Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:33 - 06/05/2023

Ποίος παρατήρησε τα Τρίδυμα Τριφασικά Φεγγάρια και μια ανακοίνωση που δεν έπρεπε να περάσει στα ψιλά και «αδιάφορα»…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποίος παρατήρησε τα Τρίδυμα Τριφασικά Φεγγάρια και μια ανακοίνωση που δεν έπρεπε να περάσει στα ψιλά και «αδιάφορα»…..

Είναι γνωστή και δημοσιευμένη η προφυτεία Γερόντισσας (δεν θυμάμαι προς το παρόν το όνομα της) που είπε εν μέσω κορωνοϊού για τρεις περιόδους 3,5 ετών και για τα οποία κάναμε άρθρον.

«Τυχαία» έληξε η απαρατήρητη επίσημα της «πανδημίας» κορωνοϊού από τον Π.Ο.Υ. Είχα γράψει προ πολλών μηνών ότι η ανακοίνωση λήξης της «επιδημίας» θα γίνει τον Μάϊον του 2023 μ.Χ. επειδή συμπληρώνονται 3,5 έτη. Νομίζω η ανακοίνωση έγινε 1 Μαΐου [ημέρα ίδρυσης των σατανιστών ιλλουμινάντων] ή σε ημερομηνία που αριθμολογικώς συνάδει ή πραγματικώς είναι 3,5 έτη ή ημέρα των σατανιστών πέρα από τες ιδιοτροπίες του ημερολογίου με 31 και 28 ή 29 ημέραι συν τα λεπτά που χάνονται ανά έτος, αυτά τα αναλύσαμε παλαιότερα.

Επίσημα ανακοινώθηκε εχθές 5 Μαΐου 2023 μ.Χ. ημέρα εορτής του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρος Ιατρού [5+5+5+2=17=8 και 17+71=88 , = 16=7]. Πρόκειται διά την λήξη της πρώτης φάσης που είχαμε προβλέψει και έπεται η δεύτερη φάση, το δεύτερον δίδυμο Φεγγάρι !

Στο πρώτο Φεγγάρι, εν μέσω κρίσεως, της τεχνητής πολυπανδημίας, επέβαλαν και ετοίμασαν τα ηλεκτρονικά = ψοφιακά-ψοφιακά μέτρα τους διά την καταστροφή του απτού χρήματος, όπως είχαμε επίσης προβλέψει εξ’ αρχής ότι ο καυγάς διά τον κορωνοϊό είναι για να επιβάλουν το ηλεκτρονικό νόμισμα και την ηλεκτρονοποίηση της κάθε υπηρεσίας, κυβέρνησης, κράτους, όπερ και έγινε, δεν πέσαμε έξω σε τίποτε !

Το δεύτερο Φεγγάρι, είναι για να γίνει η διάταξη, οργάνωση, και πίεση για αποδοχή και «ευθυγράμμιση» με την νέα [ηλεκτρονική-ψοφιακή/ψηφιακή] τάξη/αταξία απραγμάτων/πραγμάτων της σατανικής μετάλλαξης σε όλα και σε τεχνητή/ρομποτική ανοημοσύνη…. Ταυτόχρονα αύξηση και υπερθέρμανση γενικής και ποικίλης αβεβαιότητας, πείνας, έλλειψης προϊόντων, φορολογίας, νομολογικής παράνοιας και ασέλγειας, όπως ψοφίσματα για τους ανώμαλους και υπερφορολόγιση. Ήδη έγινε ανακοίνωση στην Κύπρο για ποινικοποίηση των υβριστικών μηνυμάτων και σε αυτά θα εντάσσονται από την τεχνητή ανοημοσύνη της μαζζωναρίας και των μηχανών της , ό,τι τους πολεμάει, καταδιώκει, δεν τους συμφέρει και βεβαίως ότι είναι για τα μάτια του κόσμου καλόν για να έχουν τα ερείσματα επιβολής περαιτέρω υπερδικτατορικής τυραννοτραπεζοκρατίας ! Θα ξεσπάσουν πολέμοι, ίσως και ο Μεγάλος ο Γ΄ΠΠ που θα οδηγήσει δε Τέταρτο Παγκόσμιο Πόλεμο αργότερα. Θα ετοιμαστούν όλα τα απαιτούμενα για ψοφοποίηση του χρήματος και ψοφοποίηση με υπερκβαντικές [υπερφωτοδεσμομηχανικές] τεχνολογίες του χρήματος, κάθε συναλλαγής και σχέσης μεταξύ ανθρώπων και κράτους/και εταιρειών…. Και όλα θα γίνουν έναν και δεν θα φαίνεται πουθενά η αλήθεια διότι αυτή θα έχει ήδη αποχωρήσει πλήρως, ήδη αποχώρησε από τες πλείστες αντιλήψεις ! ! ! ! Αυτά θα βαστάξουν έως 5 Νοεμβρίου συν πλην ή περίπου εκεί του 2026 μ.Χ.

