18:01 - 11/09/2018

ΠΟΙΟN ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ…ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ανοίγεις το χαζοκούτι και βλέπεις παντού Ριχάρδο! Η Ελλάδα του σήμερα είναι η Ελλάδα του Ριχάρδο!

Μια από τις πιο σοβαρές παρενέργειες της μνημονιακής κατοχής της χώρας μας, προς δόξα του πολιτικού μας συστήματος, είναι και η ραγδαία άνθηση των τελευταίων ετών των τοκογλυφικών ενεχυροδανειστήριων. Θα μου πείτε έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις κατοχές τράπεζες, που εκτός των άλλων δεν σου δίνουν τα ίδια τα δικά σου λεφτά ?

Στην σημερινή Ελλάδα ο εβραϊκής καταγωγής καινούργιος Σάιλοκ, έχει γεμίσει όλη την χώρα με τα ενεχυροδανειστήρια του που διαφημίζονται καθημερινά από τα τηλεοπτικά κανάλια, ως τον θρίαμβο της νεοελληνικής κατάντιας. Ο ίδιος είχε συλληφθεί το 2014 για κάποιο οικονομικό σκάνδαλο, όπως και ο ομόφυλος τους Ρέστης. Μεγάλη η παράδοση των αργυραμοιβών.

Χρυσαφικά, οικογενειακά πολύτιμα κειμήλια, δαχτυλίδια από πρόγονους, ακόμα και βέρες και χρυσά δόντια, όλα στον βωμό του Ριχάρδο, στον βωμό της σημερινής Ελλάδας.

Και υστέρα θα μιλήσουμε για εθνική αξιοπρέπεια, για εθνική κυριαρχία. Υστέρα θα μιλήσουμε για την διεκδίκηση της ΑΟΖ και για τα τεράστια ενεργειακά μας κοιτάσματα.

Ας κοιταχτούμε καλυτέρα στον καθρέπτη και αφού βγάλουμε τις τσίμπλες μας και δούμε ποιοι μας κυβερνούν, ποιοι μας έχουν καταστρέψει και μας έχουν ρίξει στα δόντια του κάθε Ριχάρδο, τότε ίσως ο κάθε Ριχάρδος να μείνει χωρίς δουλειά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ο μόνος λόγος για να μείνει χωρίς δουλειά ο ριχάρδος στην χώρα των ραγιάδων,είναι να μην έχει μείνει ούτε χρυσόσκονη.

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 09/11/2018 @ Σεπτέμβριος 11, 2018 7:04 μμ

  Εδώ από το πρωι τα πορνοκαναλα λενε για τον βανδαλισμό αγάλματος ενός αριστερού δημάρχου της Μυτιλήνης αλλά για τον βανδαλισμό του αγάλματος του ΜΈΓΑ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και τόσων άλλων δεν λένε κουβεντα η αριστερή χούντα αυτά εχει

 3. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 09/11/2018 @ Σεπτέμβριος 11, 2018 8:07 μμ

  Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΩΣ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
  ΕΠΕΙΤΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ .ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ .
  ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
  https://national-pride.org/2010/04/28/τα-δανεια-τησ-επαναστασησ-του-1821-και-οι-ε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*