 χρονια ακομα θα αστυνομευεις ενα πακιστανικο κρατος. αει στον διαολο συνεργατες των τοκογλυφων

 13. ΠΡΟΣ ΑΝΟΝΥΝΟΥΣ !!! ΕΙΤΑΙ ΕΤΣΕΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΗΝΝΑΙΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΗ ΝΑ ΧΥΝΑΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΒΕΛΤΗΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΚΗ ΝΑΖΙΣΤΩΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΙΣΗ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ !!! ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΥΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΤΕΤΟ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΗΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟ !!! ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΘΕΛΕΙ !!!

 14. Η ομαδα αυτη ειναι ενα τσουρμο βλαμενα. Οι στρατιωτικοι εχουν πατησει τον ορκο τους καθως δεν υπερασπιζονται την πατριδα. Γενικως ολοι νοιαζονται μονο για το μηνιατικο αλλιως επρεπε να ειχαν εκτελεσει τους προδοτες πολιτικους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ, γράφτηκε το 1989 !!!!!

Η βροχή ξεπέρασε τα 210 χιλιοστά Σαμοθράκη: Πλημμύρες, κατολισθήσεις, αποκλεισμένοι δρόμοι από την καταιγίδα