Ύστερα βαίνουμε και εισερχόμαστε εις την τρίτη Φάση Φεγγαριού ή το τρίτο Φεγγάρι. Σημειωτέον ότι Φεγγάρι στην λαϊκή εννοιολογία και παραϊδιομματισμό σημαίνει περίοδος χωρίς να προσδιορίζει αυστηρά ή/και χωρίς να προσδιορίζει διόλου αναφορά στες ετήσιες φάσεις των σεληνιακών φαιμομένου εντός έκαστου έτους.

Το τρίτο από τα Τρίδυμα Φεγγάρια θα είναι μετά αφού έχει καταργηθεί το χάρτινο και μεταλλικό χρήμα στις πλείστες χώρες και δη τες αναπτυγμένες με ειδικές συμφωνίες με τες μη αναπτυγμένες, τες χαώδεις και υποανάπτυκτες για μεταβατική περίοδον, ή και αφού θα είναι έτοιμες και αυτές, η περίοδος επιβολής της προσκύνησης της ηλεκτρονοφόρας ξύλινης [με τεχνολογία που ανακάλυψε Έλληνας στην Μασαχουσέττη Νέα Υερσέη] οθόνης ή και άλλων του προσώπου ή και εικόνας του σατανά. Αυτό είναι περίεργο διότι δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια ποία από τες εκατομμύρια εικόνες του και πρόσωπα το θα βάλουν, ίσως βάλουν πολλές ή όσες περισσότερες. Μπορεί να βάλουν εικόνα του αγγελοφαινομενική αμνού ή του Βαθομέθη/Μπαφομέτ τράγου ή του Άνουβι ή και άλλη, το μελετάνε τα «παιδιά» του σατανά και αναμένουν διαταγές από τον ίδιο τον σατανά [ίδατε τες προάλλες το βίντεο με τον Αμερικανό οικονομολόγο ότι με διαταγή του σατανά ψηφοποιείται = αψηφοποιείται ήτοι ψοφοποιείται το νυν αψοφοποίητο χρήμα]. Μετά την προσκύνηση επιβολή χαράγματος Νέου Αντίοχου Δ΄Επιφανή [το γένος Σέλευκου, ίσως για αυτό κάποιες προφυτείες υπαινίσσονταν ότι θα είναι Έλλην και άλλες Δαν ή και Δαναός, χαχαχα, ή θα είναι και ψευδοέλλην στο γένος όπως ο Κάρολος της Αγγλίας βασιλεύς ή μήπως είναι από παλαιότερο σαξωνικό ελληνικό αίμα, η άλλη εκδοχή θα είναι στα ήθη και έθιμα ελληνίζων ειδωλολάτρης ή η ίδια η λατρεία όπως ο Αντίοχος ο Δ΄Επιφανής ήτοι Έλλην σε πνεύμα κακό, όχι στο Έλλην αγαθόν πνεύμα π.Χ. και μ.Χ.]. Σε αυτήν την περίοδον για να αγοράσεις ψωμί θα πρέπει να τσαλαπατήσεις Σταυρόν Χριστού και τον Σταυρόν σου που είπε Ο Χριστός να πάρεις και να Τον ακολουθήσεις πριν καν Ο Ίδιος Ενσταυρωθεί !

Ματθ. 16,24 Τότε ὁ Ἰησοῦς εἶπε τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ· εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι.

Μαρκ. 8,34 Καὶ προσκαλεσάμενος τὸν ὄχλον σὺν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ εἶπεν αὐτοῖς· ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι.

ουκ. 9,23 Ἔλεγε δὲ πρὸς πάντας· εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἔρχεσθαι, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καθ᾿ ἡμέραν καὶ ἀκολουθείτω μοι.

[16+8+9=33 έτη Χριστού και τρεις Ευαγγελιστές αναφορά περί τούτου. 24+34+23=81+18=99 ή και αντίστροφο του 18. 33+81=114 και οι αναγραμματισμοί του = 1332 ήτοι δύο όμοια ψηφία όπως πάντοτε στο κέντρο και εκμεταφοράς πρώτου και τέταρτου σε τετραψήφιο αριθμόν = 333 ενώ πριν συναντήσαμε το 33 και προχωράει άμα θέλετε. Εάν πάλαι προσθέσουμε 1624+834+923=3391 ήτοι οι δύο αριθμοί που κάναμε εξεχωριστά, προσυνέπεια Μαθηματικών]

Σε πολλές περιπτώσεις δεν πρόλαβα να κάνω ολάκερη έρευνα των Ευαγγελίων, η αναφορά για έναν γεγονός γίνεται «εσκεμμένα» από τους τρεις εκ των τεσσάρων Ευαγγελιστών, επειδή δεσπόζει ο αριθμός 3 που ανάγεται εις Την Αγία Τριάδα.

Τα Ευαγγέλια δεν είναι τυχαία με την σειρά Ματθαίου, Μάρκου, Λουκά, Ιωάννη. Περνάς από τα τελώνεια, άγεις στο μαρκάρισμα ή με άκρη σφραγίσεως εκ Τριαδικού Θεού, φωτείζεσαι και εν τέλει λαμβάνει τα διακριτικά και πρφυτικά και υπερβατικά πνευματικά χαρίσματα εκ Αγίου Πνεύματος, μία συμβολική ερμηνεία από τες πολλές αν θέλετε….

Βλέπετε ότι οι Φάσεις είναι τρεις, είναι τρία Φεγγάρια τα οποία είναι Τρίδυμα και κάθε περίοδος είναι 3,5 ήτοι 1260 ημέρες ή το πολύ ακόμη 15 ημέρες [5 δι’ έκαστον έτος ήτοι από 360 σε 365 συν όσες αρτυρούν σε κάθε περίοδον με τες 31 ή 29 ή 28 βάλε ακόμη πεντέξεπτά, άντε 1280 που μας κάνει τον στιγματικό αριθμόν 92 = 11 και 92+29=121 = οι 6 αναγραμματισμοί του 888].

Τα Τρίδυμα Φεγγάρια 3,5Χ3=10,5 = 105 = 6 και 6 αναγραμματισμοί του 1272 και 72/12=6 και 72+12=84 σημαντικός και = 12 = 3. Και 84/12=7. 84+48=132 σημαντικός και σε σχέση με τον 1332 διπλάσιος 2664 = 666, και 6 αναγραμματισμοί του 132 = 1332.

Πρώτον Τρίδυμον Φεγγάρι από Δεκέμβριο 2019 έως Μάϊο 2023 μ.Χ.

Δεύτερον Τρίδυμον Φεγγάριο από Μάϊο 2023 έως Νοέμβριο 2026 μ.Χ.

Τρίτον Τρίδυμον Φεγγάρι από Νοέμβριο 2026 έως Μάϊο 2030 μ.Χ.

3,5 = 42 μήνες = αριθμός διά τες τρεις διατάξεις γενεών από Αδάμαντου έως Χριστού ήτοι τρις ανά 14 γενεαί! Εδώ βλέπουμε ότι επαναλαμβάνονται τρεις φορές 42 μήνες = 126 που είναι ο αριθμολογικός των 1260 ημερών [42 μήνες ή και έτος 360 ημερών, κάτι παίζει] στον Ιωάννη τον Θεολόγον και τον Δανιήλ.

Εάν οι τα Τρίδυμα Φεγγάρια δεν είναι η εποχή Αντίχριστου αλλά προετοιμασία και επέρχεται μετά σε 3,5 ή σε 7ετία όπως αναφέρονται που θα γίνουν όλα με αποκορύφωμα τα 3,5 όπως αναφέρεται σε παλαιότερες προφυτείες, τότε από το 2030 μ.Χ. καταλήγουμε στο 2037 μ.Χ. και εδώ κάνει εντύπωση ο αριθμός 237 που επισημάναμε για τα Τέμπη όσοι τα διαβάσατε και για την απόσταση από τα Τέμπη από Μάτι και περιοχή που ξεκίνησε περύσι η πυρκαία στην Εύβοια, Ανδροβίδας και Λήμνου στρατιωτικά αεροδρόμια με ακρίβεια.

Γιατί το αναφέρω αυτό; Διότι πριν μερικές ημέρες ο Stranger δημοσίευσε μία τάση, προπαγάνδα, διαφήμιση στην Αμέρικα ότι εμφανίστηκαν Δίδυμα Φεγγάρια [με προσωπάκια όπως έγραψα στα σχόλια] και βεβαίως είναι ικανός στες παρατήσεις και ότι κάτι παίζει, πάντοτε και όντως αληθεύει. Αυτό που παίζει με αυτόν το βίντεο, όπως και σε άλλες περιπτώσεις είναι ανακοίνωση. Όπως και στα Τέμπη, Ανατολική Παλαιστίνη Οχαϊο ανατινάξεις αμαξοστοιχειών με φωσγένια, σεισμό Τουρκίας και άλλα σημεία των καιρών. Ο Άγιος Γαβριήλ ο Γεωργιανός μας προειδοποίησε να μην βλέπουμε τον ουρανό στους έσχατους καιρούς διότι θα πλανηθείτε και ότι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου στα έσχατα έτη θα είναι οι εξωγήϊνοι και ήδη υπερπολυπαρασύρθηκαν πολλοί !

Ένας φίλος μου επισκέφθηκε την νήσον Σεντόζα/Setoza της Συγκαπούρης στο υδροπάρκο την νύχτα παρακολούθησε επίδειξη με λέϊζερ την νύχτα ολογραμμάτων που σου έκανε στον ουρανό το ανύπαρκτο υπαρκτό και σκέπαζε το πραγματικό ασπούμε σύννεφο με αμαξοστοιχεία ή διαστημόπλοια ή πολύδυμα φεγγάρια, αρκεί να κόψεις ένα εισιτήριο να το επισκεφθείς και όλα αυτά το έτος 2004 μ.Χ. τώρα είναι περισσότερον προχωρημένοι !

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι τα δίδυμα φεγγάρια που παρουσιάστηκαν στην Αμερική είναι εικονικής ψευδοπραγματικότητας και αναγγέλλουν την Δεύτερη Φάση των Τρίδυμων Φεγγαριών/Περιόδων της πλήρης Αντιχριστιανοποιήσεως που αναφέρουμε ανωτέρω και που συμπίπτει με την λήξη της πρώτης Φάσης των Τρίδυμων Φεγγαριών από τον Π.Ο.Υ. Παγκόσμιον Οργανισμόν Υποσυνειδητοϋπσυναίσθητου ή Ύβρεως ! Άρα τε και επίσημα τα σημεία των καιρών δείχνουν τι έπεται και βεβαίως είναι παντού και πολλά εκ Θεού, εκ φύσεως, τυχαία και από τους ίδιους τους σατανιστές ! Μετά την λήξη του Δεύτερου Τρίδυμου Φεγγαριού θα παρουσιαστούν Τρίδυμα Φεγγάρια !   

Για να αντιληφθείς όλες τες λεπτομέρειες προς σωτηρίαν της ψυχής σου πρέπει να αναγνώσεις σε επόμενον άρθρον τις αποκαλύψεις για το Σχισμένον Βιβλίον !

[Τροφή για συγκυρίες, σύγκριση, έρευνα, διαλογισμό, διόραση, έρευνα: Ο διάβολος και τα ώτα του, κέρατα από επάνω και κάτω ή και θηρίον με δύο κέρατα, παγανιστική μαγική τελετουργία κλοπής και σφετερισμού δυνάμεων. 360ο Χ 3 = 1080ο = 108 = 3 περιόδοι και παρελθόν, παρόν και μέλλον και τρισδιάστατη σφαιροποίηση και 18 όπως Ιωάννη Αποκάλυψη 13, 18 και 18 = 666. Τριαφισκό ρεύμα, τρισδιάστατα όλα εκ Θεού στα οποία δημιουργήματα ο διάβολος παρεκβάλλει προς ίδιον σκοπό. 360ο+72ο+72 [τα δύο ελλειπτικά ανωτέρω φεγγάρια]= 5040 = 54 το εξηγήσαμε παλαιότερα ή και 9 Χ 6 = 96….. Αλλά και μία γεμάτη είναι το 1/4 = 360/4=90ο+144ο = 234ο = 234 οι 6 αναγραμματισμοί = 1998 = 999 = 27 = 9. Παρ’ όλα αυτά τριαφικό = ηλεκτρισμός, μαγνητισμός βαρύτητα/προπέδη = Ηλεκτρομαγνητοβαρυτισμός ή Ηλεκτρομαγνητοπροπέδη !  ]

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΟΥΝΑΡ;

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 05/06/2023 @ 6:12 ΜΜ

  Ολα αυτα με τις αστρολογιες και αριθμολογιες και τις αλχημιες με τον Ερμη τον Τρισμεγιστο ειναι του Σατανα.

 2. ο αγαπητικός της βοσκοπούτλας 05/06/2023 @ 10:42 ΜΜ

  Το φεγγάρι έχει αλλάξει σχήμα, δεν έχει πια ημισέληνου αλλά μπανάνας και μάλιστα chicita (όχι ότι κι ότι, χα χα χα)

 3. ΠάνοςΓέριμου 05/07/2023 @ 3:34 ΜΜ

  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, αλλά το Πάσχα με τα Φεγγάρια το βρίσκουμε αδαή και αστρολογία γεμάτη η Αγία Γραφή…. Που είσαι Ορθόδοξος ή ευκαιρία κατηγορίας;

 4. ΠάνοςΓέριμου 05/07/2023 @ 3:35 ΜΜ

  ΜΟΛΟΣΣΟΣ, βρήκε ευκαιρία η ουρά του σκύλλου μετά τα σχόλια του άλλου να κάνει έρεισμα κατηγορίας, η ποινή σας είναι μία, του καθενός μας αναλόγως, ουρά του σκύλλου μολοσσέ ! χαχαχα

 5. ΠάνοςΓέριμου 05/07/2023 @ 3:38 ΜΜ

  Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΤΛΑΣ, υπάρχει και ο αγαπητικός της βοσκοπούττας και ο πούττος έχει διάφορα σχήματα, άσε τους ανέραστους που νομίζουν ότι έναν είναι, υπάρχει το ωοειδές, το οχικό που είναι σαν μάζα και μίλλα οχιάς, η βαρβατοπούττα, η καπατσοπούττα, το συνακτό, το οξείον, το ανοικτό σαν σπηλειά του Καιάδα και ακόμη τουλάχιστον 100 είδη, ! χαχαχαχαχ

 6. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 5:40 ΜΜ

  H Ορθοδοξια δεν συμβαδίζει με την αστρολογία https://orthodoxia.online/%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82/i-astrologia-kai-o-paralogismos-tis/

 7. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 5:44 ΜΜ

  Η αστρολογία είναι ασυμβίβαστη με την Χριστιανική πίστη για πολλούς λόγους. Το φρόνημα της αστρολογίας και η ελπίδα που θεμελιώνεται στις κινήσεις των άστρων είναι πράγματα ασυμβίβαστα με το φρόνημα ενός χριστιανού και με την εν Χριστώ ελπίδα. https://www.impantokratoros.gr/astrologia-kai-orthodoxia.el.aspx

 8. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 5:45 ΜΜ

  Εσύ είσαι ορθόδοξος η αιρετικός;

 9. ΕΡΜΗΤΙΣΤΗΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ 05/07/2023 @ 5:55 ΜΜ

  Υπήρξαν πολλοί πριν από σένα που επιχείρησαν να διαβούν τον δρόμο της γνώσης και της κατανόησης και όλοι κατέληξαν στην πυρά των σκοταδιστών. Για αυτό οι Ερμητιστές και οι Γνωστικοί και οι Νεοπλατωνιστές κλπ και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα όπως η αστρολογία και η αστροθεολογία κλπ διαχωρίζουν την θέση τους από το δόγμα και είναι εκ των πραγμάτων “αιρετικοί” που μάλιστα ανθεματίζονται από την “ορθοδοξία” και δηλαδή οι Ελληνιστές χριστιανοί που δεν γίνονται δεκτοί από το δόγμα.

 10. ΠάνοςΓέριμου 05/07/2023 @ 5:59 ΜΜ

  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ, βρε βλακούντιο, δεν θα διαβάσω προς στιγμής αυτά που φέρνεις για παραδείγματα, θα σου πώ μόνον αυτά: να κρίνεις είναι αιρετικό ή σωστό; διότι εσύ κρίνεις! δεύτεορν η αριθμολογία και αστρολογία όπως την λέγω εγώ δεν είναι υπεράνω Θεού αλλά ως σημεία καιρών που τα δείχνει Ο Θεός όποτε και όπως θέλει και πολλοί αναφέρονται σε αυτά ως θαύματα, τρίτον για πες μου αν κάθε έτος με αστρολογία καθορίζεται το Πάσχα, τι φεύγεις την ερώτηση; τέταρτον, είναι η Αγία Γραφή και ιδιαίτερα ασπούμε στον Δανιήλ, Αποκάλυψη γεμάτη με αριθμολογία όπως την λέγω και όπως είναι όχι εκείνη που απλά βλέπει τον καταληκτικό μονοψήφιο αριθμόν που εξήγησα γιατί είναι αυθαίρετη, είναι λεγχθέν και παραδεκτόν ότι δεν είναι τυχαίον το όνομα Ιησούς = 888 όχι από εμένα, εγώ το έμαθα από κληρικούς και θεολόγους, αυτούς φοβάσαι να τους κνίσεις τα αρχίδια ρε! είναι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη ότι ο Αντίχριστος το όνομα του θα ισούται με 666 ρε ! υποκριτή βλάκα , διότι και η βλακεία είναι αίρεση αλλά έχεις και κακία ναι στο λέγω όχι πρώτη φορά , λοιπόν, εκεί που με έχεις γραμμένο σε έχω γραμμένο, αποφάσισε και θα το ξέρω , όπου με έχεις σε έχω , ! άντε και καλή Μετάνοια βλάκα !

 11. ΠάνοςΓέριμου 05/07/2023 @ 6:06 ΜΜ

  Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς. βλέπεις αυτό βλακούντιο, είναι αριθμολιγία, δεν σε βλέπω για πολύ Ορθόδοξον βλακούντιο, ή είσαι βλάκας ή υποκριτής ή έχεις αποκοιμηθεί από κάποιους που νομίζουν τα ξέρουν όλα ή ενώ τα ξέρουν δεν μιλούν για όλα και τα κρύβουν και ξέρεις τι κάνουν; κάνουν αυτούς που ψάχνουν να μην τους πιστεύουν ή να φεύγουν από Τον Χριστόν, συνεπώς, η αίρεση είναι δική σου και όχι δική μου, και πρόσεξε ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝ πολυξέρη να μην ξυπνήσεις σε σχέση με αυτά όταν θα είναι πολύ αργά, δεν σου λέγω ότι δεν είμαι αμαρτωλός είμαι πολύ πιο αμαρτωλός σου, αλλά Ο Χριστός είπε να μην κρίνεις για να μην κριθείς [αιρετικός] χαχαχα, άντε και στες αμαρτίες σε ξεπερνάω και στην εξυπνάδα, χαχαχα, καλή Μετάνοια και προσοχή να έχεις ! Διότι από τον πολύ μονοκόμματο φανατικό ζήλο μπορεί να βλεπεις ζαβά τον ζαβωμένο γυαλό που στραβοαρμενίζει , ! Άσε που όλα είναι 7 και στην Αποκάλυψη φιάλες ποινές ημέρες και δεν ξέρει κανένας και αυτό είναι μυστήριον Θεού αριθμολογίας-αριθμοσοφίας !

 12. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 6:07 ΜΜ

  Δεν κρίνω εγώ κανέναν. Αυτά λέει το δόγμα της ορθοδοξίας για το οποίο είσαι αιρετικός.

 13. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 6:13 ΜΜ

  Η Κυριακή της Ορθοδοξίας είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Στην Κυριακή αυτή γίνεται αναστήλωση των εικόνων και αναγιγνώσκεται ο αναθεματισμός κατά των αιρέσεων και των αιρετικών. Ο αναθεματισμός είναι μια δογματική κατάδικη που επιβάλλεται σε όσους δεν συμφωνούν με τη δογματική πίστη της Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, στους αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων, καταδικάζονται όσοι δέχονται και διαδίδουν μάταιες ελληνικές αντιλήψεις.

 14. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/07/2023 @ 6:15 ΜΜ

  Η ορθοδοξία όχι απλά κρίνει στο όνομα του θεού αλλά επίσης αναθεματίζει και στην ορθοδοξία θα πρέπει να απευθύνεις τον θυμό σου που σε κρίνει και σε αναθεματίζει και όχι σε μένα.

 15. ΠάνοςΓέριμου 05/08/2023 @ 1:09 ΠΜ

  “Ορθόδοξε” Έλλην να σου γνωρίσω κάποιες σοφίες, πρώτη τι είπαν “Αιρετικοί” της Εκκλησίας και άλλοι:

  Σολομώντας, έζησε περίπου 983 – 931 π.Χ. είπε: «Ό Θεός έκτισε τήν σοφία καί αφού τήν έκανε αριθμούς τήν έριξε επάνω στήν Δημιουργία Τού». Σοφία Σολομώντας (Σιράχ). Από τόν ευσεβήν πρώην υπεραμαρτωλόν πατέρα τού Δαυίδ τά έμαθε…. Στίχοι τής σοφίας Σολομώντος αναφέρονται είς τούς Ψαλμούς τού Δαυίδ….

  Ησαϊας, γεννήθηκε τό 774 π.Χ. είπε: «Ό Θεός δημιούργησε τόν κόσμον βάσει τών αριθμών».

  Πυθαγόρας, έζησε καί δολοφονήθηκε, 500 – 580 π.Χ. είπε: «Όλα λέγονται καί γράφονται μέσα στόν ορισμένον τρόπον, τήν ορισμένη ώρα μέσα σέ ορισμένη σειρά καί μέσα σέ ορισμένον αριθμόν».

  Άγιος Αυγουστίνος, έζησε τό 354 – 430 μ.Χ. είπε: «Οί αριθμοί είναι η γλώσσα τού Σύμπνατος που μάς προσέφερε Ό Θεός ώς απόδειξη τής αλήθειας Τού».

  Κάποιους από αυτούς τους έχει σοφούς και ζωγραφισμένους σε τοίχους η Εκκλησία, όπως ο Σολομών, και τον Πυθαγόρα στο Βατοπαίδι και Ιωάννια (εκεί δεν το είδα ιδίοις όμμασι), άλλους αγίους όπως ο Ησαϊας ή μήπως αμφισβηστείς και αυτόν τον αρχιπροφύτη “Ορθόδοξε” Έλλην, ο Άγιος Αυγουστίνος…. Ο Θεός μας είναι Ο Μόνος με Μαθηματικόν Όνομαν = Τριαδικός είναι εξεκάθαρον.

  Δεύτερον, μην τα βάζεις με ηλίθιους λόγω πείρας θα σε ξεσκίσουν είπαν στην Αμερική….

  Τρίτον, τέτοια παραδείγματα εκατοντάδες, αλλά άμα δεν καταλάβεις έως εδώ δεν αξίζει, ακόμη και κάποια εγκώμια δεν είναι τυχαία πόσες φορές τα λένε στις Θείες Λειτουργίες , ούτε τα 3ημερα, 9ημερα, (είχε και 15ημερα νομίζω και καταργήθηκαν) σαρανταήμερα, τρίμηνα, εξάμηνα, εννεάμηνα, δωδεκάμηνα, κάτσε ψάξε ή σιώπα, δεν είμαι θυμωμένος ηλεκτροκ σοκ σου έκανα, αλλά θα δείς ,

 16. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/08/2023 @ 12:27 ΜΜ

  Η αστρολογία είναι αίρεση και εσύ είσαι αιρετικός και όλα τα υπόλοιπα ειναι άνεφ ουσίας.

 17. ΠάνοςΓέριμου 05/09/2023 @ 10:50 ΠΜ

  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ, εσύ είσαι παπαγάλος, δεν ξέρεις για τι μιλάω, εμπερικλείεις σε μία λέξη όσα θέλεις και όπως νομίζεις και όπως έμαθες και έκρινες και θα κριθείς δι’ όσα έκρινες και η κατάκριση είναι αίρεση και η ανοησία είναι αίρεση και βεβαίως αίρεση με στενά πλαίσια είναι η διαφορετική προσέγγιση στο εάν Ο Χριστός είναι Θεός μόνον ή άνθρωπος όχι εάν είναι πόρνος ή μάγος ή φονιάς αλλά αποδέχεται Την Αγία Τριάδα και την Ενσάρκωση Του Υιού, συνεπώς παπαγάλε άντε πήγαινε να με κατηγορήσεις υπεύθυνα στον Χριστόν δι’ όσα λέγω και όπως τα λέγω, και δέκτου την Απόφαση Του…. παρέβης την εντολή του μην κρίνεις διά να μην κριθείς και εσύ επιμένεις σε σοβαρή κατηγορία, όπως έκαναν οι ραββίνοι στον Χριστόν !

 18. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/09/2023 @ 8:17 ΜΜ

  Το θέμα είναι πολυ απλο και δεν χρειάζετε ανάλυση.

 19. ΠάνοςΓέριμου 05/10/2023 @ 10:22 ΠΜ

  ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝἩ Γέννησίς Σου, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ἀνέτειλε τῷ κόσμῳ τό φῶς τό τῆς γνώσεως. ἐν αὐτῇ γάρ οἱ τοῖς ἄστροις λατρεύοντες ὑπό ἀστέρος ἐδιδάσκοντο, Σέ προσκυνεῖν τόν Ἥλιον τῆς ∆ικαιοσύνης, καί σέ γινώσκειν ἐξ ὕψους ἀνατολήν. Κύριε, δόξασοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*